SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 8 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P
Zanim przypomnę Wam wszystkim krotko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.
A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieje, ze wytrwamy w niezmienionym składzie.
A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).
A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
I jeszcze jedno. Jeśli masz zamiar pisać tu teksty w stylu "Dziecko, ogarnij się", to możesz stąd spadać. "Regulamin" został stworzony tylko i wyłącznie dla zabawy i nikt nie bierze tego na serio. Więc proszę-skoro masz zamiar kogoś obrażać, nie pisz wcale. Wszyscy będą szczęśliwsi.
Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za co bardzo jej dziękuję :*)
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa
DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa
DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa
DLA DANA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-monisia99
Czwartek-alexxa
Niedziela-_Joy
DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown
Ahahah, to pod koniec ostatniej części dopiero będziesz zniesmaczona, jak zacznie gadać o tym, że potężni faraonowie byli razem i byli rodzeństwem i to było normalne :P Koleś jest nieźle porąbany, ale to już wspominałam pare razy :P Chociaż po przeczytaniu tej części stwierdzam że lekko mu współczuję, bo przecież to nie jego wina że ojczulek zrobił mu to, co zrobił :/
dla zasady zaglosuje na kocha lubi szanuje. a tak poza tym to leze w szpitalu z podejrzeniem wyrostka robaczkowe, konczy mi sie jedna kroplowka, dostalam piekielnie bolocy zastrzyk w tylek gdzie oszalec mozna i taki to moj los i noc w szpitalu
Jezu, Monia to współczuje Ci, sama też dość dużo czasu w szpitalach spędziłam więc wiem co czujesz :/ To wracaj bardzo szybko do zdrowia i oby to nie był ten wyrostek. I masz dziennie zdawać raport, jak nie tu to na gg, rozumiesz? :P
Ale Monia spokojnie będzie dobrze;) Teraz wyrostek to lekami rozbijają nie muszą od razu ciąć. Ja też leżałam w szpitalu na płucko bo mi pękło to pamiętam, że się nie ciekawie leży;/
o kurcze to nei dobrze :( Wracaj szybko do zdrowia ;*
Nie wiem jak ty Magda ale ja już jestem totalnie zmęczona przez szkołę..
Noo, i to jak :( Całe szczęście jutro mam tylko 5 godzin, bo bym chyba psychicznie i fizycznie nie wytrzymała :P Kompletnie teraz się nie umiem przestawić na wczesne chodzenie spać i wstawanie rano, leżę ze 4 godziny w łóżku i przewracam się z boku na bok bo nie umiem zasnąć, a potem w dzień jestem cholernie niewyspana i zachowuje się jak jakiś zombie.
No mam podobnie , z tym że czasami tak jak jutro mam na popołudnie więc może w końcu coś pośpie :D A ja właśnie mam jutro najgorszy dzień 7 godzin i to właściwie same ścisłe.. Nie wiem jak dam rade ;o Już mnie mózg boli a dopiero pierwszy dzień nauki :p
Ja sama nie wiem który dzień mam najgorszy, poniedziałek czy piątek :P W poniedziałek mam fizykę i 3 matmy pod rząd, więc jak dla mnie to jest piekło, za to w piątek mam matmę, chemię 2 wf-y i niemiecki. W PIĄTEK! :( Całe życie miałam w piątki lajtowe lekcje, a tu nagle mi tak uwalili :P
jedynie tutaj moge zdawac raport bo mam w telefonie internet a gg nie mam, napisze wam jutro co i jak mam nadzieje ze to jednak nie wyrostek i bedzie ok ale tak czy taj boje sie bo to moj drugi pobyt w szpitalu od urodzenia, a pierwszy raz lezalam jak bylam dzieckiem, wiec tak dziwnie sie czuje i boje co tam jutro bedo robic mi. nie wiem czy zauwazylyscie ale same stare filmy wygrywajo kazda grupe i bedzie bitwa gigantow 90 lat
Zauwazylam wlasnie ;P ja z sentymentu glosuje, jakos nie moge oddac glosu na nic innego jak na film, przy ktorym sie wychowalam i, ktory znam na pamiec ;D
3mamy kciukole Monia :) napije sie lampke wina za Twoje zdrowie :P
Kochana nie przejmuj się ja też byłam przerażona jak trafiłam do szpitala z tym płucem, bo w zasadzie oprócz porodu, którego oczywiście nie pamiętam nie leżałam w szpitalu. Ale wszystko się dobrze skończyło i płucko mam zaszyte a Ty nim się obejrzysz to wrócisz cała i zdrowa do domku;)))
ta lampke winka sie napij. za moje zdrowko, wiecie co ja zaczelam czytac 3 czesc i mam nadzieje ze jace nie jest synem valentina tylko tej pomylonej inkwizytorki i ze o n i clary bedo mogli byc razem. odnosnie nazw zespolow to nawet jakos na nie zbytnio nie zwracam uwagi albo nie rzucily mi sie w oczy gdyz w 2 czesci ich za duzo nie bylo. obejrzalam wczoraj jak urodzic i nie zwariowac i myslalam ze bedzie lepszy film tak samo jak magic mike nic rewelacyjnego. przybieram sie do krolewny sniezki i lowcow mam na kompie bardzo ladno wersje i mysle ze jak tylko wroce ze szpitala to sobie obejrze.
Jak już wrócisz do domu to KONIECZNIE musimy sobie przedyskutować te książki ;D
Jace raczej nie jest synem inkwizytorki ;P za stara jest na jego matke, ale dobrze kombinujesz ;D
Ja teraz wypruwam sobie zyly na 5 czesci bo znowu nasi wspolczesni Romeo i Julia maja sto tysiecy problemow i nie moga byc razem ;D jak czytam o zalzawionej twarzy Clary wpatrujacej sie w Jace'a to mam ochote zwymiotowac ;P
Ejj, ja nawet lubię ich wątek, pomijając drobny fakt że Clary działa mi na nerwy i ogółem jakoś za bardzo jej nie lubię (ale i tak jest jedną z bardziej pozytywnych głównych bohaterek z jakimi miałam do czynienia) :P
Mam nadzieje, ze mowimy o Sniezce z Kristen ;D bo ta druga Sniezka z Lily Collins tez odbiega od oryginalu, ale jest TRAGICZNA ;P
Tamtej nie oglądałam z Julią jako macochą:P Tak kochana mówię o tej wersji z Kristen i nawet tak sztucznie nie wygląda choć jak dla mnie tam film kradnie Łowca i Zła królowa;P Obie role świetne;)
MEGA SPOILER
MEGA SPOILER
MEGA SPOILER
MEGA SPOILER
nie :D
MEGA SPOILER
MEGA SPOILER
MEGA SPOILER
Nie, bo zauważyłam że ludzie z reguły nawet jak przeczytają SPOILER to i tak automatycznie czytają, nawet się dobrze nie zastanawiając co przed chwilą czytali :P
no ja prawie jej nie zauwazylam i rozsmieszyla mnie, tak mowimy o sniezce z kristen choc do tej drugiej tez mam sie przybrac. ale to jak lily wam sie nie podoba a z tego jak dobrze pamietam to lily ma grac clary w darach aniola tak?
Ja Clary nie lubie, wiec nawet lepiej, ze bedzie ja grac ta nedzna podroba aktorki :P
A Sniezka jest beznadziejna fabularnie, nie dlatego ze Lily tam gra ;)
Tak zbaczając z tematu to zakończenie Śnieżki i Łowcy mnie cholernie zirytowało :P W końcu już sama potem nie wiedziałam co było między nimi :P
No zakończenie było beznadziejne:P Ale wydaje mi się, że zrobili je pod kolejną część:p Ale mi się za to przebudzenie Śnieżki podobało:p
Ja się w końcu muszę zabrać za Przed Świtem, ale coś mi to nie idzie :P A niedawno widziałam na youtubie tą całą transformację Belli i mi szczena opadła, więc to mnie trochę zmotywowało. Chociaż mogli sobie darować te efekty wewnątrz ciała, niczym z jakiegoś Dr Housa :P
Nie wiem czy będę w stanie to zobaczyć :P Oglądać ten, jak to się wyraziła Sandy 'szmatex' w Śnieżce to jedno, ale oglądać ją razem z Robertem super-szczęśliwych to nie wiem czy jestem na to gotowa bez rzucania wyzwisk w jej stronę :P
Tak, to byłaś Ty, pamiętam ;P
Dobra dziewczynki, ja lecę spać bo jutro mi będzie ciężko wstać (chociaż i tak jak się położę to pewnie z 3 godziny będę się przekręcać z boku na bok i nie będę umiała zasnąć ;P). Dobranocki ;*
Bo Ty Izzy gadałaś ze mną na gg w momencie kiedy się o tym dowiedziałam, więc to logiczne, że musiałam się z kimś tym podzielić :P
No właśnie:P Ale cieszy mnie ta wiedza tak na przyszłość, przynajmniej nie będę sobie nerwów szarpać:p
Okay Laleczki, zamykam grupe ;) wygrywa oczywiscie KEVIN SAM W DOMU :)
GRUPA E to:
LEJDIS
LISTA SCHINDLERA
MIASTO ANIOLOW
MLODZI GNIEWNI
OSTATNI SMOK
Zasady wszystkie znacie, wiec nie bede sie powtarzac ;) w grupie E glosujecie do czwartku, do polnocy :) ENJOY! :*
zrobili mi dzisiaj usg i bylam u ginekologa, wyrostek to na pewno nie jest wiec raczej sprawa na podlozu ginekologicznym jutro jeszcze mi reszte badan zrobic wiec narazie do jutra leze, ale brzuch juz nie kluje wiec lepiej