Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73554
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SWJ+offtopy cz.8

ocenił(a) serial na 7

SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 8 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P

Zanim przypomnę Wam wszystkim krotko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.

A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieje, ze wytrwamy w niezmienionym składzie.

A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).

A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
I jeszcze jedno. Jeśli masz zamiar pisać tu teksty w stylu "Dziecko, ogarnij się", to możesz stąd spadać. "Regulamin" został stworzony tylko i wyłącznie dla zabawy i nikt nie bierze tego na serio. Więc proszę-skoro masz zamiar kogoś obrażać, nie pisz wcale. Wszyscy będą szczęśliwsi.

Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za co bardzo jej dziękuję :*)

NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa

DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa

DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99

DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa

DLA DANA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-monisia99
Czwartek-alexxa
Niedziela-_Joy

DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Czyli wychodzi na to, że mieli jednak kilka zakończeń, a ja w to nie wierzyłam, ale czy im się to opłacało, ciągle mam wątpliwości.

sandra_crashdown

Dobra ... po wielu perturbacjach glosuje na KEVINa ;) to w koncu klasyka gatunku :P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

ja tak samo KEVIN, klasyk to klasyk mam gdzieś nawet na kasecie VHS

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

KEVIN również, bo reszta to jakoś nie mój klimat

izka21gramowa

KEVIN SAM W DOMU :)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Doobra, i tak już zostałam przegłosowana :P

_Joy

Ale mozesz oddac glos dla zasady :P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Ale nie musze :P

_Joy

tutaj nikt nic nie musi ;) co najwyzej moze :)

a czy ta laleczka na avatarze to Adriana Lima??? ;>

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Niestety nie, laska sie jakoś na P nazywa, ale teraz mi umknęło :P

_Joy

To dobrze bo ostatnio mam uraz do pani Limy ;D ale podobna mimo wszystko ;)

sandra_crashdown

To czym Ci podpadła??:P

izka21gramowa

Achhh to zawila historia, ale moze ogarniesz :P moja kolezanka stwierdzila, ze ex mojego ex jest do niej podobna, cytuje: "ma cos z Adriany Limy" i teraz moja reakcja: <zbiera szczene z podlogi, po tym jak juz zabila przyjaciolke> :P:P:P

sandra_crashdown

<hahaha> No to jakbym była sędzią to bym bez zastanowienia Cię uniewinniła za ten napad wściekłości skądinąd uzasadniony;P To jak mam rozumieć Twoja już była koleżanka??:P

izka21gramowa

Gdybys tylko widziala TEN wzrok, ktory jej poslalam ;D jakbym mogla zabijac spojrzeniem to huhu nie recze za siebie :P:P:P

sandra_crashdown

No domyślam się;D Ja też bym chciała mieć taki wzrok;D
Włączam fw a tu Sandy mi się wyświetla, że Czarodziejkę z księżyca i Flinstonów oglądała:p Ja to wczoraj też zaznaczałam;D

izka21gramowa

Wiem bo zgapilam od Ciebie ;D

sandra_crashdown

Spoko ja też od Ciebie odgapiam:P A ja zobaczyłam, że mamy taką opcję, że nam też rekomendują seriale nie tylko filmy:P

izka21gramowa

Weeeeez :P ja mam w polecanych Rodzinka.pl :D:D:D

sandra_crashdown

Się śmiejesz, ja to czasami oglądam, głównie przez przypadek, jak nie ma nic innego, ale przynajmniej się człowiek pośmieje z ich głupoty:P no i dom mi się podoba jak jest urządzony:P Tylko tej Kożuchowskiej nie trawie, ale to szczegół:P

Swoją drogą to wiem, że to maszyna nam te filmy czy seriale niby w naszym guście typuje, ale jak czasami widzę co mi się powinno podobać to dostaję ataku śmiechu:P

_Joy

Aaaa wlasnie bo zapomne ;P dzisiaj dostalam w autobusie ataku smiechu po przeczytaniu kolejnej nazwy zespolu Erica: Midnight Burrito :):):) <3

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Uwielbiam ten ich zespół &lt;3... xD A jaka nazwa Ci sie najbardziej spodobała? Bo mi ta którą Clary w 1 części zasugerowała 'The Sexist Pigs' ;D

_Joy

Mi sie podobalo "Sexy Vampire Mojo", ale nie skorzystali z tego chyba ;D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Albo 'Rock Solid Panda', to też kompletnie wymiatało :P Szkoda też że nie zostali przy 'Salacious Mold', ewentualnie 'Lawn Chair Crisis', byłabym ich fanką namber łan za samą nazwę xD

_Joy

W ogole od polowy czwartej czesci gdzies zwiazek Magnusa i Aleca lamie moje serducho ;P oni sa przeuroczy <3 i teraz jak Alec nie moze przezyc tego, ze Magnus bedzie zyl wiecznie a on nie ... no normalnie uwielbiam ich! Powiedz mi, ze cos wymysla, zeby byc razem na wiecznosc :D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Nie chcę

pseudo-spoiler ;P
Cię zasmucać, ale przygotuj się na łzy jeśli chodzi o tą parę:P

Wgl. to Izzy mnie w tej części STRASZNIE wkurzała, serio. A ja ją bardzo lubię, przez co byłam jeszcze bardziej zirytowana jak odwalała swoje akcje :P

_Joy

Jaka Izzy??:P To jest tam jakaś Izabela??:P

_Joy

Jezu, Jezu, Jezu!!!! Nie czytam dalej! Rzucam ta ksiazke w kat i nie chce jej znac jak tak ;D nieeeeeeeeeeeee

Izzy bedzie odwalala jakies akcje??? :/ nie czytam tego, bez kitu :/

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Eee, ja tam myślę że jeszcze pod koniec znowu będą super słodką parą, tak zawsze jest :P

Noo, z Simonem :/ Coś w stylu "Nie kocham go, nie potrzebuje go, ale jak go widze z jakąś inną dziewczyną to wielkie oburzenie, kleje sie do innego kolesia bo chyba sobie myśle że przez to Simon na pewno mnie pokocha, Jezu, jestem taka biedna, bo kocham Simona a on mnie, ale nie możemy być razem bo sama do cholery nie wiem czego chce" :P

_Joy

Aaaa czyli nie zginie zaden z nich??? A to spoko ;D bo juz snulam czarne scenariusze ;P

A Izzy niech spada! Simon jest moj <3

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Jak już jedziemy z koncertem życzeń to Clary i Sebastian też mogą spadać, bo Jace jest mój, hahah :P

_Joy

Sebastian??? A co ma do niego Sebastian??? Okaze sie gejem??? xD

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

No nie, ale ma jakąś super obsesję na punkcie Dżejsa i Kleri xD

_Joy

Zauwazylam wlasnie ;D w sumie w ktorejs tam wczesniejszej czesci juz nie pamietam w ktorej jak Sebastian pocalowal nasza gwiazde to przeciez wiedzial, ze sa rodzenstwem :/ to niesmaczne jest :/ Jace i Clary przynajmniej nie wiedzieli na poczatku jak sie zakochiwali w sobie, wiec to nie bylo takie perwersyjne ;D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

No, no, ja też to sobie tak tłumaczyłam Sandy: "Ale przecież oni nie wiedzieli..." Kit z tym że potem (kto nie czytał Miasta Szkła to sio, bo spoiler ;P) prawie to zrobili w lesie i już wiedzieli że są niby-rodzeństwem :P Jesteśmy po prostu nieźle zboczone i porąbane (a przynajmniej ja :P).

_Joy

Hahaha wlasnie to moze zabrzmi jakbym byla jakims mega wykreconym czlowieczkiem, ale relacje Jace'a i Clarissy podobaly mi sie tylko do momentu, w ktorym nie wyszlo na jaw, ze jednak nie sa tym rodzenstwem ;P hehe i to nie dlatego, ze jestem psychiczna tylko, ze pozniej zaczelo sie usilne przeciaganie watkow i zaczelo mnie to nudzic. Jace jestem synem Valentine'a zabijcie mnie Lightwood/Morgenstern/nazwisko na H, ktorego nie moge zapamietac [sic.] zaczal miec swoje jazdy i Clary tez z ta jej cala rozpacza i dramatyzmem, za duzo tego dla mnie ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Herondale, to nazwisko to Herondale :P (a zapamiętałam je dlatego, że w kolejnej sadze o Nocnych Łowcach od Pani Clare "The Infernal Devices", głównym bohaterem jest właśnie chyba praprapradziadek Dżejsa, Will Herondale :P Ogółem moim skromnym zdaniem to tam słowo TRÓJKĄCIK nabiera prawdziwego znaczenia, a nie ten wymuszony jak między Clary, Jacem i Simonem, który był jakiś taki dziwny i ogółem nieskładny :P) Jak już powiedziałam, wkurza mnie to ciągłe zmienianie się wątków i chyba już tak będę mieć z wszystkimi książkami bo po prostu nie lubię jak non stop zmieniają punkt widzenia i tyle :P Mnie by chyba bardziej wciągnęło jakby Clary pobyła z Simonem tak na poważnie :P

_Joy

A ja bym chciala, zeby Simon i Jace sie mieli ku sobie ;D haha razem sa bezkonkurencyjni i kradna kazda scene ;P ta ich wymiana tekstow to smaczek na smaczku ;P

Wlasnie zaczelas w koncu czytac to Infernal Devices? bo moze sie zabiore jak juz skoncze City of Lost Souls ... polecasz?

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Kochana, ja już czekam na kolejną część xD W sumie to 1 część jest taka sobie i Will trochę działa mi na nerwy za to 2... Jedna z lepszych trójkącikowych książek jakie czytałam (a czytała spoooro, tak wiem, jestem zboczona, nie, nie musicie mi tego wypominać) :P

_Joy

To chyba sie skusze xD Moja perwersyjna natura nie moglaby przejsc obojetnie obok takiego opisu ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

No pewnie, my przecież jesteśmy połączone duszami, co lubi Magda lubi i Sandy :P

_Joy

Nie moze byc inaczej moja soulmate :*

sandra_crashdown

Czuję się zazdrosna:P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Cholera Sandy, Izzy jest zazdrosna, nasz trójkącik się sypie :P

_Joy

Jaki trójkącik??:P To kogo Wy tam jeszcze macie?:P Ja sie doliczyłam tylko Ciebie i Sandy:P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

No i oczywiście TY :P

_Joy

No i właśnie o to byłam zazdrosna, że mnie pomijacie:p

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Ależ ja Cię kocham najmocniej na świecie moja Soul Sister ;**

_Joy

Hey, soul sister ain't that mister, mister ;D