Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73549
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Nasze własne PLL.

ocenił(a) serial na 9

Chciałaś kiedykolwiek przeżyć taką historię, jak dziewczyny z PLL, mimo wszystko? Wiemy,
jak wiele złego ich spotyka, jednak my z pewnością nie posuniemy się tak daleko. A zresztą
- dreszczyk adrenaliny każdemu by się przydał, co?
Moja oferta jest prosta - ktoś jest A., ktoś jest ofiarą. Kto kim? Czekam na Wasze propozycje.

Proponuję to zrobić tak: czy jest jakaś chętna osoba do bycia A.., która bardziej chciałaby
wysyłać wiadomości i trochę szpiegować niż takowe otrzymywać? Bo domyślam się, że
chętnych na potencjalne ofiary będzie więcej. I tutaj myślę o oddaniu sprawy w ręce
potencjalnej dziewczyny, która będzie A. - niech ona spośród chętnych wybierze 4
dziewczyny, które zechce trochę nAstraszyć. Niech będą to osobowości najciekawsze i te,
które najbardziej ją zaintrygują. Skąd będzie wiedzieć, kto jaki jest? Wypełnimy jakieś
ankiety, formularze... To się jeszcze dopracuje. Teraz jednak podstawowe pytanie;

CZY JESTEŚCIE CHĘTNE?

klaudia335

Możliwe. Pisz na maila i spytaj.

ocenił(a) serial na 10
Hmm_Ciastko

na jakiego maila dokładniej ;) mozesz podac adres?

klaudia335

pretty-little-liars-live@wp.pl

Hmm_Ciastko

Jestem jedyna ktora jeszcze nie dostala wiadomosci ? ;)

Cassie_Cath

Nie, ja też jeszcze nie dostałam : ).

feya87

WAŻNA KWESTIA !
Poszukuję Natalii z Łodzi bądź z okolic do ustalenia jednej ważne rzeczy !
Jeśli to czytasz to bardzo ale to bardzo proszę Cię odezwij się do mnie na maila - i631@wp.pl
Chodzi o wiadomości ;)

zolwiq

Co o tym myślicie?

Spostrzeżenia dotyczące odcinka 1x12

To może mieć znaczenie, ale nie wiem, jakie:
Panda od Lucasa
papier toaletowy o którym mówił Lucas?
Tatuaż, pierścionek narysowany markerem?

Czerwony kolor:
Czerwone elementy ubrania – Spencer, Hanna, czerwona sukienka Arii, czerwona książka, którą trzyma Aria, długopis Ezry, koszulka Lucasa
ciemnoczerwone: sweter Ezry, ubranie Spencer, sweter Jenny
czerwone auto Alexa

Inne:
Gatsby – bezwzględny, czarujący, przemiana i strata ← Ezra mówi o nim na lekcji + napis za Ezrą układający się w : „I was A”
Noel mówi do Arii, żeby się zastanowiła, czy naprawdę zna Ezrę
Wybuch Lucasa

+
irytujący uśmiech Noela, grrr

Hmm_Ciastko

dodałabym do tych spostrzeżeń to, że Spencer okłamała Alexa, bez żadnego podanego powodu.

przeczucie

Skąd wiesz, że okłamała? Myślałam, że to A wysłało to jego zgloszenie.

Hmm_Ciastko

ale Spencer powiedziała Alexowi, że musi iść na górę, do łazienki, a potem dołączy do niego na zewnątrz. w tym czasie kamera pokazała Monę, rozmawiającą z jakimiś chłopakami. na dole.
Spencer dopiero po dłuższym czasie dołączyła do Alexa i powiedziała, że nie mogła dostać się do łazienki, bo Mona zajmowała się tam swoimi brwiami. ale to niemożliwe, by Mona była w dwóch miejscach naraz. co więc Spencer robiła tyle czasu na górze?

przeczucie

Ah, o to Ci chodzi. No tak, też to zauważyłam, ale nie wiem... myślałam, że coś innego tam robi, tzn nic podejrzanego Oo Ciekawe.
Hmm, Spencer to A u mnie na 4 miejscu :D

ocenił(a) serial na 8
zolwiq

Chodzi może o tą z maila "live_your_life@vp.pl"?

ocenił(a) serial na 9
LittleNala

Natalio z Łodzi, hahahahha. :D

feya87

O co chodzi? XD

feya87

ojj cicho!:D jakoś musiałam ją namierzać :DD.

ocenił(a) serial na 9
zolwiq

dostałam w nocy smsa od A i powiem, że się wystraszyłam bo jestem chora i nie ogarniałam o co choo ^ ^

alefajnienie

Ej ale masz fajnie ;) ja dalej czekam. Zdrowiej ;)

Cassie_Cath

No ja też jeszcze czekam ^ ^. Mam nadzieję że wkrótce jakiś sygnał od A będzie.

ocenił(a) serial na 9
alefajnienie

Też raz dostałam w nocy smsa od A., ale jakiego trafionego! Aż wybałabuszyłam oczy, huehue ! I zdrowiej, oczywiście. :3

feya87

Dziewczyny to tak. Dostałam troszkę e-maili wczoraj, aktualnie staram się ogarnąć to wszystko i przyznam szczerze, że nie wiem czy nowe, chętne "ofiary" zostaną przyjęte, ponieważ chciałabym być fair w stosunku do dziewczyn, które wysłały zgłoszenia terminowo i czekają już całkiem długo, a nie mają wyznaczonych jeszcze swoich -A.
Czekam jeszcze na odpowiedź jednej z dziewczyn czy będzie jednak chętna by nam pomóc, ale póki będziemy tylko w 4 to nowe zgłoszenia nie są niestety przyjmowane. Przepraszam, mam nadzieję, że zrozumiecie.

Ja mam pod opieką jako -A. dwie osoby, a czasem ciężko jest mi to ogarnąć, z każdym smsem jest trudniej, więc ja póki co nie wezmę kolejnych nowych ofiar, przykro mi.

Dziewczyny, które czekają od początku, proszę o ostatni dzień cierpliwości.

wikitoriwikens

Nie mogłam edytować, przepraszam.

Eli i Oli, które czekają od początku zostały już przydzielone -A. Osobą, która na razie jako jedyna go nie posiada jest Kasia K. jeśli dziś Twoje -A. jednak zrezygnuję to w ostateczności ja postaram się Tobą zając, aczkolwiek mam nadzieję, że jednak się nie rozmyśli :)

wikitoriwikens

dziekuje za info, bo juz szczerze zaczelam myslec ze o mnie zapomnialyscie ;) wiec czekam z niecierpliwoscia. mozesz przekazac mojemu -A, ze licze na nie ;) a jak nie, to dziekuje ze ty mnie przygarniesz ;d

Cassie_Cath

Nie zapomniałam o nikim, po prostu ciężko to wszystko pogodzić. :) Będzie dobrze! :)

feya87

Kasia K. również już masz przypisane już swoje -A.
Każda z Was zgłoszona w pierwszym terminie nareszcie otrzymała swojego prześladowcę.

PS. Już działa live stream i leci już maraton PPL. :)
Aktualnie 2x19.

wikitoriwikens

amen ;) dziekuje ;) podziekuj mojemu -A ;d jezeli wchodzi na filmweb, to mowie (pisze ;p), ze sie nie mofe juz doczekac ;)

Cassie_Cath

O cieszę się że już mam swojego -A! Również się nie mogę doczekać i dziękuję że nie zapomniałyście o mnie ; ).

wikitoriwikens

Takie małe pytanko do wszystkich A.:
Co ile mniej więcej wysyłacie smsy do swoich "ofiar"?

yvonneD

Ja to w sumie zależy od własnego humoru, czasu i całej reszty.
Czasem wyślę kilka sms'ów w jednym dniu, a czasem ani jednego.

ocenił(a) serial na 7
wikitoriwikens

Haaaa a ja dostałam dzisiaj smsa od A. W nocy. Aż się wybudziłam i przez chwilę musiałam pomyśleć, o co chodzi. Co to za A :D:D
Ale fajne uczucie mimo wszystko. I sms o ciekawej treści :D

li90

Ja również dostałam w nocy i jeszcze dziś w szkole. Ciekawe co będzie dalej! ^^

amanda_

ej, to teraz jestem rzeczywiscie jedyna, ktora jeszcze nie dostala. no, ale czekam ;)

ocenił(a) serial na 10
Cassie_Cath

wiem, że jest już na to baaaaaaardzo późno, ale ostatnio komp mi nawala... można się jeszce do kogoś dopisać?

zagubiona_

masz u gory, ze dziewczyny juz nie przyjmuja, bo sie nie wyrabiaja. ale masz inny temat na filmwebie, co tez jest taka zabawa ;)

ocenił(a) serial na 10
Cassie_Cath

hmm, to miało być, ale się nie odbyło ;)

zagubiona_

Może jeszcze ktoś się zgłosi na A :D Niektórzy mają po dwie osoby i tak...

wikitoriwikens

To szczęściara z Twojej ofiary ;>

ocenił(a) serial na 9
feya87

Dziewczyny, a co powiecie na to, żebyśmy i my miedzy sobą wymienily się numerami gg, chociażby? (: To mogłoby dodatkowo urozmaicić akcję.

feya87

Jestem za.
Ile dostałyście już smsów? Podobają Wam się?

ocenił(a) serial na 7
Hmm_Ciastko

Z góry przepraszam moją A za ten sms "Mona?"
Wpadłam w głupawkę przez tą scenę z histerycznym krzykiem jej i Spencer :D Świetne, sama bym tego lepiej nie obmyśliła.
Ale wracając do smsów, super. Już drugi dzisiaj :D:D

li90

kurde, ja żadnego.

ocenił(a) serial na 10
Cassie_Cath

Szkoda, że za późno tak bardzo podoba mi się tqa zabawa, ale niestety nie mogę być już ofiarą.

Cassie_Cath

Ja 5 :)

Hmm_Ciastko

oj szkoda , że dopiero teraz zobaczyłam ten temat bo zabawa super ;D chętnie bym dostawała takie smsy ;)

ocenił(a) serial na 10
kinia483

ja też ;(

klaudia335

Niestety też nie zdążyłam :( Jak będziecie robić 'następną serie' to dajcie znać ;)

ocenił(a) serial na 9
feya87

Ja chyba dostałam jakieś 3-4 smsy. :)

feya87

ej, chyba sie obrazilam na moje -A ;d

feya87

dostałam 3. w nocy, rano i wieczorem. dziś żadnego. ogólnie mam pytanie, czy A będzie nas straszyło tylko przez smsy? czy przez e-mail, gg? (bo ja np. podawałam).

ocenił(a) serial na 9
amanda_

No, to też jest dobre pytanie, ale chyba niekoniecznie skierowane do mnie, tylko do naszych A. ;) Ja tam, z dostępem do takich danych, jakie mają A., zabawiłam się raz na jakiś czas w przerobienie naszego zdjęcia, czy coś, zrobienie czegoś, co naprawdę może przerazić...

ocenił(a) serial na 9
feya87

no popieram z tymi zdjęciami (:
co do numerów to możemy się wymienić. a dostałam trzy smsy