SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 11 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P
Zanim przypomnę Wam wszystkim krótko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę
sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy
zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.
A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten
krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy
i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie
dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o
tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieję, że wytrwamy w niezmienionym
składzie.
A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu
tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy,
można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych
wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś
zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-
postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w
ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to
choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie
wyżywać się na innych :).
A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
I jeszcze jedno. Jeśli masz zamiar pisać tu teksty w stylu "Dziecko, ogarnij się", to
możesz stąd spadać. "Regulamin" został stworzony tylko i wyłącznie dla zabawy i nikt nie
bierze tego na serio. Więc proszę-skoro masz zamiar kogoś obrażać, nie pisz wcale.
Wszyscy będą szczęśliwsi.
Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za
co bardzo jej dziękuję :*)
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja
przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa
DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa
DLA TOBY'EGO
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa
DLA DANA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-monisia99
Czwartek-alexxa
Niedziela-_Joy
DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown
No i macie tego Olliego, niech już stracę :P (zamawiać)
A co do faceta to mi się od razu kojarzy Ezra;D Z pomalowanymi paznokciami:D No powiedz, że nie pasuje??:P
Pewnie, ze pasuje :P z tym, ze jesli spoiler dotyczy rzeczywiscie Wrena to moze wcale nie chodzilo o to co wszyscy zalozyli, ze Wren okaze sie gejem, tylko wlasnie moze wyjdzie na jaw, ze lubi malowac paznokcie czerwonym lakierem?! <hahaha> tego sie nawet nie da napisac bez ataku smiechu :P
Weż przestan takie glupoty gadac:P Zmienmy temat na jakis przyjemniejszy:P
Zapomnialam napisac ze Hanny mnie dzisiaj w tym klubie rozwalila;D:D:D choc ja bym tak nie odpuscila jak by mnei laska tak oblala:P
Jak by mi chlopak z inna tanczyl to tez bym wylala ;P jeszcze jakby miala taka bluzke smieszna to juz w ogole ;P
Przypomnialo mi sie jak ostatnio musialam przyjaciolke w klubie odciagac od innej laski bo juz blisko bylo xD
Jakby mi ktoś wylał drinka czy cokolwiek na bluzke to bym zabiła;D;P
Zresztą to ta z afro jej drinka postawiła i ją podrywała:P
A ta jej dziewczyna skad niby miala to wiedziec?! :P nie no, wiadomo ze sobie jaja robie ;) biedna Hanka :P
Ale i tak ją podziwiam, bo widać było po minie, że chciała oddać ,ale się powstrzymała:P
Ten żałosny garbus mi sie kojarzy z tym profesorkiem z TVD, może to on będzie grał Silasa??:P
Blagam, takie ciotexy to nie maja wstepu do TVD ;D ja licze, ze Silas to bedzie jakies ciacho xD
Dziewczyny, lzy Garbusa to powinny byc w SWJ jakos specjalnie uczczone ;P proponuje jakis wspolny toast czy cus ;P
Rozkminiłam o co chodzi z tą she co mówiła Mona, że to ona rządzi. To chodzi o Ezrę, tylko karze się nazywać " she" i "układa włosy i maluje paznokcie"hahahahahaxD
Hahahaa i w wolnych chwilach urzadza sobie przebieranki przed lustrem w blond peruce i czerwonym plaszczu xD wszystko sie zgadza jak nic ;P
Ogladnelam Arrowa najnowszego ;P nic nie mowilas, ze Felcia nasza sie zaczela chyba podkochiwac w Oliverku ;P te jej spojrzenia ;P
No i biedny moj Tommy :(
A czy ja wiem, lubi go i wie przecież, że to nie dla jego przyjaciela, przynajmniej tak mi się wydaje:P I jeszcze ten jest tekst: i nie bedzie wina??":D
No mi tez szkoda Tommego, co za dupek ten jego stary!;/
Pewnie ;) dla mnie kazda jest lepsza od Laurel ;P
Ale i tak najbardziej sie podjaralam jak Ollie pocalowal w policzek Speedy co chyba nienajlepiej o mnie swiadczy :P:P:P
Hahahahaha moj Boziu, nie pomyslalam o tym ;P nie o to mi chodzilo ;P Speedy i Ollie maja wyjatkowa chemie ;D
Ejjjjj moje uczucia wzgledem Jer'a sa czysto siostrzane takze spokojna glowa ;P juz sie wypowiadalam na ten temat nie raz, ze nie potrafie na niego juz inaczej patrzec ;D
Sandy kochanie, tak się tylko z tobą droczę XD
Jeśli mam być szczera to jak ją pocałował w policzek, zresztą wcześniej też jak obserwowałam ich relacje to aż żałowałam, że są rodzeństwem:P
Hahahahaha, wiedzialam, ze to nie tylko na mnie tak dziala! czulam to!!! xD uffff, moge odetchnac z ulga, ze jednak nie jestem jakas pochrzaniona calkowicie juz ;P
ja nie wiem czemu wezwali policje. Bo jakaś panienka wylała na nią drinka? Świetny pomysł, muszę przyznać.:D
Chodzilo raczej o to, ze Hanna byla nieletnia w cala sprawe wmieszany byl alkohol i zapewne wlascicielka klubu wezwala policje ;)
wcześniej nie zauważyła że jest nieletnia w klubie i jakaś dziewczyna wręcza jej drinka. Troche to było dziwne jak dla mnie.
co do PLL to powiem że naprawe dobry odcinek i nawet nie przewijałam :P bluzeczka Hanny mi się podobała całkiem fajna..... sukowata Spencer też mi się podobała, chyba w końcu zaczęła sobie zdawać że to przez kłamstwa dziewczyny mają problemy i chce dowiedzieć się co Toby knuje, tak jak wspomniałyście Toby najwidoczniej odkrył kim jest A i zaproponował pomoc ..... Ali w ciąży a to ciekawostka...... haha teraz Ezra pojedzie nagle do Maggie i będą żyli dugo i szczęśliwie......
Spencer wygarniająca prawdę w oczy Ezrze była całkiem fajna......te czerwone poaznokcie były na pewno laski więc nie mozę być to Ezra :P to pewnie ta shes z teamu A , fajnei że nie było Mony bo nie mogę na sucz patrzeć wrrrrr
CZY STAŁO SIĘ TO CO MYŚLĘ, ŻE SIĘ STAŁO?!
Zaraz siadam do oglądania :>>>>>>>>>>
Nie wiem jak tam wasz serial, ale w PLL był płacz i zgrzytanie zębów;D Płakał Ezra a ja zgrzytałąm zębami, że się jednak nie rozstali:P
AAAAAAAA ROZPŁYWAM SIE W MORZU SŁODKOŚCI <333333333333333333 Oni są razem po prostu przeuroczy!
Ale ten pocalunek byl meeega sexiiiiii :P jak ja pociagnal za lokiec <mdleje> I jeszcze ten tekst "I meant something like that" <3 ROMANTICO :)
GIGANTYCZNE SPOILERY odnosnie Revenge. Wchodzicie na wlasna odpowiedzialnosc :P
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2270639/SPOILER-ALERT-Emily-Thorne- leads-way-cast-pay-respects-dramatic-funeral-scene.html
Oglądnęłam TVD, także nie czytać mojej recenzji jak nie oglądałyście;P
Hahaha Klaus jak stał za drzwiami jak Stefcio wychodził:d Padłam;D Ten się wymykał a Klaus sie natknął na niego:P
Hahaha to sobie pogadali we trójkę: Stefcio, Klaus i Damon;D
Tak, myślałam, że nie bez powodu Stefcio dał wodę Damonowi:P
Stefcio na tej "zabawie" szkolnej ma kurtkę jak Cruise z Top Gun;D
Kurczę, nie przepadam za Rebecką ale mi się jej szkoda zrobiło jak oddawała ten sztylet Stefciowi, potem przy końcowej rozmowie z nim aż poczułam do niej nić sympatii, zasługuje na drugą szansę jak powiedział S. Kto wie może ją nawet polubię??:D
Podobały mi się też rozmowy Damona z Klausem, takie smutne palanty;D
Głupia matka Bonnie, dobrze, że B. się im postawiła i powiedziała, że już nie należy do duchów tylko do samej siebie. W ogóle mi się podobała w tym odcinku:D Wreszcie nie była ciotowata tylko przejęła inicjatywę i jak pyskowała do Klausa:D
No proszę Klausa jednak dotknęła śmierć brata, a już myślałam, że nic go nie rusza.
Jak zaczęłam lubić Kola to musiał się tak zachować;/ Mówiłam Ci Kol, że jak tkniesz mi Jerra to źle skończysz:P Nie wierzyłeś i widzisz teraz wąchasz kwiatki od spodu:P
How cute<3 Elka ucieszona na widok Damona i ten ich uścisk<3
Rozmowa na końcu jak Damon powiadomił Elkę o "przygodzie" Stefcia z Beca była niezła;D
I teraz hit odcinka mianowicie Jerr rozdzierający koszulkę;D Serce mi stanęło i zaczęło bić dopiero za chwilę w przyśpieszonym tempie;D Sandy wiesz o czym myślę, prawda??:D
Ogólnie odcinek mi sie bardzo podobał, szczególnie rozmowy;) A w następnym jakiś goryl z długimi włosami sie rzuca mi na Jerra, chyba znowu będę musiała interweniować;D No i ten nawiedzony prof będzie ich prowadził do jaskini:P
Hahahaha, Iza, smutne palanty??? :P:P:P widze, ze Ci sie spodobalo moje powiedzonko :P ale masz racje pasowalo do nich jak ulal :P
Wlasnie mialam pisac, ze musialas tam przezyc wielokrotny orgazm jak Jer zdzieral z siebie koszulke xD
Teraz co mi sie podobalo najbardziej:
#oczywiscie Klaus nakrywajacy Stefcia z Rebekah ;) w ogole coraz bardziej mi sie ten pairing podoba, slodziaki <3
#Bonnie jak zalatwila Kola w szkole --> nice ;)
#sciezka dzwiekowa po prostu cudo, lata 80'te gora <3
#rodzice Bonnie chyba przejeli po corce role najbardziej irytujacych postaci w tym serialu :P
#Klaus sie niezle wsciekl :( nie lubie go takiego :(
#Elenka przytulajaca Damona na przywitanie <3 potem zaraz Damon sprzedajacy Stefciowi strzala <3 iiii .... oczywiscie highlight odcinka Jer zdzierajacy koszulke :P ale o tym juz bylo :P mimo to warto wspomniec drugi raz :P:P:P
HahahaXD To było nieziemskie;D Także się zainspiruj tym rozdzieraniem koszulki:P
no podoba mi sie to hasło i też stwierdziłam, że będzie idealnie do nich pasować;D
A wiesz, że mi się dzisiaj też spodobała ewentualna perspektywa, żeby Stefcio był z Beca??:P
Haha zapomniałam jak Stefan dostał w czajnik od Damona;D Dobre to było, muszę przyznać;D
Dziewczyny co wy na to, zebysmy zaczely przyjmowac zaklady kto jeszcze oprocz Damona zostanie czlowiekiem w finale 4 serii?!?!?1 :P:P:P
Kto jeszcze nie ogladnal Glee to niech sie zabiera! Wedlug mnie jeden z najlepszych(jak nie NAJLEPSZY) odcinek sezonu :) soundtrack <3<3<3 Torn, Love Song, A thousand years, Hot in here <3 wszystkie odjazdowe!!! :)
Jaka zadowolona:P
Co do Twojego wpisu w innym temacie to też sobie nie wyobrażam, żeby Spoby do siebie wróciło... jak to niby wytłumaczą?? wybaczyłam mojemu chłopakowi psycholowi??:P
Wez :/ Marlenka mi tak dziala na nerwy, ze masakra!!! Teraz sie zacznie wybielanie Tobiego na sile. Jak nie zginie w finale to nic nas nie uratuje przed fala sztucznej i bezplciowej milosci Spoby juz do konca serialu :/ w ogole mnie wkurza, ze Ci scenarzysci tych mlodziezowych produkcji nie potrafia podejmowac fabularnego ryzyka, by z glownego bohatera robic czarny charakter i tego sie trzymac :/ zawsze potem musza go na sile wybielic :/
Ale o czym my tu w ogóle mówimy, przecież Marlenka nie robi nic mądrego z tym serialem oprócz spełniania swoich zachcianek!;/ Ona lubi tę parę, więc ją sobie znowu sparinguje;/ Tak samo ludzie są już znudzeni Ezria to zamiast zastąpić go innym to nam puszcza łzawą scenkę z jego łzami;/
Bo Marlenka czyta wszystkie komentarze wybiorczo. Jedynie te co jej sie podobaja maja prawo glosu, reszta wedruje do kosza i moglaby na dobra sprawe nie istniec!!! upewnilismy sie o tym po finale 2 sezonu kiedy zaczela blokowac na Twitterze wszystkich tych, ktorym sie final nie podobal :/ no czy to jest dojrzale zachowanie szanujacej sie scenarzystki?! no nie wydaje mi sie:/
zgadzam się Glee było boskie a do tego te gołe torsy ulala i szajbnięty Sam :P Ja tam nie obstawiam że Damon zostanie człowiekiem jakos w to nie wierzę jak zaraz zrobią z połowy ludzi to będzie bez sensu .....
Damon to na bank zostanie ;) tak bylo w ksiazce i wszystko do tego zmierza niestety :( pytanie brzmi kto i czy w ogole jeszcze ktos, przemieni sie razem z nim :P
Podczas ogladania Glee caly czas mi sie mordka usmiechala :P Sam jest slodziakiem, ale w tym odcinku mu odwalilo ;D hehe, ale klaty <3 I Jake jest kochany ostatnio, z kazdym odcinkiem coraz bardziej go lubie :) do tego byla Quinn i Brody paradowal topless, nie potrzebuje niczego wiecej do szczescia :P:P:P