SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 8 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P
Zanim przypomnę Wam wszystkim krotko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.
A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieje, ze wytrwamy w niezmienionym składzie.
A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).
A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
I jeszcze jedno. Jeśli masz zamiar pisać tu teksty w stylu "Dziecko, ogarnij się", to możesz stąd spadać. "Regulamin" został stworzony tylko i wyłącznie dla zabawy i nikt nie bierze tego na serio. Więc proszę-skoro masz zamiar kogoś obrażać, nie pisz wcale. Wszyscy będą szczęśliwsi.
Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za co bardzo jej dziękuję :*)
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa
DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa
DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa
DLA DANA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-monisia99
Czwartek-alexxa
Niedziela-_Joy
DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown
A czy ona nie byla przez dluzszy czas ze Stuartem Townsendem? ;P nie ogarniam kiedy sie rozstali i czy w ogole ;D
Nie wiem czy to aktualne, ale znalazłam informację sprzed roku, że była z Ryanem Reynoldsem.
Djokovic* Monia, Djokovic ;P hehe Tak, wygral :) I moj rodak z Wysp Andy Murray tez ;P happy days :)
Juz go widzialam dawno temu ;P ale akurat u mnie w tv lecial i sobie przypomnialam i sie okazalo, ze jeszcze nie mam go ocenionego na FW :D
A widzisz:D A ja tak lubię ten film:P I jak zobaczyłam, że go oceniłaś to mi się sentyment włączył:P
Zawsze rycze na tej scenie jak sie z nim zegna, a pozniej z ojcem ;( Ale w sumie wniosek jest taki, ze ona chyba kochala tego Brada, ktorego poznala na samym poczatku w kafejce ;P tak dzisiaj analizowalam dialogi xD
Haha spoko:P Ja sama nie wiem czy tamtego pokochała, bo to musiałaby być miłość od pierwszego wejrzenia skoro znała go tylko tyle co z tej kafejki. Dla mnie ten film jest magiczny<3 Obie z mamuśką go uwielbiamy;D Choć moja mama nie lubi fantastyki, ale lubi Brada Pitta to może też dlatego film też :D
Ale widzisz jak on chcial ja zabrac "ze soba" na druga strone to ona mu przypomniala te slowa, ktore powiedzial jak sie spotkali i widac bylo w jej oczach, ze to byl dla niej ten magiczny moment, to "uderzenie pioruna", o ktorym mowil jej ojciec :) Dlatego on chyba zdecydowal, ze zwroci zycie temu kolesiowi ;)
No i ją kochał i chyba zrozumiał, że skoro się kogoś kocha to jego szczęście jest ważniejsze;) Cudowny film;)))
czekaj czekaj dawaj numer do Twojego księcia Sandy to ja mu powiem co nieco :P no wiesz co dopiero co zalegalizowałaś normlanie księcia a Ci Włosi w głowie ?
Ty Monia swieta odgrywasz, ale sie moge zalozyc ze sama bys nic przeciwko nie miala, zbereznico jedna ;P
Dziewczyny ja w ogole chcialam zauwazyc, ze jakby ktos po avatarach patrzyl to sami kolesie tu pisza, oprocz Magdalenki xD
W tym gej klubie wielbiacym Jasona?! hehehe no przeciez ;) teraz musimy sobie wybrac tylko jakies meskie pseudonimy ;P
Aha, czyli mam rozumiec, ze skoro Izka ma Jasona na avatarze, to on tez nalezy do tego klubu? ;P
No tak dziewczyny, najwyższy czas się do tego przyznać. xD
p.s. właśnie zaczęłam the client list oglądać :D
O dziewczynie, którą zostawia mąż z dwójką dzieciaków i z braku innej pracy za którą by utrzymała dom, siebie i potomstwo zostaje masażystką tyle, że świadczącą też inne usługi:P
Kasia jak myślisz, czy to tylko "masaże" czy jednak coś więcej??:P
W przypadku głównej bohaterki myślę, że to tylko masaże, przynajmniej jak na ten odcinek. Choć pewnie się mylę.
Właśnie tam w dalszych odcinkach jest coś więcej wyjaśnione, że to nie całkowicie prostytucja, bo ona z nikim nie spała, ale coś więcej niż zwykły masaż.
A jak Ci się podoba Evan??:P
To tylko 10 odcinków, więc pewnie niedługo będę wiedzieć więcej.
Przyznam się, że Evan mi się bardzo podoba :P
Czuję się usprawiedliwiona. ;)
Pochwalę się jeszcze, że dziś bardzo przystojny pan doradca zawodowy mnie w urzędzie pracy obsługiwał xD
Ogladalyscie PLL?! Ranyyy co oni tam odwalaja ;P zaczeli znowu 100 watkow, po ktorych nie bedzie sladu w nastepnym odcinku ;D
Musicie sie ze mna zgodzic, ze Wren jest przeslodki! <3 tylko dlaczego wszystkie dziewczyny musza go wykorzystywac?!?!?! :( widzialyscie jaki byl zszokowany po tym jak Hanna go pocalowala?! ;P ale chyba mu sie podobalo, a teraz Hanna wroci do Caleba ;P
No i frajer Ezra ukrywal przed Aria prawie cale swoje zycie, ciekawe czy cos jeszcze ukrywa ;P a ta mamuska to niezle rabnieta jest! powinna sie cieszyc, ze ktos w ogole chce byc z jej uposledzonym synalkiem, a nie jeszcze tak nawrzucala Arii, ktora swoja droga wygladala przepieknie w dzisiejszym odcinku! Zarowno w tej pierwszej sukience, jak i pozniej w tej bialej :)
Tak Aria wyglądała bardzo ładnie;) Mamuśka pierdyknięta to co się dziwisz, że synalek jest jaki jest:P Swoją drogą to ona coś powie Arii chyba w 10 odc. z jego przeszłości po którym ona się nie będzie mogła pozbierać.
Wren cudo, ale ten pocałunek to jak kwiatek do kożucha mi pasował;/
To norma przecież, że mnożą wątki i ich nie rozwiązują:P
Ale wiesz w innych serialach to chociaz jakis watek sie ciagnie przez kilka odcinkow i ma jakies zamkniecie, a tutaj dostajemy Hanne calujaca wrena tylko po to, zeby przez nastepne trzy biegala za Calebem i po Wrenie nie bedzie nawet sladu ;P
Przecież Marlenka nas przyzwyczaiła do tego, że nam serwuje wątki, które nie mają dalszego ciągu, standard u niej:P Ja nie mam pojęcia po co w ogóle był ten pocałunek:P Niech go spikną ze Spencer i będzie bosko:P
Ale czekaj, czekaj ... z tego moglby byc taki fajny watek ... spencer by sie mogla dowiedziec, ze Hanna pocalowala Wrena i moglaby wpasc w szal zazdrosci ;P hehe Ale nie ... bo po co kiedy mozna zamiesc wszystko pod dywan ... ;P w kolejnym odcinku moze Spencer pocaluje Caleba, zeby bylo smiesznie :D