PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73451
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SWJ+offtopy cz.4

ocenił(a) serial na 7

Znów mam tą przyjemność, tym razem po raz 4 zacząć nowy część SWJ. Dlatego właśnie, Sandra, Sylwia i ja chciałyśmy podziękować wszystkim członkiniom! Bez Was, pewnie w ogóle nie skończyłybyśmy 2 części :P Jesteście wielkie, Dziewczyny!

A więc, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P)innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D

KAŻDY CZŁONEK SWJ, POWINIEN PRZESTRZEGAĆ PARU ZASAD:
1.Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Kitek
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).

A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)

Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY
Kreciolka-DYREKTOR DS. MARKETINGU

NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Środa-Kreciolka
Czwartek-Kreciolka
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-_Joy

NASZ GRAFIK DLA WRENA
Poniedziałek-Kreciolka
Wtorek-_Joy
Środa-_Joy
Czwartek-katia_2007
Piątek-Kreciolka
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-sandra_crashdown

NASZ GRAFIK DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
Piątek-monisia99
Sobota-Kreciolka
Niedziela-Kreciolka

NASZ GRAFIK DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Czwartek-_Joy
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa

NASZ GRAFIK DLA NOELA
Poniedziałek-
Wtorek-
Środa-izka21gramowa
Czwartek-izka21gramowa
Piątek-alexxa
Sobota-_Joy
Niedziela-

Enjoy! :D

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

a teraz mam bardziej pozytywne :D
http://www.youtube.com/watch?v=LxQLBDDCj4I&feature=related
i hahaha, jak ja go kocham <3
http://www.youtube.com/watch?v=J7yqn6Khlrs&feature=fvwrel

alexxa

Nie no obydwa sa swietne :):):)

A teraz ...

http://www.youtube.com/watch?v=pOigcR_Q1u4

skladamy sie na platnego zabojce??? ;>

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

Oj tak ! I nawet Damonek się ucieszy i będzie nam wdzięczny :D
http://images5.fanpop.com/image/photos/28900000/Delena-3-damon-and-elena-2896882 1-500-240.gif
hahaha xd

alexxa

Buahahahahaha ;P Me too ;)

A swoja droga widzialas to?

http://www.filmweb.pl/news/FOTO%3A+Ruchome+plakaty+%22Igrzysk+%C5%9Bmierci%22-82 237

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

O kurcze, nie widziałam . Fajne są tylko szkoda ,że nie są z głównymi postaciami, np Peeta <3
I wgl będę mieć książkę dopiero chyba w następnym tygodniu :(

http://data.whicdn.com/images/22892777/tumblr_lz5s1oqISb1r89388o1_500_large.gif
http://data.whicdn.com/images/22841339/tumblr_lz5e96Bhut1qdz3mzo1_500_large.jpg
Ale fajne zdj ! :D

alexxa

Klaus i Ellijah najlepsi ;)

Musisz sie pospieszyc z ta ksiazka ;P nie mam z kim rozmawiac o zakonczeniu :( no i chce wiedziec czy Ci sie spodoba ;P

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

No to zdj jest super :)
Jezu nawet nie wiesz jak bym już chciała ją mieć! Tylko z kasą aktualnie jest problem ;/ Więc chyba będe musiała poczekać aż kupi ją koleżanka od której pożyczałam 2 pozostałe części i również pożyczyć. A jak zaraz nie kupi to chyba pójdę do empiku usiądę sb i przeczytam :D

alexxa

A no tak tez mozna ;D Tylko nie czytaj samego zakonczenia bo nie zrozumiesz ;P mnie przez caly czas korcilo czy nie przeczytac ostatniej strony, ale teraz ciesze sie, ze tego nie zrobilam bo nie wiedzialabym o co chodzi ;P

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

Ja nigdy nie czytam zakończenia xd Nie lubie bo chce mieć niespodziankę :D wgl dzisiaj coś nam dziewczyny pouciekały i zostałyśmy same :D
Ostatnio wgl ja cały czas jestem na filmwebie a was nie ma xd Teraz tak będzie cały czas bo mam ferie :)

alexxa

No wlasnie ... Dziewczyny pewnie imprezuja bo sobota ;P ja wczoraj mialam gosci i dzisiaj siedze grzecznie w domu, przed laptopikiem z kieliszkiem wina :) moge kogos poczestowac jakby mial ochote ;)

Porzucilam plany wyjscia do kina bo nie moglismy sie na nic zdecydowac ;P

alexxa

Jestem tylko buszowałam po allegro:P No u mnie w bibliotece są wypożyczone, więc będę czytać ebooki z kompa, nie lubię tego, ale skoro są takie fajne to zmęczę:P

Ja właśnie tak mam, że mnie straszelnie korci, żeby poczytać zakończenie, ostatnio tak zrobiłam w Innej wersji życia, bo ju wytrzymać nie mogłam:P

Ja winko poproszę:P Muszę się pochwalić dzisiaj się uczyłam jeździć i nawet nikogo nie zabiłam:P

ocenił(a) serial na 8
izka21gramowa

Ja też bym się chętnie napiła wina :)
i gratulacje Iza :* do następnego razu :D
Ja imprezy też zaczynam ale to w tygodniu raczej, więc wieczorami planuje nie siedzieć na filmwebie :D

alexxa

Dziękuję;* No boję się o innych ludzi trochę, ale może jakoś przeżyją:P
No to pewnie od tego są w końcu ferie, żeby się bawić;D
To gdzie Ty mieszkasz, że teraz masz ferie??

alexxa

Hahaha to zabrzmialo jakbys jej zyczyla zabicia kogos nastepnym razem skoro dzisiaj sie nie udalo :D hehehe cos widze te Igrzyska Smierci Ci sie dalej udzielaja ;)

Juz Wam nalewam winka dziewczynki :) mam nadzieje, ze bedzie smakowac ;P

http://alma24.pl/pr_images/5010103914291.jpg

sandra_crashdown

To to samo winko co pijesz??:P Mi si ę właśnie skończyły wszystkie zapasy i myślę jakieś kupić, polecasz je??:)

No ja mam kilku wrogów to się ich wliczy w koszty:P Nauka wymaga ofiar:P

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

hahahah, to było tak specjalnie :D
Kraków, sory dziewczyny ale najlepsze miasto <3
Jestem, ale włączyłam sb Blue Valentine więc będe zaglądać co jakiś czas do was :D
Wino świetne, dzięki ;*

alexxa

No świetne miasto przynaję:) Mam tam kuzynke:)
Ja mam zamiar sciagnac sobie ten film co wysylalam Sandrze zwiastun tylko teraz tytulu nie pamietam:)

izka21gramowa

Po angielsku The Vow ;) po polsku cos I ze Cie nie opuszcze, chyba ;)

Winko polecam, ja ogolnie jestem fanka rozowego wina ;P a to jest jednym z moich ulubionych :)

sandra_crashdown

No to muszę spr:) Ja właśnie mam male doswiadczenie z rozowymi winami, wiec tym bardziej spr:)
Tak to o ten film chodzi, jakos tak ,mnie zwiastun zachwycil i chcialabym to ogladnac:) Szczerze mowiac dawno nie ogladalam zadnego nowego filmu, polecacie cos moze??:)

izka21gramowa

Oj tak :) ja ostatnio mam dobra passe i udaje mi sie ogladnac same fajne filmy ;P

Polecam nowy Footloose, jesli lubisz filmy o tancu, polecam Listy do M. jesli milosne albo Czekajac na wiecznosc bo uronilam kilka lez ;) A jesli przygodowe to Journey 2, ale tu nie jestem obiektywna bo gra tam Josh Hutcherson :D:D:D

sandra_crashdown

Kochana szczerze mówiąc lubię różne gatunki, byleby film był interesujący, dzięki za tytuły:)
Czekaj muszę sonie obczaić tego kolesia bo niew iem o kogo chodzi:P

ocenił(a) serial na 8
izka21gramowa

choć oczywiście o to że będzie grać w Igrzystach śmierci naszą miłość czyli Peeete <3

ocenił(a) serial na 8
izka21gramowa

z nowych? ;>
No to Służące, Sherlocka Holmsa , Crazy,stupid,love , i fajne też było Nieproszenie goście :) Choć ten ostatni ogladałam za znajomymi podczas małej domówki więc nie skupiałam się i nie bałam ale i tak był fajny a jakby była sama to bym tam srała normalnie :D

alexxa

Sluzace sa rzeczywiscie rewelacyjne :) wcale bym sie nie obrazila, gdyby dostaly oscara w tym roku ;)

A Crazy,Stupid,Love tez byl swietny :) zupelnie inny rodzaj filmu, ale nigdy chyba nie zapomne sceny, w ktorej Emma Stone przychodzi do baru i caluje Ryana Goslinga ;D albo potem te odgrywanie scenki z Dirty Dancing! <3

sandra_crashdown

Gosling tam gra??:P To na pewno oglądnę:P Uwielbiam tego aktora, koleś potrafi zagrać wszystko a charyzmą mógłby obdarować pół aktorów swojego pokolenia:P
Co do Nieproszonych gości skoro jest straszny to muszę go oglądać z kimś bo ja się cholernie boję horrorów:P

izka21gramowa

Wybaczcie, ale nie moglam sie powstrzymac ;D

http://www.youtube.com/watch?v=XilKQ8g8G6o

A Josh - sila rzeczy utozsamiam go juz z Peeta, tak jak napisala Olcia :) nic nie moge na to poradzic, ze mam obsesje na punkcie tej ksiazki, a co za tym idzie pewnie tez filmu ;P o ile go nie schrzania ;D

sandra_crashdown

Ja teraz oglądam zwiastuny filmów, które mi poleciłyście:P
Ja Josha pamiętam z Podróży do wnętrza ziemi Mostu do Therabithi, aż mi się smutno zrobiło jak sobie przypomniałam ten film;(

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

ta scena jest boska :D
Gosling jest na prawde świetny, i własnie to Blue valentine też jest z nim i oczywiście gra bardzo dobrze :)
Obie mamy obsesje :D

alexxa

Koniecznie musicie zwrocic w tej scence uwage na motyw z butami ;P jak juz dotyka podlogi ;P nie wiem dlaczego, ale uwazam, ze montaz tej sceny jest po prostu genialny!

No iii .....

http://www.youtube.com/watch?v=2rgT8UiRjoM

"That would not work on me!" buhahaha ;D

sandra_crashdown

Mnie rozwaliło to na końcu zwiastunu:D
http://www.youtube.com/watch?v=VRLrOnkJubg&feature=related

izka21gramowa

Emma Stone jest jedyna w swoim rodzaju. Uwielbiam ja! ;)

A Ryan, az wstyd sie przyznac, ze przekonalam sie do niego dopiero po tym filmie ;P

sandra_crashdown

Nie no ja tego faceta uwielbiam już dawno ale nie pamiętam nawet w jakim filmie się to zaczęło:P
No właśnie ja nie znam tej aktorki i się zastanawiam czy ją polubię, jak oglądnę ten film:)

izka21gramowa

Nie znasz Emmy? Powaznie? ;D To musisz sobie ogladnac "Easy A" ;) albo Zombieland ;P z reszta w tych swietnych Sluzacych, ktore juz Ci polecalysmy tez gra :)

sandra_crashdown

To w Sluzacych ona gra ta dziennikarke co bedzie pisac ksiazke?? No nie znam, moze kiedys widzialm ale szczerze mowiac slabo ja kojarze.

izka21gramowa

Nom :) gra ta dziennikarke ;) Tylko, ze wizualnie jakos tak jej lepiej w rudych wlosach niz w blondzie ;P przynajmniej ja tak mysle.

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

ja uwielbiam Emme i Ryana <3
Pamiętam już zakochałam się w nim po Pamiętniku potem jeszcze zobaczyłam go w Śmiertelnej wyliczance i bardzo mi się podobał. I wgl jest strasznie dobrym aktorem i ciesze się że nie gra typowych roli dla publiki tylko w większości gra ambitniejsze role :)

alexxa

Dokladnie cos jak Edward Norton:) Obaj aktorz sa utalentowani i nie daja sie wpiac w jakies sztywne ramy jednej roli czy narzuconego wizerunku.

ocenił(a) serial na 8
izka21gramowa

ooo tak jego też bardzo lubię i jest świetnym aktorem :) Zawsze za takiego go uważałam ale po Fight club, jeszcze bardziej go polubiłam.

alexxa

Fight club to klasyka, tez go bardzo lubie:) Mam zamiar przeczytac ksiazke na podstawie ktorej powstal film ciekawe czy tez taka fajna:)

ocenił(a) serial na 8
izka21gramowa

właśnie kocham takie klasyki :)
Fight club, Zielona mila, Skazani na Shawshank, Seven . Świetne filmy :D
Nawet nie widziałam że jest na podstawie ksiązki! To sb chyba też wypożyczę za niedługo :)

alexxa

I jeszcze byl genialny w filmie Wiezien Nienawisci. Film mocny, ciezki, ale warty obejrzenia jak zaden inny!

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

Już dawno chciałam go obejrzeć, dobrze, że przypomniałaś to sb zaznacze żeby już nie zapomnieć :)

sandra_crashdown

Oj tak popieram i dajacy do myslenia a takie lubie.
Tak Olu jest na podstawie ksiazki, szczerze mowiac nawet nie wiedzialam, ale ostatnio jak uzupelnialam swoje polki na lubieczytac znalazlam ja i sie ucieszylam:)
Nie wiem czy ogladalyscie Czas zabijania, tez film trudny i stawiajacy nie latwe pytania i tez na podstawie ksiazki, choc przyznam ze ksiazka jak dla mnie beznadziejna natomiast film swietny. Do tej pory jak go ogladam to mowa koncowa wbija mnie w fotel.

izka21gramowa

O boze! czas zabijania to jeden z moich ulubionych filmow. Widzialam go juz chyba ze 40 razy, a i tak dalej rycze na mowie koncowej ;P I fakt, ksiazka nie jest taka dobra. Dzieki, ze mi przypomnialas, ze ja czytalam to tez ja wrzuce do profilu na Lubimy Czytac ;D

sandra_crashdown

Ja książki nawet nie skończyłam tak się z nią męczyłam a jak już zobaczyła, że nie ma tam tej mowy to zostawiłam na dobre. Cieszę się, że i Tobie się podoba, ja uwielbiam ten moment jak mówi: i wyobraźcie sobie, że ona jest biała... ja jak oglądałam pierwszy raz to siedziałam z rozdziawioną gębą i słowa nie mogłam wydobyć co rzadko mi się zdarza... A oglądnęłam go dlatego, że Matthew tam gra:P

ocenił(a) serial na 8
izka21gramowa

Nie widziałam, ale już sb zaznaczyłam że chce zobaczyć :)
A tymczasem idę spać, dobranoc kochane ;* Miłych snów wam życze z Ryanem lub innym przystojniakiem :)

alexxa

Dzięki nawzajem:*
Słodkich snów;) No mi mógłby się przyśnić jakiś bo Jasona nikogo nie było:P

alexxa

Dobranocki ;* mi sie dzisiaj w nocy snil Penn Badgley, wiec chyba juz wykorzystalam tygodniowy przydzial snow z przystojniakami ;D

sandra_crashdown

No ja sama nie wiem kto by mi sie mógł śnić:P
A tam obojętne kto byle mnie zachwycił:P

izka21gramowa

Moj sen byl taki slodki :) Penn byl moim najlepszym przyjacielem i chodzilam z nim po sklepach i zakladalam mu na szyje jakies szaliki, chcac mu wybrac odpowiedni prezent na Swieta ;P

A z tego co wiem to Tobie sie ostatnio snil Jason, wiec Ty pewnie juz tez wykorzystalas swoja pule nagrod przynajmniej na kilka dni :D:D:D hehe