PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73451
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SWJ+offtopy cz.4

ocenił(a) serial na 7

Znów mam tą przyjemność, tym razem po raz 4 zacząć nowy część SWJ. Dlatego właśnie, Sandra, Sylwia i ja chciałyśmy podziękować wszystkim członkiniom! Bez Was, pewnie w ogóle nie skończyłybyśmy 2 części :P Jesteście wielkie, Dziewczyny!

A więc, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P)innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D

KAŻDY CZŁONEK SWJ, POWINIEN PRZESTRZEGAĆ PARU ZASAD:
1.Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Kitek
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).

A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)

Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY
Kreciolka-DYREKTOR DS. MARKETINGU

NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Środa-Kreciolka
Czwartek-Kreciolka
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-_Joy

NASZ GRAFIK DLA WRENA
Poniedziałek-Kreciolka
Wtorek-_Joy
Środa-_Joy
Czwartek-katia_2007
Piątek-Kreciolka
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-sandra_crashdown

NASZ GRAFIK DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
Piątek-monisia99
Sobota-Kreciolka
Niedziela-Kreciolka

NASZ GRAFIK DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Czwartek-_Joy
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa

NASZ GRAFIK DLA NOELA
Poniedziałek-
Wtorek-
Środa-izka21gramowa
Czwartek-izka21gramowa
Piątek-alexxa
Sobota-_Joy
Niedziela-

Enjoy! :D

ocenił(a) serial na 7
katia_2007

<Dziewczyny zachowują się jakby były opętane>

ocenił(a) serial na 7
katia_2007

,zważywszy na agresję Kasi dopadają ją dwaj faceci i zakładają jej kaftan bezpieczeństwa

katia_2007

Noel: <siedzial sobie na kanapie wygodnie przed gabinetem i gadal o czyms z Tobym, kiedy zauwazyl Kasie i jej napady wscieklosci> <szybko do niej podbiega i probuje ja uspokoic> :)

Sandra: Po tym wszystkim musza mi to robic?! Po tym jak rozwalili Delene musza jeszcze rozwalac dair???????? co sie dzieje z ta telewizja????? <popada w czarna rozpacz>

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

<Chłopcy usłyszeli krzyki i lamentowanie dziewczyn. Noel został z Kasią, a Toby wbiegł do gabinetu, sprawdzić, czy nikt nikogo nie zabił.>

T: Co tu się dzieje?!

<Rzuciłam się mu na szyję i zaczęłam ryczeć>

To... To <chlip> ONI CHCĄ ZNISZCZYĆ DAIR!!!!
<mój płacz się zwiększył>

_Joy

Dziewczyny ja nie chce przerywac naszej historyjki, ale chce tylko zauwazyc, ze Ola z Iza beda miala z nas niezla polewke jutro ;D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Kasia po uspokojeniu się zostaje uwolniona z kaftanu jednak ma jakieś delirium i się trzęsię.....dziewczyny wybiegły za nią z pokoju i pocieszają ją

ocenił(a) serial na 7
monisia99

<Już teraz spokojnie siedzi na fotelu a obok niej Noel, zapewne ten, który przyczynił się do jej uspokojenia. Posyła mu dziękujące spojrzenie. A potem odwraca się do otwierających się drzwi>
Przepraszam ale nie wytrzymałam<mówi do niech bo psycholog nie ma zamiaru przepraszać>

monisia99

Noel: <widzi, ze wszystkie dziewczyny takie zaplakane, nie wie co ma zrobic, jest zdezorientowany> To jest jakas kpina, zeby tak pacjentow traktowac! <wkracza do gabinetu dr Sullivan> I pani sie nazywa dobrym lekarzem psychiatra?!?!?! Nie ma pani nawet kontroli nad swoimi pacjentami tylko odstawia pani jakas szopke! <jest wsciekly> Nigdy wiecej nie pozwole dziewczynom korzystac z pani uslug! pani jest kiekompetentna, niezorganizowana i niebezpieczna! Chodz, Toby! Zabieramy je stad!!! <podirytowany>

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

dokładnie wychodzimy dziewczyny...... a tak poza tym nie chcemy leczyć się u alkoholiczki... chciałam zachować z Sandrą tą wiadomość dla siebie ale jak Pani jest taka wredna znajdziemy kogoś innego.....

ocenił(a) serial na 7
monisia99

<uwolniła się z tego czegoś i poszła po rzeczy do gabinetu ale zaraz wyszła> Nic tu po mnie! <powiedziała do psycholog>

katia_2007

Noel: <zabiera torebke i telefon Sandry, zeby nie musiala juz wracac do gabinetu;P> I oczekuje zwrotu pieniedzy za sesje bo inaczej tak tego nie zostawie! <rzuca jeszcze przez ramie do dr Sullivan i wychodzi trzaskajac drzwiami>

Sandra: <wtula sie w Noela i pozwala sie odprowadzic bezpiecznie do samochodu, szlochajac mu dalej cichutko w koszule> :D:D:D

ocenił(a) serial na 7
katia_2007

to psychiatra :) spadam stąd mam lepsze rzeczy do robienia (Damon) niż siedzenie tu ze starą alkoholiczką, zadufaną w sobie a do tego samą mającą obsesję na punkcie innych....... a płacić za tą sesję nie mamy zamiaru.....ŻEGNAM.......

ocenił(a) serial na 7
monisia99

wychodzi ze smutną miną nawet się z resztą nie żegna

ocenił(a) serial na 7
katia_2007

wychodzi z gabinetu i ogłasza że wraca do Damona. poszlam się kapać i lulu więc branoc :)

monisia99

Nieeee ona nie moze tak bez pozegnania :( Udaje jej sie jeszcze dorwac w biegu Monie i Kasie i tuli je mocno :) potem biegnie do Madzi i Toby'ego i ich tez przytula <ale Madzie mocniej ;D>

Dobranocki ;*

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

dobranoc :)

_Joy

http://www.wetpaint.com/pretty-little-liars/articles/whats-in-store-for-jason-an d-spencer-on-pretty-little-liars-drew-van-acker-weighs-in-

Nie moglam sie powstrzymac ;)

sandra_crashdown

Kochane moje jestem na chwilkę;) Tak Sandra poprawiłyście mi humorek tym bardziej, że chora jestem bo okres wczoraj dostałam i to na jeździe zresztą;( Nawet instruktor mnie żałował;) Jak wróciłam wczoraj to cały dzień praktycznie przespałam tylko chwilkę spr forum, ale nie miałam sił zostać;( Dzisiaj też jest trochę masakra, ale musiałam przyjść bo chciałam się pocieszyć widokiem Jasona w tym odcinku, bo wiedziałam, że będzie:) No i był oczka pocieszyłam:)No więc przystępuje do opisu odcinka;)

Ten odcinek i wszystkie następne zamierzam spisywać co najważniejsze punkty, które mi się nasuną podczas oglądania. Pierwszy, który mi się nasunął był po tym jak Byron dostał list od A, zauważyłyście, że był napisany na maszynie?? A kto ma maszynę w domu??Hmm... chyba nasz pan nauczyciel... I nie zmyli mnie to, że się zdziwił jak zobaczył Byrona w tej restauracji, oj nie zmyli...Tu mam taką małą teorię, bo tak sobie myślę, że może to napisała Jackie podłożyła Byronowi, żeby się dowiedział o ich randkach, bo wie że Ezra jest A i tak się podpisała?? Dobrze kombinuje??
Aria wystawiła Ezrę do wiatru, co prawda nie jakoś bardzo specjalnie ale podoba mi się, że wybrała przyjaciela a nie tego garbatego. Martwiła się o niego i chciała go zrozumieć i została. Po oglądnięciu walki doceniła też ten sport i pasję Holdena i tu wydaje mi się, że wróciła stara Aria. Tym bardziej, że powiedziała do Holdena, że przełożyła randkę bez jakiegoś żalu...;D
Co do Holdena to naprawdę bardzo polubiłam tego chłopaka. Jest zabawny, inteligentny i ma w sobie to "coś", to się nazywa prawdziwy facet, bije się nie to co Ezra:P No i jest odważny nie tylko dlatego, że trenuje nie bezpieczny sport, ale też dlatego, że nie boi się żyć pomimo zagrożenia jakie ono ze sobą niesie, brawo dla niego, zaimponował mi:)
Maya jak zwykle beznadziejna i dobrze, że wyjeżdża szkoda tylko, że nie zabierze ze sobą Emily:P
Hanna i Caleb moja ulubiona para, mają wszystko co powinna mieć taka właśnie serialowa para: oboje są wyraźiści i charakterni, a jak są razem to aż iskry lecą taka chemia pomiędzy nimi;D Kocham ich z każda chwilą coraz bardziej, mimo, że już są jakiś czas razem ciągle są ciekawi nie to co Aria i Ezra...
Na koniec zostawiłam sobie najlepsze czyli JAsona...;))) Było go wyjątkowo dużo w tym odcinku, i zamierzam sobie ściągnąć wszystkie te chwile z yt jak się tylko pojawią <3 Ciągnie ich do siebie ze Spencer i dobrze ona będzie mieć w końcu rodzeństwo, które bedzie ją kochać on tak samo, siostrę, która nie będzie go nienawidzić... Zaczynają sobie ufać i widać, że siebie potrzebują i mam nadzieję , że to nie tylko zbliży ich jako rodzeństwo ale też ogólnie JAsona do Arii.. No wiecie jak już się wyda, że Ezra jest A albo względnie mordercą... ;D Nawet zaczęłam w pewnym momencie żałować, że oni są tym rodzeństwem, bo jak na niego patrzę to aż się chłopak marnuje trak sam i sam,;/ Jak oglądałam to moja mamuśka weszła, zobaczyła go i mówi, że jaki ładny chłopak a ja jej no pewnie, że ładny i ta głupia Aria go nie chce.;/
I takie pytanie na koniec mam do Was, czy tylko ja tak mam, że za każdym razem jak Jason pojawiał się na planie to rozsiewał wokół siebie taką magie, czar i seksapil, że aż iskry leciały i to przez ekran??? No bo mnie autentycznie dreszcze przechodziły jak go widziałam i to za każdym razem....
Ja wiem, że ja się łudzę, ale już tylko tu widzę jakąś nadzieję, że oni będą razem bo co do Deleny straciłam definitywnie...;(

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Ach, taki duży spoiler, taki duży a ja go przeczytać nie mogę, bo jeszcze nie widziałam odcinka :(

A jak Wam minęło Święto Zakochańców? Bo ja je spędziłam w jakże uroczym i super rozrywkowym towarzystwie podręcznika z historii, bo jutro mam test ;P No, ale mniejsza o to. Jako Prezes, chciałabym złożyć Wam najserdeczniejsze życzenia-dużo miłości, fajnych facetów i takie tam. Będziecie moimi Walentynkami? :D

_Joy

Ooooooooooooo ranyyyyyyyyyyyyy! Dziewczyny dajcie mi odetchnac chwile!!!!!!!!!! Jestem najszczesliwsza Dair fanka na swiecie dzisiaj :):):):):) Chrzanic Walentynki dziewczyny! Dzisiaj jest ofcijalnie Dair-day :) musicie zobaczyc ten ostatni odcinek! po prostu musicie!!!!! Ja ide zaczerpnac swiezego powietrza zanim zaczne jakiekolwiek recenzje ;P musze sobie wszystko w glowie poukladac !!!!!!!!!!!!!! Aaaaa i dla tych co juz widzieli!!!!!!!!!!

SPOILER SPOILER SPOILER

http://29.media.tumblr.com/tumblr_lzdgz17aAw1qa1b67o1_r1_500.gif

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Ja najpierw muszę 4 ostatnie odcinki zobaczyć ;P

Sandra, kochanie Ty moje, wejdź na gg, bo Ci wiadomość wysłałam ;P

_Joy

Ja będę Twoja Walentynką;)
Ja spędzam dzień samotnie, do tego z okresem, więc bez szału, ale przeżyję;)
Mam nadzieję, że Wy spędzacie go lepiej;)))

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Dziękuję ;*! Haha, jeśli historię można uznać za wspaniałe towarzystwo, to spędzam ją zdecydowanie lepiej ;P Ale jutro dzień singla, więc będzie można świętować ;D

_Joy

Też jesteś singlem??:) No to jutro będziemy świętować razem;)))

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

No pewnie, że będziemy i to jeszcze jak ;D

_Joy

No ja myślę i to będzie 3 dzień okresu więc powinnam już jakoś funkcjonować:) My dziewczyny to mamy przesrane z tym;/

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Ja nie tyle cierpię fizycznie, co psychicznie. Albo raczej ludzie dookoła mnie, bo się na nich wyżywam ;P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

No faktycznie my to biedne jesteśmy z naszymi dolegliwościami kobiecymi, ja akurat mam 3 dzień ale żyję jakoś :) dziś to już bajki

ocenił(a) serial na 7
_Joy

UWAGA!

Ogłaszam, iż wprowadzam malutkie zmiany grafiku do nowej części. Oddaję Wam niektórych chłopaków ;p Grafik jak na razie prezentuje się mniej więcej tak;
NASZ GRAFIK DLA JASONA
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Środa-Kreciolka
Czwartek-Kreciolka
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-

NASZ GRAFIK DLA WRENA
Poniedziałek-Kreciolka
Wtorek-_Joy
Środa-
Czwartek-katia_2007
Piątek-Kreciolka
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-sandra_crashdown

NASZ GRAFIK DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
Piątek-monisia99
Sobota-Kreciolka
Niedziela-Kreciolka

NASZ GRAFIK DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Czwartek-_Joy
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa

NASZ GRAFIK DLA NOELA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-
Środa-izka21gramowa
Czwartek-izka21gramowa
Piątek-alexxa
Sobota-
Niedziela-_Joy

Proszę się zapisywać, jeśli ktoś ma ochotę

ocenił(a) serial na 7
_Joy

ja chcę noela na wtorek :)

katia_2007

A ja Jasona na niedzielę;)

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

i ewentualnie Wrena w środę jak nikt inny nie reflektuje bo Wrena nigdy dość :P

ocenił(a) serial na 7
katia_2007

Ok, a więc ustalone. Chciałabym już zacząć ustalać grafik dla Klausa, ale jeszcze nie ma Sandry, a obiecałam jej, że będzie mogła wybrać pierwsza ;P. Ale zwracam się z malutką prośbą, czy mogłabym zabukować go sobie na środę, bo to jedyny wolny dzień jaki mam ;P

_Joy

Z mojej strony nie ma sprawy;P

ocenił(a) serial na 7
_Joy

Jak na razie został już tylko Noel w sobotę, więc jakby ktoś go chciał to śmiało ;P

_Joy

Ja poprosze Klausa na czwartek bo to moj jedyny wolny dzien ;P Moge tez oddac komus Wrena na niedziele bo jak juz przyjdzie do nas niespodzianka bede potrzebowac jednego wolnego dnia dla Niego :D:D:D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Aaa, właśnie, niespodzianka ;D;D;D To ja wtedy będę musiała Damona odstąpić... Ale nie, jeszcze jestem zbyt słaba psychicznie żeby to zrobić ;P

ocenił(a) serial na 8
_Joy

Kurcze nie ma mnie a chciałam Wrena albo Jasona :(

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

A ja miałam mieć Klausa na dwa dni :)

monisia99

A czemu do mnie te pretensje? ;P przeciez wiesz, ze to pani prezes ustala grafik, a jako ze jestem dyr Naczelnym mam jedynie prawo pierwszego wyboru ;) poza tym z tego co kojarze to narazie tylko ja zamowilam konkretny dzien z Klausem. masz cala reszte tygodnia do wyboru ;D

_Joy

Okay, w koncu sie ogarnelam i moge recenzowac ;P Uprzedzam, ze dzisiaj bedzie dluuugo bo o 3 serialach naraz ;D

Na pierwszy ogien Gossip Girl z tego wzgledu, ze wzbudzila we mnie najwiecej emocji ;P

Zacznijmy od Blair i jej proby zeswatania Dana i Sereny. Moja pierwsza reakcja --> seriously???!!! ;/ potem jednak juz bylo lepiej bo scenka w restauracji calkiem udana. Blair szpiegujaca swoich przyjaciol w towarzystwie Doroty- hehehe ;D Potem Dorota wspominajaca swoja pierwsza milosc Kazika ;P;P;P umarlam doslownie ;)
Jedziemy dalej, Blair i Serena przybywaja na impreze w Empire przy dzwiekach "I got it from my mama" ;P musze przyznac, ze doskonale wpasowalo sie w scenerie highschoolowej imprezki ;)
I teraz przechodzimy do tego co spowodowalo, ze serducho mi sie zatrzymalo! Blair zaczyna wyliczac wszystkie wspaniale uczynki Dana i patrza sobie gleboko w oczy iiiiii .... a wcale, ze nie! wcale sie nie caluja ;P~ przynajmniej jeszcze nie ;D Szczerze? Nie sadzilam wowczas, ze to sie w ogole stanie ;D No, ale mamy piekna scenke, w ktorej Blair oddaje Danowi jego krawacik ;P pyta sie o jego uczucia do Sereny i wtedy mowi slowa, ktore przebijaja magiczna strzala serca wszystkich fanow Dair: "Tell me what will make You happy Dan" .... Dan podchodzi i ja caluje, a ja umieram i wstepuje do nieba ;P To bez dwoch zdan moj ulubiony pocalunek Dair ever!!! I nic co pozniej sie stalo nie jest w stanie zepsuc mojego nastroju juz do konca odcinka ;P nie zepsuje go nawet fakt, ze bedzie najprawdopodobniej tak jak przeiwdzialam- Dan i blair sie zejda a wtedy ona dowie sie o tym, ze to on wyslal filmik Plotkarze :/ coz, takie jest zycie fana Dair i musze sie z tym jakos pogodzic :( ale ze sznasy na endgame i tak nie mam to bede zyla chwila i glupimi pocalunkami w walentynkowym odcinku :D:D:D

To co teraz PLL;P

Wszystkie scenki z Jasonem oczywiscie <3<3<3 Arii znowu sie upieklo-normalka i biorac pod uwage fakt, ze juz kolejny raz ma jakies przedziwaczne wisiorki z literka A zaczynam sie powaznie zastanawiac nad jej szczerymi intencjami w tym wszystkim.
Kolejna sprawa, nie wydaje sie wam, ze osoba, ktora umrze w finale moze byc Holden?! Szczegolnie teraz skoro zostalo powiedziane, ze ma chore serducho :(
Potwierdza sie regula, ze pojawienie sie Ezry rowna sie gorszy odcinek ;P I oczywiscie nikomu nie przyszlo do glowy, ze Ezra chcial, zeby go przylapali z Aria, sam wszystko zaplanowal, a wycofal sie jedynie dlatego, ze Aria w ostatniej chwili odwolala spotkanie ;D

Na koniec kilka slow o TLG, ktore bylo calkiem fajne ;)

Zabijecie mnie, ale podobala mi sie scenka, w ktorej Sutton i Ethan podkladali glosy jego ojcu i kolezance ;P To, ze sie pocaluja wisialo juz w powietrzu i wcale mnie nie zdziwilo, wrecz przeciwnie bo to daje swiatlo na rozwiniecie watku pary Emma&Thayer :):):)
Ciesze sie, ze Mads juz zna prawde i jest we wszystko wtajemniczona :) Emmie sie przyda prawdziwa przyjaciolka!
Ojciec Ethana to burak! ;P z ta kolacja i w ogole ;P dobrze, ze potem troche nadrobil ta rozmowa z synem ;)
No i koncowka, okay, aresztowali Ethana za morderstwo na Dereku, ktorego wychodzi na to, ze zabil Alec, tak? Bez sensu! Za proste to jest! buuuu:( mam nadzieje, ze PLL nie zaserwuje nam takich prostych rozwiazan jak TLG!!!

Skonczylam, wytrwalyscie w ogole do konca?! ;D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Tyle spoilerów.. ;( A ja zamiast oglądać wolę na facebooku siedzieć, haha ;P

Laski, dobijemy dzisiaj 1000 i nie ma przebacz! :D Brać mi się tu do roboty!

_Joy

To nie siedz ;D ogladnij GG bo jest genialne! Nie musisz nawet ogladac tych poprzednich odcinkow. No moze poza tym ostatnim!

Dair Dair Dair <3<3<3

_Joy

Ja dzisiaj zaczęłam oglądać Ringer i szczerze mówiąc nawet mi się spodobał;) Jestem przy 3 odcinku a że jest ich tylko 12 więc nie mam dużo do nadrobienia:)
No pewnie, że dobijamy dzisiaj do 1000, też jestem ciekawa tego nowego faceta, którego nam chcecie zaserwować;)
A w tym Ringer jest 2 przystojniaków chciałabym Wam powiedzieć;)

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Widziałam dziś zdjęcia z obsady Ringer bo szukała zdjęć sarah i potwierdzam, że są tam przystojniacy :)
Ja jutro objadam GG to postanowione :D

katia_2007

Sandra wiesz ja nie uważam, że to będzie Holden, zresztą wydaje mi się, że gdzieś czytałam, że to ma być kobieta.
A co do Ezry to cieszę się, że też to zobaczyłaś, no przecież on nam oczu nie zamydli tym zdziwionym spojrzeniem, że niby on nic nie wie. No może był zdziwiony, że Byron tak wcześnie przyszedł czy coś albo, że się jednak nie uda jego plan, ale i tak wiemy, że to on stoi za listem. Tym bardziej po tym sneak peeku
http://www.youtube.com/watch?v=jcVPb6l1fio
Przecież Jak Byron miał romans to Ezra chodził wtedy do Hollis tak, więc mogł się dowiedzieć o tym, że Byron miał romans prawda??:P

izka21gramowa

Tym bardziej, ze Meredith byla pewnie jego kolezanka z wykladow ;P No i tak jak napisalas wczesniej - ta maszyna do pisania, o ktorej juz tyle razy wspominalam! Przeciez to taki ewidentny dowod ;P

Jak zobaczylam mine Ezry i jego wielkie "zdziwienie" na widok Byron'a to pierwsze co mi przyszlo na mysl to "Ha! In your face gargulcu! Znowu plan Ci sie posypal" :D

sandra_crashdown

Właśnie a kazali nam szukać dowodów wszędzie:P A ta maszyna do pisania, chyba z jakiegoś powodu te listy były napisane na maszynie co zresztą widać gołym okiem prawda?? No i nie mówiąc o gierkach słownych, cytatach literackich czy o samej książce Zabić drozda. A tak mi przyszło do głowy, że Ali użyła tej książki o Lolicie, bo miał na nią wpływ właśnie jakiś starszy facet?? No bo wątpię, żeby ona tak sama z siebie odkryła te książkę... to by pasowało do Spencer albo Arii ale nie do niej...No może to nie tylko podpowiedź, że ten facet był starszy, ale też że np. lubił pisać wiersze albo studiował literaturę??:P

izka21gramowa

A czy przypadkiem wtedy jak Aria odkryla ta maszyne to czy nie powiedziala czegos w stylu "ze to juz przezytek" i ze nikt tego juz prawie nie ma w domu. A tu nagle dziwnym zbiegiem okolicznosci A. tworzy swoje lisciki na maszynie?! :/ Ja kompletnie nie kupuje tego, ze to wszystko zbiegi okolicznosci :/ Wiem, ze nie jestem obiektywna, ale czy to nie bylo by perfekcyjne zakonczenie serialo?! Ezra jak A. :)

izka21gramowa

Ja ogladam Ringer. A w zasadzie to ogladalam bo nie widzialam 2 ostatnich odcinkow ;P troche przynudza ten serial juz pozniej. Na poczatku myslalam, ze bedzie lepszy :/ A co do przystojniakow to ja jestem zdecydowanie #TEAM Henry ;) mam sentyment do tego aktora po Life Unexpected ;)