Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73554
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SWJ+offtopy cz.8

ocenił(a) serial na 7

SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 8 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P

Zanim przypomnę Wam wszystkim krotko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.

A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieje, ze wytrwamy w niezmienionym składzie.

A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).

A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
I jeszcze jedno. Jeśli masz zamiar pisać tu teksty w stylu "Dziecko, ogarnij się", to możesz stąd spadać. "Regulamin" został stworzony tylko i wyłącznie dla zabawy i nikt nie bierze tego na serio. Więc proszę-skoro masz zamiar kogoś obrażać, nie pisz wcale. Wszyscy będą szczęśliwsi.

Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za co bardzo jej dziękuję :*)

NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa

DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa

DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99

DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa

DLA DANA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-monisia99
Czwartek-alexxa
Niedziela-_Joy

DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown

ocenił(a) serial na 7
_Joy

Nie znalam ostatecznej decyzji co do przystojniaka wiec po prostu nic nie napisalam ;P

_Joy

A tam przedyskutujemy w tym wątku kwestie następnego przystojniachy i w następnym będzie nowy:P

_Joy

Dziewczyny z calym szacunkiem do waszej milosci do Alexa, ale ja po prostu musze zaglosowac na Andrew <3

Aaaa i chcialam jeszcze tutaj oficjalnie zaznaczyc, ze kocham Kasia Twoj nowy avatar :) Douglas jest takim slodziakiem przeuroczym <3

ocenił(a) serial na 7
_Joy

ja muszę napisać zażalenie że wczoraj czekałam do póżna na 8 część i się nie doczekałam :( ale najważniejsze ze dzisiaj już jest

monisia99

Tez czekalam, tym bardziej, ze zasypalyscie wczoraj forum postami i dla mnie juz nie bylo miejsca :(

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

taaaa zostało parę postów o których nie doczytałam i niestety wpisałam ostatni, wiec nie tylko Ty kochana czekałaś ......

_Joy

"Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) i" - dobre, ale przez to zostałyśmy nazwane dziećmi:D

Hoax

Kto by sie tam przejmowal tym co hejterzy sobie mysla ;) wiekszosc z nas juz za niedlugo bedzie miala wlasne dzieci, wiec ja sie w dyskusje z tymi "doroslymi" nie wdaje ;P

sandra_crashdown

No niby nie, ale kiedyś bym z moją filmwebowską bandą zmiażdżyła takiego "inteligenta":D

Hoax

Heh, az nie wiem co na to odpowiedziec ... Troche to przykre, ze nazywasz nasza Pania Prezes "inteligentem" ... generalnie my patrzymy na to wszystko z przymruzeniem oka i dystansem do siebie, wiec nie bierzemy az tego wszystkiego tak na powaznie ;)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Sandy, naszej kolezance chyba chodzilo o tego hejtera ;P

_Joy

A to przepraszam ;) genralnie wstalam dzisia lewa noga to pewnie dlatego ;P wlasnie na ksiecia tez nawrzeszczalam i wyszedl obrazony do pracy ;P

sandra_crashdown

A tam na chłopa to się trzeba wydrzeć statystycznie chociażby, żeby mu się nie wydawało za dużo:P

sandra_crashdown

Aaa... ok, widzę, że się rozwiazało:)
Spoko

Hoax

Jeszcze raz przepraszam ... Mam zly dzien ;)

sandra_crashdown

Spoko - wybaczam - znaj me dobre serce;)
Też mam zły dzień, więc rozumiem:)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

zły dzień coś na ten temat wiem za dobrze :( i do tego głowa mnie napierda lalala

sandra_crashdown

Sandra czy ja dobrze czytam??:P Coś jest na rzeczy??:P

izka21gramowa

hahahaha ;D tak to moglo zabrzmiec ;P Moj maz bardzo chce, ale ja jeszcze nie jestem gotowa tak, wiec spokojnie ;) narazie wirtualna ciocia jeszcze nie zostaniesz ;P

sandra_crashdown

No nie dziwię Ci się, bo sama się nie czuje jeszcze gotowa a Ty praktycznie w moim wieku:P Pomijając fakt, że nie mam faceta:P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Ja Ci tu Izuniu jakiegos Wlocha upoluje i przywioze, przeciez obiecalam ;P

_Joy

Ejjj tez chce Wlocha ;P Ksiaze sie nie dowie ;P

A tak powaznie, mam kolege Wlocha jakbys byla zainteresowana Iza :)

sandra_crashdown

No pewnie, że jestem:P

Sandra schowasz do w szafie albo gdzieś i będziesz wypuszczać jak będziesz sama w domu:P
Madzia ja myślę, że słowa dotrzymasz:P
A Madzia mówiła, że jak się ulicami chodzi to tyle przystojniaków, że nie wiadomo co zrobić z oczami:P

izka21gramowa

W szafie to juz chowam naszych grafikowcow ;P nie ma tam tyle miejsca ;P

sandra_crashdown

Musisz kupić nową szafę;P Albo od razu zrobić sobie garderobę:P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

A tam garderobe ;P Najlepiej osobne mieszkanie na ten swoj harem;P

_Joy

No rzeczywiście masz rację;P I będzie wygodniej:P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Ja juz tak zrobilam, chlopcy nie maja nic przeciwko ;P

izka21gramowa

Tak! Stworze sobie takie "gniazdko milosci", w ktorym bede organizowac swoje schadzki ;P LOL

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Niczym w Bel Ami, Sandy ;P

_Joy

Wlaśnie dobrze, że mi przypomniałaś, bo mam zamiar oglądnąć ten film:P

_Joy

O tym samym pomyslalam jak to pisalam ;P Rob moze do mnie dolaczyc, pociesze go po zerwaniu z tym szmatexem ;P

sandra_crashdown

Eheheh:D Szmatex xD
To oni zerwali? oO

Hoax

Nom, zdradzila go frajerka i sie wyprowadzil z ich wspolnego domu ;P

sandra_crashdown

Znaczy to wiem - ale wciąż się zastanawiam czy to nie promocja jakaś - nie wiem w sumie. Ale skoro ogłosili, ze się rozstali to może;)
I dobrze - nigdy jej nie lubiłam.. i ta jej rozdziawiona morda... za przeproszeniem:)

Hoax

W ogole dziewczynki ja chyba na lowy wyrusze bo Rob podobno wrocil do Londynu, do rodzicow ;P Moze go znajde gdzies na miescie ;D

sandra_crashdown

Ooo! Ja niedługo będę blisko to może też się zaczaję... kurde;/ Będę musiała odprawić męża z kwitkiem:D Nioh nioh^^

sandra_crashdown

To tym bardziej Ci potrzebne inne mieszkanie Sandy:P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Mnie już się coraz mniej wydaje prawdopodobne wydaje to, że to zerwanie byłoby w celach marketingowych.
No i Rob wrócił do Londynu.
A poza tym Charlize Theron, która grała z Kristin w tej królewnie śnieżce też jest podobno dość zniesmacza. Nawet Kristin miała być matką chrzestną dla jej dziecka, a teraz to nie wiadomo. Ale to znaczy, że nie obnosili się jakoś z tym romansem na planie.

Obejrzałam the lucky one, i muszę jedno przyznać, że wolę dorosłą wersję Efrona, niż udawanie dorosłej przez Miley. Jestem pozytywnie zaskoczona tym filmem.

katia_2007

Jeśli to na serio to jestyem ciekawa jak poprowadzą jakąś tam galę - oboje mieli:)

katia_2007

No, ale oni wszyscy juz maja 20stke na karku, wiec nie sadze, zeby Miley musiala jakos specjalnie udawac ;P Dorosla panna juz jest, tylko zaszufladkowana jako malolata grajaca w Hannie Montanie. Ostatnio czytalam cos, ze sie beda szykowac z Liamem do slubu i nawet o dzieciach juz mysla ;D

sandra_crashdown

A mnie tam ona nie przeszkadza. Może jakimś tam szałowym talentem nie dysponuje, ale jest dużo gorszych "aktorów" od niej. I patrzę, że szereg moich filmwebowskich znajomych dało jej 1:D
Heh;)

Hoax

Ja przewaznie daje wyzsze oceny osobom i filmom, na ktore jest prowadzona sztuczna nagonka uargumentowana zwykle jakimis bzdetami typu "Boze, gra w takich niedojrzalych i dziecinnych filmach". No tak tylko jaka w tym logika skoro sama jest dajmy na to dzieckiem i gra w filmach przeznaczonych dla dzieci i mlodziezy! ;P Wrzucmy odrazu wszystkie dzieci do komory gazowej skoro sa takie okropne ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

I właśnie dlatego tak mi się wydaje, że tylko udaje, skoro w normalnym żuciu robi się za starszą niż jest, kto planuje dzieci mając 20 lat?
A tak poza tym to jej dzieciństwo się skończyło jak Hannah Montana stała się hitem, tak że mentalnie ma gdzieś koło trzydziestki.

katia_2007

Kurcze, moze wlasnie prawda jest taka, ze nie miala dziewczyna zadnego dziecinstwa bo musiala zarobic na siebie i rodzine w wieku 7 lat :/ biedna, szkoda mi jej. Prawde mowiac nie chcialabym takiego zycia dla swojego dziecka. Jak juz bedzie dorosle, w pelni uksztaltowane psychicznie to niech sobie robi kariere, przynajmniej wiem, ze podejmie taka decyzje swiadomie, a nie ze bedzie mi to wypominac pozniej na starosc ;P

sandra_crashdown

Wiem, wiem. Mówię tylko, że jej gra aktorska mnie nie przekonuje - jeszcze, ale nie skreślam jej;)

katia_2007

To Charlize jest w ciąży??

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

no chyba jest coś tam słyszalam właśnie

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Chyba tak, tak przynajmniej wynika z jej wypowiedzi