SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 8 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P
Zanim przypomnę Wam wszystkim krotko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.
A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieje, ze wytrwamy w niezmienionym składzie.
A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).
A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
I jeszcze jedno. Jeśli masz zamiar pisać tu teksty w stylu "Dziecko, ogarnij się", to możesz stąd spadać. "Regulamin" został stworzony tylko i wyłącznie dla zabawy i nikt nie bierze tego na serio. Więc proszę-skoro masz zamiar kogoś obrażać, nie pisz wcale. Wszyscy będą szczęśliwsi.
Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za co bardzo jej dziękuję :*)
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa
DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa
DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa
DLA DANA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-monisia99
Czwartek-alexxa
Niedziela-_Joy
DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown
Przeciez tu nie chodzi o wygrana czy przegrana ;) o obiektywizm tez tutaj ciezko bo jak wiemy nawet obiektywizm bywa stronniczy ;) punkt widzenia, zalezy od punktu siedzenia, jak to mowia ;)
Ale mi tu wcale o wygraną nie chodziło, po prostu zostałam przegłosowana i tyle ;P Są gusta i guściki.
No to wiadomo, ze każdy lubi co innego i w jednym mamy podobne gusta w innym wprost przeciwne, ważne, że pomimo różnic potrafimy się dogadać;)
A co do zdolnych aktorek to mi przypadła do gustu ta co grała w Spadkobiercach, córkę Clooney'a i gra też Amy nastoletnią mamuśkę:p Taka dziewczyna charyzmatyczna.
Fajna jest, ale to juz chyba kiedys na jej temat rozmawialysmy, ze wybijala sie ponad przecietnosc w tym filmie :)
ja fenomemu blake nie rozumie wcale jedyne co widze to blondynke ktora jakos mnie nie zachwyca urodą, wole już urode galową kristen, dla mnie blake grac nie umie a widzialam ja w kilku filmach i jedyne co mi sie przypomnia to jej mina z dziubkiem i zmarszczonymi brwiami , lilly jest sto razy ladniejsza jak blake, co do fotki ekipy aniolow to zgadzam sie z Madzio, simon jest za przystojny ,jace fakt widac ze buntowink ale mogli kogos ladniejszego wziac, alec nie jest ladny i wyglda jak staruch a izzie tez jakas brzydka na tej fotce jest jedynie pasuje mi tutaj lilly na clary, skonczylam przez te lezenie w szpitalu ,wychodze jutro wszystko ok wiec to mozliwe ze klucie jajnika bylo ale usg w porzadku, zabieram sie do 4 czesci
Oj dziewczyny no, wiadomo, ze nie mogli wziac zadnego brzydala skoro potem Simon staje sie seksownym wampirem, wiec musza miec material do tego, zeby zrobic z przecietniaka bozyszcze tlumow ;P
Poza tym ja dalej nie widze, z ktorej strony ten gosciu jest ladny :/
po tym drugim zdjeciu musze delikatnie stwierdzic ze delikatnie nie dowidzialam jak to opinie dawalam, na tym drugim zdjeciu serialowy jace i simon wygladajo tragicznie
Dzieki Ci Panie Boze za przywrocenie rownowagi w naszej czasoprzestrzeni bo juz sie balam, ze nie dowidze! ;P
On nie jest typowo ładny, on jest słodki ;P
http://booksncrannies.com/2012/07/11/robert-sheehan-cast-as-simon-in-the-mortal- instruments-movie/
Ja tez ;D moj tato ma takie zajebiste losie ;P jak byl mlodszy to zawsze nosil takie smieszne afro i mam jego zdjecie w portfelu wlasnie z takim podobny fryzem ;) cute <3
Echhh facet to moze ;P poza tym wzglednie kolorem pasuja mu do wlosow :P gdyby Lily byla brunetka to to by sie az tak w oczy nie rzucalo :P
A może ona chce, żeby to był jej znak rozpoznawczy??:P
http://www.youtube.com/watch?v=L_r-iYy-3dU
<3<3<3
A dzisiaj mnie rozwalił komentarz pod jednym z filmików Deleny:
ELENAS PROBLEM IS THAT SHE WANTS DAMON, AND WANTS TO WANT STEFAN;D
fotka fajna i faktycznie slodki jest na tym zdjeciu a krecone wlosy fajnie wyglodajo,
Hahahah
http://doe-eyed-girly-evil.tumblr.com/post/30665006385
Czemu ja nie pamietam tej sceny? Widac, ze Nina jest na granicy smiechawy :P
Ogladnijcie sobie 2 odcinek Pretty Dirty Secrets bo jest w koncu nasz Jason! Nie bardzo tylko rozumiem po co robic z tego osobny serial? Nie mogli tych krotkich scenek poupychac jakos w halloweenowym odcinku??? :/
Cece przestalam juz lubic, zawzieta jedza z niej! Jason rozmawial z kims o czeku przez telefon i nazwal ta osobe "little ..." zanim przerwala mu ceCe, wiec mysle, ze byla to jakas dziewczyna skoro uzyl tam tego "little", do faceta by tak raczej nie mowil! :P
Albo to był jakiś koleś młodszy od niego:P Mi przyszedł Mike do głowy:P Choć to też może być dziewczyna:P Albo Ezra<marzy>;D
Był kochany nasz był<3<3<3
A co do Cece to ją najlepiej podsumował Jason, a ona jeszcze raz będzie śmiała coś wypomnieć Jasonkowi to będzie miała do czynienia ze mną:P A swoją drogą to za kogo się przebierze nasz Jasonek skoro tam jest??:P A i ta maska czy to jednak Cece się w nią ubierze?? Bo ta maska o ile się nie mylę jest w zwiastunie.
A faktycznie! Dobrze kombinujesz! Ta osobka, ktora wszyscy biora za Alison w zwiastunie pewnie okaze sie byc CeCe ;)
Nie wiem, zawsze mi sie kojarzylo, ze jak facet chce obrazic dziewczyne to dodaje tam wczesniej slowko "little", zeby sie poczula jeszcze mniejsza niz jest w rzeczywistosci ;P ale to moze tylko moje wybujale fantazje :D
Jason powinien przebrac sie za strazaka! albo policjanta! albo jakis inny meski zawod :P Mam! powinien byc Ratownikiem :D
dziewczyny 4 czesc miasto upadlych aniolow jest w pdf po polsku bo juz sie zakrecilam
no to jest po polsku te miasto upadlych aniolow. to ty czytalas i nie wiesz hehe
Kolejnosc mi sie pomieszala :D
Nie wiem czy jest po polsku bo po polsku nie czytam, tym bardziej w ebooku ;P Moze Ci Madzia powie jak sie obudzi ;)
ta jest ale po angielsku a ja chce po polsku, bądź tak mila jak znajdziesz po polsku to wrzuc mi na poczte i daj znac, ja mam tutaj tylko w telefonie internet i co znalazlam to po angielsku
Moje Najkochansze, Grupe E uwazam oficjalnie za zamknieta. Filmem, ktory w niej zwycieza, po podliczeniu waszych glosow, okazal sie MLODZI GNIEWNI :)
W GRUPIE F mam dla Was:
PAMIETNIK
PEARL HARBOR
PIANISTA
PIRACI Z KARAIBOW
POLICJA ZASTEPCZA
PRETTY WOMAN
PRZEMINELO Z WIATREM
PULP FICTION
Glosowanie zamykamy w niedziele :) Niech moc bedzie z Wami ... i filmami rzecz jasna ;D "and may the odds be ever in your favor" ;P
http://cassandraclare.tumblr.com/post/30310198937/beautifully-donefanposters-for -the-movie bardzo fajne plakaty z Darów Anioła. Nie wiem czy czytałyście ale podobno Lilly jest Jamiem i widziałam nawet buziak w usta :p czyżby na potrzeby filmu
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m99vrotWl71rn6zyho1_500.gif
Za bardzo ich wszystkich wyphotoshopowali moim zdaniem, nie wyglądają ani trochę naturalnie :/
A to że buziak w usta to jeszcze nic nie znaczy, jak dla mnie to jest po prostu podejrzanie i tyle ;P