SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 9 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P
Zanim przypomnę Wam wszystkim krotko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę
sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy
zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.
A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten
krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy
i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie
dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o
tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieję, że wytrwamy w niezmienionym
składzie.
A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu
tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy,
można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych
wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś
zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-
postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w
ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to
choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie
wyżywać się na innych :).
A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
I jeszcze jedno. Jeśli masz zamiar pisać tu teksty w stylu "Dziecko, ogarnij się", to
możesz stąd spadać. "Regulamin" został stworzony tylko i wyłącznie dla zabawy i nikt nie
bierze tego na serio. Więc proszę-skoro masz zamiar kogoś obrażać, nie pisz wcale.
Wszyscy będą szczęśliwsi.
Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za
co bardzo jej dziękuję :*)
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja
przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa
DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa
DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa
DLA DANA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-monisia99
Czwartek-alexxa
Niedziela-_Joy
DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown
DLA ANDREW
Środa-_Joy (zamawiać, zamawiać!)
No nie może być, że ktoś tak samo jak ja głosował:P No oprócz Madzi w poprzednim głosowaniu:P Tak to zawsze wychodzą te filmy na które nie głosowałam:p Cholerna demokracja:P
SKAZANI NA SHAWSHANK
Sory dziewczyny że mnie nie ma ostatnio ale wgl w domu nie bywam. Szkola, znajomi i tak wychodzi że przychodze po 21 cała zmęczona, ale powiem wam ze dawno nie byłam tak zadowolona z wszystkiego :D
sSandra no nie wybacze Ci chyba za tą grupę. tragedia jakas same moje ukochane filmy i widać nikt tu na nie nie głosuje. ja nie wiem co tu wybrać ojej
sSandra no nie wybacze Ci chyba za tą grupę. tragedia jakas same moje ukochane filmy i widać nikt tu na nie nie głosuje. ja nie wiem co tu wybrać ojej
Dziewczyny muszę się pochwalić! Zrobiłam sobie w końcu tatuaż!!! Właśnie wróciłam i generalnie polecam wszystkim, które rozważają, a się boją! Nie ma czego :) mam taki śliczny kluczyk wiolinowy z boku nadgarstka! jest boski, pokochałam od dzisiaj swój nadgarstek ;D
Mirabelko nie bolało ani trochę! czułam jakby mnie ktoś lekko podszczypywał w rękę i to by było na tyle, ale generalnie gościu, który mi to robił tak mnie zajął rozmową, że jak to ja zaraz się rozgadałam i zanim doszłam do sedna sprawy to już było "PO" ;D
Oooo, no to super, ja niestety muszę czekać do tej osiemnastki, bo moi rodzice by się w nigdy w życiu nie zgodzili na tatuaż :(
Przepraszam że mnie tu ostatnio często nie ma, ale mam teraz taki nawał nauki, że szkoda gadać :/ Przychodzę do domu i bite 6 godzin muszę się uczyć do jakichś co rusz nowych testów :/ A jak mam weekned to większość dnia odsypiam a potem czytam książki bo się wzięłam za kilka naraz i nie umiem ich skończyć :P
przepraszam najmocniej ale tak się. zajęłam oglądaniem x factora źe zapomniałam o głosowaniu :-) oddaje głos na szybkich i wściekłych
Generalnie właśnie się zorientowałam, że Andrew jest w grafiku ;P buahahaha jakoś tak ten cenny fakt przeszedł na forum bez większego echa ;P a czy ja go mogę dostać na czwartek??? :)
A no i przy okazji ponawiam swój głos z wczoraj na SKAZANI NA SHAWSHANK.
ja tez bym sobie zrobiła Sandy jakiś malutki też na nadgarstku ale niestety mąż mnie z domu by wygonił. dalej głosuje na szybkich i wściekłych alee i tak mnie przebijecie.
Sandy kponiecznie obejrzyj najnowszy odcinek glee i podziel się wraźeniami
Wieczorem mam lot powrotny do domu, więc od jutra znów zasiądę do moich seriali ;P jak tylko oglądnę Glee to dam oczywiście znać :)
To ja coś napisze.
Nowy sezon Glee jest fajny, nie spodziewałam się takiego dobrego pierwszego odcinka. I co najważniejsze, Finn mi nie zakłócał przyjemności odbioru.
A coś więcej może potem.
Ogladnelam wlasnie ;D strasznie mi sie podobal nowy odcinek :) bylo tyle cieplych i wzruszajacych momentow, ze uparcie musialam powstrzymywac lzy :) Tak na szybciocha:
- podoba mi sie historia tej nowej laleczki i jej mamy :) przy kazdej ich scenie dlawilam sie lzami ;P
- pozegnanie Kurta i ojca w samochodzie na lotnisku, noz kurde, a zalozylam sobie ostatnio, ze musze przestac sie tak wzruszac na filmach i plakac z byle powodu ;P
- oczywiscie ryczalam tez w koncowej scenie razem z Rachel przy fontannie ;D jestem slabaaaaaaaaaaaaaaaa :(
No i na koniec podsumowanie odcinka: Sam jest boski, Blaine jak zawsze <3, Kurt wyladnial, a Kate Hudson rzadzi!!!!!!!!!!! A do tego wszystkiego odcinek bez Mercedes i Finna na plus ;P
Monia gdzie ogladasz w sieci Xfactora? bo ja bym sobie tego amerykanskiego zobaczyla, a u mnie w tv poleci dopiero za dwa tygodnie i nie chce tak dlugo czekac :/
na youtube kochana, obejrzalam wszystko co mozliwe i uk i usa odcinki. akurat w uk wybrali juz finalistow i bedo odcinki na żywo teraz. ja dalej nie mam możliwości pisania z kompa bo dalej nie działa mi klawiatura i czekam aż przyjdzie. wczoraj zaczęłam oglądać skanaznego na śmierć i super jest sobie przypomnieć serial na nowo. nawiasem mówiąc to nie znoszę mel b jej co za krowa jeżeli chodzi o jury x factora, najgorsza jurorka w historii wszystkich sezonów. odnośnie britney to robi tako głupio minę z otwartą buzią. demi jest słodka i fajna naprawdę. wiem że ma być na foxie bo reklamują ale nie wiem kiedy, a na zagranicznych to nie mam pojęcia na jakim leci.
odcinek glee cudowny. ta nowa laska bosko śpiewa i mam nadzieję że nią sam się zainteresuje. fajnie że nie było ,mercedes i fina, szkoda jedynie że nie było quinn. kate hudson jest boska i jak ona tak śpiewa to jestem pełna podziwu. młody pucerman super
śpiewa i jest słodki, a nowy koleś od rachel też jest fajny w końcu jakiś normalny facet dla rachel. kurt ma fajne włosy a blaine jest cudny
Rola Quinn, w ogóle ma być dość ograniczona w tym sezonie. Mnie tak Pucka brakowała, a ten jego "brat" to taka słabsza wersja, ale tylko jak dla mnie.
Kurt i Bleine, to chyba będą ulubieńcy tego sezonu. I podobnie wzruszyłam się podczas ostatniej sceny.
No ja z Xfactor UK jestem na biezaco bo mi leci w tv, ale wlasnie z tym amerykanskim bedziemy miec spore opoznienie :/
Mlody Puck mi sie nie podoba, wiecie ze nie lubie typkow, ktorzy maja problemy z agresja ;P Puck byl taki zwykle nieszkodliwy, a ten jego brat to juz jest taki bardziej narwany xD no, ale pewnie sie zmieni i bedziemy mieli trojkat milosny Jake/Marley/Sam :D:D:D
Mysle, ze nie ma co na sile przdluzac i zamykam glosowanie w kolejnej juz grupie, ktorej zwyciezca bardzo pewnie zostaje SKAZANI NA SHAWSHANK.
Otwieram dla Was tym samym glosowanko w przedostatniej grupie, GRUPIE I :) przez nastepne 2 dni glosujecie na:
TITANIC
TROJA
TYLKO MNIE KOCHAJ
TWOJ NA ZAWSZE
TRZY METRY NAD NIEBEM
THE BREAKFAST CLUB
TRUMAN SHOW
Glosowanie zamkne we wtorek wieczorem ;)
Wiecie co normalnie bym pewnie glosowala na Titanica i pewnie i tak wygra, ale zeby bylo bardziej interesujaco zaglosuje na TYLKO MNIE KOCHAJ :P
A to mam dla Ciebie nagrode jak tak ;D no chyba, ze juz widzialas ;P
http://www.youtube.com/watch?v=MtSQ_4RDGDw
O cholerka, nie widziałam;D Dzięki kochana;* No ja nie wiem osobiście, bo nigdy nie stawałam się wampirem(a szkoda ;P), ale wydaje mi się, że ona chyba powinna jakoś to odczuwać, że coś jest nie tak jak się obudziła a nie rżnąć głupa, że o jejciu jestem martwa;D
P.S. Jakoś wcześniej mi to umknęło, ale to z krwi boskiego Damonka stała się wampirem, więc teraz łączy ich jeszcze więcej i spr to przebić Stefcio haha;D
to ja dla odmiany zagłosuję na TRZY METRY NAD NIEBEM :p
Filmiku nie widziałam ale teskt eleny : Oh my Good that I'm dead ? obłędny ,jaka ona domyślna jest, zś sarkastycznego Damona chyba nie polubię ....
A mnie kto kocha ?
Ja Cie kocham ;* ale generalnie mam nadzieje, ze wszystkie sie tu kochamy ;) ;*
I jakby sila rzeczy po tych "kochaniowych" wyznaniach glosuje na TYLKO MNIE KOCHAJ ;p
Coo??:P Czy ja dobrze widzę co Monią na pisała, że nie polubi DAMONKA???:p Przecież on jest zawsze sarkastyczny, to jedna z jego cech opisowych:P Zresztą jak go można NIE LUBIC!:P
chodzi mi o to że jak zrobi się jak w pierwszym sezonie to z moją miłością do niego to może być różnie, ale miejmy nadzieje, że będzie miał też ludzką twarz
To nas zkochany Damonek, on zawsze ma ludzką twarz. choćby głęboko ukrytą;) No ma trochę poszaleć, ale to zawsze on;D
Monia a jak Ci idzie czytanie Darow Aniola? Ja wlasnie skonczylam City of Lost Souls i nie moge uwierzyc, ze bede musiala czekac na nastepna ksiazke do 2014 :/ to jakas kpina jest!
Zastanawiam sie za co sie teraz zabrac bo troche jest tych ksiazek, ktore chcialabym przeczytac, ale sklaniam sie ku Fiftty Shades of Grey. Ktos czytal???
Nie czytałam, ale też się napaliłam na tą książkę:P Tylko, że potem przeczytałam opinie ludzi i znaczna większość jest zawiedziona nią.
No teraz nagle jest taka fala krytykowania tej ksiazki, ale przeciez jakby nie bylo na swiecie pozytywnie ja przyjeto. Sama z siebie bestsellerem sie nie stala ;P mam wrazenie, ze krytykuja ja ludzie, ktorzy maja problem z wlasna seksualnoscia xD
Heh no może choć ja czytałam wypowiedzi, że właśnie jest słaba pod tym względem;P Podawali jakiś inny przykład o podobnej tematyce, ale lepsza niby:P Wiesz tak czy siak ja ją i tak przeczytam, bo ludziom nie wierzę i wolę się sama przekonać;P
A teraz zaczęłam oglądać El Barco hiszpański serial, bardzo fajny:P Polecam:P Gra tam ten przystojniacha z Trzy metry nad niebem:P A propo oglądałaś już Tylko ciebie chcę??:P
Nie ciagnie mnie specjalnie do ogladania, ale pewnie kiedys zobacze ;D dla zasady ;) zaczelam wczoraj ogladac w koncu New Girl i musze przyznac, ze bardzo mnie wciagnal :) kilka razy dostalam mega smiechawy, a dopiero zobaczylam 3 odcinki ;P POLECAM tym, ktorzy jeszcze nie ogladaja, ale wiem, ze wiekszosc z Was juz oglada ;) Jess generalnie wymiata <3