PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10016604}

Rezydencja

The Residence
2025
6,8 4,7 tys. ocen
6,8 10 1 4679
7,0 3 krytyków
Rezydencja
powrót do forum serialu Rezydencja

Jeśli ktoś lubi filmy typu: ,,Glass Onion ", Zabójczy Rejs czy ,,na Noże" to powinien być zadowolony!

maria_ffff

Bo to seria " na noże", tylko jakoś się ta akcja rozciąga jak gumka...

ocenił(a) serial na 4
maria_ffff

No chyba nie... Materiału tu jest max na 1,5h film a nie na serial. Nudy straszne

ocenił(a) serial na 3
maria_ffff

Bardzo podobały mi się filmy, które wymieniłeś.

ocenił(a) serial na 3
teett

Natomiast ten serial...dawno nie oglądałem nic tak nudnego. W trzecim odcinku wysiadłem...

maria_ffff

Jestem w środku drugiego odcinka... Czy tempo akcji wzrośnie. Póki co, musiałam przerwać. Widzę co się dzieje... ale analiza wątku chwilowej namiętności przez połowę odcinka mnie męczy. Czy to nadal będzie się ciągnąć jak flaki z olejem?
Spróbuję zacząć jeszcze trzeci odcinek... jak nie zażre... to moja strata ;-)

ocenił(a) serial na 6
maria_ffff

Ciągnie się... I te ptaki.. po co? Chyba żeby pokazać jakiego świra ma detektyw... Wkurzał mnie motyw wsadzania tam ich na siłę.

maria_ffff

Każdy ma inaczej i nie ma sensu siedziec i krytykować. Jak komuś się nie podoba są inne filmy i seriale :) a tymczasem czy Ktoś zna podobne seriale? Chętnie bym obejrzala:)

ocenił(a) serial na 7
maria_ffff

Trochę przeciągnięty, a poza tym świetna zagadka kryminalna i sposób jej rozwiązywana, a także prezentacji widzom. Choć faktycznie można było odczuć nadmiar tej formy, dlatego sądzę, że trochę go przeciągnęli ponad miarę, moja żona odpadła, ja bawiłem się co najmniej dziesiętnie.