Znów mam tą przyjemność, tym razem po raz 4 zacząć nowy część SWJ. Dlatego właśnie, Sandra, Sylwia i ja chciałyśmy podziękować wszystkim członkiniom! Bez Was, pewnie w ogóle nie skończyłybyśmy 2 części :P Jesteście wielkie, Dziewczyny!
A więc, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P)innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
KAŻDY CZŁONEK SWJ, POWINIEN PRZESTRZEGAĆ PARU ZASAD:
1.Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Kitek
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).
A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY
Kreciolka-DYREKTOR DS. MARKETINGU
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Środa-Kreciolka
Czwartek-Kreciolka
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-_Joy
NASZ GRAFIK DLA WRENA
Poniedziałek-Kreciolka
Wtorek-_Joy
Środa-_Joy
Czwartek-katia_2007
Piątek-Kreciolka
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-sandra_crashdown
NASZ GRAFIK DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
Piątek-monisia99
Sobota-Kreciolka
Niedziela-Kreciolka
NASZ GRAFIK DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Czwartek-_Joy
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa
NASZ GRAFIK DLA NOELA
Poniedziałek-
Wtorek-
Środa-izka21gramowa
Czwartek-izka21gramowa
Piątek-alexxa
Sobota-_Joy
Niedziela-
Enjoy! :D
Tyle nas siedzi na FW a żadna nie napisze nic :) Wstyd i hańba dla forum SWJ :)
Bo się z Sandrą pastwimy nad Maya w tym wątku:P
http://www.filmweb.pl/serial/S%C5%82odkie+k%C5%82amstewka-2010-556945/discussion /Kim+jest+%22A%22+Cz%C4%99%C5%9B%C4%87+10.+NOWA+LISTA,1825953?page=16#post_70459 53
no to straszne :P W kwestii tematu to nie wiem czy oglądałyście film w rytmie hip-hopu 1 ale akurat Maya tam grała i nie znosiłam jej w tym filmie. Biła się z główną bohaterką Sarą o Dereka.
film jak dla mnie boski :) jeden z moich ulubionych tanecznych :) a tam grała wredną su.....kę :)
Ja widzialam W rytmie hip-hopu :) ale to juz bylo tak dawno, ze wtedy nawet nie wiedzialam, ze to Maya ;P jeszcze nie bylo PLL.
a widzieliście że to ona grala Emily Bennet w TVD ? i że pojawi się w TSC? dopiero przeczytałam....a co najlepsze grala w Jeziorze Marzeń i Kościach hymmm
W TVD ja poznalam :) ale to by bylo na tyle. A TSC to co ona bedzie robic??? Boze, dlaczego oni mi to robia?! Nie chce jej ogladac w kazdym serialu ;P
a kto to może wiedzieć co na tam będzie robić,...... :0 występ gościnny więc pewnie długo nie zabawi :)
Michael Ausiello poinformował o "śmierci" znaczącego bohatera w drugiej połowie bieżącego sezonu Gossip Girl!
I choć Michael nie wskazał konkretnego bohatera po sieci krążą domysły, co do kilku opcji...
1. Cece van der Woodsen.
2. Louis.
Mogę chyba śmiało stwierdzić, że Blair, Chuck, Serena i Dan są bezpieczni. Jest za tym prawny argument- kontrakt ;).
A ja slyszalam, ze duzo osob podejrzewa Nate'a :( czy jego przypadkiem tez nie chroni kontrakt? czy on sie do Szanownego grona nie zalicza? ;P
no nie wiem ale Nate? no nie uśmiercą fajnego podrywacza :) takiego psa na baby :) no nie mogą -chamsko by się zachowali ....
No nie jest to zbyt wesola nowina :/ tez wolalabym raczej, zeby Nate zostal :) mogliby zabic Chucka ;P marzenie scietej glowy ;P ale smierc Louis tez moze byc ciekawa :) jaki atak terrorystyczny czy cos :D zamach stanu moze ;D
Ciągle się łudzę, że się jeszcze zejdą:P Ten Liam to trochę taki casanowa już tam zaliczył wszystkie babki chyba:P Ale i tak go lubię bo takiego przystojniaka jak tu nie lubić:P
Kochane dziewczyny zapomniałam Was poinformować że nasz lekarz od tasiemca rozchorował się i dlatego też nie odbyło się nasze wczorajsze spotkanie z nim :( Oczywiście kolejną wizytę mamy zapłaconą więc spokojnie :0 Kolejne spotkanie we środę :) toby dziś biedny ze mną się nalatał po mieście od rana więc poszedł wziąć prysznic i już śpi:) Serdecznie Was pozdrawia :)
Obejrzałam TDV i jestem zszokowana......
Jak obejrzycie to coś czuje że wyrzucicie z siebie całą złość ..... zarazem na Elenę, Damona Rebekę.....
i trochę będziecie oczarowani do połowy odcinka.... To na tyle więcej nie piszę :)
Mnie kochaniutkie dziś nie ma jadę do Wawy na koncert, wiec za dużo nie piszcie żebym nie musiała nadrabiać :) Buziaki do soboty :)
Ja się właśnie przygotowuje do oglądania. Też ciekawa jestem strasznie. Baw się dobrze na koncercie tylko nie zmarznij:*:)
Oglądałam ten najnowszy odcinek TVD.....................................
Mam podobne odczucia do Eleny....jak ona mogła powiedzieć do Damona, że to problem, że ją kocha za bardzo no co za sucz... Już nawet mnie Rebecka nie wkurzała i ta scena, gdy chciała zabić Matta, ale po tym jak dał jej płaszcz, żeby jej zimno nie było i zrezygnowała była świetna. Wcale a wcale nie potępiam Damona za to, że się przespał z Rebecka, no w końcu się chłopak wypościł ile można wzdychać do babki, która się tak zachowuje no proszę... Już po tym pocałunku myślałam, że coś się dziewczyna mądrzejsza zrobiła i po tym co przeszli a ta głupsza jest niż była... Podobno w następnym odcinku Elena ma nakryć Damona w łóżku z Rebecka i bardzo dobrze, niech pocierpi, tak jak mówiła Rebecka świat się nie kręci wokół niej... No też myślałam, że powie Ellijah, żeby nie pił, ja nie uważam, że cel uświęca środki, przynajmniej w tym wypadku a ta krowa nic... Niech się Ellijah dowie, że go okłamała i ją znienawidzi... Co do Caroline i Klausa... Klausowi się nasza Carolinka mocno spodobała i docenił jej szczerość co mi się spodobało... W ogóle jego lepsza str była fajnie pokazana, tylko, że to chyba zasługa Caroline, to ona ma taki wpływ na niego. Bardzo lubię Tylera i Caroline razem, ale lepiej niech szybko wraca, bo może mi się odmienić:P Jejku jaka jestem zła na te Elene to szok... A i w zwiastunie następnego odcinka było, że Rebecka będzie chciała ją spalić... niech pali:P Na miejscu Niny to bym chyba zabiła tych scenarzystów za taki idiotyczny obrót spraw;/
Wiecie, że w 90210 zagrał Garrett i to chłopak wygląda całkiem całkiem nawet bym ryzykowała stwierdzenie, że ciacho z niego:P Takie małe pocieszenie po TVD.
Oglądajcie szybciutko najnowszy odcinek bo chce z Wami o nim pogadać;/
Okay ... chyba nikogo nie zdziwi jak powiem, ze jestem mega rozczarowana obrotem sprawy w TVD :( Postawa Eleny doprowadza mnie do szalu! Dzisiaj mialam ochote sie na nia rzucic i wyrwac jej wszystkie wlosy z glowy! Jak ona mogla mu tak powiedziec?! No jak?! Jakos jak Stefan za nia latal i wiecznie lezal u jej stop to nie miala nic przeciwko :/ a teraz tylko "Stefan, dlaczego nic nie czujesz?" "Stefan, nie odchodz!" "Stefan, strzel sobie w leb!" "Stefan ..." bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :/:/:/
Teraz oczywiscie Damon wylaczy wszystkie emocje i bedziemy mieli dwoch zlych braci Salvatore ;P
Rebecci nie lubie i chyba juz nie polubie! Nie moj typ kobitki i nic na to nie poradze :( Wiedzialam juz mniej wiecej od momentu, w ktorym zaczeli ze soba tanczyc z Damonem jak to sie dla nich skonczy ;P
Ellijah- jego za to lubie coraz bardziej ;) wcale sie nie obraze, jesli jakims cudem przezyje rytual. Chociaz sadzac po PROMO do nastepnego odcinka, zadnego rytualu nie bedzie, skoro Ellijah i Rebecca juz znaja prawde ;P
No i na koniec oczywiscie najjasniejszy punkcik tego odcinka TVD, czyli bezapelacyjnie KLAROLINE :):):) jesli ktos tej dwojki jeszcze nie kochal to po tym odcinku juz chyba kocha ;P jasna sprawa, Forwood na zawsze w moim sercu, ale to jakos nie przeszkadzalo mi w spazmach histerii,ktora przezywalam za kazdym razem kiedy Klaus i Caroline pojawiali sie na ekranie monitora ;P sa uroczy razem! <3 I po tym jak Elena przemienila sie w jedzowata wiedzme, a Tyler wyjechal, spisujac mi Forwood na straty, Klaroline jest oficjalnie moja ulubiona para w tym serialu :) Dziekuje za uwage ;P
PS. czy ktos jeszcze modlil sie przez caly odcinek, zeby braciszek Rebecci jednak zabil Matta? reka w gore! ;P
A wiesz, że nawet nie chciałam, żeby ten jej brat go zabił??:P <nie bij>:P Naprawdę aż się sama sobie dziwię, ale dzisiaj mnie wyjątkowo nie wkurzał:P Nawet pasowałby do Rebecki:P Wiesz co nawet bym chciała, żeby Elena zobaczyła Damona z Rebecka w łóżku i cierpiała i może coś by do tego jej durnego łba dotarło... ale czy tylko ja mam takie wrażenie i w ogóle nie było chemii pomiędzy Damonem i barbie??:P
P.S. Na forum TVD ogólnie ludziska chcą spalić Elenę po zwiastunie kolejnego odcinka do czego się przychylam po tym co zrobiła:P
Cos mi sie wydaje, ze do tego jej durnego lba juz nic nie dotrze ;/ I chyba przylacze sie do tego linczu, zeby ja spalic ;P stracilam do niej resztki sympatii :(
Zgodze sie natomiast co do par Matt/Rebecca i Damon/Rebecca. Pierwsza - calkiem fajna ;) no dobra, przyznaje ;P jesli juz Matt ma tam przy kims nabrac ikry to niech to bedzie R. ;P No i druga konfiguracja, czyli D&R - zero chemii! Scena wielkiej namietnosci byla sztuczna i nieprzekonywujaca ;P to juz ja bym lepiej zagrala porzadanie do Damona .... no dobra, ja nie musialabym nic grac ;P
No właśnie nie musiałabyś grać;D Może ta Rebecka to rzeczywiście woli kobiety bo mieć koło siebie takiego faceta i możliwość grania z nim TAKIEJ sceny i tego nie wykorzystać toż to grzech ciężki!:P No ja też już tracę złudzenia, że ona będzie z Damonem;/ I tracę dla niej sympatię całkowicie, teraz żeby ją odzyskać musiałaby uświadomić sobie, że kocha Damona, wyznać mu to, on ją odrzucić a ona cierpieć z tego powodu i starać się go odzyskać przez następny sezon, do tego jakieś cierpienia fizyczne byłyby wskazane:P oglądam teraz odcinek tylko i wyłącznie ze względu na Damona no i Forwood lub Klaroline:P
Z wrażeń po tym odcinku to zapomniałam powiedzieć , że miałam dzisiaj boski sen z JAsonem:D:P Aż się w nocy obudziłam i zasnąć nie mogłam do rana:D Wiem jestem nawiedzona:P ale on był taki rzeczywisty no!:P
Aaaaaaaaaaaaaa :):):) <zazdrosc, zazdrosc, zazdrosc> :D:D:D tez chce sen z Jasonem ;P dzisiaj za dlugo nie spalam, wiec popoludniu sobie utne drzemke to moze mi sie cos przysni :D Dzisiaj mam dzien z Wrenem, ktorego zaraz zagonie do gotowania obiadu ;P
W ogole dziewczyny dobijajmy do nastepnej czesci bo Klaus juz sie nie moze doczekac az wskoczy do grafiku ;P i wczoraj z pania Prezes ustalilysmy nastepnego boskiego kandydata, ale to bedzie niespodzianka :D:D:D
Dlaczego ja myslalam, ze dzisiaj jest sobota? ;P piatek przeciez, wiec mam dzien z Jasonem ;) chyba zagarnelam komus przez przypadek Wrena ;P zaraz go odesle ;D
No to się napatrz na Jasona i Ci się przyśni na pewno:P Ja tak wczoraj o nim myślałam i oglądałam różne scenki z nim i proszę piękny sen:P A myślę, że Jason też umie gotować, więc i jego możesz zagonić do obiadu:P
No nie mogę się doczekać kandydata nowego:P No po dzisiejszym odcinku to może nawet ja się skuszę na tego Klausa:P A w ogóle w tamtym temacie o TVD to ktoś tam napisał, że go wkurza, że każdy się zmienia na dobre: Katherina, Klaus, Damon... Ja właśnie uważam, że to jest niesamowite, że pokazywane są ich inne strony nie tylko ta "zła" w końcu to nie bajka o królewnie Śnieżce, że wszyscy są albo dobrzy albo źli, w końcu każdy ma w sobie wiele odcieni szarości a nie albo czerń albo biel... wkurzyłam się i już nie zaglądam na to forum:P
A co do kończenia tego tematu to do dzieła skończmy go szybciutko:P
Iza jak ladnie napisane :) ja tez uwazam, ze to super, ze pokazuja ich od kazdej strony :) zarowno ta wampirza nature jak i ludzka :)
W ogole ten moment, w ktorym Caroline powiedziala Klausowi, ze nie dogaduje sie z ludzmi bo nawet nie probuje ich zrozumiec byl mocny ;P mialam wrazenie, ze cos w nim peklo ... w krotce sie okaze na jak dlugo ;P I jeszcze jak wyliczal te miasta, gdzie moze zabrac Caroline: Rzym, Paryz, Tokio .... ja z nim pojade jak ona nie chce ;D
no tu ci zacytuje akurat wypowiedź jednej osoby z tamtego forum co mi się spodobała: jakby mi zaproponował taką podróż to bym mu powiedziała, że będę spakowana za 15 min:P
W ogóle Klaus był taki niesamowity przy niej, jakby jej wpływ na niego powodował, że wychodzi z niego ta dobra strona, jak ją komplementował to się prawie rumienił!;D Też uważam, że dobrze mu przygadała i to otwarło mu oczy, co docenił przez liścik co Caroline i ten rysunek:))) Ktoś na tym forum też pyszczył, że to głupie, że Klaus jest artystą, ja tak wcale nie uważam, to co ma być bezmózgim yeti, któremu tylko w głowie zabijanie?? Przecież ma mózg i skoro żył przez te wszystkie wieki to czymś się musiał interesować. Zgadzam sie z tym forum tylko z powodu spalenia Eleny reszta jest be:P Za niski poziom dyskusji nie to co nasze forum:P To ogólne o PLL, też ma dużo wyższy poziom.
Hahaha bo my to za wysokie progi do takich plytkich dyskusji ;P;P;P my tutaj doceniamy artystow :D:D:D szczegolnie tych co robia sobie zapasy krwi z laski, ktora zasluguje na spalenie na stosie ;P
Ja juz przestalam czytac inne fora, wchodze tylko do Was :) czasem na Gossip Girl, ale to juz nie na FW ... chociaz tam dlugo nie wytrzymuje bo zaslepienie tych dziewczyn Chuckiem mi pozniej spedza sen z powiek ;)
Hej no ja Chucka też lubiłam, ale w 3 sezonie tak zmaścili tę postać, że przestałam oglądać cały serial:) Tak teraz jak z Wami siedzę na forum o gadacie o Dair to z ciekawości pytam co się dzieje, ale już bez emocji:) Zauważyłaś, że którego serialu, który oglądamy to większość naszych ukochanych par nie jest razem?? Nie, że jedna czy dwie na tyle seriali tylko większość... ;/
Dokładnie nasze forum jest najlepsze:D
A czytałaś opis następnego odcinka??
Tak czytalam ;P ciekawe co to za straszny wybor ;D pewnie sie okaze, ze krew polaczyla Elene z Pierwotnymi i jesli oni zgina to ona tez :D hahaha
No z moich seriali to obecnie zadna z ulubionych par nie jest razem :( Delena, Dair, Forwood, Klaroline, Jaria, Spoby, Wrencer, Serenate .... i nawet z tych innych pobocznych nikt z moich ulubiencow nie jest razem :/ dramat jakis;P kiedys mi sie to nie zdarzalo, zawsze moje pary byly razem ;D
no dokładnie u mnie tak samo, jakieś poboczne chwilowe zawirowania, ale to mijało a teraz posucha normalnie. No i ucięłaś sobie te drzemkę???
Nie ;P zamiast tego ogladnelam nowa wersje Footloose :) slyszalam tyle negatywnych opinii o tym filmie, ze stwierdzilam, ze musze sie sama przekonac i o dziwo ... bardzo mi sie podobal :)
Witam was ;*
Dopiero wróciłam i byłam na zakupach i kupiłam sb taka śliczną sukienkę że aż musze się tu pochwalić :D Jak znajde jaką na internecie to dam wam linka :D
Zaraz się zabieram do TVD i jeszcze do Glee bo nie widziałam xd
I aż mnie głowa rozbolała od takiej ilości łączonych imion par Sandra ! :P
Popatrz na sukienkę to ci ból głowy przejdzie:P To super, że sobie coś kupiłaś i to jeszcze sukienkę:)
No koniecznie oglądnij TVD bo tu zażarte dyskusje się toczą:P
Sandra pytam, bo byłam ciekawa czy Ci się ten Jason przyśnił:P
Kurcze po co ma mi sie snic jak moge na niego popatrzec dzis w realu .... teoretycznie ;)
Ogladnelismy razem film i btw. Jasonowi tez sie bardzo podobal :) za chwile przychodza do nas goscie, wiec sobie troche potanczymy z nimi ;P
Ach ten Footloose nas zainspirowal i zapodamy jakis Dance central na Xboxie i zmusimy wszystkich do tanca :D:D:D
Mnie w Wytanczyc marzenia oczarowalo tango Banderasa z ta bloni boskie poprostu:D
Ola spr na ii tv, sa juz z napisami nawet:)
Hahaha ;D wybacz :* to juz tak z przyzwyczajenia ;D a poza tym latwiej i szybciej sie to pisze niz jakbym miala wymieniac wszystkich z imienia .... wiesz, Dan i Blair, Damon i Elena, Caroline i ..... itp. ;D
No to czekamy na zdjecie sukienki :)