SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 8 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P
Zanim przypomnę Wam wszystkim krotko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.
A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieje, ze wytrwamy w niezmienionym składzie.
A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).
A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
I jeszcze jedno. Jeśli masz zamiar pisać tu teksty w stylu "Dziecko, ogarnij się", to możesz stąd spadać. "Regulamin" został stworzony tylko i wyłącznie dla zabawy i nikt nie bierze tego na serio. Więc proszę-skoro masz zamiar kogoś obrażać, nie pisz wcale. Wszyscy będą szczęśliwsi.
Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za co bardzo jej dziękuję :*)
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa
DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa
DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa
DLA DANA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-monisia99
Czwartek-alexxa
Niedziela-_Joy
DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown
to z którą on jest, że się tak wtrącę
obie części mam już na komputerze, ale nie mogę się zabrać, bo mam hmm...uraz do tego aktora
http://www.whosdatedwho.com/tpx_7153414/maria-valverde-and-mario-casas/
Tu podaja, ze dalej sa razem ;P
Chcialam zaglosowac na Czas Zabijania ... uwielbiam ten film :P pewnie, gdyby byl w innej grupie to bym zaglosowala bez dwoch zdan, no ale Dirty dancing to cale moje dziecinstwo i przewijanie dziennie po kilka razy kasety video ;D
No właśnie widzę, że tylko ja głosuję za Czasem zabijania, filmem, który mnie wbił w fotel i pierwszym przez, który zaniemówiłam:P To jeden z filmów, który mną wstrząsnął i za którym pójdę w ogień:P
Uwierz, ze dla mnie wybor wcale nie byl taki prosty i dalej mam male wyrzuty sumienia, ze zaglosowalam tak a nie inaczej ;) oba widzialam po setki razy, a na Czasie Zabijania, na mowie koncowej, rycze za kazdym razem mimo, ze i tak wiem co powie i praktycznie znam juz ta przemowe na pamiec ;D
widziałam że gra Sandra Bullock więc napewno obejrzę a może oglądałam i nie pamiętam, odnośnie filmu tres metros sobre cielo nie krzywcie się na filmowego bad boya, mnie film chwycił na serce a jego miny i uśmiech zwala z nóg, mój mąż jak dzwonił do mnie to grał dzwonek la trometa de arena czyli dyskotekowa piosenka, scenkę ubóstwiam, fakt faktem charakterek paskudny w filmie gra ale zmienił się znacznie pod wpłwem babi na lepsze
Co tam Sandra, ten film ogólnie jest przepełniony znanymi aktorami, ale nie o to chodzi, a takie przesłanie i głębię, że cię wbija w fotel...
Żartujesz??:P Ja tak samo znam na pamięć i za każdym razem przeżywam, a jak się dowiedziałam, że w książce tej mowy nie ma...;/ niesamowity film;)))
A wez to najlepsza mowa sądowa jaką słyszałam:P Jeszcze ja zawsze zamykam oczy wtedy ta jak on każe:P Jak dla mnie to ona jest po prostu genialna:)))
No pewnie, jakieś 3 razy nawet :P Zawsze mnie ten film chwyta za serducho, taki mój prywatny Titanic (na którym btw. nie płakałam, bo byłam bardziej zajęta myśleniem nad tym, dlaczego ona do cholery nie mogła się posunąć :P), dobrze że mi przypomniałyście, bo go nawet nie miałam w 'oglądniętych' :P
AAA widziałyście nowy odcinek??:P Nie wiem jak Wy,ale ja jestem zdziwiona kto jest 2 A:P Choć myślę, że to nie szef:P Koniecznie piszcie jak oglądniecie;D
nie no nad ranem nie oglądałam ani dzisiaj rano bo jestem w pracy, w takim razie nie wchodzę tutaj póki nie objerzę nowego odcinka.
glosowanie : CENTER STAGE: ŚWIATŁA SCENY
SORRY, SORRY MOJA WINA, SKOPIOWAŁAM POSTA NIE OD TEJ OSOBY CO POWINNAM, SANDY WYBACZ MI :P
Mój głos idzie na DIRTY DANCING, chociaż też uwielbiam Czas zabijania.
Właśnie... nawet jeśli naprawdę jest tym kim się teraz wydaje to nie jest on "mózgiem". Tzn że poza nim i Moną jest ktoś jeszcze :) jest więcej "A" :)))))
Ja jeszcze nie widziałam, ale za to mam dla was coś z innej beczki: https://p.twimg.com/A1b8HooCUAERUYh.jpg
I w końcu ja też mogę powiedzieć, że widziałam odcinek, może i byłam zaskoczona tym kto okazał się A, ale przez chwilę sama myślałam, że to ta osoba, zanim jeszcze zaczęłam czytać te wszystkie komentarze wskazujące na zupełnie inne osoby.
nie wiem kto oglądał a kto nie ale niezłe to kolejne Faktycznie każda z dziewczyn ma swoje A więc po kolei można typować kto jest kolejnym A, oglądajcie koniecznie bo muszę się podzielić wrażeniami. odcinek chyba najlepszy w tym sezonie
pomyślałam o nim, ze względu na streszczenie, bo było tam coś w stylu: osoba bliska Emily, Spencer, Hannie i Arii zdradzi
a tylko on pasował mi do większości dziewczyn, z każdą za wyjątkiem Arii miał coś wspólnego, a to sprawia, że myślę, że i Aria jest podejrzana według mnie, wiem że to może teraz nie ma sensu, skoro podobno każda ma swoje A
a ja myślę teraz, że jednak nie byłby do czegoś takiego zdolny, nie żebym go zaczęła lubić, ale on chyba jednak ma więcej oleju w głowie, żeby kombinować z nastolatkami, bo to on jako dorosły poniósłby największą odpowiedzialność
zawsze może się okazać, że i on miał coś wspólnego z Ali, skoro Nate okazał się nieNatem, a Paige miała zatargi w przeszłości z Allison
OMFG! Dziewczyny jestem w ciezkim szoku po odcinku! Nie sadzilam, ze Marlenka jest w stanie mnie jeszcze czyms zaskoczyc :D WOW! tyle powiem :P
to chyba jeszcze Madzia nie objerzała odcinka i my dalej musimy milczeć biedne