SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 8 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P
Zanim przypomnę Wam wszystkim krotko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.
A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieje, ze wytrwamy w niezmienionym składzie.
A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).
A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
I jeszcze jedno. Jeśli masz zamiar pisać tu teksty w stylu "Dziecko, ogarnij się", to możesz stąd spadać. "Regulamin" został stworzony tylko i wyłącznie dla zabawy i nikt nie bierze tego na serio. Więc proszę-skoro masz zamiar kogoś obrażać, nie pisz wcale. Wszyscy będą szczęśliwsi.
Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za co bardzo jej dziękuję :*)
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa
DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa
DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa
DLA DANA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-monisia99
Czwartek-alexxa
Niedziela-_Joy
DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown
Nie znalam ostatecznej decyzji co do przystojniaka wiec po prostu nic nie napisalam ;P
Dziewczyny z calym szacunkiem do waszej milosci do Alexa, ale ja po prostu musze zaglosowac na Andrew <3
Aaaa i chcialam jeszcze tutaj oficjalnie zaznaczyc, ze kocham Kasia Twoj nowy avatar :) Douglas jest takim slodziakiem przeuroczym <3
ja muszę napisać zażalenie że wczoraj czekałam do póżna na 8 część i się nie doczekałam :( ale najważniejsze ze dzisiaj już jest
Tez czekalam, tym bardziej, ze zasypalyscie wczoraj forum postami i dla mnie juz nie bylo miejsca :(
taaaa zostało parę postów o których nie doczytałam i niestety wpisałam ostatni, wiec nie tylko Ty kochana czekałaś ......
"Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) i" - dobre, ale przez to zostałyśmy nazwane dziećmi:D
Kto by sie tam przejmowal tym co hejterzy sobie mysla ;) wiekszosc z nas juz za niedlugo bedzie miala wlasne dzieci, wiec ja sie w dyskusje z tymi "doroslymi" nie wdaje ;P
Heh, az nie wiem co na to odpowiedziec ... Troche to przykre, ze nazywasz nasza Pania Prezes "inteligentem" ... generalnie my patrzymy na to wszystko z przymruzeniem oka i dystansem do siebie, wiec nie bierzemy az tego wszystkiego tak na powaznie ;)
A to przepraszam ;) genralnie wstalam dzisia lewa noga to pewnie dlatego ;P wlasnie na ksiecia tez nawrzeszczalam i wyszedl obrazony do pracy ;P
zły dzień coś na ten temat wiem za dobrze :( i do tego głowa mnie napierda lalala
hahahaha ;D tak to moglo zabrzmiec ;P Moj maz bardzo chce, ale ja jeszcze nie jestem gotowa tak, wiec spokojnie ;) narazie wirtualna ciocia jeszcze nie zostaniesz ;P
No nie dziwię Ci się, bo sama się nie czuje jeszcze gotowa a Ty praktycznie w moim wieku:P Pomijając fakt, że nie mam faceta:P
Ejjj tez chce Wlocha ;P Ksiaze sie nie dowie ;P
A tak powaznie, mam kolege Wlocha jakbys byla zainteresowana Iza :)
No pewnie, że jestem:P
Sandra schowasz do w szafie albo gdzieś i będziesz wypuszczać jak będziesz sama w domu:P
Madzia ja myślę, że słowa dotrzymasz:P
A Madzia mówiła, że jak się ulicami chodzi to tyle przystojniaków, że nie wiadomo co zrobić z oczami:P
O tym samym pomyslalam jak to pisalam ;P Rob moze do mnie dolaczyc, pociesze go po zerwaniu z tym szmatexem ;P
Znaczy to wiem - ale wciąż się zastanawiam czy to nie promocja jakaś - nie wiem w sumie. Ale skoro ogłosili, ze się rozstali to może;)
I dobrze - nigdy jej nie lubiłam.. i ta jej rozdziawiona morda... za przeproszeniem:)
W ogole dziewczynki ja chyba na lowy wyrusze bo Rob podobno wrocil do Londynu, do rodzicow ;P Moze go znajde gdzies na miescie ;D
Ooo! Ja niedługo będę blisko to może też się zaczaję... kurde;/ Będę musiała odprawić męża z kwitkiem:D Nioh nioh^^
Mnie już się coraz mniej wydaje prawdopodobne wydaje to, że to zerwanie byłoby w celach marketingowych.
No i Rob wrócił do Londynu.
A poza tym Charlize Theron, która grała z Kristin w tej królewnie śnieżce też jest podobno dość zniesmacza. Nawet Kristin miała być matką chrzestną dla jej dziecka, a teraz to nie wiadomo. Ale to znaczy, że nie obnosili się jakoś z tym romansem na planie.
Obejrzałam the lucky one, i muszę jedno przyznać, że wolę dorosłą wersję Efrona, niż udawanie dorosłej przez Miley. Jestem pozytywnie zaskoczona tym filmem.
No, ale oni wszyscy juz maja 20stke na karku, wiec nie sadze, zeby Miley musiala jakos specjalnie udawac ;P Dorosla panna juz jest, tylko zaszufladkowana jako malolata grajaca w Hannie Montanie. Ostatnio czytalam cos, ze sie beda szykowac z Liamem do slubu i nawet o dzieciach juz mysla ;D
A mnie tam ona nie przeszkadza. Może jakimś tam szałowym talentem nie dysponuje, ale jest dużo gorszych "aktorów" od niej. I patrzę, że szereg moich filmwebowskich znajomych dało jej 1:D
Heh;)
Ja przewaznie daje wyzsze oceny osobom i filmom, na ktore jest prowadzona sztuczna nagonka uargumentowana zwykle jakimis bzdetami typu "Boze, gra w takich niedojrzalych i dziecinnych filmach". No tak tylko jaka w tym logika skoro sama jest dajmy na to dzieckiem i gra w filmach przeznaczonych dla dzieci i mlodziezy! ;P Wrzucmy odrazu wszystkie dzieci do komory gazowej skoro sa takie okropne ;P
I właśnie dlatego tak mi się wydaje, że tylko udaje, skoro w normalnym żuciu robi się za starszą niż jest, kto planuje dzieci mając 20 lat?
A tak poza tym to jej dzieciństwo się skończyło jak Hannah Montana stała się hitem, tak że mentalnie ma gdzieś koło trzydziestki.
Kurcze, moze wlasnie prawda jest taka, ze nie miala dziewczyna zadnego dziecinstwa bo musiala zarobic na siebie i rodzine w wieku 7 lat :/ biedna, szkoda mi jej. Prawde mowiac nie chcialabym takiego zycia dla swojego dziecka. Jak juz bedzie dorosle, w pelni uksztaltowane psychicznie to niech sobie robi kariere, przynajmniej wiem, ze podejmie taka decyzje swiadomie, a nie ze bedzie mi to wypominac pozniej na starosc ;P