PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73319
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SWJ+offtopy cz.11

ocenił(a) serial na 7

SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 11 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P

Zanim przypomnę Wam wszystkim krótko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę
sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy
zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.

A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten
krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy
i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie
dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o
tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieję, że wytrwamy w niezmienionym
składzie.

A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu
tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy,
można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych
wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś
zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-
postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w
ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to
choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie
wyżywać się na innych :).

A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
I jeszcze jedno. Jeśli masz zamiar pisać tu teksty w stylu "Dziecko, ogarnij się", to
możesz stąd spadać. "Regulamin" został stworzony tylko i wyłącznie dla zabawy i nikt nie
bierze tego na serio. Więc proszę-skoro masz zamiar kogoś obrażać, nie pisz wcale.
Wszyscy będą szczęśliwsi.

Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za
co bardzo jej dziękuję :*)

NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja
przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa

DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa

DLA TOBY'EGO
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99

DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa

DLA DANA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-monisia99
Czwartek-alexxa
Niedziela-_Joy

DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown

No i macie tego Olliego, niech już stracę :P (zamawiać)

ocenił(a) serial na 7
monisia99

No, nawet słów nie mam żeby to opisać. A tak dobrze się zapowiadał ten sezon...

_Joy

Nie rozumiem waszych hejtow :P jak dla mnie to odcinek byl calkiem spoko :D lubie Jake'a, ale Ryder mnie absolutnie kupil po dzisiejszym odcinku :P slodziak jeden! ;) Quinn+Santana - calkiem fajny watek, nawet Finchel mieli fajna scene z tym chwastem, ktoremu Finn obrywal platki ;D nie spodziewalam sie, ze Emma ucieknie :P a Klaine przynudzali strasznie, caly czas uwazam, ze Blaine sie marnuje w zwiazku z Kurtem :/ no i w ogole nie rozumiem skad pomysl zrobienia z Brody'ego jakiegos zigolaka :P hahahaha, masakra :D w ciazy Rachel jest raczej z Brody'm bo jakby byla z Finnem to ile minelo dni od wesela??? chyba za wczesnie na test, co??? jakby miala tak malo dni do okresu to by w ta cala ciaze nie zaszla ;D wiec tutaj albo czysto medyczna wpadka albo tatusiem jest rzeczywisci Brody i caly plan Finchel, ze tak czy siak sa swoim endgame sie lekko sypnal xD

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

No właśnie, FINCHEL, dlatego hejtuje ;P

_Joy

Tak w ogole to ogladam sobie filmiki na Yt z ost.odcinka TVD ;D co tam za teksty padaly, przez moja zalobe zapomnialam o tym wspomniec ;D

Klaus: “Well, if it isn’t Little Orphan Lockwood. Come to show how laughably impotent you are against me?” LOL

A ten caly Vaughn jest mega HOT ;D ktos wie czy sie jeszcze pojawi??? :P irlandzki akcent mnie zwykle wkurza, ale jemu akurat dodaje uroku :P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Ten koleś mi nieco przypomina Klausa ;P A ja tam lubię irlandzki akcent właśnie, aczkolwiek nic nie przebije brytyjskiego... Niektórzy to sie mają fajnie... :P

Ale miałam dziś sen... Śniło mi się, że byłam Elenką i do MF przyjechał Elijah. Siedzę sobie z nim spokojnie i rozmawiam i nagle bum, zaczynamy się całować xD Potem zostawiłam Damona żeby uciec gdzieś z Elijah, pamiętam jeszcze że jak wychodziłam z pensjonatu to Damon krzyczał za mną że on się tak łatwo nie podda... Co najlepsze, to co on do mnie mówił kompletnie po mnie spływało. DAMON kompletnie po mnie spływał. Czemu jak zawsze mam sny o TVD to Damon nigdy mnie w nich nie obchodzi? ;P

Nowe zdjęcia z The City of Bones http://www.filmweb.pl/film/Mortal+Instruments%3A+City+of+Bones%2C+The-2013-55906 5/photos

_Joy

Bo podswiadomie wiesz, ze jestes Stelenowcem xD nic sie przede mna nie ukryje :P rozszyfrowalam Cie :P

fotki juz widzialam ... ech ten nieszczesny JCB :/

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Ej, bez takich mi tu. Wszystko tylko nie Stelenowiec! xD

A po mnie już to w sumie spływa. Oddzielam tego mojego książkowego Jace'a od nieszczęsnego filmowego ;P Tak samo z Clary i Magnusem. Chyba tylko aktorka, która zagra Izzy nawet się zgadza z moimi wyobrażeniami.

_Joy

U mnie sie Clary zgadza w 100%. Lily jest tak samo wkurzajaca jak Clary ;D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Clary nawet nie jest taka zła, pomijając parę akcji typu "nie mam pojęcia co robię, ale i tak się wproszę i będę wam zawracać głowę, bo przecież na coś się przydam na pewno" ;P

_Joy

Za niedlugo bede tu sama do siebie pisac ;D

Ktos ogladal juz PLL?! Odcinek calkiem fajny, ale nie spodziewalam sie jakiejs wielkiej kichy, skoro juz jestesmy tak blisko finalu to moze byc tylko dobrze ;P z reszta jaki moze byc odcinek przeladowany Wrencer?! tylko dobry! xD

Boshhh, ktos mi wytlumaczy na wstepie dlaczego ten Ezra to taki przyglup?! jak tylko sie pojawia to mam ochote zwymiotowac sniadaniem, obiadem, kolacja- doslownie wszystkim!!! w ogole LOL teraz Fitzek Roztropek sprowadzi swoja "wesola" rodzinke :P ale czad :P Aria, bierz sie za Wesley'a, pleaseeeee! Milo bylo ogladac przeblyski jej dawnego charakteru, oczywiscie jedynie w scenkach bez Gargluca :P "Mrs.FitzScary" :D hehehehe

Kolejna wydaje mi sie istotna rzecz to watek z CeCe ... oczywiscie, ze nie jest w to zamieszana! to bylo raczej pewne po tym jak zaczeli nam ja ostatnio podsuwac na tacy, to by bylo zbyt oczywiste! generalnie nie zdziwil mnie brak ciala Wildena! haha, Ci aTeamowcy to jednak maja mozgi :D sa wszedzie, widza wszystko, nawet sprzatna po Tobie zwloki :P ktos wie czy robia jakies robotki na telefon jednorazowe?! xD a tak w ogole to na koncu znowu pokazali 4 bluzy=4 czlonkow Ateamu?!?!?!

No i zostal nam juz tylko NAJWAZNIEJSZY watek odcinka czyli Wrencer <3<3<3 chcialoby sie powiedziec: OMG, Wren!!! zabijasz mnie gosciu! Jezu!! jak ja go wielbie :D hahaha jestem nienormalna :P prawie zatykalam sobie buzie, zeby nie krzyczec jak Spencer go pocalowala :P <oddychaj, oddychaj gleboko!> Melissa powinna sie wypchac z tymi swoimi zlosliwymi komentarzami :/ ciekawe czy to ona zablokowala drzwi od tej odjazdowej prysznico-sauny :P a moze Toby?!

PS. Oprocz prysznico-sauny Hastings'ow na mojej liscie zyczen z tego odcinka sa takze bialo-zielone sluchawki Hanny :) poluje na nie od dluzszego czasu, ale nie wiedzialam, ze sa tez w takim fajnym kolorze :D

No a wam jak sie podobal odcinek??? :)

sandra_crashdown

Tekst zawiera spoilery do 20 odcinka !!!!
Ja podpisuje się pod wszystkimi Twoimi uwagami. Wren - mega przystojny, oby go jak najwięcej w serialu. Aktor też był na czacie na tweeterze z okazji tego 20 odcinka. Aria +Wesley -> byłoby to idealne połączenie. Mam nadzieję, że jeszcze wróci ten wątek bo też nie cierpię Ezry..
Odcinek super. Ważny wątek o którym nie wspomniałaś to Melissa. Teraz to ją nam podają na tacy. Melissa chciała bardzo jakieś video, które miała Ali. Poprosiła wiec CeCe a ta Ali o to video. No i kiedy Ali poszła po video...już nie wróciła... . Więc jasny przekaz, że to Melissa może mieć coś z tym wspólnego. Ale co tak naprawdę się wydarzyło.. dowiemy się na koniec. I jeszcze to Melissa robiła zdjęcie na łódce. Co ona tam robiła? Myślicie że to ona zablokowała swoją siostrę? Mi się wydaje, że raczej Mona bo Toby to nie chce mi się wierzyć.

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

mi osobiście średnio, jakos nie wpadłam w zachwyt na teamt Wrencer.... moze dlatego że jakoś mnie oni nie kręcą jak na początku do tego dziwi mnie fakt że Wren ma taki kontakt z Moną a tamta niby się martwi o Spencer to jest podjerzane.....

Fitz drażni mnie, on chyba sam nie wie czego chce i stwierdzam jednak że lepiej mi się ogląda odncinek bez niego ani jego przygłupiego brata...... a do tego ta głupia mamusia, dziecko i Maggie- nie mogli wymyslić nic lepszego....?

Niech Spencer się w końcu ogarnie bo patrzeć na nią nie mogę jak jest taka zaniedbana, niech w końcu powie dziewczynom co wie o Tobym....

Czyżby wieniec był nap ogrzeb Wildena? to jednak by było za proste a do tego wszystko jst nagrane na jego kompie wiec mamuśka Hanny tak ładnie się nie wiwinie.... ale oczywiscie a team zgarnie latop i będzie szantażował ich......

Mellisa ślicznie ścięła włoski ażn ie mogłam się na patrzeć :) ale te jej komentarze były kiepskie.... nie wiem ale tern serial im dalej tym mniej mnie kręci

Cece na pewno jest zamieszana w całą akcję i dziwne że nagle zwiewa z miasta i ta laska w płaszczu

monisia99

No Moniaaaaa, przeciez ta nowa fryzura Melissy to "na garnek" xD wlasnie za kazdym razem jak sie pojawiala na ekranie dostawalam atakow smiechu :P jak jej Paul w ogole pozwolil takiego grzyba wyhodowac na glowie :P

sandra_crashdown

Tak "zachęcająco" opisałyście ten odcinek, że aż mi się nie chce go oglądać;P
No i jeszcze nie ma Jasona??:P
Nuuuda:P Ewentualnie można ze względu na Wrencer, skoro jest:P

izka21gramowa

Jasona nie ma i nie bedzie :P jak na moj gust to juz dawno lezy gdzies zakopany przez Wrena xD przeciez wiesz, ze Marlenka chce upiec 2 pieczenie na jednym ogniu i pozbyc sie jednym cieciem zarowno fanow Jarii jak i Wrencer ;D

sandra_crashdown

Jak mogłaś napisać "zakopany"??:P Serce mi stanęło na chwilkę:P

izka21gramowa

No niby Jason wyslal jakiegos smsa do Emily, ale czy to byl naprawde Jason?! smiem watpic! :/

sandra_crashdown

I co tam jej napisał??

izka21gramowa

Ze jest u jakiegos kumpla chyba w Virginii z tego co pamietam ;D

sandra_crashdown

Kłamczuch, był wtedy u mnie XD

Wciągnęło ,mnie to Following, jest pokręcone i to mi się podoba chyba coś jest ze mną nie tak XD

sandra_crashdown

Hmm no wreszcie oglądnęłam, nie zamierzam dużo dodawać do tego co już napisałyście, ale kilka faktów mi się nasunęło:)
Po pierwsze ta fryzura Mielissy wcale nie jest taka najgorsza aczkolwiek znacznie lepiej jej było w poprzednich. Zresztą nigdy nie rozumiałam ludzie, którzy mając czarne włosy czy takie ciemne chcą mieć blond kosmyki...
Jak dla mnie to z tym Wrenem właśnie może wskazywać na Melisse a nie zemstę Toby'ego.
Co do Wildena to myślę, że on żyje jednak. Tak mi coś mówi:P Ale wcale się nie dziwię Ashley, że go potrąciła, groził jej dziecku też bym tak zrobiła!
Ezra jak zawsze nudny, emocji było więcej pomiędzy jego matką i Arią jak gadały;/ Haha a jaki Ezra miał wytrzeszcz jak "podniósł głos na matkę";D No i podobało mi się jak Aria dowaliła tej paniusi:że jej rodzice by się liczyli z jej zdaniem:D Aż powiało starą Arią;P
A jak dla mnie to, że Cece niby się czegoś bała i ucieka wcale nie oznacza, że stała się niewinna... Dla mnie jest cały czas podejrzana:P Natomiast dalej mnie ciekawi z kim ta Ali było w ciąży:P
Scena pomiędzy Wrenem a Spencer urocza<3

ocenił(a) serial na 8
izka21gramowa

No dziewczyny, nic wiecej nie moge dodać o odcinku :) WRENCER <3 Boże brakowało mi tego :D Ale z drugiej strony Spencer taka załamana cały czas i odrazu się migdali z Wrenem? Coraz bardziej mnie zadziwia ta dziwucha, ale to może lepiej bo wraca do żywych, bo już mnie denerwowała.
A Ezra hahah, nie mogłam się na niedo patrzeć :D Jak można być taki bez wyrazu, taki mało męski i po prostu być taką ciotą? ;p Mogł zostać tam gdzies z Maggie bo tylko robi nie potrzebny tłok w serialu...
Wgl dzisiaj obejrzałam zaległe odcinki Zemsty, jestescie na bierząco? ;>

alexxa

No właśnie z Zemsta jestem do tylu chyba z 5 odcinkow:P Ale po promach wiem kto zginal:P Zreszta nie zdziwilam sie bo tak obstawialam:P

alexxa

Tez mam do tylu 5 odc. :/

"Jak można być taki bez wyrazu, taki mało męski i po prostu być taką ciotą? ;p" Olcia, przeciez w SWJ zadajemy sobie to pytanie od poczatkow istnienia Stowarzyszenia i dalej nie potrafimy jednozncznie stwierdzic jak to mozliwe xD

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Ja jestem na bierząco i o statni odcinek był niezły ..... w TLG też się dzieją dziwne rzeczy i coraz wiecej rpawdy jest odkrywanej :)

monisia99

No ja ostatnio swiruje na punkcie TLG ;P serial jest o niebo lepszy niz w drugim sezonie :) ale jak Themma nie bedzie endgame to sie pogniewam ;P

sandra_crashdown

Jestem świeżo po oglądnięciu TVD;(((((((((((((((((((((((((

Darłam się cały odcinek praktycznie;(
Żal mi było ich wszystkich;(
Nawet Matta raz jak zobaczył Jerra na łóżku, potem jak pokazywał Elenie ten mur i jak mówił, że czasem nadzieja to wszystko co pozwala mu przetrwać i na końcu jak płakał w aucie;( Nie dość, że nie ma praktycznie nikogo to znowu stracił przyjaciela;(

Jak Stefan powiedział Damonowi, że Jerre był jednym z 5 łowców, więc nie jest zwykłym człowiekiem i pierścień na niego nie działa;/ I potem jak wiedział co przeżywa Elka;/
Rebecka, która jak dowiedziała się o śmierci Jerra to żałowała Elki;(
Damon jak zobaczył bonnie i ta jego troska w głosie i uścisk;/ Nikt mi teraz do cholery nie powie, że on jest bez uczuć! U niego po prostu to widać po samej mimice twarzy czy tembrze głosu jakie uczucia nim kierują.
Nawet Bonnie mi było szkoda, bo choć miota się i nie chce zabić tych ludzi to chcę sprowadzić Jerra i daje sie manipulować Silasowi... No właśnie co do niego to jak tylko Bonnie zobaczyła tego Jerra to już wiedziałam, że to nie Shane tylko Silas. Mam nadzieję, że zdechniesz dziadu w męczarniach.
Końcowa rozmowa na ganku Stefana i Damona i to ich nieme wyznanie braterskiej miłości... <beczy>
No i na koniec zostawiłam Elkę...Nie mogła przyjąć do wiadomości, że Jerr nie żyje... Nie chciała tego, ciągle się jeszcze łudziła...I ten jej ból na końcu jak sobie uświadomiła, że on jednak nie żyje...;(((((( Ona też już straciłą wszystkich i nie mogła znieść tego bólu... Damon miał rację, wyłączając jej człowieczeństwo... No i na końcu jak jednak podpaliła ten dom...;( I te palące się trampki, pamiętnik i...twarz Jerra wśród płomieni...;((((( <beczy>

izka21gramowa

Trzymasz sie??? xD widze, ze nie tylko ja tak przezywalam jak trzymala ta zapalke ;P juz myslalam, ze jestem jakas nienormalna, ze placze z Elka i Mattem, ale ciesze sie, ze nie tylko ja ;P

_Joy

Dzisiaj o TVD szybciochem :) bo i nie ma tez specjalnie co pisac, oprocz tego, ze Bonnie chce zarznac 12 ludzi, zeby przywrocic Jer'a to akcja sie specjalnie do przodu nie posunela :/ kogos jeszcze wkurza fakt, ze Silas jest pod postacia profesorka Shane'a?! liczylam, ze zagra go jakis slodziak xD i generalnie cos nie widze tego, zeby im to wszystko tak latwo przyszlo, co nagle wszystkie potworki wroca do MF?! nie chce mi sie wierzyc!

Jesli o sam odcinek chodzi, trzymalam sie do momentu, w ktorym nie przyszedl Matt. Jak Elka zaczela go przytulac i oboje mieli lzy w oczach to mi tez puscily zawory i wylala sie fontanna xD podobalo mi sie, ze Paul mial scenke ze swoja zoncia w koncu jakas konkretna :) i uroczo razem wygladali :P

Najlepsze momenty odcinka to:
#Damon przytulajacy Bonnie <3 Boze! az mi serducho zadrzalo :P nigdy bym nie pomyslala, ze ten widok moze mnie tak ruszyc :P to bylo takie wymowne :) i slodziutkie na swoj sposob :P
#Damon mowiacy "I'm not enough" (whaaaaat?!) i ja krzyczaca w tle: "You're everything, babe" ;) hehe
#koncowa scena miedzy bracmi Salvatore :) boziuuu! sa uroczy <3 #team Salvatore all the way! :):):)

PS. Ktos widzial PROMO do 4x16?! naga Elka mowiaca "it's nothing you guys haven't seen before" --> bezcenne! :P tylko musimy zas czekac do 14 marca :/ wtf?! nienawidze tych przerw :/

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

no dziewczyny zapas chusteczek miałyście ? odcinek strasznie smutny ale jakoś się opanowałam i nie uroniłam łezki.... piekileny Silas przejął ciało Shane, Jeremy biedaczek nie żyje, Bonnie jest wkurzająca aj siadam do oglądania Arrow

monisia99

Ja wlasnie ogladam :) Felcia jaka zadziorna na poczatku ;P podoba mi sie :D

monisia99

A weź mi nawet nie mów ja się darłam cały odcinek;(

W ogóle jest fajna chemia pomiędzy Ollim i Felcia w tym odcinku!

izka21gramowa

A ta policjantka mnie wkurza! :/ sie wcina miedzy wodke i zakaske ;P

No i na milosc boska pojawia sie Colton!!!!!!!!!!!!!!!!! <3<3<3

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

TVD... Nie, za dużo emocji, chce mi się beczeć za każdym razem kiedy przypominam sobie ostatnią scenę... :< Biedna Elena, szkoda mi jej strasznie, straciła wszystkich członków rodziny... Nie sądzę żeby to wyłączenie emocji było dobrym pomysłem, ale po obejrzeniu promo stwierdzam że przynajmniej będzie zabawnie ;P
Shane jako Silas? Serio? Z niego taki badass jak z Matta supermodel... A propos Matta, ta jego scena płaczu w aucie była komiczna, przynajmniej dla mnie ;D Facet wyglądał jakby miał zaparcia, nie mogłam się nie zaśmiać ;P
TEAM SALVATORE! <3

Damon: You're creepy.
Rebekah: Thank you :).

ocenił(a) serial na 8
_Joy

Ja dalej nie moge przeboleć że musieli uśmeircić akurat Jeremego...:( Może nie ryczałam ale byłam smutna przez calutki odcinek, tak mi było wszystkich szkoda.. I kurde myślałam już że może jak Damon powiedział Elence o tym wyłączeniu człowieczeństwa to ona się zbuntuje i okarze się że złamała więź ;/ No ale neistety, dalej robi to co damon karze, choć jedynym plusem jest to co widać w promo nastepnego odcinka, bedzie ciekawie :D
A Sandy wiem, wiem ale na początku Ezra nie derewował mnie tak strasznie jak w tej chwili :D

ocenił(a) serial na 7
alexxa

Ja też mam non stop nadzieję, że ona w którymś momencie złamie tą więź... :<

ocenił(a) serial na 7
_Joy

objerzałam wczoraj Arrow i powiem że calkiem ciekawy odcinek, Felcia jest boska i super wyglądała :P Colton stwierdziłam że ma pasukdny nos i jakoś nie będę się nim zachwycać, zaś na pewno wniesie dużo świeżości w serrialu,

ocenił(a) serial na 7
_Joy

oczywiście, nie robiąc dziś nic produktywnego skończyłam na oglądaniu filmików na yt i po prostu musicie zobaczyć chociaż te dwa, ja umarłam ze śmiechu ;D
http://www.youtube.com/watch?v=-VBVCx4GxlA&list=PLBF59EDCCA16FE21C

http://www.youtube.com/watch?v=f4-g1hgZraA

Boże, do tej pory nie umiem się pozbierać po tym drugim XDDD

_Joy

Ahahahahahaa, O Moj Bozeeeee!!! :P:P:P czuje sie pozamiatana :P najlepszy i tak jest Matt, ktory udaje hiroła i nagle ... bum! i zonk :D

_Joy

albo Klaus ze zniczem olimpijskim , hahahahahahahaa :P przezywam tutaj atak smiechu, ratunku :D

_Joy

I jeszcze zanim pojde spac prezent ode mnie ;D

http://www.youtube.com/watch?v=jBOQWFopvuw&list=PLBF59EDCCA16FE21C&feature=playe r_detailpage

Nie moglam sie powstrzymac ;D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Ahahaha, najlepsze jak Caroline na końcu została ;D

ocenił(a) serial na 7
_Joy

http://www.youtube.com/watch?v=r7-MFV5zvfQ&list=PLBF59EDCCA16FE21C

Boziu, jak ja czasem tęsknie za Damonem z 1 sezonu...
"BTW, that means by the way."
"If I see something I haven't seen before I will throw a dollar at it." -ahhahahahah, umarłam ;D
"Witches. Judgy, little things."
"Sorry I'm late. Dog ate my... uh, nevermind."
"Stefan smiles, alert the media."
"I'm here to eat cotton candy and steal your girl."

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Sandy, znalazłam jeszcze jeden z tej samej serii ;D

http://www.youtube.com/watch?v=0A79PUz1_e0&list=PLBF59EDCCA16FE21C

_Joy

Hahaha "Baby, you're a firework" i pastor Young :D:D:D reklama pasty do zebow tez odlotowa :D hahaha albo leczenia bezsennosci :P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Mnie tam prawie wszystko rozwaliło ;D
"Boo, you whore!"
"-I WANT MY PINK SHIRT BACK!
-(poker face) He can't find out I did it." ahahahhaha, umarłam ;D
"Don't have sex, cause you will get pregnant and die."
"Oh man, I have no idea what's going on" - to zdanie dokładnie opisuje April ;P
"-You.
1, 2, 3,
COCKBLOCK!"
Ale i tak najbardziej mnie urzekło "Jeremy's psycho babyface &lt;3" xD

Jennifer Lawrence zdobyła Oscara :) Szczerze to mnie to trochę zdziwiło, ale oczywiście pozytywnie ;)

_Joy

A mnie w ogole nie zdziwilo bo odwalila kawal dobrej roboty. Trzymalam za nia kciuki i ciesze sie jak dziecko, ze wygrala :) ona ma w sobie tyle dziewczecego uroku, pasji i talentu, ze az ciezko mi uwierzyc, ze te sztywniaki w Akademii to docenily :P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Też ją bardzo lubię, tylko że wolałam się nie napalać, bo z tymi Oscarami to różnie bywa. Czasem przyznają je takim "talentom" że szkoda gadać ;P

ocenił(a) serial na 7
_Joy

ja powiem szczerze że tego pozytywnego filmu jak to tam leci nie widziałam muszę obejrzeć żeby zobaczyć Jennifer grę ale szczerze jak dla mnie w Igrzyskach była kiepska i jakoś ten Oscar to dla mnie jej przypadkiem wpadł w ręce niech się cieszy dziewucha bo ma z czego, zobaczymy co z niej dalej wyjdzie.... bynajmniej cieszę się że Anne Heteway dostała Oscara bo ją uwielbiam :P

ocenił(a) serial na 7
monisia99

W Igrzyskach może za bardzo się nie wykazała, muszę to przyznać, ale bardzo dobrze zagrała w Like Crazy albo Do szpiku kości. A Poradnik przed chwilą skończyłam i jestem zachwycona ;)