Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73554
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SWJ+offtopy cz.8

ocenił(a) serial na 7

SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 8 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P

Zanim przypomnę Wam wszystkim krotko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.

A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieje, ze wytrwamy w niezmienionym składzie.

A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).

A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
I jeszcze jedno. Jeśli masz zamiar pisać tu teksty w stylu "Dziecko, ogarnij się", to możesz stąd spadać. "Regulamin" został stworzony tylko i wyłącznie dla zabawy i nikt nie bierze tego na serio. Więc proszę-skoro masz zamiar kogoś obrażać, nie pisz wcale. Wszyscy będą szczęśliwsi.

Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za co bardzo jej dziękuję :*)

NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa

DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa

DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99

DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa

DLA DANA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-monisia99
Czwartek-alexxa
Niedziela-_Joy

DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

widzisz coś nowego się dowiedziałaś hehe :P co ciekawego polecacie do obejrzenia ? skończyłam oglądać wcześniej teen wolf i uważam że to prajanoja bo kolejny sezon dopiero w 2013....... obejrzałam odcinek akward ale średni i tak nie wiem za co tu się zabrać

monisia99

Awkward sie rozkreca ;) daj mu szanse :) Ja na przyklad niesamowicie lubie glowna bohaterke, a to mi sie zwykle nie zdarza :) jest taka normalna i nie irytuje, czyli generalnie ... SZOK! :P

A z Teen wolf kogo lubisz najbardziej? bo ja uwazam, ze Stiles rzadzi! ;) gosciu jest bezkonkurencyjny :)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

uwielbiam Steelsa i fajny z niego facet :p najważniejsze że nie traci nadzieję i zabieganie o koleżankę zajmu mu 15 lat a nie 10 :P rozbraja mnie normalnie, serial jest w ogóle fajny

monisia99

Ale bez jego oscarowych tekstow serial nie bylby taki fajny ;)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

taaa powinien dostać oscara z miejsca :P muszę przyznać że w tym sezonie Scott jest o niebo przystojniejszy :P

monisia99

Zgodze sie! :) za to Alison powinna dostac nagrode za najbardziej irytujaca osobke w 2 sezonie :P w pierwszym jeszcze byla znosna, ale teraz ... boshhhhhh .... az zalowalam, ze sie nie zabila razem z matka :P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

na początku była ok ale jak się dowiedziała że derek przyczynił się do śmierci jej matki chciała się zemscić co dla mnie było chamskie bo tym samym udowidniła żen iek ocha Scotta jeśli i jego w stanie była zabić......

mega spojler odnośnie PLL:
Producent wykonawczy Oliver Goldstick zdradził TVLine kilka informacji na temat nadchodzących odcinków Pretty Little Liars.

Uważam, że Toby został członkiem „A” teamu, aby pomóc dziewczynom.
Nie jestem tego taki pewien. Dowiecie się kilku rzeczy na ten temat . Nie zapominajcie o tym co Kłamczuchy zrobiły. Nikt nie wstawił się za nim, kiedy niesłusznie osadzono go w poprawczaku z winy Alison. Czwórka pozostałych dziewcząt nie zrobiła nic, nikt go nie bronił. Pamiętajcie o tym.

Interesujące. Myślałem, ze jest podwójnym agentem ponieważ kiedy opuścił Rosewood w połowie 3A, powiedział, że zamierza dowiedzieć się co się dzieje, niezależnie od tego co Spencer mu powiedziała czy nie powiedziała.
To prawda, to prawda.
Ale Twoja rada dla fanów jest taka, aby nie chwytać się tej teorii?
Fani dowiedzą się po przerwie więcej o historii Tobiego, tego jak się czuł będąc odtrąconym z winy Alison i jej oddziału, jego tajemnicy i motywacji.

Dlaczego więc wrócił i przespał się ze Spencer?
Ludzie karzą się z wielu powodów i na wielu poziomach. Tylko nie umieszczajmy tego obok niego, ok? On jest także przyrodnim bratem Jenny. Ludzie bardzo się mieszają z innymi w Rosewood. [smiech]

Tak więc jeśli fani zdecydują się na ponowne obejrzenie serii, maja się nastawić na „złego Tobiego”?
Myślę, ze mogą, tak. Będą mogli odnaleźć momenty, w których postawią sobie pytanie „O mój boże, czy ta osoba grała przez cały czas i okłamywała je?” – szczególnie Spencer, rzecz jasna.

Mówiąc o Jennie. Co na jej temat?
Powiem tak: Jenna opuściła miasto w jedenastym odcinku tego sezonu ponieważ na prawdę przestraszyła się Nate’a. On uświadomił sobie, że jedyną osobą, która go ”widziała” gdy opuszczał podwórko była ślepa dziewczyna, więc pomyślał, że ma przepustkę. I kiedy zdał sobie sprawę, że Jenna widzi, przestraszył się. Jeśli Jenna zostałaby w mieście, on mógłby dorwać i ją. Chodziło o to, że czuł się wydany. Mimo wszystko, Jenna musiała opuścić miasto dla własnego bezpieczeństwa. Nie mówię, że to koniec, i nigdy nie zobaczymy jej ponownie, ale wyjeżdża na trochę.

Fabuła Maggie została otwarta w finale. Czy bezpiecznie jest zakładać, że zobaczymy Larisę Oleynik w kolejnej części sezonu?
Zdecydowanie zobaczycie ją w 3B. Będzie służyć jako prawdziwe zagrożenie dla relacji Ezrii.

Sekrety zawsze wychodzą na jaw w Pretty Little Liars.. Więc, jak Ezra wybaczy Arii po tym jak dowie się, że pomaga trzymać jego syna z dala od niego – kiedy i jeśli w ogóle to się stanie?
To mieszanka wybuchowa. Kolejna przeszkoda dla tej pary. Staramy się wykorzystać w tej sprawie to, że Aria wypada ze swojej ligi. To jest coś, z czym większość nastolatków nie ma do czynienia, to zbyt dużo. Nie oznacza to, że nie da się tego pokonać i przez to przejść, ale na pewno zmienia to postać rzeczy.

Czy ta informacja szybko wyjdzie na jaw w 3B?
Nie. Im dłużej trzymasz sekret, tym gorzej.

Dlaczego Emily zostawiła Paige i pobiegła do przyjaciółek, skoro ona także była ofiarą?
Nie będę w to wnikać za bardzo. To było traumatyczne wydarzenie. Wiecie kto jest teraz ranny i to Hanna była osobą, którą Emily chciała w tym momencie wesprzeć. Na Paige przyjdzie czas [w s3B]. I jeśli sądzicie, że jej rodzice byli surowi wcześniej… Teraz będzie zamknięta w wysokiej wieży! [śmiech]

Kto postrzelił Caleba?
Dostaniecie na to odpowiedź i to bardzo szybko.

Czy teraz Hanna i Caleb będą w stanie ujawnić się ze swoim związkiem?
Bardziej, zdecydowanie. ‚A’ będzie przez cały czas obserwować ich wszystkich, tak czy owak.

Co na temat złowieszczego Tobiego and Spencer? Czy oni wciąż są ze sobą złączeni?
O, tak. Jest to sytuacja mrożąca krew w żyłach, z powodu tego na co sobie pozwala a z drugiej strony jak intymnie jest z nim powiązana Spencer. Wiemy coś, czego Kłamczuchy nie wiedzą.

Zasadnicze pytanie: Jak Monie udaje się wychodzić i wracać z azylu tak łatwo?
Jest szaloną dziewuchą [śmiech]. Rzecz na temat Mony w kolejnej części sezonu, która jest świetna, to fakt, iż jest ona tak mądra jak Spencer. Ona po prostu używa swojej inteligencji do przebiegłych i złowieszczych celów. Ona jest na prawdę bystra. Jest jak mała wiewiórka: przechowuje swoje żołędzie, ale one są radioaktywne i nagle zamieniają sie w granaty! Mona może wrócić do życia w Rosewood wcześniej niż myślicie, co ujawnione zostanie zaraz na początku sezonu 3B.

Czy komfortowo możesz potwierdzić, że teraz znamy dwóch członków „A” teamu, Monę i Tobiego, i że jest możliwe iż istnieje trzeci członek, który w finale był tyłem do odbiorców?
Tak.

Czy wiesz kim jest ta trzecia osoba? Czy to jest coś, co dalej ustalacie?
Piszemy to, ale wiem kto to jest.

Ktoś kogo znamy?
Tak. Znacie tą osobę, tak.

Zakończmy na jednym z twoich popisowych numerów -soczysty ogólnik na temat zbliżającego się sezonu 3B.
Myślę, że wróg jest wśród nas i właśnie przez to jest dużo groźniejszy. Sezon 3B jest o tym co dzieje się, gdy stoi on z tobą twarzą w twarz i jest pod twoim dachem.

monisia99

Huhu, powialo groza ..... not really ;)

Mam tylko nadzieje, ze rzeczywiscie bedzie tak, ze Toby nie okaze sie tym "dobrym", probujacym jedynie pomoc dziewczynom! .... ale swoja droga, czy to, ze Toby jest w A-teamie oznacza, ze to Toby ukradl cialo Alison??? To by bylo z leksza chore!!! :P

No i ciekawe kto jest ta 3 osobka :) mam nadzieje, ze ktos rownie zaskakujacy jak Toby :)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Ezra! nie jest zaskakujący, ale ja bym skakała z radości.

Może któraś z was mi odpowie na pytanie, skąd w ogóle takie wątpliwości, że Toby może okazać się jednak tym "dobrym"? Ja jakoś tego nie mogę zrozumieć.

katia_2007

generalnie chodzi o to, ze ktos rzucil koment, ze Toby moze sie wkrecil do A-teamu, zeby pomoc dziewczynom, a nie im zaszkodzic i ze niby tylko udaje tego zlego, zeby rozpracowac ich od srodka :P brzmi nierealnie, ale to w koncu PLL i marlenka, wiec ja bym tej teorii jeszcze nie odrzucala :P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

się wcale nie zdziwiłabym żeby to Toby ukradł jej ciało, dużo osób jest podjerzanych co do bycia A ale mnie zastanawia kto jest szefem a-teamu

ocenił(a) serial na 7
monisia99

"Sezon 3B jest o tym co dzieje się, gdy stoi on z tobą twarzą w twarz i jest pod twoim dachem."

Hmmm... zaciekawiło mnie to, nie powiem.

ocenił(a) serial na 7
_Joy

no właśnie sama na mnie gada a sama jest przebiegła i jaka tu demokracja :P trzeci ofch

ocenił(a) serial na 7
katia_2007

I Monia sie cieszy :P:P:P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

no oczywiście :P a to rozumiem że póxniej będzie finał finałów z filamami ?

fotka promująca 3 seozn TVD
http://spoilery-seriale.pl/wp-content/uploads/2012/08/normal_0830_vampire_425.jp g

monisia99

Elencia pieknie wyglada :)

Tak, bedzie final-finalow :)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

ale Damon jakiś zbyt przerobiony graficznie

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

to dopiero będzie porażka jak trzeba bedzie wyvraćm iędzy GREASE a Dity Dancing:P

Fajna fotka :P
http://www.upload.fan-strefa.pl/?di=WJ5R

co do teen wolf nie podoba mi się że pojawiła się tam Bianca Lawson bo mi obrzydzi serial nie lubię jej mordy a do tego źle ja kojarzę i z seriali i z filmu w rytmie hip hopu

monisia99

Dean<3

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

http://spoilery-seriale.pl/wp-content/uploads/2012/08/vamp.jpg
pierwsze oficjalne zdjęcie Elki jak wampira

monisia99

Nie wyglada jak wampir :/

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

bardziej jak zabeczana dziewcuha pogrążona w rozpaczy, przecież wamipry są piękne :p ale chyba jej przemalują włosy na ciemny czarny bo na wielu plakatahc takie ma

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Wow, jeden z nielicznych plakatów TVD bez łóżka :P

ocenił(a) serial na 7
_Joy

mi się bardzo podoba ten z Klausem Taylerem i Caroline co ich twarze nakładają się na siebie piękny

ocenił(a) serial na 8
monisia99

O kurde dziewczyny przypomniałyście mi o TVD i teraz już nie mogę się doczekać 3 sezonu :D Jakoś nie widze Eleny wampira no ale zobaczymy ;)

ocenił(a) serial na 7
alexxa

będzie się działo :P

zakochałam sie w Ricie Ora cudowna piosenka :P i do tego dziewczyna śliczna :p

http://www.youtube.com/watch?v=L1l9WST5lXM

monisia99

Ja tez ja bardzo lubie :) w ogole jest niesamowicie sympatyczna, widzialam z nia kilka wywiadow i byla jurorka goscinnie w xfactor ostatnio- taka fajna dziewuszka, ze az bylam zaskoczona :)

Osobiscie chyba ta piosenke Rity lubie najbardziej :P

http://www.youtube.com/watch?v=N7OPZOBJZyI

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

Ja też ją lubię, i tą drugą piosenkę w sumie bardziej ale obie są fajne ;D
Ja wam tu zapodam bułgarski hit ;p
http://www.youtube.com/watch?v=2yx0-t7182E

alexxa

Hahahaha uwazaj bo jeszcze zaczne sluchac i mnie maz z domu wyrzuci :P

ocenił(a) serial na 7
alexxa

całkiem fajne bułgarskie regee :)

Ja dzisiaj głosuje na GREASE znowu :P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

mi się wcześniej jej kawałek podobał hot right now :p ten co wysłałaś i tak właśnie po x-factorze goscinnym zwróciłam nan ią uwagę a najlepiej podoba mi się jak zachowywała się w tym występie :)

Występ cudny, chlopak mega przystojny a i jak bosko śpiewa a ona biedna tak jakby zawstydzona była :P

http://www.youtube.com/watch?v=fZOD5gvSwYM

monisia99

Ulubieniec mojej mamy :P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

mój też :) oki dziewczynki ucieka paćku dobranocka, buziaki

monisia99

See ya! :*

ocenił(a) serial na 8
monisia99

Dobranoc ;* Ja też już lece, więc chyba Sandruś zostajesz sama ;*

alexxa

Jak zwykle :D Nie no, dobranocki dziewczeta, tez juz sie zwijam ;) buziaaaaa :*

sandra_crashdown

GWIEZDNY PYŁ

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

HARRY POTTER saga

_Joy

GWIEZDNY PYŁ

_Joy

http://www.wetpaint.com/once-upon-a-time/video/once-upon-a-time-promo-see-julian -morris-and-sarah-bolger-in-action-video

<3

sandra_crashdown

Poprawka ;) tamten wczesniejszy link jakis wadliwy jest :P

http://www.youtube.com/watch?v=WHWvHp66eNM&feature=player_embedded

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

widziałam, i już wcześniej chciałam wstawić, ale pewnie umknęłoby podczas dyskusji na temat Tobyego jako "A".

_Joy

Uwielbiam Ezre! :)))))))))))

ocenił(a) serial na 7
fllow

Są gusta i guściki, my nie mamy nic przeciwko temu ;)

fllow

Nienawidze Ezry! ;)

No to zesmy sobie rzeczowo podyskutowaly :P

sandra_crashdown

Ja też nienawidzę dziada;P

izka21gramowa

A ja nie rozumiem co on wam takiego zrobił? :D