SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 8 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P
Zanim przypomnę Wam wszystkim krotko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.
A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieje, ze wytrwamy w niezmienionym składzie.
A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).
A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
I jeszcze jedno. Jeśli masz zamiar pisać tu teksty w stylu "Dziecko, ogarnij się", to możesz stąd spadać. "Regulamin" został stworzony tylko i wyłącznie dla zabawy i nikt nie bierze tego na serio. Więc proszę-skoro masz zamiar kogoś obrażać, nie pisz wcale. Wszyscy będą szczęśliwsi.
Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za co bardzo jej dziękuję :*)
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa
DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa
DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa
DLA DANA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-monisia99
Czwartek-alexxa
Niedziela-_Joy
DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown
Ejjjjjj nie no, musze cos napisac :D tylko jedna rzecz!
Nie wydaje Wam sie, ze TA osoba jakby zrobila sie bardziej sexy zaraz po tym jak ujawnili, ze jest A.?! :P buahahaha, jakby zyskala na jakosci :D ale to chyba moja mroczna strona psychopaty sie odzywa :D:D:D
no troche tak, masz rację:p Nie jest juz taka mdla jak do tej pory:P Ale wiesz co to onacza??:P Wiesz kto moze kogo pocieszac jak ta osoba sie dowie prawdy??:P No wiesz??:P
jak to napisała YHAM ta osoba wyruchała S na każdy sposób i na zewnątrz i wewnątrz :P
Masz rację, tajemniczość zawsze jej pociągająca, przecież taka TA tajemnicza postać była na początku.
A znana nam osoba, niech pociesza, osobę której A było bliskie.
Dokładnie i szczerze mówiąc nie przyjmuje do wiadomości, że ta osoba nie jest w A-teamie tylko robi to dla wiecie kogo:P
a niech rzuci się w ramiona wiecie kogo i będę happy bo jakoś po tym odcinki to już zwątpiłam
Nie, no niby dlaczego miałaby to być podpucha, przecież tak trąbiono w amerykańskich mediach, że okaże się kto jest zdrajcą, teraz powiedzą, że jednak nie, nie wydaje mi się
Dziewczyny za daleko pojechalyscie :D teraz Magda juz i tak sie domysli o kim rozmawiamy, wiec mozemy juz sobie darowac i po prostu pisac jego imie ;P
no bo to wina Madzi że jej nie ma i tyle :P no jak można nie przybyć na forum ja nei rozumiem
No wiesz co Monia, przykro mi, ale byłam na małych wakacjach póki jeszcze je mam to muszę z nich korzystać ;P
Nie wiem czy taka osoba jeszcze istnieje, ale ostrzegam przed poniższymi SPOILERAMI Z 12 ODCINKA :P
A co do Tobiego (tak dziewczyny, oficjalnie możecie już pisać to imię, chociaż domyśliłabym się tego po Waszych postach nawet jakbym nie oglądała tego odcinka ;P) to dzisiaj przez przypadek natknęłam się na posta o tym, że to on ich zdradził no i cholera, ja nie miałam elementu zaskoczenia jak to oglądałam niestety :( Ale i tak moje serce pękło na pół :( Co do odcinka to chyba najlepszy z 3 sezonu (btw. to piosenki były idealnie dobrane jak dla mnie). Wiedziałam że z tą Page to była podpucha bo za mocno się na nią 'napaliły' :P Teoria z tym że każdy może mieć swoje własne A plus A-boss chyba zaczyna się sprawdzać, teraz tylko czekam na to aż EzrA zostanie zdemaskowany, hahahha :P Nate'a nigdy nie lubiłam, jakoś tak mu się źle z oczu patrzyło no i zawsze mnie zastanawiało że tak mocno przeżywał tą śmierć Mai, jakby był kimś więcej niż tylko kuzynem. Może i jestem okrutna, ale cieszę się że umarł. O jednego świra mniej :P A na początku już myślałam że Calebowi się coś stało i prawie przez cały odcinek się bałam że mi go uśmiercą (a nawet zaczynałam gościa lubić :P). Cieszę się, że ta cała poplątana fabuła rozjaśniła się dla mnie po tym epizodzie chociaż odrobinkę, bo już powoli zaczynałam być zła na Marlenke że tak wszystko komplikuje :P
Ogółem odcinek oceniam na mocne 9.
A co do tego, że TA osoba wygląda teraz sexy, to stwierdzam że może i tak, ale jak dla mnie istnieje granica między bad-boyem a psychopatą i ten pan właśnie ją przekroczył :P
hehe korzystaj korzystaj :P ja nie wchodziłam na FW póki nie obejrzałam odcinka bo bałam się co mogę zastać a tak to miałam element zaskoczenia.
Fakt Toby nie wyglada przystojnie tylko psychopatycznie ..... gdzie widziałam w którymś temacie :
A- llison
T-oby
E- zra
A- ria
M- ona
czyli A-team
Pasują mi tam prawie wszyscy oprócz Arii, scenarzyści raczej by nie popełnili takiego samobójstwa i nie zrobili z głównej bohaterki A :P A przynajmniej mam nadzieję, bo z Marlenką to nigdy nie wiadomo :P
a właśnie, że z niej akurat mogliby, może to była tylko słaba gra na koniec odcinka, ale Hanna była zrozpaczona, Spencer też tam jakieś uczucia okazywała, a Aria tylko na rozkojarzoną wyglądała
Jak dla mnie, gdyby zrobili z Arii A, to byłby to chyba jeden z największych serialowych błędów z jakimi miałam do czynienia. Byłoby po prostu zbyt dużo niedociągnięć i faktów zaprzeczających jeden drugiemu jak na mój gust, a scenarzyści PLL (mimo tego że tak uparcie trwają przy Ezrii, że to się robi wręcz do zarzygania nudne ;P), raczej nie należą do takich którzy kopią pod sobą dołki .
SPOILER SPOILER SPOILER
TYlko dla tych co juz widzialy odcinek 3x12 ;)
http://www.youtube.com/watch?v=nmFhVK_lA1M
Nieeeeee dziewczyny!!! Chca mi wyrwac serducho z piersi po raz kolejny i chamsko je zmiazdzyc ;(
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9ilpbu5UZ1qd5lwso1_500.png
toż to tylko fotka gdzie pewnie rozmawiają .... choć podobno Dan ma się zrobić w stylu A, filmik fajny i dosyć ciekawy
Szczerze mam nadzieje, ze ich tam rozniesie, a nie bedzie sie plaszczyl przed ta niewdziecznica :/ takie akcje bez godnosci osobistej zostawmy dla Blair i Chucka :P
A ja tam po ostatnim odcinku zaprzestałam oglądać GG i tyle :P Nie sięgnę po ten serial dopóki Chair nie umrze śmiercią tragiczną :P A ja jestem bardzo upartą osobą :P
Podsumowanie GRUPY B :) zwicieza oczywiscie, tym razem bezapelacyjnie, DIRTY DANCING :)
Oddaje Wam do glosowania GRUPE C i tym samym zaznaczam, ze glosowanie zamkne wraz z koncem niedzieli :)
GRUPA C:
FORREST GUMP
GREASE
GWIEZDNY PYL
HARRY POTTER saga
JOE BLACK
Przypominam, ze oddajemy jeden glos dziennie :) i nie zapominamy o glosowaniu bo odwolam konkurs :P
o Ty besto :P nie odwołuj :P
oczywiście GREASE
mała ciekawostka :) dosyć ciekawe spostrzeżenia
http://www.prettylittleliars.com.pl/czy-aria-moze-byc-a-4829
a ja przepraszam jeśli to konkurs to jakie są nagrody ? kto sponsoruje,rozumiem że zarząd czyli tY z panią Prezes :P
Hej dziewczyny! ;*
Boże jak mnie tu dawno nie było ! Ale to dlatego że właściwie cały sierpień byłam poza domem. Stęskniłam się za wami normalnie! Nie wiem kiedy nadrobię te 927456 stron które wypisałyście ale się postaram :D Musze wam tylko powiedzieć ,że te wakacje były na prawde świetne :) I skomentuje tutaj tylko ostatni odc Pll, po prostu WOW ! Szczęka mi opadał i nie umiałam jej zebrać, ale przez to Marlenka sobie u mnie zapulsowała :D własnie na cos takiego czekałam :)
o kochana w końcu jesteś :) my też tęskniłysmy za Tobą bardzo, tak w skrócie dużo pisania było o książkach i filmach, właśnie trwa konkurs na najlepszy film więc masz podaną grupę C i można oddawać po jednym głosie dziennie. Odcinek był super ale moim zdaniem Marlenka nie zasłużyła na pochwały po jednym dobrym odcinku .....
opowiadaj jak było na wakacjach ?
To jak juz jestes to mozesz zaglosowac w naszym nowym KONKURSIE :P hehe I tak Monia, mozemy zasponsorowac nagrode naszemu ulubionemu filmowi jak juz wygra :D tylko nie bardzo wiem co by to mialo byc?! :D no i komu ta nagrode wtedy przyznac: rezyserowi?! aktorom?! scenarzyscie?! :P:P:P
ja myślałam bardziej o nas hehe ja chcę jakoś nagrodę a co nie należy mi się ?
Monia nie badz zachlanna! ;) jak zrobimy konkurs na Miss Stowarzyszenia to wtedy Ty dostaniesz nagrode :P hehe
dobra robię screen shota i zachowuje na wcale żeby nie było że nie obiecałaś mi nagrody , to od jutra rozumiem konkurs na Miss ? bo ja chcę nagrodę jakoś .........
no to nie trzeba robić kilkudniowego tylko od razu wystarczy napisać że ja wygrałam bo mi obiecałaś i jakoś nagrodę dać :P
taaa to Twoje slowo kochana jest mało warte bo obiecalaś a teraz mi tu wyskakujesz z demokracją :P
Monia właśnie mnie SZANTAŻUJE na gg :P To nie jest sprawiedliwe, ja tak nie mogę robić :P
no wiesz co takie oszczerstwa w stosunku do mnie ja Ciebie szantażuje ja ? taka maleńka kruszynka niewinna, no wiesz co..... foch
FORREST GUMP
A wakacje świetne po prostu :) Niedawno właśnie wróciłam z obozu z Bułgarii. Najlepszy oboz :) Najlepsi ludzie, klimat, imprezy, wspomnienia :D A tak to z rodzinką jeszcze byłam na wsi, i cały czas Krakow ze znajomymi ;p
jak dobrze pamiętam to obóz sportowy chyba co nie ? to fajnie że miałaś udane wakacje, moje to całe 2 dni urlopu gdzie szwagierka skręciła nogę a ja nabawiłam się zakwasów .....
A ja lece do Polski na tydzien w przyszla sobote :):):) Tylko mi nie pisac nic na FB bo to ma byc podroz w tajemnicy :)
Kurcze zazdroszcze Ci Ola tej Bulgarii :/ ja swoj Miesiac Miodowy jeszcze zaliczyc musze, ale cos sie terminowo z mezem zgrac nie mozemy :P
jak to podróż w tajemnicy? oj zgracie się zobaczysz ja do tej pory nie miałam hehe :P
W tajemnicy bo w pracy nie wiedza, ze wyjezdzam i nie moga sie dowiedziec ;) musze zasymulowac jakas chorobe :P
Nie, taki zwykly rekreacyjny :p Już w sumie zrezygnowałam z kosza, wiec nie miałam w tym roku sportowego
Ahahaha, Sandy gada na Monię, a sama jest przebiegła lisica :P
Cześć Olka, tęskniłyśmy ;* Tak wgl. to musimy w końcu pogadać na tym gg :P