SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 11 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P
Zanim przypomnę Wam wszystkim krótko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę
sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy
zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.
A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten
krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy
i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie
dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o
tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieję, że wytrwamy w niezmienionym
składzie.
A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu
tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy,
można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych
wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś
zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-
postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w
ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to
choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie
wyżywać się na innych :).
A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
I jeszcze jedno. Jeśli masz zamiar pisać tu teksty w stylu "Dziecko, ogarnij się", to
możesz stąd spadać. "Regulamin" został stworzony tylko i wyłącznie dla zabawy i nikt nie
bierze tego na serio. Więc proszę-skoro masz zamiar kogoś obrażać, nie pisz wcale.
Wszyscy będą szczęśliwsi.
Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za
co bardzo jej dziękuję :*)
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja
przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa
DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa
DLA TOBY'EGO
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa
DLA DANA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-monisia99
Czwartek-alexxa
Niedziela-_Joy
DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown
No i macie tego Olliego, niech już stracę :P (zamawiać)
Ezra na bank jest niewinny. Marlenka by nie pozwoliła żeby jej ulubiony bohater był mordercą/psycholem/pedofilem. Zobaczycie okaże się, że jest czysty jak łza.
Co do Travisa to ja mu wróżę, że w sezonie piątym, to on będzie robił groźne miny i podejrzewać go będą o bycie "A".
kto oglądał PLL , powiem że calkiem dobre dwa odcinki i wreście pokazują nam coś więcej bardziej od strony A
No i Ali zaczęli nareszcie pokazywać, bo retrospekcje zaczęły mnie nudzić.
Może Wren wróci, jak A miało jego recepty?
Ja zagladam ;) Chcialam Wam dziewczynki zameldowac, ze 2 czlonkinie SWJ spotkaly sie po raz 3 na "zywca" czyli ja i Sandy;) a mowia ze znajomosci internetowe sa slabe! Brednie! ;)
Chociaż tyle, ale nie podobała mi się ta scena na kolejce.
W ogóle nie podobał mi się ostatni odcinek.
Tylko pyt czy nie "uniewinnia" tego zlamasa...jakos do konca mi sie nie chce wierzyc ze tak go zostawi Marlenka...
Ja tam czytałam spoilery to już wiem co się stanie, ale ostawię to dla siebie. W końcu jeszcze tylko 4 odcinki.
Wciąż nie moge podnieść szczeki z podlogi po ogladnieciu Arrow i ReignXD Warto bylo czekac na nie tyleXD
Jason znów zaczął pojawiać się w serialu. Z racji tego pomyślałam, że warto się tutaj odezwać.
Tylko nie wiem czy któraś z wielbicielek Jasona od wiedza jeszcze czasami ten temat.
Pewnie ze tak! A Jason nic nie stracił na swoim seksapilu;p Wręcz przeciwnie! ;p heh Tylko nie bardzo wiem co powiedzieć na ten jego nowy "obiekt" westchnień...;p Byłam w szoku w każdym bądź razie...;p A Wy??;)
Ja też uważam, że z upływem czasu na prawdę zyskał na uroku.
Co do obiektu westchnień, nie widziałam jeszcze najnowszego odcinka, ale mam nadzieję, że to nie jest Ashley?
Kurcze no niestety muszę Cię rozczarować...To ona i dlatego przeżyłam taki totalny szok...;/ Musisz koniecznie zatem oglądnąć! Ciekawa jestem Twojej reakcji! ;)
To głupie, ale po ostatnim odcinku pomyślałam, że mogłoby być coś między Jesonem a Emily. Ale Ashley? Serio?
Pewnie niedługo obejrzę, to potem dam znań jak wrażenia.
Dokładnie, sama nie mogłam w to uwierzyć...A co do Emily to o ile sie nie mylę w książce chyba było, że jest bi, więc wcale to nie takie głupie, zresztą nie taki cuda odchodziły w Pll ;D heh Okej to czeka na wrażenia po oglądnięciu ;)
Jakieś nowe seriale, które Cię zachwyciły?
Ja jestem niezmiennie zakochana w Chicago Fire i Chicago PD. Poza tym chciałabym zobaczyć The Affair(z Joshuą Jacksonem).
Też jestem ciekawa The Affair bo są krańcowo skrajne opinie o nim a poza tym jak sama napisałaś - Joshua <3
Ciągle mam do gościa sentyment heh;)
The Affair, pomijajac oczywisty fakt, ktorym jest Josh Jackson :P, ponoc jest swietny! krolowal tam ostatnio na Zlotych Globach i tez sie do niego zabieram :)
Nie wiem czy powinnam sie tu ofcijalnie przyznawac do tego, ze przestalam ogladac PLL :P i chyba nawet Jason nie jest w stanie mnie sprowokowac do ogladania :P
Też słyszałam różne komentarze o The Affair, ale skoro dostali dwa Globy, to chyba nie może być tak źle.
Jak mogłaś przestać oglądać? :P
Ja już jestem po najnowszym odcinku, no i nie podoba mi się, że Jason leci na Ashley. Gdyby ona chociaż go odrzuciła, bo przecież chyba ciągle jest z tym pastorem, ale jej chyba za bardzo spodobało się, że taki młodziak na nią leci i nie odmówiła.
No to tak jak mi;p Przegięli z tym pomysłem, stanowczo;p Już też go nie mieli do kogo dopasować;p
Ahahaha no ja też oglądam okazjonalnie i to głównie tak, że coś robię i zerkam jednym okiem;p heh
Kasia oglądnij sobie pilota Eye Candy, bardzo fajnie zapowiadający się serial, Sandy Ci może potwierdzić ;)
Potwierdzam!!!! ;) z reka na sercu moge polecic bo zapowiada sie ekscytujaco! Zarzucam trailerem jak cos :)
https://www.youtube.com/watch?v=mM9H94jYrNE
Connor <3 ahahahahahaha :P
Ahahaha wiedziałam, że Ci się będzie podobał;p hihi
Ale Kasia przygotuj się, że to nie jest taki tam serialik infantylny, są mocne sceny, sama byłam w szoku! ;)
Ahahaha mialam Cie pytać o to samo;p
Tak myśłałam na początku, ale w sumie im więcej oglądałam go to mam coraz większe wątpliwości;p
Nie pasuje na niego! Nie chce, żeby był! ahahaha;p
Ja nie widze podobienstwa, ale widac cos w tym musi byc skoro go tak polubilam :P moze juz tak mam, ze lubie psychopatyczny typ? :P hahahaha
Ahahahaha Sandy zapomniała dodać, że ogólnie tam ciacha grają, więc myślę, że to będzie najlepsza zachęta ahahhaha;p Także Kasia musisz oglądnąć! ;p