SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 11 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P
Zanim przypomnę Wam wszystkim krótko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę
sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy
zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.
A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten
krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy
i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie
dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o
tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieję, że wytrwamy w niezmienionym
składzie.
A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu
tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy,
można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych
wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś
zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-
postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w
ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to
choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie
wyżywać się na innych :).
A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
I jeszcze jedno. Jeśli masz zamiar pisać tu teksty w stylu "Dziecko, ogarnij się", to
możesz stąd spadać. "Regulamin" został stworzony tylko i wyłącznie dla zabawy i nikt nie
bierze tego na serio. Więc proszę-skoro masz zamiar kogoś obrażać, nie pisz wcale.
Wszyscy będą szczęśliwsi.
Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za
co bardzo jej dziękuję :*)
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja
przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa
DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa
DLA TOBY'EGO
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa
DLA DANA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-monisia99
Czwartek-alexxa
Niedziela-_Joy
DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown
No i macie tego Olliego, niech już stracę :P (zamawiać)
Sandy widzę zachwyt nad First time :P fajny film i sceny pocałunkowe super widać między nimi chemię..... zaś nie mogłam patrzeć na pomarańczowego Dylana(za dużo pudru) i na górną powiększoną wargę Britt :P
Juz tak dawno go ogladalam, ze ciezko mi sobie przypomniec czy rzeczywiscie Dylan byl pomaranczowy :P haha ale oni chyba po nakreceniu tego filmu zostali para :P w sumie to nie wiem czy sie jeszcze spotykaja xd
Z tego co wiem, to chyba dalej są parą :)
Btw, przeczytałam gdzieś plotę, że jest całkiem możliwe że Nian do siebie wrócił... Ale w sumie to nawet gdyby to miała być prawda, to pewnie długo będziemy czekać aż ktokolwiek coś potwierdzi ;p
Pfffff teraz to mu Nina moze naskoczyc xd uwazam, ze zasluguje na kogos fajniejszego I wartosciowszego! Po tym jak sie ostatnio rozstali udowodnila ile jest warta ... Czyli niewiele :p ... Mam dosc jej, jej wcielen w TVD I generalnie juz jej nie lubie :p jedyny sentyment jaki mi do niejodczuwam kiedy ma scenki z Damonem albo jeszcze ewentualnie gra Kat :p I tyle :p
To raczej niemożliwe, bo chyba miesiąc temu była nawet na polskiej okładce jakieś gazety i tam było coś w stylu, że zaczyna od nowa.
Ale ja się nie znam :) Nie orientuję się co tam u nich.
Glupi?! :P moim zdaniem byl odlotowy! jednego palanta kolo Emily mniej :P juz chyba nikt nie bedzie mial watpliwosci, ze zadnej szczesliwej parki z nich nie bedzie :P Emily+Aiden forever!!! <3<3<3 hehe
no ok Ems żyje na bank, ten tuman po wiadomości samobójczej Sary strzela do Ems, ja już bym wolala Ems i Jacka
Lubie Jacka i kiedys tez chcialam, zeby byl z Emily, ale teraz jestem hardcore'owa shipperka Aimily <3 no, ale cos im wroze marny koniec, wiec niech juz bedzie ten Jack :P
Wszystkiego najlepszego moje drogie z okazji świąt Bożego Narodzenia, dla was i dla wszystkich waszych najbliższych.
Tak jest!;p mamy sylwka w takiej lesniczowce w srodku lasu wiec nie wiem czy wroce dziewczynki haha;p
Szczęśliwego Nowego Roku Misiaki ;* Oby 2014 był jeszcze lepszy! Samych sukcesów, przystojniaczków w szafach i te sprawy ;*
Tobie rowniez! :* I Wam Wszystkim Moje Skarby! ;)
PS. Znalazlas Harry'ego Styles'a pod choinka? :P haha
Pewnie, to był mój "strudzony wędrowiec" ahahahha ;P Nie mogłam go nie przyjąć ;P
Pozdrowienia dziewczynki od dwóch krejzolek Izki i Sandy czyli dwóch członkiń SWJ do reszty kochanych członkiń;);***
Ejjjj no nie!!! :( ja nic kompletnie jeszcze nie ogladalam i dzisiaj sobie chyba zrobie serialowa sobote i wszystko nadrobie :p heh
Ok, ogladnelam juz co sie dalo i musze stwierdzic, ze Teen Wolf rzeczywiscie kozaczy! az mi sie przypomnialo czemu to byl moj ulubiony serial podczas emisji 3a <3 ciesze sie, ze wrocil! udala sie kurcze MTV ta produkcja i o dziwo z kazdym kolejnym sezonem jest lepszy :)
PLL slabe wg mnie, jedynie scena Hanny i Caleba fajna ale watek Ezrii...blee...
A Revenge mi sie podobal w sumie, zobaczymy co tam wymysla dalej;)
PLL .... Boshhhhh .... a ja naiwnie liczylam na to, ze jak Ezra w koncu bedzie psycholem to cos sie zacznie dziac :P w jakim okrutnym bylam bledzie :P
Revenge - super! tylko ta ciota Daniel wszystko psuje! hahahaha a no i ja jako wielka fanka Aidena nie moge sie cieszyc pojawieniem tej dziwnej jego ex :/ wara mi od mojego Aidena, ale juz! .... wszystko wskazuje na to, ze Ems jednak bedzie z Jackiem i nie do konca wiem jak sie na to zapatruje :P ale ogolnie odcinki sa super :)
nowy revenge niezły, Daniel to kawał dicka :P i jaki wredny dla Ems, ale końcówki nie rozumiem wcale jakim cudem ona tam się znalazła.....
Pll jak zwykle zakręcone, Allison spotyka się z Ems, Spencer jest jakaś podejrzana jak dla mnie, Ezra pokazał jakim jestem pscyholem
Przed chwila ogladnelam to nieszczesne PLL :/ wiecie jak bardzo bym chciala, zeby Ezra byl autentycznym psycholem, ale im bardziej scenarzysci PLL wystawiaja mi go na tacy tym bardziej nie chce mi sie w to wierzyc :/ niestety! :( a bylby takim fajnym szurnietym swirem :P:P:P Co do Spencer ... w sumie jako jedyna z calej czworki ma jeszcze troche oleju w glowie, wiec wcale bym sie nie zdziwila, gdyby sie okazalo, ze sobie z nimi wszystkimi pogrywa i tak naprawde w ostatnim odc wyskoczy jako glowna A. czy jakas inna game playerka :P chcialabym widziec mine tych pozostalych tepych strzal :P
Sandy to właśnie dla mnie Spence jest podjerzana... ale zanim się dowiemy kim jest a to minie hoho od groma czasu, Toby jakiś brzydki się zrobił
No i niesamowicie irytujacy! :/ jedyne co robi to tylko ryczy tam! nie moge juz patrzec na te jego czerwone od placzu oczy :P