Znów mam tą przyjemność, tym razem po raz 4 zacząć nowy część SWJ. Dlatego właśnie, Sandra, Sylwia i ja chciałyśmy podziękować wszystkim członkiniom! Bez Was, pewnie w ogóle nie skończyłybyśmy 2 części :P Jesteście wielkie, Dziewczyny!
A więc, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P)innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
KAŻDY CZŁONEK SWJ, POWINIEN PRZESTRZEGAĆ PARU ZASAD:
1.Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Kitek
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).
A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY
Kreciolka-DYREKTOR DS. MARKETINGU
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Środa-Kreciolka
Czwartek-Kreciolka
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-_Joy
NASZ GRAFIK DLA WRENA
Poniedziałek-Kreciolka
Wtorek-_Joy
Środa-_Joy
Czwartek-katia_2007
Piątek-Kreciolka
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-sandra_crashdown
NASZ GRAFIK DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
Piątek-monisia99
Sobota-Kreciolka
Niedziela-Kreciolka
NASZ GRAFIK DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Czwartek-_Joy
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa
NASZ GRAFIK DLA NOELA
Poniedziałek-
Wtorek-
Środa-izka21gramowa
Czwartek-izka21gramowa
Piątek-alexxa
Sobota-_Joy
Niedziela-
Enjoy! :D
to ja chyba przygarnę Klausa tak poza grafikiem :P żeby sprawdził czy moja krew jest słodka i Ryana z The O.C
A Seth stwierdzil, ze mu powie jaka jestes dla Niego niedobra, ze nie bedzie chcial do Ciebie przyjsc ;D
komu powie? A niby Seth miał być taki dobry a tu z niego wychodzi wszystko co złe :) Kasia odstąpię jasne że tak :)
No powie Ryanowi ;D
Ok, dziewczyny apeluje o zachowanie tutaj jakiegos porzadku! Przyjdzie pani Prezes i posypia sie kary za te randkowanie poza grafikiem ;D tylko pani Prezes i ewentualnie dyr. Naczelny moga zarzadzac przystojniakami i ich obowiazkami ;P
Wiecie jak ciezko potem nadazyc z tym kto gdzie aktualnie pracuje ;P a potem jak im mamy rozliczac takie nadgodziny?! ;D
Przecież nieoficjalnie wiadomo, że u mnie nie ma dnia bez Josha w jakiejkolwiek postaci więc w sumie nie musicie go uwzględniać a ja i tak go będę miała :P
Dzięki Monia :P
UWAGA UWAGA!
Doszły mnie słuchy, że dziewczęta się rozbestwiły ;P Pani Dyrektor Naczelna złożyła na Was skargę, a ja muszę powiedzieć, że jestem bardzo zawiedziona... :P Tym oto sposobem, do naszego regulaminu dochodzi następny punkt:
9. NIE MA RANDKOWANIA POZAGRAFIKOWEGO
Uprzejmie prosi się, by punktu tego przestrzegać, inaczej spotka Was kara :P
Podpisano:
_Joy, prezes SWJ
od następnej części się dostosuję, kiedy będzie to oficjalnie określona zasada xD
Dziewczyny ja chcialam tylko dodac, ze kary sa naprawde surowe. Nieprzestrzeganie regul grozi kara finansowa, degradacja z zajmowanego stanowiska, a nawet zawieszeniem w grafiku! ;D
tylko że my nie zajmujemy stanowisk :) nie pracujących nie można karać :) a te zawieszenie to straszne by było :)
jak nie ma Klausa i Ryana w grafiku to ja robię sobie w głowie wirtualny grafik i wtedy kiedy mam wolne ich przygarniam :)
Jak TO PŁACICIE IM ZA DNI Z NAMI SPĘDZONE????????? TOŻ TO TRAGEDIA, CZUJĘ SIĘ OSZUKANA :)
szantaż? ktoś tu mówi o szantażu ? ja nic nie widziałam i nic nie słyszałam :)
Po co wnikac na jakich to zasadach? ;P cieszcie sie tym, ze mozecie spedzac czas z ulubiencami ;P a tak jak powiedzialam zarzad rozpatrzy kazda petycje! Ale PETYCJE nie zaden wstretny strajk czy bunt ;D
jaki strajk kochana ? to mrzonki :P petycja będzie złożona w odpowiednim czasie :)
Gratulacje! :*** To był pewniak, że zdasz ;)
A ja jako iż miałam dziś mój słodki dzień lenistwa, przesiedziałam pół dnia na yt i oglądałam filmiki o TVD :P Ale mniejsza z tym, bo niektóre naprawdę mi się spodobały i po prostu musiałam się z wami nimi podzielić :D
http://www.youtube.com/watch?v=2kkB-kbE8aI&lc=TfF33ErHbCZovAoIMG35i5ERicWr-MEmih BJHPXTqIw&context=G25f64dbFAAAAAAAAAAA&feature=g-all-c
http://www.youtube.com/watch?v=G8F_BVpSDEU&feature=channel_video_title
http://www.youtube.com/watch?v=zWLm70HAmDM&feature=relmfu
Haha, kocham je <3 ;D
Dziękuję;***
Filmiki rzeczywiście świetne i ja też teraz będę mieć słodkie lenistwo, więc zamierzam tak samo spędzić czas przynajmniej przez 2 dni oglądając filmiki moich ulubieńców:P
O szczęściaro a ja znowu nie pamiętam kto mi się śnił:P
Ktoś na pewno, bo mam przebłyski, ale nie wiem kto;(
Dzisiaj tym bardziej nie będę po winku wiedzieć;P
A co jesteś abstynentką??:P To przepraszam:P
No co po ciężkim okresie egzaminów i stresu mi się należy:P
tak ja wczoraj też piłam wino i cin cina :) zastanawiam się czy dziś też nie wychylić co nieco :)
Ach dziękuję;*;) Co do cina cina to słyszałam, że dobry, ale nigdy nie próbowałam:)
Madzia przecież wiesz, że żartuje;))) Jak dobrze nie mieć nic na głowie i sobie odpocząć!:))) Ty chyba coś o tym wiesz bo też miałaś teraz ciężki okres:)
Tak, szczególnie przez ostatni tydzień moje życie było jednym wielkim bałaganem, ale teraz na szczęście mogę sobie odpoczywać ;)
Monia, nie przejmuj się, to chyba dlatego, że pożyczyłaś mi Damona :P Ale już nie będę Ci go kradła, obiecuję ;D
Dokładnie :))) Chyba obejrzę sobie TVD od samego początku, póki jeszcze mam możliwość :P
Dziewczyny dobijcie mnie ;( mialam taki okropny dzien w pracy :( Dali mi jakas nowa dziewczyne do trenowania i musialam jej wszystko pokazywac od nowa :/ caly cholerny dzien na nogach!
Ale teraz juz powinno byc tylko lepiej bo dostalam moje ksiazki i mojego nowego laptopa, wiec jestem w siodmym niebie :):):)
Iza, gratulacje ;*;*;* wiedzialam, ze zdasz :)
Napij się winka pomoże Ci;);* <pocieszacz>;)
To gdzie Ty pracujesz Sandra??:)
No to masz pocieszenie skoro dostałaś wszystko, ja czekam na przesyłkę, miała przyjść dzisiaj i nic:(
Dziękuję kochana;*;)
Nie lubię placków ziemniaczanych chyba że z czymś a Ty z czymś robisz??:P Ja próbowałam z sosem z majonezu i ketchupu takim jak do sałatki kurczakowej:P
same placuszki robię :) bez sosu ale Ty zawsze możesz sobie jakimś sosem polać :) Oki to Madzia robię dla Ciebie dodatkową porcję :)
Monia wierzę w Ciebie, że robisz dobre, raz takie jadłam z cebulką i wysmażone dobrze były i mi smakowały:)
Skuszę się na jednego:P
Witam was dziewczyny :)
Ja dzisiaj miałam fatalnie długi i męczący dzień. :(
I wgl gratuluje Iza ;*
Filmiki świetna, szczególnie te 2 pierwsze super zrobione :D
A co do placków to ja niestety nie lubie ;)