PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73326
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SWJ+offtopy cz.11

ocenił(a) serial na 7

SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 11 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P

Zanim przypomnę Wam wszystkim krótko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę
sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy
zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.

A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten
krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy
i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie
dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o
tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieję, że wytrwamy w niezmienionym
składzie.

A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu
tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy,
można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych
wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś
zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-
postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w
ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to
choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie
wyżywać się na innych :).

A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
I jeszcze jedno. Jeśli masz zamiar pisać tu teksty w stylu "Dziecko, ogarnij się", to
możesz stąd spadać. "Regulamin" został stworzony tylko i wyłącznie dla zabawy i nikt nie
bierze tego na serio. Więc proszę-skoro masz zamiar kogoś obrażać, nie pisz wcale.
Wszyscy będą szczęśliwsi.

Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za
co bardzo jej dziękuję :*)

NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja
przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa

DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa

DLA TOBY'EGO
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99

DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa

DLA DANA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-monisia99
Czwartek-alexxa
Niedziela-_Joy

DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown

No i macie tego Olliego, niech już stracę :P (zamawiać)

ocenił(a) serial na 7
katia_2007

Dziewczyny, informacja dnia. Jamie Dornan będzie nowym Gray'em. Ja jestem zadowolona z tego.

ocenił(a) serial na 7
katia_2007

Lepszy niż poprzedni, ale i tak jakoś szału na mnie nie zrobił niestety :C Ale może akurat będzie pasować do tej roli. Skoro taki JCB w miarę dobrze zagrał Jace'a, to i on potrafi zagrać Gray'a ;P

_Joy

Co Ty mi tu za herezje wypisujesz?! :P Jamie Dornan jest boski i ten pierdołowaty Grey się może schować przy nim ;P ja jestem generalnie zła, że mój kochany Jamie będzie grał tą pożal się Boże rólkę ;P no, ale może coś stworzy z niego :P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Prawdę mówiąc Jamie nie ma nic do stracenia tą rolą, byle tylko nie stał się taką ofiarą marketingu filmowego jak Patinson. Bo biedak już wtedy nie będzie mógł zagrać żadnej bardzo się różniącej roli.
Teraz to przynajmniej będę miała okazję pójść do kina, bo na to akurat nie planowałam.

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Jessie, moja miłość <3

Nigdy nie zapomnę, jak mnie uświadomiłaś, że ten aktor jest gejem... Tak troszkę zniszczyłaś mi życie wtedy xD

ocenił(a) serial na 7
_Joy

Dziewczyny, dobre wieści! :D

http://www.filmweb.pl/news/Kontynuacja+%22Dar%C3%B3w+anio%C5%82a%22+dojdzie+jedn ak+do+skutku-99894

ocenił(a) serial na 7
_Joy

kto oglądał nowego arrowa ? czyżby mam wrażenie że siosta Lauren powstała z za grobu ?

SPOJLER !!!!!
Oglądałam PLL , coż Ali alive, Caleb podobno dead bo jest jego nagrobek a Ezra is A :P

monisia99

On jest stworzony do tej psycholskiej roli ten nasz Ezra <3 hehe nikt mi nie powie, że nie ;P jak się na koniec pojawił z tą komórą w ręce to przez 10 minut nie byłam w stanie śmiechawy opanować :P fajnie jak mu Spencer w tej szklarni łomot spuściła xD PLL zaczyna być jedną z lepszych komedii serialowych, przy żadnej się tak nie śmieję :P trochę się mijają ze swoim gatunkiem, ale kto by tam na to patrzył ;P

Co do Arrow ... a było tak blisko i nie musiałabym tego pustaka więcej oglądać :/ no nic, pozostaje mi czekać do finału sezonu, gdzie pewnie jak to bywa w serialowym świecie zginie jakaś znacząca postać :P fingers crossed, żeby to była Laurel ;P

Nic nie piszemy ost o TVD a takie fajne odcinki są <3 "pogrzeb" Bonnie mi rozdarł serducho :( no i moje OTP w tym odcinku wzięło górę nad wszystkim innym ... DEREMY <3<3<3

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

no i cóż moje przewidywania się spełniły co do Arrowa :)

Odcinek TVD całkiem dobry i ciekawy, niezłe akcje się dzieją :P i nowe postacie , Aaron cieasteczko :P jupi Ty i Carolinne w końcu się rozeszli.....

odcinek PLL całkiem dobry tylko co oni teraz zrobią z Alii jak biedna żyje tyle czasu i za co się ukrywała i za co żyła będąc w jej wieku......

ocenił(a) serial na 7
monisia99

ktoś tu jeszcze żyje? obejrzałam miasto Kości i powiem że bardzo mi się podobał :)

ocenił(a) serial na 7
_Joy

http://www.filmweb.pl/news/Gwiazda+%22Pami%C4%99tnik%C3%B3w+wampir%C3%B3w%22+ser ialowym+Nightwingiem-100465

;)

_Joy

Widzialam :P ... SZOK! :P czy to oznacza, ze Steven odchodzi z TVD? ktos cos wie? ;>

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

ja też widziałam i się ucieszyłam bo kocham Arrowa :P a ktoś w ogóle oglądał nowy odcinek ?

monisia99

Ja ogladalam i Ollie mi zlamal serce tak samo jak Felicity ;( koncowa scena byla cudowna :( mam nadzieje, ze beda razem tak czy siak :P

sandra_crashdown

No on dodal znowu cos na twitter z tym zwiazane wiec pewnie to prawda;) Ale moze bedzie ciagnal 2 seriale;)

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Miejmy nadzieję.... Nie byłabym w stanie znosić kolejnej rozpaczy Elenki po śmierci brata ;P

_Joy

Elka Elka ale Jerr;p Ja juz nie przezyje jak kolejny raz bede musiala to ogladac;p Umre razem z nim;p hehe

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Iza może nie :) Madzia ja też kolejnej rozpaczy Elki nie zniosę..... te jej lamenty są straszne.....

Sandra Ollie zdaje się że czuje coś do Felicyty jak tak jej powiedział..... a tamta prezeska to tylko wybryk

ocenił(a) serial na 7
monisia99

odcinek Glee fajny a wykonanie wrecing ball w wersji Marley lepsze od oryginału, boskie

monisia99

Mi tez sie podobal odcinek :) bylam kompletnie zaskoczona wykonaniem Blurred Lines :P

A wracajac jeszcze do Arrow to nie przezyje, jesli nie bedzie Olicity :P chociaz na chwile ... musze, po prostu musze ich zobaczyc razem :P:P:P

sandra_crashdown

A ja dopiero zobaczylam ost odc i mi wzruszyl kompletnie, Thea z Royem, Diggle i Ollie i ta ich przyjazn no i Felcia z Olliem...Mimo wszystko mam nadzieje ze ich zobacze razem, jestem za nimi od ich po

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Sandy przed chwilą w must be the music był james arthur :P

monisia99

Co Ty mowisz?! :P James <3<3<3

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Aahahahahah, myślałam że w naszym polskim przez chwilę xd

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

To dobre miejsce żeby dać jakiś znak życia. Dzięki wykonaniu Marley udało mi się wysłuchać całej piosenki, bo wcześniej jakoś nie umiałam. Poza tym cieszę się, że Will znów zaczął śpiewać. Bo ostatnio rzadko mu się to zdarzało.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 7
Unibet_78

Jak coś się nie podoba to oszczędź sobie hejtu i nie pisz nic ;)

ocenił(a) serial na 7
_Joy

dziewczyny no w naszym polskim był James jako gość ........

monisia99

I co spiewal? ;> pewnie "you're nobody 'till somebody loves you" <3<3<3

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Tylko "Imposible" śpiewał.

_Joy

Madzia daj spokoj on o sb mowi:P nie warto zwracac uwagi:P

izka21gramowa

Myslalam, ze zignorujemy dziada starym zwyczajem I nie bedziemy sie wdawac w zadne pyskowki :p

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

ja też podobnie myślałam Sandy, nie wiem co śpiewał bo mała spała a miałam telewizor ściszony :P

monisia99

Wszystkiego najlepszego dla złośnika, który ma dzisiaj urodziny;*;P 100 lat Sandy;*;P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

100 lat Sandy buziaczki :)

monisia99

Dziekuje Dziewczynki :*

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Dziewczyny jestem pogrążona w żałobie... W tragcznym wypadku zginęła moja milosc platoniczna Paul Walker z szybkich i wściekłych, siedze placze o akurat mialam isc spac jak mąż mi przeczytał informacje. Dlaczego ? Leeere niech spoczywa w Pokoju

monisia99

Wiem Monia tez mi sie smutno od razu zrobilo...biedak no...;(((

monisia99

To jest straszne :( najpierw Cory, teraz Paul :(:(:(

ocenił(a) serial na 7
_Joy

Hej dziewczynki :) Przepraszam, że mnie tu tak długo nie było, ale szkoła mi się nieźle dała we znaki. Ale oceny już wystawione, teraz tylko trzeba przetrwać jeszcze te dwa tygodnie jakoś :)

Bardzo spóźnione życzenia Sandy ;* Dużo seksu z naszymi przystojniakami i te sprawy ;P

No to ja dla odmiany mam dobre wieści do przekazania: Leighton Meester i Adam Brody się zaręczyli! :)
http://uk.eonline.com/news/483054/leighton-meester-adam-brody-are-engaged-former -gossip-girl-star-and-o-c-stud-to-wed

_Joy

To juz dawno sie zareczyli, bejbe ;)

Dzieki za zyczenia :* xx

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

To chyba tylko ja żyłam w jaskini i dowiedziałam się całkiem niedawno o tym ;P Co jest dziwne, bo na lekcjach regularnie przeglądam pudelka jak mi się nudzi xD

No i Orlando Bloom i Miranda Kerr się rozwodzą :c Szkoda, bo byli piękną parą :<

A jak tam przygotowania świąteczne? O ile wgl. się zaczęły? Prezenty kupione? :D

_Joy

To oni byli razem??:P Tzn sa??:P haha nei wiedzialam;p nie no fajnie, fajnie;p

Taa no teraz jak zima jest na calego to sie czuje bd te swieta:p ja poluje na kiecke na swieta i na sylwka;p i nic nie ma;(

_Joy

Orlando i Miranda sa juz po rozwodzie od kilku tygodni :( I ubolewam nad tym straszecznie :( on ponoc kreci teraz z Liv Tyler :P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Oooo, to fajnie, lubię Liv :D A Mirandę podobno widziano z Leo DiCaprio, ale to raczej jej nic dobrego nie wróży... ;P

ocenił(a) serial na 7
_Joy

A wiecie, że gdyby to, że Miranda spotyka się z Leo okazało się prawną, bo byłaby jego 10 aniołkiem z którym się spotykał.

katia_2007

No popatrz ... a ja myslalam, ze Adam Levine jest w tym wzgledzie rekordzista :P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

A wiesz, że o tym samym pomyślałam, jak to przeczytałam, ale jak tam myślę, to od co najwyżej do piątki dobił.

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Uroczy avatar Sandy, tak btw <3 :D

_Joy

A dziekuje xd tak swiatecznie juz :P heh

Z Leo?! ..... kurde te Aniolki VS to sie jednak maja fajnie :P chociaz ja slyszalam, ze ona z jakims bilionerem teraz kreci i ze juz nawet na wspolnych wakacjach razem byli :P ale nie wiem czy powinnam tak lykac te wszystkie ploty :P