PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73451
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SWJ+offtopy cz.4

ocenił(a) serial na 7

Znów mam tą przyjemność, tym razem po raz 4 zacząć nowy część SWJ. Dlatego właśnie, Sandra, Sylwia i ja chciałyśmy podziękować wszystkim członkiniom! Bez Was, pewnie w ogóle nie skończyłybyśmy 2 części :P Jesteście wielkie, Dziewczyny!

A więc, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P)innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D

KAŻDY CZŁONEK SWJ, POWINIEN PRZESTRZEGAĆ PARU ZASAD:
1.Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Kitek
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).

A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)

Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY
Kreciolka-DYREKTOR DS. MARKETINGU

NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Środa-Kreciolka
Czwartek-Kreciolka
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-_Joy

NASZ GRAFIK DLA WRENA
Poniedziałek-Kreciolka
Wtorek-_Joy
Środa-_Joy
Czwartek-katia_2007
Piątek-Kreciolka
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-sandra_crashdown

NASZ GRAFIK DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
Piątek-monisia99
Sobota-Kreciolka
Niedziela-Kreciolka

NASZ GRAFIK DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Czwartek-_Joy
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa

NASZ GRAFIK DLA NOELA
Poniedziałek-
Wtorek-
Środa-izka21gramowa
Czwartek-izka21gramowa
Piątek-alexxa
Sobota-_Joy
Niedziela-

Enjoy! :D

ocenił(a) serial na 8
alexxa

Kurde choć odcinek stracił przez okropne zakochawanie Eleny, dalej nie mogę się przestać jarać Klausem i Caroline <3 Jezu jacy oni są świetni razem! Chcę żeby Caroline teraz była z Klausem a potem znowu może wrócić do Tylera bo ich też umiwielbiam :)
I ja tak samo coraz mniej lubie Elene..;/ Jak ona mogła tak powiedzieć? I również przez to że tak powiedziała nie będzie mi jej szkoda jak zobaczy Damona z Rebecka . Może się dziewczyna opamięta i zrozumie co czuje do niego. I to jej dlaczego nic nie czujesz Stefan? Miałam ochotę ja uderzyć!

alexxa

No to jesteś kolejna w kolejce po mnie i Sandrze a myślę, że Monika też do nas dołączy...Była zupełnie beznadziejna w tym odcinku i to wszystko co wypracowała w poprzednich właśnie jednym głupim zachowaniem zniszczyła...

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Jestem, jestem. Miałam ostatnio sporo problemów z moim życiem prywatnym, więc nie było nie tu całe 3 dni, ale względnie opanowałam sytuację ;P

A więc co do TVD
Słodki Jezu. Ostatnia scena tego odcinka już na zawsze pozostanie w mojej pamięci O.o. Nie była ani seksowna, ani namiętna, ona jak dla mnie była po prostu... obrzydliwa. Naprawdę, była okropna i to nie dlatego, że Damon przespał się z kimś innym niż Elena, bo np. jego scena z Katherine w 2 sezonie była moim skromnym zdaniem świetna ;D Między nim i Barbie Klausem wgl. nie ma chemii, zgadzam się z Wami w pełni.

Elena-co za krowa -,- Nie mam najmniejszej ochoty znowu jej bronić, bo wkurzyła mnie jak nigdy. Jak ona mogła powiedzieć coś takiego Damonowi?! Przecież dobrze wie, do czego on jest zdolny jak się go zezłości. Potraktowała go jak jakiegoś śmiecia ;/.
No i ta cała sprawa z Elijah. Boże, nienawidzę jej za to jeszcze bardziej ;/. Mogła zrobić COKOLWIEK, nie wiem, 'niechcący' wylać zawartość tego kieliszka, dać mu jakiś znak żeby tego nie pił, nie wiem, COKOLWIEK.
Końcowa scena ze Stefanem... Ona chyba przelała moją szalę goryczy i nienawiści do tej głupiej dziewczyny. Po tych wszystkich świństwach, które on jej zrobił (a przecież wiedziała, że nie jest już pod wpływem Klausa), po tych wszystkich okropieństwach, które jej powiedział, ona dalej go kocha? Co za hipokrytka! A kiedy tylko Damon zrobi coś nie tak, to nawet jakby an rzęsach stanął, strzela na niego focha i udaje wielce obrażoną księżniczkę, a potem łaskawie z nim rozmawia -,- Ale Stefan to co innego, przecież on jest taki biedny, musi się zmagać ze swoją mroczną stroną... Wystarczy że tylko kiwnie palcem i już mu w ramiona wpada. Ale się na nią nakręciłam ;P Po tym odcinku wywnioskowałam jedno: Elena jest jeszcze gorszą su*ą niż Katherine. Naprawdę.

Matt nawet mnie tak nie dołował jak zazwyczaj. A ta sprawa z Esther była do przewidzenia. Klaroline była chyba jedynym pozytywem tego odcinka ;P

Odcinek byłby dużo lepszy, gdyby nie parę ostatnich scen ;/

ocenił(a) serial na 8
_Joy

Ciesze się,że znowu jesteś z nami i że opanowałaś nieciekawą sytuacje ;*
I zgadzam się całkowicie z tb, wszystko co tu napisałaś jest prawdą, szczególnie co do tej suczy Eleny i jej bronieniem Stefana -,-
Zepsuła mi wieczór normalnie :D Jedyny ale wielki plus to sceny Klaroline ..:)

_Joy

No to dobrze, że opanowałaś sytuację, bo niestety znam ten ból, ale dałaś radę i to się liczy i znowu do nas wróciłaś;)
No odcinek totalnie rozwalony przez te Elenę, wiesz nawet się nie sprzeciwiamy, żeby ją Rebecka spaliła w tym nowym odcinku:P Co do Katherine to zgadzam się też, że jest dużo lepsza od tej laluni...Oglądałam drugi raz ten odcinek i teraz doszło do mnie, jak Damon powiedział do Eleny po tym jak ona mu powiedziała TE STRASZNE SŁOWA, zrobiło się jej głupio, zaczęła się tłumaczyć a on jej przerwał i powiedział, że jest za odpowiedzialny i dodał, że co za ironia losu... No to było znamienne...bo odwróciły się ich role teraz on był odpowiedzialny a ona była s***ą... Aż mi się przypomniała scena jak powiedziała, że mu wybaczyła zabicie Jeremy'ego, żeby wydrzeć jakieś informacje a on jej powiedział, że ma naprawdę dużo wspólnego z Katheriną... no kolejny dowód...

Sandra wiesz z kąt Jason zna Maye??Przecież kupiła od nich dom;)

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Żal mi tej dziewczyny, naprawdę. Pamiętam, jak Stefan niedawno jej powiedział, że oni na nią nie zasługują. I tu się zgodzę. Nie zasługują na nią, bo zasługują na kogoś lepszego od niej.

Najlepiej by było jakby Damon był z Katherine Stefan z tą całą Tatią (żeby dowalić Elence, że wolą jej sobowtóry od niej ;P) Caroline byłaby w lekko perwersyjnym trójkąciku z sami wiecie kim a Rebekah z Mattem, nie muszą go nawet zabijać ;P A Elena obowiązkowo musiałaby żyć i na to wszystko patrzeć :D Idealne zakończenie serialu.

ocenił(a) serial na 8
_Joy

hahahah, podoba mi się twój tok myślenia :D
Jeszcze trzeba znaleźć kogoś dla Alaricka , bo Meredith nie lubie, choć w ostateczności jakoś to przeżyje xd I Jeremy wróci i będzie z Bonnie i tak o to Elena zostania sama otoczona przez same pary, zabije się z zazdrośći i nie będzie przy najmniej nas już wkurzała :D
I podoba mi się trójkącik :D:P

_Joy

No dokładnie idealne zakończenie:D Miód po prostu na moje zraniona po dzisiejszym odcinku duszę:P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Haha, zaraz piszemy list do scenarzystów, oni na 100% docenią nasz kunszt artystyczny oraz nadzwyczajną kreatywność i tak właśnie zakończą serial ;P

_Joy

Byłoby genialnie:P Jeszcze musimy napisać scenariusz do PLL:P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

A co dokładnie proponujesz? :D

_Joy

No nie wiem może na początek Ezra okaże się A i Arię zacznie pocieszać Jason:P Tylko mam problem mały ze Spencer jak tu rozwiązać, może znowu trójkącik??:P

izka21gramowa

Hahaha uwielbiam nasze pisanie scenariusza, gdzie wszystko zawsze idzie po naszej mysli ;P

użytkownik usunięty
_Joy

okej, może troszkę przeszkodzę w rozmowie, ale musze to powiedzieć :> kliknęłam na ten wątek, przeczytałam kilka punktów na temat Jasonomanii i padłam ze śmiechu :D Jesteście nie możliwe, ale macie dobry gust :)

Cieszę się i myślę, że dziewczyny również, że też masz dobry gust:P Co do tematu to tak jest zwariowany jak i my:P Zresztą rozmawiamy tu nie tylko o Jasonie, ale też o mnóstwie różnych innych sprawach także zapraszamy jeśli masz ochotę:P

ocenił(a) serial na 7

Haha dziękujemy, wiemy, że jesteśmy walnięte :D

ocenił(a) serial na 8
_Joy

hahahaha, oj nie przesadzajcie :D Po prostu normalne dziewczyny z niewielką obsesja na punkcje seriali i przystojniaków :D

użytkownik usunięty
alexxa

Hahaha, dziękuję za zaproszenie :D
Zdziwiłam się właśnie jak zobaczyłam rozmowy na przykład wyżej o Pamiętnikach Wampirów, ale to pewnie dlatego, że tam też są nieźli przystojniacy :> i ciągłe narzekanie każdego na Elene, normalka :)

ocenił(a) serial na 7

Właśnie, właśnie, jako Prezes SWJ zapraszam do dołączenia do nas, my z reguły nie gryziemy :D Ale spokojnie, leczymy się z naszych małych obsesji :D

W końcu to temat tez o offtopach, więc zakres naszych rozmów jest bogaty:P
Co do naszych małych obsesji to ju nawet się zapisałyśmy na terapię:P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

wczoraj w kinie widziałam zapowiedź "igrzysk śmierci" i chyba zachęciła mnie ona do przeczytania książek bo wcześniej jakoś nie byłam przekonana, także jak w najbliższym czasie odwiedzę bibliotekę to zapytam o tą książkę.

ocenił(a) serial na 8
katia_2007

Pytaj, pytaj ! Ja z Sandrą jesteśmy zakochane w tej książce ! Po raz setny wam tutaj ją polecam :D

katia_2007

A na czym bylas w kinie? Bo my z ksieciem chcemy dzisiaj isc uczcic wczesniej Walentynki ;P potrzebujemy, zeby nam ktos cos fajnego polecil ;P

Jesli chodzi o Igrzyska to ja juz rozdalam ksiazki po rodzinie do czytania i wszyscy sa zachwyceni, tak wiec jasna sprawa, ze polecam! No i oczywiscie #TEAM Peeta 4 ever! :D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Ja byłam na mój tydzień z Marilyn, głownie dlatego, ze chciałam zobaczyć jak Michelle poradziła sobie z ta rolą i jak to z tą jej nominacją do Oskara. I film raczej nie jest głęboki ale kreacja aktorki grającej Marilyn godna podziwu.

katia_2007

http://www.filmweb.pl/film/I+%C5%BCe+ci%C4%99+nie+opuszcz%C4%99-2012-563139
Sandra a oglądałaś ten film??
Mi się strasznie spodobał zwiastun, aktorzy też świetni i na walentynki jak znalazł:P
Ja co prawda chłopaka nie mam, ale jakbym miała to to bym na niego poszła:P

izka21gramowa

Widzialam zwiastun ;) i wlasnie o nim myslalam zwazywszy na fakt, ze u mnie w kinie juz nie puszczaja tego o Marylin :( Tylko, ze nie chce tego robic mojemu ksieciu ;P wiem, ze ze mna pojdzie jak poprosze, ale bedzie sie masakrycznie nudzil ;D wole takie filmy ogladac sama bez potrzeby zerkania czy juz ziewa czy jeszcze nie :D:D:D

katia_2007

Kurcze, watpie zeby mi sie udalo go na to wyciagnac :/ No nic ... zobaczymy :)

sandra_crashdown

A jakie filmy lubi oglądać Twój książę??;)
Ja właśnie dodałam komentarz do recenzji PLL, bo aż mnie zaruszało jak ją przeczytałam.

izka21gramowa

Przewaznie takie, w ktorych sie duzo dzieje i jest duzo efektow. Oczywiscie przy okazji najlepiej jak poleci tez kilka glow ;P

Musze przeczytac az ta recenzje bo mnie zaintrygowalas ;D

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Kochaniutkie wróciłam :) jestem padnięta :)

Dwa słowa o imprezie : koncert Manu-L boski :):):), mam od groma zdjęć i filmików i nawet hehe z nim 2 zdjęcia :) nawet można powiedzieć że się wycałowałam po policzkach 3 razy :):) tylko ciiiii

boki Manu-L :)
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/428286_327149827328414_1 93949017315163_937801_239125706_n.jpg
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/432001_327151553994908_1 93949017315163_937832_554053744_n.jpg
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/405862_327155947327802_1 93949017315163_937905_1425805938_n.jpg

drogę do Wawy miałam cudowną :) ludzie w przedziale cudni ,tak się naśmiałam że Wam mówię a do tego taki fajny chłopak z nami jechał :) tzn inteligentny, przystojny, uczynny i do tego choler---nie kulturalny normalnie szok :):)

Tak oczywiście że jestem z Wami jeśli chodzi o spalenie, zabicie, zamordowanie, powieszenie, ukatrupienie wszystko inne jeśli chodzi o Elenę..... normalnie wredna z niej małpa jak się patrzy.... Jak mogła zrobić tak naszemu kochanemu Damonowi :(

Prosiłam Was dziewczyny a Wy normalnie jesteś fefe :) tyle mi tu napisałyście że wyszły z 2 strony czytania :)

Zastanawiam się co to za przystojniak dojdzie do grafiku :):) nie wiem czemu ale pewnie weźmiecie Taylera choć ja go wcale nie chcę :) A na Klausa czekam z niecierpliwością :)

monisia99

A wlasnie nie Tylera ;P chociaz ostatnio musze przyznac rozwazam wprowadzenie odrobiny pikanterii to naszego grafiku ;D chyba wprowadzimy Klausa i Tylera w tym samym czasie i bedziecie musialy wybrac kogo chcecie, tak jak Caroline :D:D:D

Nasz nowy przystojniak to bedzie taki bonus, ale narazie nie zdradzam imienia :D:D:D

Monia cieszymy sie, ze sie fajnie bawilas :) i dobrze, ze wrocilas cala i zdrowa :) widze, ze mialas bliskie spotkanie ze swoim ulubiencem ;P to super generalnie :)

monisia99

NO to super, że się bawiłaś świetnie i podróż miałaś fajną:) O zdjęciach to już nie wspomnę:)))
No ja właśnie na Tylera czekam i po ostatnim odcinku to nawet na Klausa;D co do Elenki to już słów nie mam...
No cóż zdarzają się jeszcze na naszej planecie faceci, którzy posiadają cechy, które wymieniłaś:) Może kiedyś takiego znajdę bo na razie to mi się sami jacyś tacy trafiają, że szkoda gadać:P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Ale wiesz co.... ja mega byłam zdziwiona, że chłopak tak kulturalny :) odprowadził nas nawet na drugą stronę dworca bo nie wiedziałyśmy gdzie iść i do tego torbę mi chciał ponieść :)

Ja czekam na Klausa i na tą niespodziankę :)

monisia99

No widzisz gatunek wymierający, ale się jeszcze takie cuda zdarzają i na takiego trafiłaś:)))
Nie mogę się doczekać nowego odcinka PLL, bo po ostatnim rozczarowaniu TVD już nawet nie liczę, że mnie czymś zachwyci następny;(

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Podobno kolejny trailer TVd jeszcze bardziej nas wkurzy więc chyba go sobie obejrzę bo już bardziej się chyba nie wkurzę....

piękne
http://pu.i.wp.pl/k,NzAwNDI3MDIsNDkzNDIxNDY=,f,407793_3244954800209_ST_medium.jp g

monisia99

A czego mają tylko spalić Elenkę więc wcale nie taki wkurzający:P

No obrazek śliczny;)

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

siadam do oglądania TSC :) A tak przed chwilką to wyczytałam, że niby Ezry, dziewczyn, Caleba,rodziców i Garetta nie powinniśmy brać jako potencjalnych A :) Powinniśmy raczej ich wykluczyć bo żadne zn ich nim/nią nie będzie :)

monisia99

Tez czytalam ten artykul :( ale uwazam, ze jest bardzo watpliwy ;P oni sie kieruja jakimis swoimi podejrzeniami zupelnie nie biorac pod uwage tego, ze A. moze miec pomocnikow ;)

sandra_crashdown

Rzućcie linka do tego artykułu:P no dokładnie też myślę, że A ma pomocników:)

izka21gramowa

http://www.wetpaint.com/pretty-little-liars/articles/who-is-a-9-people-who-are-d efinitely-not-a-on-pretty-little-liars

;)

sandra_crashdown

Dziękuję;):*

izka21gramowa

No szczególnie te "dowody" na to, że Ezra nie jest "A" są marne...Skoro to ma być powód, że mu ukradziono ten dyplom to proszę... Niech sobie przeczytają ezrajesta to będą mieć masę dowodów na to, że on jest "A":P
Zresztą skoro nam na tej str to tak "wciaskają" to już samo to musi świadczyć o tym, że nie ma co w to wierzyć. Tak samo jak w to, że nam na siłę wciskają Noela jako "A".
A swoją drogą czytałyście w ezrajesta notkę o Arii co autorka myśli o niej jak całowała Fitza w czasie jazdy autem??:D Genialnie to ujęła:P Też mnie to wkurzyło:P Scenarzyści robią z niej też taką idiotkę jak z Eleny...

_Joy

Jakie TSC bylo fajne :):):) Cadam <3<3<3

No i o dziwo podobal mi sie moment, w ktorym Diana pocalowala Lee ;P fajna by z nich byla para, gdyby nie ten szpital, ktory ukrywa w piwnicy ;P

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

Odcinek w miare fajny :) Chyba najbardziej podobały mi się zaćpane Mellisa i Diana i motyw z całowaniem dostawcy :D Ale jakoś nie wiem.. To co się dzieje miedzy Adamem i Cassie wydaje mi się takie strasznie sztuczne.. nie bij Sandra :D Z Jakem tak samo xd Jakoś nie wiem, dla mnie nie pasuje do siebie żadne z nich i troche mnie wszyscy wkurzają . Szczególnie Cassie, nie wiem czemu ale tak jest. I najbardziej mnie ciekawi sprawa Faye i tego słodziaka który jak się okazuje chce ją tylko wykorzystać :D

alexxa

Mi tez sie troche sztuczne wydaja obie pary ;P a kibicuje Cassie i Adamowi dla zasady, zeby podirytowac troche nasza pania Prezes ;D Tylko, ze para Adam i Diana wkurza mnie jeszcze bardziej, wiec z dwojga zlego wybieram C&A ;)

Lee to fakt, jest mega slodziakiem <3 az zaluje, ze nie ma szczerych intencji w stosunku do Faye :( przydalby sie jej wreszcie jakis normalny, fajny koles, a nie wszyscy ja tylko wykorzystuja dookola :(

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

No dokładnie. Już sb myślałam,że dali jej jakieś kochanego chłopaka, a tu proszę. Znowu ją skrzywdzi , bardziej zamknie się w sobie i stanie się większą suką.
I wgl przed chwilą czytałam informacje na forum TVD, że to zaklęcie połączenia rodzeństwa jest tym samym co kiedyś ta kuzynka Bonnie zrobiła z Katheriną i Eleną. To było to że jak Stefan i Damon krzywdzili Katherine to Elena też to czuła. I wtedy K powiedziała do Damon żeby ją pocałował to E też to poczuje. Więc wychodzi na to że całe rodzeństwo czuło ostatnią noc Rebecki i Damonem :D
hahahahahha xd

alexxa

Ahahahahaah ;D Padlam ;P Udana nocke w takim razie mieli :):):)

A to znalazlam na forum GG ;P

http://29.media.tumblr.com/tumblr_lz8peqrmT31qf7lqso1_r1_500.gif

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

hahah, też dobre :D
A teraz troche się smutno zrobi szczególnie przy 2 filmiku;
http://www.youtube.com/watch?v=MnO_VG9TQWs
http://www.youtube.com/watch?v=KL7oR2z0tjQ&feature=related

świetny jest,aż mi się chciało płakać :(

ocenił(a) serial na 7
alexxa

uciekam, bo zasypiam na siedząco :) ta aktorka co gra Cassie jest denna normalnie i nie pasuje mi na tak ważną rolę, ten sam face i ta jej dziecięcość ..... dobranoc

monisia99

Dobranoc Monia :*

Filmiki boooooooooooskie :):):) Smutne, ale boskie ;)