Oglądałam i własnym oczom nie wierzyłam. Nie wierzyłam, że to na serio. Miałam wrażenie, że to parodia Dynastii. Te kiczowate postaci, drewniane dialogi. O ludu...
To jest parodia Dynastii,Dallas i Mody na sukces
Przesłodzone gówno
Ciekawe czy pojawi się jak w Dynastii synuś gej
Nie widziałam nawet jednego odcinka oryginalnej "Dynastii", ale zgadzam się z opinią w 100%. Niezwykle drewniane, pozbawione charakteru postaci. Nawet nie dotrwałam do końca. Nie spodziewałam się niczego dobrego, szczególnie po serialu TVP, ale to jest gorsze niż dno...
Nie oglądałem, ale już dotarły do mnie pierwsze relacje:
- W pierwszych minutach ląduje samolotem typu ultralight na podwarszawskim lotnisku jakaś para , która oznajmia, że właśnie przyleciała z Madery...
- Główni bohaterowie to naprawdę grube ryby, mają hajsu jak lodu, budują sobie biurowiec, który zaprojektują najlepsi architekci na świecie, a są reprezentantami polskiego przemysłu... kosmetycznego(czyżby efekt Szapołowskiej?).
Scenarzystom radzimy pisanie raczej bajek dla dzieci.
Leki alergiczne w połączeniu z lampka szampana
No koorwa Kwachu ma konkurencje
Ten serial jest żałosny: dziennikarka-społecznik o złotym sercu; rozrywkowy playboy; zazdrosny brat; rozkapryszona córeczka tatusia. Czy ja kiedykolwiek doczekam w polskiej telewizji porządnego serialu na światowym poziomie? I skąd czas serialu obyczajowego-25min? W takim formacie to seriale(Entourage, How to make it in America) może robić HBO a nie TVP