SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 9 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P
Zanim przypomnę Wam wszystkim krotko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę
sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy
zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.
A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten
krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy
i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie
dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o
tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieję, że wytrwamy w niezmienionym
składzie.
A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu
tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy,
można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych
wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś
zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-
postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w
ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to
choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie
wyżywać się na innych :).
A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
I jeszcze jedno. Jeśli masz zamiar pisać tu teksty w stylu "Dziecko, ogarnij się", to
możesz stąd spadać. "Regulamin" został stworzony tylko i wyłącznie dla zabawy i nikt nie
bierze tego na serio. Więc proszę-skoro masz zamiar kogoś obrażać, nie pisz wcale.
Wszyscy będą szczęśliwsi.
Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za
co bardzo jej dziękuję :*)
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja
przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa
DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa
DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa
DLA DANA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-monisia99
Czwartek-alexxa
Niedziela-_Joy
DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown
DLA ANDREW
Środa-_Joy (zamawiać, zamawiać!)
WOW :P szybciochem Ci to idzie :) ja niestety nie potrafie tak sprintem seriali ogladac i zwykle jeden sezon to u mnie przynajmniej kilka ladnych dni :P
No ja akurat lubie George'a, wiec zwykle jestem rozdarta przy ogladaniu tego serialu, ale mam o tyle dobrze, ze chociaz raz nie bede rozczarowana - jakkolwiek serial sie nie skonczy :P chociaz pewnie ostatecznie bedzie mi zal tego drugiego :P jedyne czego bardzo bym nie chciala to, zeby Lemon skonczyla z Georgem, nie pasuja mi do siebie i juz! Lavon i Lemon to juz inna historia :) ich w zupelnosci kupuje :) lub tez jak ostatnio spekulowalysmy z Kasia: Lemon+Wade :P byl juz ten odcinek jak udawala jego dziewczyne???
no co ty a ma być taki odcinek ? ale dziwne to będzie absolutnie Wade i Lemon to by była jakaś abstrakcja....
No jest taki w pierwszym sezonie :) wiesz, ze ja jestem zwolenniczka abstrakcyjnych zwiazkow :) poki wszystko trzyma sie granicy rozsadku(czyt. nie leca szyby i nikt nikogo nie sprzedaje za nieruchomosci xD), a przy tym jest ciekawe oczywiscie :P
Dla mnie komedia romantyczna powinna być taka uroczo magiczna jak np, nasze rodzime Tylko mnie kochaj;)
jak w tym samochodzie go przezwała "sztywniak" było świetne , dzięki niej się wyluzował :)
Haha ja miałam taką fazę, że jak była matura to codziennie oglądałam go, tak dla odreagowania;D Dzień w dzień;P
Jest w nim cos takiego, ze masz ochote ta dziewczynke wziac w ramiona, przytulic mocno i juz nie wypuszczac :)
taaak <3 a poza tym jak tak małą dziewczynka mogła powiedzieć coś tak głębokiego, mało jaki dorosły potrafi, a tu proszę bardzo :D
dobra dziewczyny chwalić się kto oglądał revenge ? bo mam pytanie
Hehe oglądam odcinek gdziek oleś robi strptiz w autobusie hehe i od razu buźka mi się uśmeichnęła czy to jakieś zboczenie hehe :P
Niestety ja jeszcze nie ... dopiero skonczylam OUaT <3 oficjalnie juz chyba wrzuce go do ulubionych :)
Ja jeszcze też nic nie oglądałam, dodatkowo mam zaległości, ale czasu teraz nie mam a jak już mam to na co innego przeznaczam.
Dzisiaj mi się dziewczynki skończył kurs i mi smutno normalnie;(
Załapałam się na kurs na sprzedawcę z kasą fiskalną, niby nic takiego, ale pewnie prędzej dostanę po tym kurs niż po swoim zawodzie. Poznałam kilka fajnych dziewczyn, do tego wychodziłam codziennie z domu i człowiek sie przyzwyczaja a teraz znowu siedzenie w domu;( I do tego facet od kursu na komputerach był świetny, babeczka od teorii też super, ale z nim to tak się ośmiałam, ze szok;D
no właśnie z tym zawodem trudno w dzisiejszym czasach, ja jestem w klasie maturalnej i jeszcze dokładnie nie określiłam na co chcę iść , a to mnie przeraża :/
Ja też nie wiedziałam po liceum na co chce iść. Po maturze pracowałam na stażu w szkole i miałam rok przerwy od studiów, bo kompletnie nie wiedziałam na co iść. Dopiero w szkole jakoś mnie namówiły te kobitki, żebym poszła na wczesnoszkolną i poszłam. Teraz robię co innego na magisterce, bo chciałam mieć 2 kierunek. A Ty dobrze się zastanów co "Cię interesuje i jakie kierunki są chodliwe tzn. po jakich będziesz mieć dużo większe prawdopodobieństwo dostania pracy, żebyś nie zmarnowała tych lat studiów.
właśnie wiem i też się nad tym zastanawiam,czy nie poczekać rok i potem zdecydować, ale z drugiej strony jak mi ten rok nic nie da to mogę sobie popsuć życie
scrool to te coś w myszcze ta kulka :P co jeździ od góry do dołu :P a touchpad w laptopie to w skrócie to co służy za mysz
oglądałam dopiero oczywisćie z przewijaniem trudną miłosć z kirsten stewart nic powalajacego ale chyba jej najlepsza rola .....
Znalazlam cos dla Was na tumblr :)
http://doe-eyed-girly-evil.tumblr.com/post/34094011928/when-you-lose-somebody-ev ery-candle-every-prayer
Ciekawie zrobione musze przyznac ...
Świetne! <33
Dziewczyny, muszę się Wam wyżalić :P Po prostu NIENAWIDZĘ mojej baby z plastyki. Jak ją widzę to mam ochotę rzucić w nią krzesłem. Otóż, podam przykład z zeszłego tygodnia. 4 godziny męczyłam się z jedną pracą. Poszłam z nią do oceny "Ja tu widzę pustą przestrzeń, tu jest trochę za jasno, więc trzeba by to przyciemnić. Albo to poprawisz albo 2+, a szkoda, bo mogłoby być 5." No to ja oczywiście na drugi dzień przynoszę tą poprawioną pracę (ile nad tym się naprzeklinałam to już nawet mi się myśleć nie chce ;P). Ten babsztyl się na to patrzy i do mnie "Hmmm... No niby jest poprawione, ale tu jest trochę za ciemno, trzeba było to rozjaśnić" no to ja do niej, że ona sama kazała mi to przyciemnić "Nie opowiadaj głupot, przecież ja wiem lepiej co mówiłam. Dostateczny." I TAK JEST PRAKTYCZNIE CO LEKCJE. Jak tak dalej pójdzie to na półrocze będę mieć 2 z plastyki -,- Z PLASTYKI! Mama mnie chyba do domu nie wpuści! Albo ostatnio biegłam spóźniona na lekcje jeszcze z słuchawkami w uszach, a ona mnie woła, podchodzi do mnie i "A dlaczego to koleżanka mi nie powiedziała dzień dobry? Ja z łatwością mogę zachowanie obniżyć." Aaaaa, myślałam wtedy że jej tam zaraz strzelę w twarz! Takiej jędzy jeszcze nie spotkałam po prostu -,-
Hahaha a niech punkt w regulaminie, który mówi, że masz jej mówić "dzień dobry". Głupia krowa i tyle i do tego się na Ciebie uwzięła, chyba, że dla wszystkich jest taka?? Trzeba jej było powiedzieć, że Ty z łatwością możesz pojechać do kuratora i mu opowiedzieć wszystko. A tak przy okazji to jej powiedz, że wiedziałaś, że te pseudo-artystki mają nierówno pod sufitem, ale żeby aż tak?...:P
no bez przesady :) może spróbuj po prostu z nią porozmawiać spokojnie, albo niech twoi rodzice pójdą i z nią porozmawiają
Rozmawianie z nią jest jak mówienie do ściany. Poza tym, ona ma zawsze rację, nawet nie wolno jej wmawiać inaczej. Przemęczę się ten jeden rok i jakoś przeżyję ;P
a w której jesteś klasie ? bardzo ci współczuję , nauczyciel powienien wspierać, a nie być okrutnym
No ja tylko w gim miałam w liceum już mnie nie męczyli:P I do tego to była moja kuzynka i kablowała na mnie do mamuśki:P
Magda jak ja Ci zazdroszcze, ze mialas w sobie tyle samozaparcia i odpuscilas sobie GG ... ja musze sie z nia meczyc jeszcze przez kilka odcinkow :( cale szczescie nie przez pelny sezon :P ostatni odcinek to porazka i kazdemu szanujacemu sie widzowi radze ta farse omijac szerokim lukiem ;)
PS. wspolczuje nauczycielki :/ ale to plastyke macie w liceum??? Boze! za moich czasow nie bylo juz takich glupkowatych przedmiotow w szkole sredniej :P
Bo mam slabosc do Sebastiana :) zawsze mi sie podoba we wszystkich swoich rolach :) a teraz akurat przegladalam swoje ulubione blogi na tumblr i natknelam sie na ta urocza fotke, wiec pomyslalam, a co mi tam ;) zmieniam avka :P
No i Kapelusznik to fajna postac :D moglby sie czesciej pojawiac :P
W ogole nie wiem czy widzialas promo do nastepnego odcinka OUaT, wynika z niego, ze dr Whale jest dr Frankenstainem :D:D:D moze nam szeryfa ozywi <3
No to wreszcie wiemy kim on jest ,bo mnie było wiadomo:P
A wiesz,ze pomyślałam o tym samym??:P Zaraz jak zobaczyłam, ze ożywi ukochanego czarownicy to pomyślałam, że może nasz kochany myśliwy wróci:P Ale ogólnie zapowiada się na prawdę fajny odcinek;D
Bozeeee co ja bym dala, zeby Graham i Phillip byli regularnymi postaciami w OUaT <3
No, a skoro juz pytamy to .... czemu Jerr na avku??? xD
Bo po oglądnięciu mam na niego zajawkę;D Tzn. miałam do tej pory:P Bo już zmieniłam avatar;D
A właśnie, bo sobie przypomniałam, że miałaś rozważyć kwestię oglądania Lekarzy:P Nie mam z kim o nich gadać a dzieje się teraz:P
Aaaa bo chcialam cos polskiego ogladac, ale nie mam gdzie tego wcisnac :/ juz i tak nie wyrabiam z odcinkami ... aktualnie mam chyba 6 odcinkow do nadrobienia wszystkich seriali ktore ogladam systematycznie, wiec sama widzisz :P
No, ale przeciez Kasia oglada Lekarzy ... w ogole to gdzie ona sie podziewa ostatnimi dniami? :P cos ja wcielo :P
Ale ona ich za bardzo nie lubi:P A wiesz ja bym chciała z kimś pogadać co też je tak lubią jak ja:P
Ja też nie wyrabiam z odcinkami, ale jakoś dodaje inne:P Raz sie żyje:P