Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73554
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SWJ+offtopy cz.8

ocenił(a) serial na 7

SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 8 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P

Zanim przypomnę Wam wszystkim krotko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.

A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieje, ze wytrwamy w niezmienionym składzie.

A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).

A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
I jeszcze jedno. Jeśli masz zamiar pisać tu teksty w stylu "Dziecko, ogarnij się", to możesz stąd spadać. "Regulamin" został stworzony tylko i wyłącznie dla zabawy i nikt nie bierze tego na serio. Więc proszę-skoro masz zamiar kogoś obrażać, nie pisz wcale. Wszyscy będą szczęśliwsi.

Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za co bardzo jej dziękuję :*)

NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa

DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa

DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99

DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa

DLA DANA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-monisia99
Czwartek-alexxa
Niedziela-_Joy

DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Uwielbiam tą piosenkę ;D

_Joy

Ja Cię też;***

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Ahahah, to pod koniec ostatniej części dopiero będziesz zniesmaczona, jak zacznie gadać o tym, że potężni faraonowie byli razem i byli rodzeństwem i to było normalne :P Koleś jest nieźle porąbany, ale to już wspominałam pare razy :P Chociaż po przeczytaniu tej części stwierdzam że lekko mu współczuję, bo przecież to nie jego wina że ojczulek zrobił mu to, co zrobił :/

_Joy

Taa a ja co mam powiedzieć jak w poprzednich rankingach byłam w osamotnieniu??:P

ocenił(a) serial na 7
_Joy

dla zasady zaglosuje na kocha lubi szanuje. a tak poza tym to leze w szpitalu z podejrzeniem wyrostka robaczkowe, konczy mi sie jedna kroplowka, dostalam piekielnie bolocy zastrzyk w tylek gdzie oszalec mozna i taki to moj los i noc w szpitalu

monisia99

Jezus Chrystus my tu gadu-gadu a tu nam Monia takie dramaty przezywa :( zdrowiej Robaczku ;*

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Jezu, Monia to współczuje Ci, sama też dość dużo czasu w szpitalach spędziłam więc wiem co czujesz :/ To wracaj bardzo szybko do zdrowia i oby to nie był ten wyrostek. I masz dziennie zdawać raport, jak nie tu to na gg, rozumiesz? :P

monisia99

Ale Monia spokojnie będzie dobrze;) Teraz wyrostek to lekami rozbijają nie muszą od razu ciąć. Ja też leżałam w szpitalu na płucko bo mi pękło to pamiętam, że się nie ciekawie leży;/

ocenił(a) serial na 8
monisia99

o kurcze to nei dobrze :( Wracaj szybko do zdrowia ;*
Nie wiem jak ty Magda ale ja już jestem totalnie zmęczona przez szkołę..

ocenił(a) serial na 7
alexxa

Noo, i to jak :( Całe szczęście jutro mam tylko 5 godzin, bo bym chyba psychicznie i fizycznie nie wytrzymała :P Kompletnie teraz się nie umiem przestawić na wczesne chodzenie spać i wstawanie rano, leżę ze 4 godziny w łóżku i przewracam się z boku na bok bo nie umiem zasnąć, a potem w dzień jestem cholernie niewyspana i zachowuje się jak jakiś zombie.

ocenił(a) serial na 8
_Joy

No mam podobnie , z tym że czasami tak jak jutro mam na popołudnie więc może w końcu coś pośpie :D A ja właśnie mam jutro najgorszy dzień 7 godzin i to właściwie same ścisłe.. Nie wiem jak dam rade ;o Już mnie mózg boli a dopiero pierwszy dzień nauki :p

ocenił(a) serial na 7
alexxa

Ja sama nie wiem który dzień mam najgorszy, poniedziałek czy piątek :P W poniedziałek mam fizykę i 3 matmy pod rząd, więc jak dla mnie to jest piekło, za to w piątek mam matmę, chemię 2 wf-y i niemiecki. W PIĄTEK! :( Całe życie miałam w piątki lajtowe lekcje, a tu nagle mi tak uwalili :P

ocenił(a) serial na 7
_Joy

jedynie tutaj moge zdawac raport bo mam w telefonie internet a gg nie mam, napisze wam jutro co i jak mam nadzieje ze to jednak nie wyrostek i bedzie ok ale tak czy taj boje sie bo to moj drugi pobyt w szpitalu od urodzenia, a pierwszy raz lezalam jak bylam dzieckiem, wiec tak dziwnie sie czuje i boje co tam jutro bedo robic mi. nie wiem czy zauwazylyscie ale same stare filmy wygrywajo kazda grupe i bedzie bitwa gigantow 90 lat

monisia99

Zauwazylam wlasnie ;P ja z sentymentu glosuje, jakos nie moge oddac glosu na nic innego jak na film, przy ktorym sie wychowalam i, ktory znam na pamiec ;D

3mamy kciukole Monia :) napije sie lampke wina za Twoje zdrowie :P

monisia99

Kochana nie przejmuj się ja też byłam przerażona jak trafiłam do szpitala z tym płucem, bo w zasadzie oprócz porodu, którego oczywiście nie pamiętam nie leżałam w szpitalu. Ale wszystko się dobrze skończyło i płucko mam zaszyte a Ty nim się obejrzysz to wrócisz cała i zdrowa do domku;)))

ocenił(a) serial na 7
_Joy

ta lampke winka sie napij. za moje zdrowko, wiecie co ja zaczelam czytac 3 czesc i mam nadzieje ze jace nie jest synem valentina tylko tej pomylonej inkwizytorki i ze o n i clary bedo mogli byc razem. odnosnie nazw zespolow to nawet jakos na nie zbytnio nie zwracam uwagi albo nie rzucily mi sie w oczy gdyz w 2 czesci ich za duzo nie bylo. obejrzalam wczoraj jak urodzic i nie zwariowac i myslalam ze bedzie lepszy film tak samo jak magic mike nic rewelacyjnego. przybieram sie do krolewny sniezki i lowcow mam na kompie bardzo ladno wersje i mysle ze jak tylko wroce ze szpitala to sobie obejrze.

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Jak już wrócisz do domu to KONIECZNIE musimy sobie przedyskutować te książki ;D

monisia99

Jace raczej nie jest synem inkwizytorki ;P za stara jest na jego matke, ale dobrze kombinujesz ;D

Ja teraz wypruwam sobie zyly na 5 czesci bo znowu nasi wspolczesni Romeo i Julia maja sto tysiecy problemow i nie moga byc razem ;D jak czytam o zalzawionej twarzy Clary wpatrujacej sie w Jace'a to mam ochote zwymiotowac ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Ejj, ja nawet lubię ich wątek, pomijając drobny fakt że Clary działa mi na nerwy i ogółem jakoś za bardzo jej nie lubię (ale i tak jest jedną z bardziej pozytywnych głównych bohaterek z jakimi miałam do czynienia) :P

monisia99

Śnieżka jest świetna tym bardziej mi się podobała, że trochę odbiega od oryginału:P

izka21gramowa

Mam nadzieje, ze mowimy o Sniezce z Kristen ;D bo ta druga Sniezka z Lily Collins tez odbiega od oryginalu, ale jest TRAGICZNA ;P

sandra_crashdown

Tamtej nie oglądałam z Julią jako macochą:P Tak kochana mówię o tej wersji z Kristen i nawet tak sztucznie nie wygląda choć jak dla mnie tam film kradnie Łowca i Zła królowa;P Obie role świetne;)

ocenił(a) serial na 7
_Joy

wezcie tylko napiszcie czy clary i jace sa naprawde rodzenstwem?

ocenił(a) serial na 7
monisia99

MEGA SPOILER
MEGA SPOILER
MEGA SPOILER
MEGA SPOILER
nie :D
MEGA SPOILER
MEGA SPOILER
MEGA SPOILER

_Joy

Ahahahaha :P odpowiedz jest tak zakamuflowana, ze prawie jej nie widac ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Nie, bo zauważyłam że ludzie z reguły nawet jak przeczytają SPOILER to i tak automatycznie czytają, nawet się dobrze nie zastanawiając co przed chwilą czytali :P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

no ja prawie jej nie zauwazylam i rozsmieszyla mnie, tak mowimy o sniezce z kristen choc do tej drugiej tez mam sie przybrac. ale to jak lily wam sie nie podoba a z tego jak dobrze pamietam to lily ma grac clary w darach aniola tak?

monisia99

Ja Clary nie lubie, wiec nawet lepiej, ze bedzie ja grac ta nedzna podroba aktorki :P

A Sniezka jest beznadziejna fabularnie, nie dlatego ze Lily tam gra ;)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Tak zbaczając z tematu to zakończenie Śnieżki i Łowcy mnie cholernie zirytowało :P W końcu już sama potem nie wiedziałam co było między nimi :P

_Joy

No zakończenie było beznadziejne:P Ale wydaje mi się, że zrobili je pod kolejną część:p Ale mi się za to przebudzenie Śnieżki podobało:p

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Ja się w końcu muszę zabrać za Przed Świtem, ale coś mi to nie idzie :P A niedawno widziałam na youtubie tą całą transformację Belli i mi szczena opadła, więc to mnie trochę zmotywowało. Chociaż mogli sobie darować te efekty wewnątrz ciała, niczym z jakiegoś Dr Housa :P

_Joy

Właśnie mi się Przed świtem podobało, więc polecam:P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Nie wiem czy będę w stanie to zobaczyć :P Oglądać ten, jak to się wyraziła Sandy 'szmatex' w Śnieżce to jedno, ale oglądać ją razem z Robertem super-szczęśliwych to nie wiem czy jestem na to gotowa bez rzucania wyzwisk w jej stronę :P

_Joy

ahahaha ja tak ja nazwalam? :P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Tak, to byłaś Ty, pamiętam ;P

Dobra dziewczynki, ja lecę spać bo jutro mi będzie ciężko wstać (chociaż i tak jak się położę to pewnie z 3 godziny będę się przekręcać z boku na bok i nie będę umiała zasnąć ;P). Dobranocki ;*

_Joy

Heh też to akurat wiem:P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Bo Ty Izzy gadałaś ze mną na gg w momencie kiedy się o tym dowiedziałam, więc to logiczne, że musiałam się z kimś tym podzielić :P

_Joy

No właśnie:P Ale cieszy mnie ta wiedza tak na przyszłość, przynajmniej nie będę sobie nerwów szarpać:p

_Joy

Okay Laleczki, zamykam grupe ;) wygrywa oczywiscie KEVIN SAM W DOMU :)

GRUPA E to:

LEJDIS
LISTA SCHINDLERA
MIASTO ANIOLOW
MLODZI GNIEWNI
OSTATNI SMOK

Zasady wszystkie znacie, wiec nie bede sie powtarzac ;) w grupie E glosujecie do czwartku, do polnocy :) ENJOY! :*

sandra_crashdown

MIASTO ANIOLOW

sandra_crashdown

OSTATNI SMOK

sandra_crashdown

MIASTO ANIOLOW

ocenił(a) serial na 7
_Joy

bez konkurencyjnie MŁODZI GNIEWNI

monisia99

MONIŚ kochana jak tam zdrówko??:)

ocenił(a) serial na 7
monisia99

MŁODZI GNIEWNI

ocenił(a) serial na 7
katia_2007

MŁODZI GNIEWNI

_Joy

OSTATNI SMOK
choć i tak widzę który film wygra:p nienawidzę demokracji:P

izka21gramowa

Hahahaha LOL

ocenił(a) serial na 7
_Joy

zrobili mi dzisiaj usg i bylam u ginekologa, wyrostek to na pewno nie jest wiec raczej sprawa na podlozu ginekologicznym jutro jeszcze mi reszte badan zrobic wiec narazie do jutra leze, ale brzuch juz nie kluje wiec lepiej

ocenił(a) serial na 7
_Joy

zrobili mi dzisiaj usg i bylam u ginekologa, wyrostek to na pewno nie jest wiec raczej sprawa na podlozu ginekologicznym jutro jeszcze mi reszte badan zrobic wiec narazie do jutra leze, ale brzuch juz nie kluje wiec lepiej