Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73550
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SWJ+offtopy cz.9

ocenił(a) serial na 7

SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 9 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P

Zanim przypomnę Wam wszystkim krotko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę
sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy
zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.

A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten
krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy
i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie
dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o
tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieję, że wytrwamy w niezmienionym
składzie.

A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu
tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy,
można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych
wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś
zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-
postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w
ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to
choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie
wyżywać się na innych :).

A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
I jeszcze jedno. Jeśli masz zamiar pisać tu teksty w stylu "Dziecko, ogarnij się", to
możesz stąd spadać. "Regulamin" został stworzony tylko i wyłącznie dla zabawy i nikt nie
bierze tego na serio. Więc proszę-skoro masz zamiar kogoś obrażać, nie pisz wcale.
Wszyscy będą szczęśliwsi.

Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za
co bardzo jej dziękuję :*)

NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja
przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa

DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa

DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99

DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa

DLA DANA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-monisia99
Czwartek-alexxa
Niedziela-_Joy

DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown

DLA ANDREW
Środa-_Joy (zamawiać, zamawiać!)

sandra_crashdown

No nie może być, że ktoś tak samo jak ja głosował:P No oprócz Madzi w poprzednim głosowaniu:P Tak to zawsze wychodzą te filmy na które nie głosowałam:p Cholerna demokracja:P

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

SKAZANI NA SHAWSHANK
Sory dziewczyny że mnie nie ma ostatnio ale wgl w domu nie bywam. Szkola, znajomi i tak wychodzi że przychodze po 21 cała zmęczona, ale powiem wam ze dawno nie byłam tak zadowolona z wszystkiego :D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

SKAZANI NA SHAWSHANK

ocenił(a) serial na 7
_Joy

SKAZANI NA SHAWSHANK

ocenił(a) serial na 7
_Joy

sSandra no nie wybacze Ci chyba za tą grupę. tragedia jakas same moje ukochane filmy i widać nikt tu na nie nie głosuje. ja nie wiem co tu wybrać ojej

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Ja się właśnie zastanawiam co wybrać. Toż to jakaś "grupa śmierci" xD

ocenił(a) serial na 7
_Joy

sSandra no nie wybacze Ci chyba za tą grupę. tragedia jakas same moje ukochane filmy i widać nikt tu na nie nie głosuje. ja nie wiem co tu wybrać ojej

monisia99

Dziewczyny muszę się pochwalić! Zrobiłam sobie w końcu tatuaż!!! Właśnie wróciłam i generalnie polecam wszystkim, które rozważają, a się boją! Nie ma czego :) mam taki śliczny kluczyk wiolinowy z boku nadgarstka! jest boski, pokochałam od dzisiaj swój nadgarstek ;D

sandra_crashdown

Haha super gratuluje kochana;* ;D Ja też myślę sobie kiedyś zrobić:p Bolało??:P

izka21gramowa

Mirabelko nie bolało ani trochę! czułam jakby mnie ktoś lekko podszczypywał w rękę i to by było na tyle, ale generalnie gościu, który mi to robił tak mnie zajął rozmową, że jak to ja zaraz się rozgadałam i zanim doszłam do sedna sprawy to już było "PO" ;D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Oooo, no to super, ja niestety muszę czekać do tej osiemnastki, bo moi rodzice by się w nigdy w życiu nie zgodzili na tatuaż :(

Przepraszam że mnie tu ostatnio często nie ma, ale mam teraz taki nawał nauki, że szkoda gadać :/ Przychodzę do domu i bite 6 godzin muszę się uczyć do jakichś co rusz nowych testów :/ A jak mam weekned to większość dnia odsypiam a potem czytam książki bo się wzięłam za kilka naraz i nie umiem ich skończyć :P

ocenił(a) serial na 7
_Joy

przepraszam najmocniej ale tak się. zajęłam oglądaniem x factora źe zapomniałam o głosowaniu :-) oddaje głos na szybkich i wściekłych

_Joy

Generalnie właśnie się zorientowałam, że Andrew jest w grafiku ;P buahahaha jakoś tak ten cenny fakt przeszedł na forum bez większego echa ;P a czy ja go mogę dostać na czwartek??? :)

A no i przy okazji ponawiam swój głos z wczoraj na SKAZANI NA SHAWSHANK.

ocenił(a) serial na 7
_Joy

ja tez bym sobie zrobiła Sandy jakiś malutki też na nadgarstku ale niestety mąż mnie z domu by wygonił. dalej głosuje na szybkich i wściekłych alee i tak mnie przebijecie.

Sandy kponiecznie obejrzyj najnowszy odcinek glee i podziel się wraźeniami

monisia99

Wieczorem mam lot powrotny do domu, więc od jutra znów zasiądę do moich seriali ;P jak tylko oglądnę Glee to dam oczywiście znać :)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

To ja coś napisze.
Nowy sezon Glee jest fajny, nie spodziewałam się takiego dobrego pierwszego odcinka. I co najważniejsze, Finn mi nie zakłócał przyjemności odbioru.
A coś więcej może potem.

katia_2007

Ogladnelam wlasnie ;D strasznie mi sie podobal nowy odcinek :) bylo tyle cieplych i wzruszajacych momentow, ze uparcie musialam powstrzymywac lzy :) Tak na szybciocha:

- podoba mi sie historia tej nowej laleczki i jej mamy :) przy kazdej ich scenie dlawilam sie lzami ;P
- pozegnanie Kurta i ojca w samochodzie na lotnisku, noz kurde, a zalozylam sobie ostatnio, ze musze przestac sie tak wzruszac na filmach i plakac z byle powodu ;P
- oczywiscie ryczalam tez w koncowej scenie razem z Rachel przy fontannie ;D jestem slabaaaaaaaaaaaaaaaa :(
No i na koniec podsumowanie odcinka: Sam jest boski, Blaine jak zawsze <3, Kurt wyladnial, a Kate Hudson rzadzi!!!!!!!!!!! A do tego wszystkiego odcinek bez Mercedes i Finna na plus ;P

monisia99

Monia gdzie ogladasz w sieci Xfactora? bo ja bym sobie tego amerykanskiego zobaczyla, a u mnie w tv poleci dopiero za dwa tygodnie i nie chce tak dlugo czekac :/

ocenił(a) serial na 7
_Joy

na youtube kochana, obejrzalam wszystko co mozliwe i uk i usa odcinki. akurat w uk wybrali juz finalistow i bedo odcinki na żywo teraz. ja dalej nie mam możliwości pisania z kompa bo dalej nie działa mi klawiatura i czekam aż przyjdzie. wczoraj zaczęłam oglądać skanaznego na śmierć i super jest sobie przypomnieć serial na nowo. nawiasem mówiąc to nie znoszę mel b jej co za krowa jeżeli chodzi o jury x factora, najgorsza jurorka w historii wszystkich sezonów. odnośnie britney to robi tako głupio minę z otwartą buzią. demi jest słodka i fajna naprawdę. wiem że ma być na foxie bo reklamują ale nie wiem kiedy, a na zagranicznych to nie mam pojęcia na jakim leci.

odcinek glee cudowny. ta nowa laska bosko śpiewa i mam nadzieję że nią sam się zainteresuje. fajnie że nie było ,mercedes i fina, szkoda jedynie że nie było quinn. kate hudson jest boska i jak ona tak śpiewa to jestem pełna podziwu. młody pucerman super
śpiewa i jest słodki, a nowy koleś od rachel też jest fajny w końcu jakiś normalny facet dla rachel. kurt ma fajne włosy a blaine jest cudny

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Rola Quinn, w ogóle ma być dość ograniczona w tym sezonie. Mnie tak Pucka brakowała, a ten jego "brat" to taka słabsza wersja, ale tylko jak dla mnie.
Kurt i Bleine, to chyba będą ulubieńcy tego sezonu. I podobnie wzruszyłam się podczas ostatniej sceny.

monisia99

No ja z Xfactor UK jestem na biezaco bo mi leci w tv, ale wlasnie z tym amerykanskim bedziemy miec spore opoznienie :/

Mlody Puck mi sie nie podoba, wiecie ze nie lubie typkow, ktorzy maja problemy z agresja ;P Puck byl taki zwykle nieszkodliwy, a ten jego brat to juz jest taki bardziej narwany xD no, ale pewnie sie zmieni i bedziemy mieli trojkat milosny Jake/Marley/Sam :D:D:D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

To ja od razu mówię że jestem Team Sam. :D

katia_2007

Ja tez xD

_Joy

Mysle, ze nie ma co na sile przdluzac i zamykam glosowanie w kolejnej juz grupie, ktorej zwyciezca bardzo pewnie zostaje SKAZANI NA SHAWSHANK.

Otwieram dla Was tym samym glosowanko w przedostatniej grupie, GRUPIE I :) przez nastepne 2 dni glosujecie na:

TITANIC
TROJA
TYLKO MNIE KOCHAJ
TWOJ NA ZAWSZE
TRZY METRY NAD NIEBEM
THE BREAKFAST CLUB
TRUMAN SHOW

Glosowanie zamkne we wtorek wieczorem ;)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Trudny wybór mam w tej grupie. ale wybiorę...

TYLKO MNIE KOCHAJ.

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

TITANIC

ocenił(a) serial na 7
monisia99

TITANIC

ocenił(a) serial na 7
monisia99

TITANIC

izka21gramowa

TYLKO MNIE KOCHAJ

sandra_crashdown

Wiecie co normalnie bym pewnie glosowala na Titanica i pewnie i tak wygra, ale zeby bylo bardziej interesujaco zaglosuje na TYLKO MNIE KOCHAJ :P

sandra_crashdown

Kocham Cie Sandy normalnie za ten głos;D;*

izka21gramowa

Tylko za glos? :( buuuu, ja Cie kocham bo jestes ;*

sandra_crashdown

No tak ogólnie kochana to ja też Cię za to kocham, ale dzisiaj to normalnie podwójnie;*;D

izka21gramowa

A to mam dla Ciebie nagrode jak tak ;D no chyba, ze juz widzialas ;P

http://www.youtube.com/watch?v=MtSQ_4RDGDw

sandra_crashdown

O cholerka, nie widziałam;D Dzięki kochana;* No ja nie wiem osobiście, bo nigdy nie stawałam się wampirem(a szkoda ;P), ale wydaje mi się, że ona chyba powinna jakoś to odczuwać, że coś jest nie tak jak się obudziła a nie rżnąć głupa, że o jejciu jestem martwa;D

P.S. Jakoś wcześniej mi to umknęło, ale to z krwi boskiego Damonka stała się wampirem, więc teraz łączy ich jeszcze więcej i spr to przebić Stefcio haha;D

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

to ja dla odmiany zagłosuję na TRZY METRY NAD NIEBEM :p

Filmiku nie widziałam ale teskt eleny : Oh my Good that I'm dead ? obłędny ,jaka ona domyślna jest, zś sarkastycznego Damona chyba nie polubię ....

A mnie kto kocha ?

monisia99

Ja Cie kocham ;* ale generalnie mam nadzieje, ze wszystkie sie tu kochamy ;) ;*

I jakby sila rzeczy po tych "kochaniowych" wyznaniach glosuje na TYLKO MNIE KOCHAJ ;p

monisia99

Coo??:P Czy ja dobrze widzę co Monią na pisała, że nie polubi DAMONKA???:p Przecież on jest zawsze sarkastyczny, to jedna z jego cech opisowych:P Zresztą jak go można NIE LUBIC!:P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

TYLKO MNIE KOCHAJ

izka21gramowa

TYLKO MNIE KOCHAJ

ocenił(a) serial na 7
_Joy

chodzi mi o to że jak zrobi się jak w pierwszym sezonie to z moją miłością do niego to może być różnie, ale miejmy nadzieje, że będzie miał też ludzką twarz

monisia99

To nas zkochany Damonek, on zawsze ma ludzką twarz. choćby głęboko ukrytą;) No ma trochę poszaleć, ale to zawsze on;D

monisia99

Monia a jak Ci idzie czytanie Darow Aniola? Ja wlasnie skonczylam City of Lost Souls i nie moge uwierzyc, ze bede musiala czekac na nastepna ksiazke do 2014 :/ to jakas kpina jest!

Zastanawiam sie za co sie teraz zabrac bo troche jest tych ksiazek, ktore chcialabym przeczytac, ale sklaniam sie ku Fiftty Shades of Grey. Ktos czytal???

sandra_crashdown

Nie czytałam, ale też się napaliłam na tą książkę:P Tylko, że potem przeczytałam opinie ludzi i znaczna większość jest zawiedziona nią.

izka21gramowa

No teraz nagle jest taka fala krytykowania tej ksiazki, ale przeciez jakby nie bylo na swiecie pozytywnie ja przyjeto. Sama z siebie bestsellerem sie nie stala ;P mam wrazenie, ze krytykuja ja ludzie, ktorzy maja problem z wlasna seksualnoscia xD

sandra_crashdown

Heh no może choć ja czytałam wypowiedzi, że właśnie jest słaba pod tym względem;P Podawali jakiś inny przykład o podobnej tematyce, ale lepsza niby:P Wiesz tak czy siak ja ją i tak przeczytam, bo ludziom nie wierzę i wolę się sama przekonać;P

A teraz zaczęłam oglądać El Barco hiszpański serial, bardzo fajny:P Polecam:P Gra tam ten przystojniacha z Trzy metry nad niebem:P A propo oglądałaś już Tylko ciebie chcę??:P

izka21gramowa

Nie ciagnie mnie specjalnie do ogladania, ale pewnie kiedys zobacze ;D dla zasady ;) zaczelam wczoraj ogladac w koncu New Girl i musze przyznac, ze bardzo mnie wciagnal :) kilka razy dostalam mega smiechawy, a dopiero zobaczylam 3 odcinki ;P POLECAM tym, ktorzy jeszcze nie ogladaja, ale wiem, ze wiekszosc z Was juz oglada ;) Jess generalnie wymiata <3

sandra_crashdown

No to oglądnij bo jak dla mnie lepszy od jedynki:P I jest tam taka nowa, której się nie chce prać po pysku jak tej Babi całej:P No nie mam żywcem z kim o nim pogadać no!:P