Chciałaś kiedykolwiek przeżyć taką historię, jak dziewczyny z PLL, mimo wszystko? Wiemy,
jak wiele złego ich spotyka, jednak my z pewnością nie posuniemy się tak daleko. A zresztą
- dreszczyk adrenaliny każdemu by się przydał, co?
Moja oferta jest prosta - ktoś jest A., ktoś jest ofiarą. Kto kim? Czekam na Wasze propozycje.
Proponuję to zrobić tak: czy jest jakaś chętna osoba do bycia A.., która bardziej chciałaby
wysyłać wiadomości i trochę szpiegować niż takowe otrzymywać? Bo domyślam się, że
chętnych na potencjalne ofiary będzie więcej. I tutaj myślę o oddaniu sprawy w ręce
potencjalnej dziewczyny, która będzie A. - niech ona spośród chętnych wybierze 4
dziewczyny, które zechce trochę nAstraszyć. Niech będą to osobowości najciekawsze i te,
które najbardziej ją zaintrygują. Skąd będzie wiedzieć, kto jaki jest? Wypełnimy jakieś
ankiety, formularze... To się jeszcze dopracuje. Teraz jednak podstawowe pytanie;
CZY JESTEŚCIE CHĘTNE?
Ale ja nie umiem przerabiać zdjęć. No i trzeba trafić na dobrego A, kogoś, kto się angażuje... wątpię, by była tu taka osoba :D
No, to prawda. (; Żeby coś takiego ogarnąć, A. musi być bardzo zaangażowana. A kwestia "przerabiania", to nawet dorzucenie czegoś w paincie. Nie wiem, jakiegoś krzyża, czy cokolwiek. XDD
Aha, myślałam, że zaraz jakiś fotomontaż :D Eh, ale podejrzewam, że nawet jeśli poprosimy, żeby wszyscy się starali bardziej, to nikt nie zwróci na to uwagi. A pewnie same sms staną się powoli nudne.
Dokładnie. No, ale szczerze mówiąc myślałam, że nasze A. same na to wpadną i się bardzo wczują, bo badź co bądź to jest dość ciekawa rola do odegrania.
No, ale pewnie nikomu się nie chce. Ja na razie myślę nad czymś fajnym... A od swojego A nie mam już wiadomości chyba od 3 dni :(
Też myślałam o czymś takim :) Zwłaszcza, że lubię przerabiać różne zdjęcia. Więc lepiej niech moja ofiara ma się na baczności ;D
Dziekuje bardzo, chyba ktoś przeczytał moje narzekania, bo wczoraj dostalam takiego ' wprowadzającego' smsa ;)
Hej, pomysł mi sie naprawde bardzo podoba ;) Czy jest możliwośc przyłączenia sie do was?
Chciałabym być ofiarą ;))
zaza tutaj możesz dołączyć do nas ;) zbieramy grupę bo tutaj jest już zamknięta ;)
http://www.filmweb.pl/serial/S%C5%82odkie+k%C5%82amstewka-2010-556945/discussion /Nasze+w%C5%82asne+A.,1881026
Poczułam oddech A na własnej szyi. Skąd do licha A wie, co akurat robię? Hmmm :D
temat coś ucichł. ja mam pytanie; jak tam wrażenia? bo jeśli chodzi o mnie, mój A ostatnio się w ogóle nie odzywa.
Właśnie o tym ostatnio rozmyślałam. Czyżby zabawa dobiegła końca? U mnie też cisza i pomysł chyba umarł.
no właśnie. ogólnie pomysł na grę jest bardzo dobry, ale te smsy są stosunkowo za rzadko. wiem, że jest to trudne wysyłać po 5 smsów dziennie, ale ja dostałam dosłownie kilka, a zabawa trwa już długo.
A ja wczoraj dostałam... I właśnie nie wiem, "A" sobie o mnie najwyraźniej przypomniało... ;]
Ja bym chciała mieć Caleba za chłopaka :P
Ale tego co dziewczyny absolutnie nie chciala bym przezywać.
Nie przetrwałabym nawet dnia.
Może wznowimy pomysł zabawy?
Pierwsze cztery dziewczyny, które napiszą pod tym tematem że chcą być ofiarami "-A" dostaną odemnie dzisiaj PM-ki i uzgodnimy warunki. Na 100% potrzebuję portale społecznościowe, nr komórki i e-mail...
Kisses
- A
Jestem:P
Podam swojego e-maila na który napiszecie: rimbaud. 1995 @o2. pl
Lista tego czego potrzebuję do stania się waszą A:
Imię
Nazwisko
Co mnie przeraża
Linki do profili na portalach społecznościowych
Nr komórki
Coś kłamczuchy nie udzielają się zbytnio...
Jeśli ktoś jeszcze chce dołączyć do zabawy to pisać na rimbaud. 1995 @o2. pl
Lista tego czego potrzebuję do stania się waszą A:
Imię
Nazwisko
Co mnie przeraża
Linki do profili na portalach społecznościowych [facebook]
Nr komórki