PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73451
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SWJ+offtopy cz.4

ocenił(a) serial na 7

Znów mam tą przyjemność, tym razem po raz 4 zacząć nowy część SWJ. Dlatego właśnie, Sandra, Sylwia i ja chciałyśmy podziękować wszystkim członkiniom! Bez Was, pewnie w ogóle nie skończyłybyśmy 2 części :P Jesteście wielkie, Dziewczyny!

A więc, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P)innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D

KAŻDY CZŁONEK SWJ, POWINIEN PRZESTRZEGAĆ PARU ZASAD:
1.Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Kitek
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).

A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)

Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY
Kreciolka-DYREKTOR DS. MARKETINGU

NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Środa-Kreciolka
Czwartek-Kreciolka
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-_Joy

NASZ GRAFIK DLA WRENA
Poniedziałek-Kreciolka
Wtorek-_Joy
Środa-_Joy
Czwartek-katia_2007
Piątek-Kreciolka
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-sandra_crashdown

NASZ GRAFIK DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
Piątek-monisia99
Sobota-Kreciolka
Niedziela-Kreciolka

NASZ GRAFIK DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Czwartek-_Joy
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa

NASZ GRAFIK DLA NOELA
Poniedziałek-
Wtorek-
Środa-izka21gramowa
Czwartek-izka21gramowa
Piątek-alexxa
Sobota-_Joy
Niedziela-

Enjoy! :D

_Joy

No i super;D Czuję się dumna należąc do tego elitarnego grona;)))

izka21gramowa

Dziewczyny zostawiam was doslownie na chwile a wy mi taka niespodzianke robicie, ze juz kolejna czesc otwarta :) wlasnie mowilam Magdzie na prywatnych konsultacjach jak bardzo sie za nia stesknilysmy :):):)

Jesli mozna to ja poprosze Noela na poniedzialek :)

Jestem dzisiaj cala w skowronkach bo moj ukochany Djokovic wygral Australian Open :):):) wiec nic mi dzisiaj nie jest w stanie zepsuc humoru ;P a do tego wszystkiego kupilam sobie nowa torebke ;D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

jestem :) no super dziewczyny że już 4 część otwarta :) Madzia fajnie że wróciłaś z długiej podróży (szkoły:P) hehe Sandra widzę szczęśliwa :) dziękuje Pani Prezes za dodanie do grafiku mimo że mnie chwilowo nie było :)

monisia99

Dziewczyny musicie mi wybaczyc, ale ja bede dzisiaj uwielbiac tylko jedynego kolesia i nawet Wren, ktory spedza u mnie weekend musi sie z tym pogodzic ;D

http://dailychuckle.typepad.com/.a/6a00e54ee7a8438833014e87cd5b83970d-popup
http://www.flickr.com/photos/tennis-buzz/4994158054/sizes/l/in/photostream/
http://www.flickr.com/photos/tennis-buzz/4993551885/

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

to ja chcę na niedzielę Noela

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

całkiem całkiem kolega wygląda :) tak bym dała z 7/10 nie więcej a ja tak sobie dzisiaj myślałam i tak pomyślałam o Adamie z Maroon 5 :)
http://www.dailystab.com/blog/wp-content/uploads/2011/01/adam-levine-naked.jpg
http://www.exposay.com/celebrity-photos/adam-levine-2008-breeders-cup-winners-ci rcle-U34wq6.jpg

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Co to za facet Sandra? Mnie jakoś się nie podoba, przepraszam.
A Adaś jest całkiem, całkiem ale tatuaże ma najlepsze. I tu kolejny raz uważam, że nie powinien być z tą partnerką z którą jest, nie wiem czemu w tym przypadku inie mam zastępstwa.

katia_2007

Co to za facet?! To Novak Djokovic! Najlepszy tenisista na swiecie ;D Jak dla mnie ma COS w sobie ;)

A Adam tez jest ok, ale fakt faktem, najbardziej kreca mnie w nim tatuaze i tyle ;D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

A wiecie, że on tą sylwetkę zawdzięcza tylko jodze.

Nie interesuję się tenisem, przepraszam :)

katia_2007

Hahaha ;D Jeszcze raz przeprosisz za nic to bedzie kara Stowarzyszenia w postaci nie ogladania nastepnych dwoch odcinkow Fringe'a ;P

ocenił(a) serial na 7
katia_2007

spokojnie Kasia ja też nie lubię więc .... Sandra biedna będzie musiała nam dać po banie :)

monisia99

Ejjjj no :( zaraz wyjdzie, ze ja jestem jakims tyranem i wszyscy musza lubic to co ja :(

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Kochana przecież wiesz że ja żartowałam prawda?

ocenił(a) serial na 7
katia_2007

a ten na fotce to tenisista Djokovic:) a z kim Adam jest ? a ja się dzisiaj chyba napiję winem :)

ocenił(a) serial na 7
monisia99

a z jakąś modelką, wysapuje z nim w teledysku misery

no to może zaryzykuje z tym przepraszaniem ale za chwilę :P

ocenił(a) serial na 7
katia_2007

dużo gorsza wersja Adam sprzed kilku lat: http://remotecontrol.mtv.com/wp-content/uploads/2010/08/41.jpg :P

ocenił(a) serial na 7
katia_2007

no faktycznie tragiczna wersja, ale chłopak się wyrobił i na pewno każdy z nas nie jest zadowolony ze swojego wyglądu w jakimś momencie życia :)

katia_2007

A czy on przypadkiem nie chcial zaprosic na randke Joanny Krupy?! Zdaje mi sie, ze sie tym gdzies chwalila w jakims tabloidzie ;D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Chyba tak, ale ile w tym prawdy było to nie wiem.
Z dwojga złego to już wolę tą z którą jest teraz.

ocenił(a) serial na 7
katia_2007

a jak Wam się podoba Jonathan ?
http://c.wrzuta.pl/wi5028/826a8f8b0021fb454819d178/jonathan_bennett
http://c.wrzuta.pl/wi15230/345755ef0001f0764819d177/jonathan_bennett (cudna fotka i ten uśmiech i spojrzenie ) i ta biel :)
http://static.cinemagia.ro/img/resize/db/actor/03/37/60/jonathan-bennett-542698l -poza.png

monisia99

Na niektorych fotkach jest podobny do Josha Duhamela ;D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

No ten już mi się dużo bardziej podoba i super ma te zmarszczki na czole na 2 i 3 zdjęciu :)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Josh Duhamel moim zdaniem jest 100 razy mniej przystojny :) Sandra Gniewasz się na mnie ?

monisia99

Chyba zartujesz :D za Josha? przeciez nie jest zadnym moim ulubiencem tylko napisalam, ze jest do niego podobny ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

nie za tego bana :) Madzia jak miło że lubisz Adama :)

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Adam <33333 Uwielbiam go!!!! ;D

_Joy

Czytalyscie ostatnio moze temat o tym kim jest A.? Bo YHAM wylapala moim zdaniem bardzo istotna rzecz ;D juz wam cytuje ;D

" Ezra w rozmowie z Arią powiedział "Ask me anything" - tak samo napisało im A w smsie." - hahaha, ktos ma jeszcze jakies watpliowsci co do tego kto jest A. ?! ;P;P;P

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

Kurde ja też się dzisiaj jaram cały dzień Djokovic'em ! Ale nie przez wygląd tylko przez grę i przez to że siedziałam nie wiadomo ile i oglądałam jak grają i już byłam na skaju załamania że może wygra Nadal , ale Djokovic na szczęście okazał się lepszy <3
Ej, wydaje mi się, że na sto procent A jest Ezra. Jest idealny, niby nikt go nie podejrzewa, ale jak przyuważyć to są takie małe przebłyski które go sugerują . ;)

ocenił(a) serial na 7
alexxa

Ja od jakiegoś czasu twierdzę, ze Ezra jest A a takie dowody tylko na korzyść świadczą.

alexxa

Ja sie jaram nie przez wyglad tez, tylko ogolnie jest moim ulubiencem juz od dawna :) kibicowalam mu wtedy kiedy nikt go nie docenial i wszyscy tylko "Rafa, Rafa" :/ dzisiaj tez juz prawie zjadlam wszystkie paznokcie ;P

Jesli natomiast o ezre chodzi to jak dla mnie wszystko jest jasne ;D

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

No ja może nie od zawsze kibicuje Djokovicowi ale nigdy, przenigdy nie lubiłam Nadala -,- Widziałaś jakie on grymasy robi ? :D Nie mogłam się na niego patrzeć dzisiaj !
Kurde czyli wszystkie jesteśmy zgodne co do Ezry ;)
I wgl Sandra jaki słodki avatar ! To ich prawdziwe zdj czy photoshop? :D

alexxa

Nadala to ja nie znosze z calego serca! :/ po prostu goscia nie trawie :/

A avatar to w sumie photoshop. Z tego co kojarze to w oryginale posrodku byla Vera Wang ;D wycieli ja i polaczyli Penna z Leighton ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Ogólnie, myślałam już wcześniej, że Ezra jest A, a po przeczytaniu tego, co jest napisane w 'kim jest A' jeszcze bardziej się w tym utwierdziłam. Za dużo wskazuje na niego, zdecydowanie za dużo.

_Joy

:*:*:*:*:*:* To tak, zeby po raz drugi wyrazic to jak bardzo sie ciesze, ze wrocilas :*:*:*:*:*

Bedzie lipa jak sie okaze, ze te wszystkie dowody wskazujace na Ezre to czysty przypadek lub celowe zagranie scenarzystow :/

sandra_crashdown

Wypluj te słowa;P On musi być "A":P Już nawet bym nie była zadowolona gdyby się okazał mordercą.

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Och, też Cię kocham ;**** Was wszystkie ;****

Dokładnie. Delikatnie mówiąc będę mega wkurzona :P

Nie wiem, czy ktoś tu się jarał nowym zwiastunem TVD ;D
http://www.youtube.com/watch?v=nI5BeC0nWvI

Stefan: I love her, Damon.
Damon: So do I.

AAAAAAA!!!! <33333 Dawać mi tu nowy odcinek i to juuuuż!

_Joy

O zesz w mordeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!! Ja chyba jestem #TEAM SALVATORE <3 Uwielbiam interakcje braci ;P

W ogole wracajac jeszcze do PLL to w ostatnim wywiadzie potwierdzono, ze osoba, ktora zabila Alison i A. to na pewno nie ta sama osoba. No dobra, moze nie potwierdzono doslownie, ale zasugerowano ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

ooo to dobrze bo tak naprawdę teraz powinniśmy mieć dwie osoby na względzie :) ostatnio wyczytalam że w książce to Mellisa zabiła Allison z udziałem Spencer.... a Toby popełnił samobójstwo więc za książkę się raczej nie zabiorę....

_Joy

Aaa;D Świetny jeszcze tego kanadyjskiego nie widziałam;D Masakra co to się będzie działo;D Ja też chcę już nowy odcinek:P I bardzo mi się podobało spojrzenie Damona jak to powiedział takie, że się chłopak łatwo nie podda i skoro ma wrażenie, że Elena też coś do niego czuje, nie odpuści:P

ocenił(a) serial na 8
izka21gramowa

Jezu, jezu, jezu! Jak ja kocham Damona <3 I sceny z braćmi tak samo :D

ocenił(a) serial na 7
_Joy

no odcinek będzie dobry, widać Klaus się porządnie wkurzy, tylko ja dalej czekam na Delenę i chyba się nie doczekam :(

_Joy

No to wiadomo ze Ezra jest "A";D A czytalyscie wiecej o tym co bedzie w finale i co nas czeka?? Zapowiada sie ciekawei, zobaczymy jak bedzie naprawde:)No i ktoś ma zginąć od samochodu, ciekawe kto.

ocenił(a) serial na 7
_Joy

ja tam dalej nie wiem co na niego wskazuje :) a avatar piękny :)

ocenił(a) serial na 8
monisia99

Każdy drobny szczegół :D
Ja w sumie mało wiem o finałowym odc 2 serii ;(

alexxa

Zobacz sobie na temat o "A" bo ja Ci wszystkiego nie napisze, nie ogarne tego a tam YHAM wszystko przetłumaczyła i podała;) Jakiś pocałunek będzie:P Jejku jakby to był pocałunek Jasona i Arii<prosi>:P Ale szczerze wątpie.

ocenił(a) serial na 7
alexxa

w zasadzie to ja też mało wiem, jak na trafię na jakieś to mniej ważne, żadne szczególne które by mówiły kim jest A.... Ale lepiej zdecydowanie odcinek się ogląda jak się nie wie co będzie :)

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Ja nie czytam spoilerów PPL ani innych seriali.
I chyba dam drugą szansę TVD, tylko jeszcze nie wiem kiedy bo muszę w końcu Internat skończyć.

katia_2007

Oczywiscie, ze musisz dac TVD druga szanse ;D ten serial jest wspolczesnym arcydzielem amerykanskiej telewizji ;P <zeby nie przegiac za bardzo;P>

katia_2007

Ja też oglądałam Internat:) Tylko się wkurzyłam jak mi Carol uśmiercili;( Daj drugą szansę TVD bo sezon 3 jest naprawdę dobry:))) Liczę, że będzie jeszcze lepszy i w końcu coś konkretnego będzie z Deleną;)))

No i koniecznie powrót Tylera i Caroline<3

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

U mnie jeszcze Carol żyje, jestem na ostatnim odcinku 5 serii. I jak skończę to może gdzieś będą dostępne odcinki online z napisami TVD. Zobaczymy.