Znów mam tą przyjemność, tym razem po raz 4 zacząć nowy część SWJ. Dlatego właśnie, Sandra, Sylwia i ja chciałyśmy podziękować wszystkim członkiniom! Bez Was, pewnie w ogóle nie skończyłybyśmy 2 części :P Jesteście wielkie, Dziewczyny!
A więc, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P)innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
KAŻDY CZŁONEK SWJ, POWINIEN PRZESTRZEGAĆ PARU ZASAD:
1.Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Kitek
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).
A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY
Kreciolka-DYREKTOR DS. MARKETINGU
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Środa-Kreciolka
Czwartek-Kreciolka
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-_Joy
NASZ GRAFIK DLA WRENA
Poniedziałek-Kreciolka
Wtorek-_Joy
Środa-_Joy
Czwartek-katia_2007
Piątek-Kreciolka
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-sandra_crashdown
NASZ GRAFIK DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
Piątek-monisia99
Sobota-Kreciolka
Niedziela-Kreciolka
NASZ GRAFIK DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Czwartek-_Joy
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa
NASZ GRAFIK DLA NOELA
Poniedziałek-
Wtorek-
Środa-izka21gramowa
Czwartek-izka21gramowa
Piątek-alexxa
Sobota-_Joy
Niedziela-
Enjoy! :D
O to przepraszam za spojler;( Nie pomyślałam na której serii możesz być, przepraszam kochana;(
http://www.youtube.com/watch?v=ru6Edc2ALj8
Ja bym chciała, żeby ktoś tak na mnie patrzył choć raz w życiu no!;)))
tego i tak żaden filmik nie przebije :)
http://www.youtube.com/watch?v=1w17lNlMEyQ&feature=related
No nie na wirusa, inaczej umrze;(
A jesteś tam za jakimiś parami?? Ja uwielbiałam właśnie Carol i Marcosa, Ivana i Julie i Rebecke i Martina:)))
Rebecka i Martin choć są dopiero na początku drogi. I byłabym z Ivanem i Viki ale na to chyba szans nie ma a jak nie to niech już lepiej z Julią będzie.
Za Carol jakoś nie przepadam albo bardziej z Marcosem, nie wiem.
Ale dzieciaki są najlepsze Evelyn i Paula <3
Taa a było już jak sie Evelyn bała, że jest w ciąży??:P Jakie oni mają pomysły to klękajcie narody;D Tak samo ich rozmowy po prostu bomba;D
Ogólnie serial bardzo ciekawy no momentami przesadzony, ale nie tak jakoś bardzo, mnie przynajmniej nie razi. Serial nowatorski, europejski i jak czytałam to przy naprawdę małych nakładach wręcz musieli oszczędzać przy kręceniu. Przykład tego, że w Europie też można robić dobre seriale.
I łamie stereotyp o hiszpańskich serialach, że to tasiemce o płytkiej fabule.
Moje spojrzenie zmienił zupełnie, i to nie tylko na Hiszpańskie seriale tylko seriale w ogóle, podniósł nieco poprzeczkę i dlatego PPL już mnie tak nie kręci.
Nie w tej sprawie będę nieustępliwa!;P Forwood i basta!:P
Ja się teraz jaram ich scenkami, normalnie torturuje i jak nic się między nimi nie wydarzy w tym sezonie to przestaję oglądać ten serial no!:P Ile można siedzieć jak oni rozmawiają, wgapiają się w siebie tymi maślanymi oczkami i nic się nie dzieje, no ludzie pokłady cierpliwości kiedyś się kończą:P
Co do sceny z Delena, śliczna ;)
I wgl jezu błagam cię Sandra niech ci już przyślą tą książkę bo chce ją z tb obgadać ! Z wami wszystkimi ! Na prawdę polecam Igrzyska śmierci poraz setny chyba ;D
I ja chce strasznie Klaroline <3
No mam nadzieje, ze jutro juz dojda :) podobnie zreszta jak moj nowy lap ;P
Ja chce Delene :) Co do Forwood i Klaroline nie bede juz pisac po raz setny ;D albo dobra czekajcie, jednak napisze .... JESTEM ROZDARTA! ;P
To mam Cię liczyć jako 1/2 czy jak??:P
Mi się połączenie z Klausem owszem podoba, ale Tyler zawsze jest na pierwszym miejscu, więc ja wątpliwości nie mam:P
<beczy> Czy jeszcze ktoś jest za Forwood??:(
W tym tygodniu będę w bibliotece to zamówię wszystkie tomy jeśli tylko będą;)))
Ja jestem! :( Prawda jest taka, ze bedzie mi pekac serce jak Tyler zobaczy Caroline z Klausem :( o ile w ogole zobaczy ;P
Hahaha tyle tu fanek Klausa, wiec jakim cudem brakuje Go w naszym zbiorze?!
http://26.media.tumblr.com/tumblr_lkq5nmVNba1qgje49o1_500.jpg
http://images.buddytv.com/articles/image/hex/joseph-morgan-profile.jpg
http://img.poptower.com/pic-65966/joseph-morgan.jpg?d=600
Bo mi jakos facet się jakoś bardzo nei podoba. Ale z Caroline byli by świetni razem , i ma taki zabójczy akcent i sposób mówienia..:D
Mi też się nie podoba jako facet, ale jako postać, którą kreuje jak najbardziej:)
Przy zdjęciu z kotem padłam;D
no ja właśnie nie rozumiem :) ta fotka z kotem boska :0 a Może go wprowadzić do naszego grafiku? Trzeba Pani Prezes zapytać to ja poproszę go na 2 dni minimum :)
Ja też dziękuję, ale nie:P Jak mówiłam, fajna rola i aktor ale jakos facet to już nie moja bajka:P Tylera bym wolała:P To akurat mój typ:P
Za niedlugo wszyscy beda w grafiku ;D Ja proponuje przeczekac z dodaniem kolejnej osoby do nastepnej czesci ;) mozemy sie nawet umowic, ze w ramach nagrody za dotrwanie do kolejnej odslony naszego wspanialego tematu SWJ bedzie was nagradzac kolejnym przystojniakiem w grafiku ;D tylko, ze wtedy trzeba bedzie ich podzielic jakos godzinowo bo zabraknie dni w grafiku;P
http://www.youtube.com/watch?v=S87bFm-bsW8&feature=related
kocham ten filmik kocham :)
to wyjdzie że jest tylko 7 dni w tygodniu i tylko tyle można spędzać z przystojniakami nie wiecej :)
Świetny filmik;)))
A DAmon i Elena się powinni całować tak:
http://www.youtube.com/watch?v=HxDimIJpzvA&feature=related
Z taką namiętnością:P
a ja przed chwilką to oglądałam :) ale pamiętajmy to była Katerine wtedy a nie Elena :)
Cierpliwosci ;) ja mimo wszystko poki co czekam na moment, w ktorym to Elena pocaluje Damona z wlasnej inicjatywy, a nie dlatego, ze on caluje ja :/
ja tak samo, choć już raz jej się zdarzyło jak był umierający... ale to był smutny moment
Dokładnie ona ma się na niego rzucić, rozedrzeć mu koszulę, poprzewracać jakiś rzeczy a nie takie ciepłe kluchy:P Ma nam to zrekompensować te miesiące czekania na Delene:P Żebyśmy mogły sobie przypominać te scenę i wzdychać do niej:P No i do wielu innych, które będą po niej oczywiście:P
nie dla mnie niech to będzie subtelne, powolne, uczuciowe, zmysłowe takie chce to zobaczyć bez rozrywania koszul to nie w stylu Eleny tylko Katerine
Oglądałam scenki teraz na necie Stefana z Eleną i twierdzę, że ile można:P Teraz czekamy na wybuch namiętności ze strony Eleny w stosunku do Damna:P No jak można mieć takiego faceta u boku i nic nie robić no co za dziewcze:P
a u mnie jutro Kochany Damon jest w gościnie :) Się stęskiniłam za nim mocno :)
A ja mam swoj pierwszy dzien z Noelem :):):) bede go obserwowac bacznie ;D moze sie zdradzi i przyzna, ze jest A. ;P
to tam troszkę się dowiedz coś nowego :) a ja chyba przez Damona będę musiała iść do spowiedzi :)
Kurde Noel sie chyba wynudzi :/ bedzie musial ze mna caly dzien w pracy siedziec :/ wlasnie dlatego uwazam, ze pomysl z podwojnymi "randkami" nie jest zly ;D chlopcy moga sie wtedy zajac soba ;P
zająć się sobą? haha dobre Damon zajmujący się Noelem :) no cudownie Sandra ale mnie rozbawiłaś :)
Hahaha ;D chyba zle to zabrzmialo ;P chodzilo mi bardziej o to, ze moga wypic razem piwko, pogadac, pograc na konsoli ;P a ja moge sie zajac swoimi sprawami i dolaczyc do nich w odpowiednim czasie .... ;P nie no, to dalej brzmi jakos dwuznacznie ;D
straszne :) To Ty nimi powinnaś się zajmować a nie łączyć ich w parę żeby sobą się zajmowali :) dlatego powinien być jeden facet na dzień a nie po kilku :)
No trochę to dwuznacznie zabrzmiało:P Jak nikt nie chce Noela na niedzielę to ja go chcę:P Tym bardziej, że teraz mam wolne, więc poświęcę mu swój cały czas wolny:P Od kiedy mi się przyśnił to mnie jakoś prześladuje:P Oczywiście się nie skarżę:P Też go tam przepytam:P
nic ja dziewczynki lecę dalej rozwiązywać te testy na jutro, oby mi tak poszło jak dzisiaj, 3 majcie kciuki kochane;);*
Miłego siedzenia i gawędzenia, jutro już postaram się posiedzieć z Wami dłużej, nie mówiąc już o wtorku i wrażeniach po nowym odcinku PLL, już się doczekać nie mogę;)))
A na dobranoc piosenka, którą teraz słucham a mi się bardzo podoba:)
http://www.youtube.com/watch?v=VMGh3Ts5-WQ
KOCHAM DAMONA, KOCHAM DAMONA, KOCHAM DAMONA, KOCHAM DAMONA, KOCHAM DAMONA, KOCHAM DAMONA :)
W sumie mozemy przeciez spedzac dzien z dwojka naszych ulubiencow ;P na przyklad Seth sie swietnie dogadywal z Wrenem wczoraj jak sie u mnie spotkali ;P