Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73549
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Nasze własne PLL.

ocenił(a) serial na 9

Chciałaś kiedykolwiek przeżyć taką historię, jak dziewczyny z PLL, mimo wszystko? Wiemy,
jak wiele złego ich spotyka, jednak my z pewnością nie posuniemy się tak daleko. A zresztą
- dreszczyk adrenaliny każdemu by się przydał, co?
Moja oferta jest prosta - ktoś jest A., ktoś jest ofiarą. Kto kim? Czekam na Wasze propozycje.

Proponuję to zrobić tak: czy jest jakaś chętna osoba do bycia A.., która bardziej chciałaby
wysyłać wiadomości i trochę szpiegować niż takowe otrzymywać? Bo domyślam się, że
chętnych na potencjalne ofiary będzie więcej. I tutaj myślę o oddaniu sprawy w ręce
potencjalnej dziewczyny, która będzie A. - niech ona spośród chętnych wybierze 4
dziewczyny, które zechce trochę nAstraszyć. Niech będą to osobowości najciekawsze i te,
które najbardziej ją zaintrygują. Skąd będzie wiedzieć, kto jaki jest? Wypełnimy jakieś
ankiety, formularze... To się jeszcze dopracuje. Teraz jednak podstawowe pytanie;

CZY JESTEŚCIE CHĘTNE?

alefajnienie

Dobra, w takim razie ktoś jeszcze jest A? ;)

A zgłoszenia i ankiety już wysyłajcie jak chcecie. XD

ocenił(a) serial na 8
Lexi1617

To ostatecznie co ja tam mam zawrzeć? Bo już nie ogarniam.

ocenił(a) serial na 9
LittleNala

a numer telefonu już wysłać?

alefajnienie

Imię, Wiek, Jakieś ciekawostki o sobie, jak chcecie to właśnie te strony typu facebook. Żeby można było o czymś pisać.

Z numerem to nie wiem, bo nie wiem ile w końcu jest -A i po ile mamy mieć 'ofiar'. Ale jak chcecie to już wysyłajcie.

ocenił(a) serial na 9
Lexi1617

były jeszcze dwie chętna osoby, ale nie wiem co z nimi.
ok zaraz wyślę razem z numerem

użytkownik usunięty
Lexi1617

wychodzi na to że sama jesteś. ;]

ocenił(a) serial na 8

Ale ktoś jeszcze się zgłaszał, jakoś na samym początku. Chwilowo "założycielki pomysłu" nie ma ale sądzę, że jak wróci to ostatecznie to wszystko ogarnie.

ocenił(a) serial na 9
LittleNala

dwie osoby się zgłaszały.

+ wysłane

użytkownik usunięty
alefajnienie

To kto wkońcu jest A i ile ich jest? Powinny być przynajmniej dwie prześladowczynie ;D Jakby co ja wysłałam wiadomość do Lexi.

alefajnienie

No to jak wejdzie założycielka pomysłu i tamte dwie osoby to się wszystko już powinno wyjaśnić. ;)

użytkownik usunięty
Lexi1617

ok, jak ktoś jeszcze bd A to podziel się z tymi osobami wiadomościami o nas i podzielcie ofiary. żeby nikt nie wiedział kto go prześladuje ;D

ocenił(a) serial na 8

I moją wiadomość także zaraz dostaniesz, kończę pisać.

Taki właśnie mam plan. ;D

ocenił(a) serial na 8
Lexi1617

Yeah, moja wiadomość została wysłana.

użytkownik usunięty
LittleNala

teraz tylko czekać na założycielkę tematu, żeby wszystko ogarnęła. i można rozpocząć zabawe. ;]

Lexi1617

huhuhu ... dobry pomysl moje droge i panu rodzynku ;) nie wiem czy mnie przyjmiecie, ale jak najbardziej popieram i w razie nie przyjecia mnie do zabawy prosze o sprawozdanie, czy sie udalo ;) wiec, gdyby cos ja tez jestem chetna, ale bardziej na ofiare.

feya87

można się zgłosić jeszcze do bycia -A? :D

ocenił(a) serial na 9
olewa

chyba tak :D

ocenił(a) serial na 9
alefajnienie

Wpadłam na moment, żeby zobaczyć, co tu się dzieje i widzę, że ostre działania tu poszły! :D Oczywiście, Olewa, możesz jeszcze zgłosić się do bycia A. Napisz prywatnie do Lexi1617 i ustalcie razem, jak co leci, jak się podzielicie i w ogóle, jak to ma wyglądać z Waszej strony. A my dziewcyzny wysyłajmy swoje 'zgłoszenia' na wskazany email, bo tyle do nas należy. Ja swoje napiszę troszkę pod wieczór bardziej. :)

użytkownik usunięty
feya87

ja już wysłałam. to ile będzie ofiar ?

ocenił(a) serial na 9

zobaczymy. :) powiedzmy, że zgłoszenia można wysyłać do.. jutra do 18? potem już nie są przyjmowane. i wtedy panny od bycia A. nam powiedzą, jak sprawa wygląda.

ocenił(a) serial na 9
feya87

aha, no i wysłałam już swoje 'zgłoszenie' (:

feya87

To do kogo mają zgłaszać się A. ? bo troszkę zamotane się to zrobiło. :P
wiktoria.fedowska@wp.pl tu jest mój email w razie czego.

wikitoriwikens

właśnie! wysyłajcie swoje zgłoszenia do Oli na mejla - a-lexi1617@wp.pl . Tylko dobrze by było gdybysmy określiły/określili czas do keidy można wysyłać swoje zgłoszenia, bo wtedy nam "A" będzi łatwiej wybrać swoje potencjalnie ofiary :D.

ocenił(a) serial na 9
olewa

przecież czas jest określony - do 18 (dzisiaj)

ocenił(a) serial na 10
alefajnienie

moja droga, dziś jest 12. Nie 13 :)

ocenił(a) serial na 10
lying_liar

o przepraszam, * nie 18. :P

alefajnienie

ooo.. nie zwróciłam uwagi, haha. :D:D
oko, więc do 18 macie czas! :)

ocenił(a) serial na 10
feya87

Ja również zgłaszam się na A, a jeśli masz już wybrane A, no to na ofiarę ;)

ocenił(a) serial na 9
lying_liar

chodziło mi do godziny.
"moja droga"...

ocenił(a) serial na 7
alefajnienie

można się jeszcze zgłosić, czy nie ?

ocenił(a) serial na 9
coccinelle_pll

można można, do godziny 18 :D

ocenił(a) serial na 9
alefajnienie

Widzę, że cała akcja trwa. :) Tak, na maila alexi zgłaszamy się do dziś do 18, więc macie jeszcze trochę czasu!

ocenił(a) serial na 9
lying_liar

Napisz na wiadomości prywatne do alexi (Lexi1617), choćby tutaj na filmwebie, albo napisz na podany już tutaj adres email i spróbuj się dogadać w sprawie 'też-bycia-A' i podzielenia ofiar. (:

feya87

A więc z tego co widzę to na razie sprawa wygląda tak: 3 -A, oraz 6 ofiar. Więc przypadałoby po 2 na każdą, ale zobaczymy, może jeszcze ktoś się zgłosi.

Po tej godzinie 18 wyślę pozostałym -A wiadomości od naszych ofiar i wtedy wszystko ustalimy, a jeżeli by mnie nie było to obiecuję zrobić to jutro. :)

Lexi1617

JA, ja!!! Ja bardzo chcę. To dziwne, ale marzę o takim życiu.

ocenił(a) serial na 9
Hmm_Ciastko

Hm, tutaj podsuwam pytanie do Lexi1617 - czy da się jeszcze wcisnąć jedną osobę do naszego spisu ofiar? Sądzę, że jak jedna A. będzie miała 3 osoby, to to też nie będzie zbyt dużo. Co Ty na to?

feya87

Hm, w każdym razie wysyłam na maila trochę o mnie, bo właśnie skończyłam pisać...

ocenił(a) serial na 9
Hmm_Ciastko

Pewnie, wysyłaj - sądzę, że kiedy będzie już na mailu, to nasza A. nie będzie miała serca rezygnować z kolejnej ofiary. :)

ocenił(a) serial na 7
feya87

o Boże jestem ciemna, błagam weźcie mnie jeszcze zaliczcie !

ocenił(a) serial na 9
coccinelle_pll

Może po prostu wyślij zgłoszenie na email a-lexi1617@wp.pl ? Piszesz tam coś o sobie po prostu, co mogłoby zainteresować A. Ale sądze, że to już ostateczna deska ratunku, potem już nie będzie 'dołączeń', bo A. musi wszystko podzielić itd. :)

feya87

Heh, mam nadzieję, że mój mail doszedł :D

ocenił(a) serial na 10
Hmm_Ciastko

Wow nie było mnie 3 dni na forum a tu takie cosie się wyprawia T.T
Całkiem ciekawe to wszystko, tylko jak niby można śledzić takie osoby?
Może jakby 'A' miało numery gadu do znajomych czy coś, to wtedy by to miało jakiś sens, bo inaczej to raczej ciężko by było... :P
Może opisze mi ktoś jak wy to planujecie zorganizować? :)

Kiedyś na forum o ppl, ale nie polskim była właśnie taka zabawa, ale tam zbierało się informacje od userów różnych itd. ogólnie bardzo ciekawe to było... A miało swój dział (i tajnego moda) i tam pisało różne rzeczy... tylko to chyba bardziej jak plotkara było :D

ocenił(a) serial na 9
Artemisek

Znaczy wiesz... Jeśli się ktoś odpowiednio postara i ma dość dużą inwencję twórczą, to jednak może coś wymyślić, zwłaszcza jeśli ma namiar np. na facebooka, to może co nieco prześledzić. (: Do tego, moim zdaniem, wystarczy odpowiedni zmysł i można naprawdę zrobić sporo.

Pomysł z forum musiał być ciekawy, chociaż faktycznie trochę podchodzi pod Plotkarę, ale ogółem fajna sprawa. (: No ostatecznie zobaczymy, co tu z naszego kombinowania wyjdzie.

ocenił(a) serial na 10
feya87

chętna

użytkownik usunięty
didiko

chyba troche za późno. zgłoszenia były do dzisiaj, do 18 :)

Już za późno? Nie można się jakoś tak nagiąć i zbierać zgłoszenia do końca dzisiejszego dnia? Bo z chęcią wzięłabym udział w takim przedsięwzięciu :)

zaza11

Na Waszym miejscu po prostu bym wysłała coś na maila i już.

użytkownik usunięty
Hmm_Ciastko

chyba jak na razie wszyscy chętni biorą udział. oczywiście ci co się zgłosili w terminie. ;D

użytkownik usunięty
zaza11

spróbuj wysłać, może jeszcze zostaniesz przyjęcia. ;D