PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73319
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SWJ+offtopy cz.11

ocenił(a) serial na 7

SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 11 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P

Zanim przypomnę Wam wszystkim krótko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę
sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy
zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.

A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten
krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy
i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie
dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o
tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieję, że wytrwamy w niezmienionym
składzie.

A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu
tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy,
można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych
wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś
zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-
postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w
ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to
choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie
wyżywać się na innych :).

A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
I jeszcze jedno. Jeśli masz zamiar pisać tu teksty w stylu "Dziecko, ogarnij się", to
możesz stąd spadać. "Regulamin" został stworzony tylko i wyłącznie dla zabawy i nikt nie
bierze tego na serio. Więc proszę-skoro masz zamiar kogoś obrażać, nie pisz wcale.
Wszyscy będą szczęśliwsi.

Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za
co bardzo jej dziękuję :*)

NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja
przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa

DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa

DLA TOBY'EGO
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99

DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa

DLA DANA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-monisia99
Czwartek-alexxa
Niedziela-_Joy

DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown

No i macie tego Olliego, niech już stracę :P (zamawiać)

monisia99

Moze dlatego, ze jest nowa czesc tematu, a masz w subskrypcjach jeszcze ta wczesniejsza?! xD

_Joy

Dziewczyny, stworzyłam forum, nie chciałybyście się może przenieść? :D
Jak chcecie to powiedzcie, to stworzę wam nawet podforum "SWJ" haha :D

youhaveamessage

A gdzie stworzyłaś to forum??:P

izka21gramowa

deadgirlswalking.pun. pl/

Chciałabym zebrać tam wszystkich z tego forum, bo byłoby tam wygodniej, możliwość edycji postów, usuwania wątków itd :)
No i mamy tam możliwość gadania o różnych innych rzeczach, nie tylko o PLL tak jak tutaj. Moglibyśmy się lepiej poznać.

youhaveamessage

Ja nie ma nic przeciwko;)

izka21gramowa

To jak reszta dziewczyn się zgodzi, to napisz do mnie prywatną wiadomość :)
Byłoby mi bardzo miło.

ocenił(a) serial na 7
youhaveamessage

Jako iż w SWJ panuje demokracja to musimy przeprowadzić małe głosowanie. Już napisałam do dziewczyn, zobaczymy co odpiszą ;)

ocenił(a) serial na 8
_Joy

Dziewczyny jak przeniesiecie się tam to nie zapominajcie o mnie, żyje jeszcze :D Sorki za nie odzywanie się, ale jakoś ostatnio czasu nie miałam i wgl bardzo zaangażowałam się w odchudzanie i ćwiczenie co pochłania na prawde sporo czasu, ale postaram się zaglądać do was chociaż po nowym odc pll czy tvd ;*

alexxa

Olka wlasnie bo sie zastanawilaam czy porwalo Cie ufo czy cos innego i czy trzeba zawiadamiac 997 o twoim zaginieciu:P

ocenił(a) serial na 8
izka21gramowa

no właśnie tak myślałam więc wczoraj się zameldowałam :D czytam co tu piszecie ale jakoś osttanio nic nie pisze, postarm się to nadrobić ;p i wgl co z twórczością Sandy? Dalej tworzy? :)

alexxa

No to dobrze, że się pojawiłaś, bo myślałam, że nas porzuciłas dla jakiegoś innego forum:P
Tak;)

alexxa

Oczywiscie, ze tworze ;P zaciecie ;)

A tutaj masz swoj Welcome Back Gift :P:P:P

http://drewvanackercrew.com/gallery/albums/userpics/10001/0108~12.png

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

Dzięki Sandy, zapomniałam jaki on jest już cudowny <3 To sie ciesze i Izuś wyślij mi jak możesz pare rodziałów bo stanełam chyba na 11 a jestem cieakwa jak się akcja potoczyła :D Już po nowym odcinku dziewczyny ?

ocenił(a) serial na 7
alexxa

już ale nic nikt niep isze więc ja też siedzę cicho ... :p

monisia99

Bo nie ma co pisac :/ nudny jak flaki z olejem :/ Hanna dziewczyna rolnika i jej chlopak z wiecznie tlustymi wlosami odnajduja wujka-tate i przeprowadzaja z nim generalne porzadki, Spencer "nikt mnie nie kocha" Hastings tylko placze i obrzuca wszystkich blotem, a brat Ezry juz po kilku minutach na ekranie udowadnia, ze jest gigantyczna przepasc miedzy nim a starszym bratem zwanym potocznie garbusem, oczywiscie z korzyscia dla Wesley'a ;) co by nikt nie mial watpliwosci :D Jason przez caly odcinek robi za tlo, umilajac nam czas pojawiajac sie w kilku scenach na cale 10 sekund ;D ot, cale PLL :)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

a łopata i Emily ?

monisia99

Szczerze mówiąc wszystko było w zwiastunie. Emily widzi podczas hipnozy jak w noc zaginięcia Ali ona stoi na swoim ogrodzie, Emily idzie z łopatą, Ali się drze, cofie i potyka i pada i dalej drze. Nic czego byśmy nie widziały w promo.

ocenił(a) serial na 8
izka21gramowa

Zgadam się całkowicie z recenzją Sandry, straszne nuuuudy. I tak jak mówisz Iza widzimy już to w zwiastunie i w sumie nie okazuje się niczym bardzo waznym bo juz dawno wiemy że dziewczyna w czerwonym plaszczu kieruje wszystkim.

ocenił(a) serial na 7
alexxa

hej hej ale ja nie oglądam zwiastunów ani niczego więc dla mnie to była ciekawostka no ....

monisia99

No to mialas jedyna ciekawostke:P Ale po za tym nudy;/

alexxa

Oki Ola skoro wrociłas do zywych to Ci wysle:D

izka21gramowa

Moj Boze, ten avatar mnie zabija <3

sandra_crashdown

Boskie jest wiem<3 I to spojrzenie:D

ocenił(a) serial na 7
_Joy

Obejrzałam TVD i PLL i szczerze powiedziawszy ani jedno ani drugie mnie jakoś specjalnie nie zachwyciło. Albo to ze mną jest coś nie tak ;P

ocenił(a) serial na 7
_Joy

nie no PLL było fajne :) z Tobą wszystko ok tak naprawdę to Glee było super :P Siadam zaraz do oglądania Arrow..... :)

Sandy widziałaś to ? boskie

http://www.youtube.com/watch?v=HQOhnpyFX4w

monisia99

No rzeczywiscie fajne ;) on jest w ogole niesamowity <3

ocenił(a) serial na 8
_Joy

No dobra dziewczyny to teraz przyznać się ile pączków zjadłyście :D

alexxa

Ja jednego ;D tak wiem, zaszalalam :P

Dziewczyny rejestrowac sie na forum yham! potrzebujemy waszego wsparcia, a raczej Jason was potrzebuje!!! :D

sandra_crashdown

Dokłądnie! Ja tam walcze juz niedlugo pojde na gole klaty:D

izka21gramowa

Hahaha jak slysze "gola klata" to mam tylko jeden widok przed oczami ;D kto zgadnie jaki??? ;P

sandra_crashdown

JASON:D;D;D
wygralam??:P

izka21gramowa

zdziwilabym sie, gdyby w SWJ padla jakakolwiek inna odpowiedz ;D

sandra_crashdown

No Sandy a po ostatnim odc TVD to wiesz:D

alexxa

4;D

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

to się przenosimy czy jak ? O co chodzi z pomocą dla Jasona ?

monisia99

Nie wiem czy wszystkie przenosimy, bo nie wszystkie sie dziewczyny wypowiedziały, ale ja i Sandy jestesmy zalogowane na forum i wczoraj nam hejtowano Jasona i Sandy sie powstrzymywala a ja nie i tam walczylam dzielnie:P Loguj sie Monis:) Mam osobny teamt dla SWJ:)

A tak przy okazji jak tam dzieciaczek??:) I mama dzieciaczka??:)

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

no słuchajcie zaloguje się potem jak znajdę chwilkę i Was wspomogę :) A dzidzia zdrowa jak do tej pory, dalej nie wiem co będzie dopiero chyba dowiem się na początku marca :) tak samo w połowie będą jeszcze robione badania .... A u mnie to różnie brzuszek czasami pobolewa i czasami nie wiem czy to ten torbiel przeklęty czy rosnąca macica i żołądek ale tak czy tak nei mogę narzekać :P

News jest taki ze dzidzia mi wczoraj poraz pierwszy sprzedała kopniaka , nawet 3 :) więc jestem happy

monisia99

Heh super, dzidzia Ci dala o sobie znac ze juz coraz wieksza:D
Masz torbiel?? Mam nadzieje ze to nie szkodzi ani tobie ani dzieciaczkowi??

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

wiesz no mam paskudną 7 cm no i cholercia ostatnio nie zmneijszała się, wiesz może pęknąć w każdym razie więc zagrożenie jakieś daje, ale mam nadzieję że się zmniejszyła ....

monisia99

Oby niczego tam nie narobila. A po urodzeniu mozesz ja usunac??

Ogladnelam TVD, uff mocny odcinek!

izka21gramowa

Ja tez ogladnelam. Geeeee, tak po krocce napisze ;D

Izka, hahaha, zaloze sie, ze chcialas byc na miejscu Bonnie jak dotykala klaty Jer'a, hehehe :P
Generalnie padlam po tekscie Rebekah "Ty masz fajny tylek" do Damona, hahahha :D nigdy nie zgadzalam sie z nia bardziej :P:P:P
Stebekah --> moja nowa ulubiona para w TVD :)
Rebekah ratujaca Elcie --> no prosze :)
OMG! Damon! Ty glupi ch**u!!! bo inaczej sie nie da tego okreslic!!! smutny palant to za malo w tym przypadku :/
Klaroline --> jak juz sadze, ze zaczynam nienawidzic Klausa daja mu taka scene <3 noz kurna! :D
Damon(zwany od dzisiaj FRAJEREM!) w rekach jednego z Pieciu :P dobrze mu tak! mam nadzieje, ze dostanie baty!!! :P

izka21gramowa

Recenzja najnowszego odcinka TVD.

Klaus mnie tak wpienił i już myślałam, że go znienawidzę do końca moich dni, ale jakoś lód w moim sercu stopniał jak jednak uratował Caroline ufff.

A co do Caroline to serio sie bałam, że zginie;/ A tyler jak zwykle był słodki i boski, jak ona kocha Caroline zrobiłby absolutnie wszystko, by ją ocalić i właściwie to zrobił <3

Haha jak mi sie Elka podobała jak się rzuciła na Bece:D I jeszcze nie przyjęła ręki od Stefana też mi się to podobało;D

Nie oszukujmy się Bonnie roniła zdjęcia klacie Jerrego nie przez wzgląd na tatuaż ale, żeby sobie popatrzeć i po dotykać;D A on jakie spojrzenie jej posłał<3 Chciałąbym tam stać na jej miejscu;D

No i mój ukochany psychol - idiota Shane:D Z tą latarką na czole wyglądał jeszcze głupiej niż zwykle:D Jak widać jego żonka jest jeszcze bardziej nawiedzona niż on:D Jak widać idioci się przyciągają;D
Mam nadzieję, żę ten prof zginie w męczarniach:D

Kurcze fajnie, że Elka tak zapewniała Damonka o swojej miłości <3 A to ze on sie boi byc znowu czlowiekiem i mu sie to nie marzy to mam nadzieje ze nie zniecheci Elki do niego;/

izka21gramowa

I kolejny raz wszystko sprowadza sie do tego, ze najmniej zainteresowany dostanie lekarstwo, czyli pewnie Damon ;P

sandra_crashdown

Po necie krąży plotka, że Damon zginie w najbliższych odcinkach i powróci jako człowiek i w osatnim Elka go przemieni w wampa:D

izka21gramowa

Ok, szykuje w takim razie zapas chusteczek na ten odcinek z jego smiercia ;D

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

może ja też się tam zarejestruję, zobaczę co i jak

katia_2007

No pewnie:) Za Toba Kasia tez juz mialam list gonczy wysylac:D

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

oj, jakoś tak czasu nie było

katia_2007

Dobrze ze teraz jestes:)