Znów mam tą przyjemność, tym razem po raz 4 zacząć nowy część SWJ. Dlatego właśnie, Sandra, Sylwia i ja chciałyśmy podziękować wszystkim członkiniom! Bez Was, pewnie w ogóle nie skończyłybyśmy 2 części :P Jesteście wielkie, Dziewczyny!
A więc, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P)innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
KAŻDY CZŁONEK SWJ, POWINIEN PRZESTRZEGAĆ PARU ZASAD:
1.Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Kitek
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).
A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY
Kreciolka-DYREKTOR DS. MARKETINGU
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Środa-Kreciolka
Czwartek-Kreciolka
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-_Joy
NASZ GRAFIK DLA WRENA
Poniedziałek-Kreciolka
Wtorek-_Joy
Środa-_Joy
Czwartek-katia_2007
Piątek-Kreciolka
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-sandra_crashdown
NASZ GRAFIK DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
Piątek-monisia99
Sobota-Kreciolka
Niedziela-Kreciolka
NASZ GRAFIK DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Czwartek-_Joy
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa
NASZ GRAFIK DLA NOELA
Poniedziałek-
Wtorek-
Środa-izka21gramowa
Czwartek-izka21gramowa
Piątek-alexxa
Sobota-_Joy
Niedziela-
Enjoy! :D
No ja też wolę Henrego;D Ja mam sentyment do niego po tym serialu o bogach z olimpu;D W Life Unexpected też grał?? W ogóle o czym ten serial jest fajny jakiś?? Drugi przystojniak to ten co z nim Siobhan ( co to za imie w ogółe?) rozmawiała w barze i chciała dać lekcję francuskiego:P Ten też mi si e podobał, znam tego aktora z kądś, ale tu zdecydowanie lepiej wygląda:D
Aaaa wiem wiem ;D hehe. Chyba bedzie z nim jakis dluzszy motyw z tego co kojarze ;)
A Life Unexpected to byl super serial :) ma tylko 2 sezony, wiec mozesz sobie spokojnie ogladnac :) ja go bardzo milo wspominam :)
No liczę na to, że z nim będzie dłuższy wątek, bo mi się spodobał;D No to go sobie dopiszę do listy skoro fajny, nie taki długi i gra tam ten aktor:D
I to jeszcze jaka role tam gra <3 ;P
A promo PLL boskie! Kanadyjskie wymiata :D Wrencer <3<3<3 wiem, ze to tylko na jeden odcinek, ale i tak bede sie jarac nimi ;P
No to super, bo facet ma w sobie to coś:P Jakiś taki urok no:P
A dlaczego tylko na ten odcinek?? Skąd wiesz??;) No ostatnio odcinki jakoś lepsze są:P przynajmniej te 2 ostatnie:P
Ja bym sie nie obrazila ;) w 1 sezonie kibicowalam temu, zeby Emily byla wlasnie z Tobym ;D pamietam jak byli razem na tej potancowce czy co to tam bylo ;D
Ale ja tez lubie Toby'ego :) tylko, ze Wrena chyba bardziej ;D ogolnie to za duzo tam jest fajnych kolesi a za malo glownych bohaterek, zeby to porozdzielac sprawiedliwie ;P I jeszcze na dodatek jedna z nich jest lesbijka ;P
Maya jak dla mnie jest do odstrzalu. Tam sie tylko panoszy bez celu :/ ciesze sie, ze wyjezdza, a jak nie wyjedzie to niech ja A. sprzatnie ;D
Dokładnie podzielam Twoje zdanie;D Jak był cynk, że to Maya zginie to się nawet cieszyłam;D
No coś w tym jest, że facetom brakuje tam babek:P mona jeszcze zostaje ostatnio ją nawet polubiłam:D I z promo wychodzi, że to ona będzie 5 prześladowaną przez A.
Sandra a w tym Ringer to co ona zrobi z tą ciążą?? Bo chyba poduszką sobie brzucha wypychać nie będzie??:P
Potem bedzie udawac, ze stracila dziecko ;P jej chyba zaczne to na nowo ogladac ;P nie lubie tak przerywac w polowie. Poczekam az wyemituja wiecej odcinkow i obejrze wszystkie za jednym razem :)
A z Mona i jej przesladowaniami - to mnie tylko utwierdza w przekonaniu, ze coraz bardziej skrecaja ku akcji w ksiazce, a to chyba nie jest dobrym znakiem. Tam zdaje sie bylo cos takiego, ze Mona sobie sama wysylala smsy prawda? ;/
No było, ale ponoć oświadczyli, że ma nie być jak w książce, nawet czytałam wypowiedź Ashley, że będzie inaczej jak w książce i to jest ekscytujące coś takiego:) Może tylko poprowadzą to, że z książki jest prześladowanie Mony ale A będzie ktoś inny.
No serial spoko nawet mi się podoba:P Jak oglądałam pierwszy odcinek i zobaczyłam Henry'ego to sobie myślę: babo bierz tego kochanka;D
mam coś dla was dziewczyny:
http://bi.gazeta.pl/im/3/11143/z11143403X,Walentynki---seriale-CW.jpg
http://bi.gazeta.pl/im/0/11143/z11143320X,Walentynki---seriale-CW.jpg
http://bi.gazeta.pl/im/3/11143/z11143313X,Walentynki---seriale-CW.jpg
http://bi.gazeta.pl/im/4/11143/z11143314X,Walentynki---seriale-CW.jpg
http://bi.gazeta.pl/im/5/11143/z11143405X,Walentynki---seriale-CW.jpg
Ahahahahaha ;D skad Ty to kobieto wzielas? ;P rozwalilas moje serducho na kilkaset drobniutkich kawaleczkow ;P <3
Mi sie ta strona od jakiegos czasu nie otwiera:/ nie wiem czym to jest spowodowane. Moj dostawca internetu chyba sie zbuntowal i stwierdzil, ze nie lubi popcornera ;P z reszta kotek.pl tez mi sie nie otwiera :/
a to już było z dwa dni temu umieszczone te obrazki hehe :)ja nic nie obejrzałam, nic nie wiem i nie wiem o co chodzi :) a Wy za dużo napisałyście się kochane i mam dużo czytania ....i dużo do oglądania
Monia jak ogladniesz GG to bedziesz miala taki fangirling jak ja mam caly dzien ;P
Moj ksiaze probowal przebic moj Dair-day bo dal mi gigantycznego misiaka pluszowego, ktory jest wiekszy ode mnie ;P ale same rozumiecie ... ma mega konkurencje ;P
ja akurat wzięłam się za oglądanie PLL a raczej zabieram....nie mam zbytnio czasu a do tego się rozchorowałammmmm :(
http://pu.i.wp.pl/k,NDEyNzUxODEsNDkzNDIxNDY=,f,417274_1015054180426_Vx_medium.jp g
http://pu.i.wp.pl/k,NDEyNzUxODEsNDkzNDIxNDY=,f,409045_1015054180409_L4_medium.jp g
ja nadrabiałam GG, ale było do bani :( Zostały mi jeszcze 2 odcinki, ale już nie mam ochoty ich oglądać, maskara jakaś z tym.
Dan mnie rozwalił od środka ;D "You make a lonely boy feel loved"-leżę xD
Musisz byc cierpliwa ;P szczegolnie jesli ogladasz GG dla Dair tak jak ja ;D odcinek z lotniskiem Ci duzo rzeczy zrekompensuje, a dzisiejszy to juz w ogole ;D ja jestem z siodmym niebie ;P
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vZDQjtpY2xM
Dziewczyny i co ja teraz zrobie skoro zwolnilysmy naszego psychiatre?! Kto mnie wyciagnie z obsesji? ;D
Aaaa dziewczyny zapomnialam dodac, ze w filmiku jest mega spoiler, tak wiec lepiej nie ogladajcie ;D
http://www.youtube.com/watch?v=x0UnK7O1trw&feature=BFa&list=PL551E825751508C12&l f=results_video
A ode mnie macie coś o Damonie ;D. Miałam zamiar to wysłać wcześniej, ale mi fw nie działał.
Pisze, pisz, naciskam coś i wychodze ze strony -,-
W każdym bądz razie sory że tak długo mnie nie było ale wczoraj impreza a dzisiaj shoping z przyjaciolka, w końcu wtorek nie żadne walentynki i romantyczny wieczór z czekaladkami <3
Pll widziałam i tylko tak skomentuje;
Jason <3
Caleb i Hanna <3
Ezra dalej jako A <3
Hahahaha ;D Olcia ;* no wiesz co?! ;P jak w ogole moglo Ci cos takiego przyjsc do glowy ;D :*:*:* czuj sie Kochana, czuj :*:*:*
Mowi: I don't condone this relationship. Co w wolnym tlumaczeniu znaczy: Nie toleruje tego zwiazku! :)
Dzięki kochana;*
No właśnie nie byłam pewna tego co na mówi, tylko żeby się nie rozmyśliła i tam im nie dała jakiejś taryfy ulgowej, bo ją przestanę lubić! A swoją drogą Aria ma znowu fajną sukienkę właśnie jak siedzi przed Ellą:P
Dziewczynki jeszcze 7 do 1000!;D
Fajna mi się podoba w każdym razie:P
Za większość garderoby Arii nie wiem co bym dała:P
I ten jej pokój mnie urzeka <3 choć pokój Hanny też jest świetny:)
Masz racje - w ogole cala wyglada slicznie w tym kadrze :) bo to co z soba odstawila w tym epizodzie z nocowaniem w szkole troche razilo mnie w oczy ;P mam na mysli ilosc zoltego jaki miala na sobie ;D
Jej buty wtedy wywołały burzę;D Jak patrzyłam na komentarze i to nie tylko u nas,ale też za granicą to luzie pękali ze śmiechu:D No mnie też wgniotły w ziemie;D Gdyby to był jeszcze normalny, słoneczny żółty kolor, ale nie to był taki z tych co Ci z robót drogowych mają;D
HAhaha;D Dokładnie;D
Dzisiaj szczerze mówiąc znowu zapałałam większą sympatią do niej, bo wydawało mi się, że wróciła stara Aria, ostatnimi czasy zachowywała się podobnie do Emily co mnie irytowało;/
Aria chyba juz do konca bedzie moim numerem 1 ;) skoro nawet romans z gargulcem nie stracil jej z piedestalu to mysle, ze juz nic nie da rady ;P
Wlasnie wstawiam posta nr 1000, wiec dopoki Magda sie nie pojawi nic juz dzisiaj nie napiszemy :(
Pozostaje mi zyczyc Ci dobrej nocki Izunia ;*