SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 9 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P
Zanim przypomnę Wam wszystkim krotko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę
sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy
zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.
A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten
krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy
i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie
dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o
tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieję, że wytrwamy w niezmienionym
składzie.
A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu
tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy,
można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych
wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś
zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-
postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w
ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to
choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie
wyżywać się na innych :).
A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
I jeszcze jedno. Jeśli masz zamiar pisać tu teksty w stylu "Dziecko, ogarnij się", to
możesz stąd spadać. "Regulamin" został stworzony tylko i wyłącznie dla zabawy i nikt nie
bierze tego na serio. Więc proszę-skoro masz zamiar kogoś obrażać, nie pisz wcale.
Wszyscy będą szczęśliwsi.
Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za
co bardzo jej dziękuję :*)
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja
przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa
DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa
DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa
DLA DANA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-monisia99
Czwartek-alexxa
Niedziela-_Joy
DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown
DLA ANDREW
Środa-_Joy (zamawiać, zamawiać!)
normalne :P a polskie to zależy, czasem trafi się coś fajnego , a co proponujesz :)
Hmm i tu kolejne pytanie jakie gatunki lubisz??
Ja teraz oglądam nowy Lekarze, choć tam niektórzy na nim psy wieszają, ale mi sie podoba taki pozytywny;) A już kompletnie na poprawę humoru i to Przepis na życie, wszystko tam wywołuje uśmiech na moich ustach a już teksty to mają obłędne;D A np,l. z kryminalnych, które też bardzo lubię to Kryminalni(już się niestety skończyli), Oficer, Paradoks czy Twarzą w twarz. A z obyczajowych to jeszcze teraz jest nowy Przyjaciółki i powiem ci, że bardzo przyjemny;)
oglądam / oglądałam wszystkie , a gatunki różne :), znasz jakieś fajne zagraniczne ? :)
A fantastyczne lubisz??:P
A tak na marginesie chciałam Ci powiedzieć, że przed chwilą mi fw dało znać, że skomentujesz moją odp na minutę:P Cholera to nasze fw wie wcześniej od nas samych, że chcemy coś napisać, jasnowidz;D
tak lubię, a fw to chyba naprawdę jasnowidz, jeśli u ciebie się tak dzieje, może czary ? :P
No właśnie zanim napisałam ten post to spr i nic nie było napisane a teraz mi pokazuje, że już było 45 min temu, ten fw mnie w konia robi:P
mi dzisiaj pokazuje zaś odświeżam co chwilę zważywszy ze jesteście na forum :)
Sandy odnośnie Rylana nie mogę patrzeć na jego występy - one są niesmaczne i jak Gary powiedział powinien odejść. Lucy nie lubię ale dzisiaj wykonanie było fajne chyba najlepsze bo nie jakieś country tylko normalna muzyka .
A ile się oszukałam tego Chefa całego bo na yt był podpisany w filmikach jaklo Jeff, na fw nie ma go w obsadzie, dopiero w imdb znalazłam, że to Chef-Jeff:P Masakra:P
Ale ciacho jest prawda??:P
ciacho jak nie wiem co i gra właśnie w Nieustraszonym :P ale tak m isię strasznie podoba koleś oj
Sandy a pytanie odnośnie Kyea ? Chyba za nim nie przepadasz ? Bo jak dla mnie to najlepsze wykonanie wieczoru a zoastałym i jeszcze 2 wtstępy do oglądnięcia. Zaś finałowa trójka to Kye, Ella, I James :)
No wlasnie jakos nieszczegolnie go lubie ... tzn. nie mam nic do niego, ale jest duzo innych osob, ktore jakos bardziej mnie chwytaja za serducho ;) dla mnie jesli chodzi o wczorajszy wystep to: District 3, James, Union J :)
A Twoja Mama za kim jest ?
Jak dla Mnie Kye, District3, Ella i James :P zaś jeśli chodzi o Ellę to strasznie jakos wygląda tzn grubo albo ja to wcześniej przeoczyłam....
A wiesz, ze ponoc wyciekly wyniki z glosowania publicznosci i jesli wierzyc plotkom to najwiecej glosow w obu odcinkach do tej pory mial Christopher :D
No, a Ella to zawsze byla okraglutka, ale wczoraj ja wyjatkowo niekorzystnie ubrali :/ jak sie ma takie uda to sie nie powinno nosic takiej kiecki :P
Ja go w Nieustraszonym zobaczyła, bo wcześniej starą wersję tego serialu oglądałam i uwielbiałam tam ten samochód;D No i myślałam, że ta wersja jakaś marna a tu nagle widzę głównego bohatera;D
Ja sie gubie w tym FW momentami :D szczegolnie jak sa odpowiedzi do roznych postow bo na przyklad pokazuje mi, ze sa 4 nowe wiadomosci na forum, a na przyklad link mi daje tylko do 2 i musze szukac i skrolowac w gore albo w dol i patrzec gdzies ktos jeszcze cos napisa :P wkurza mnie to!
I tez nie lubie Rylana, juz by se dali siana i go wyslali do domu ;)
Mnie też to wkurza, skoro pokazują ile jest nowych wypowiedzi to powinno nam pokazywać jaka wypowiedź do jakiego forum i wątku ac nie tak dziko;/
no właśnie, bo czasami te zmiany to nie dość, że nie wiadomo po co i dla kogo to jeszcze nie wiesz co do czego;/
Wiesz ile sie naszukalam linku do odcinkow po tych przerobkach :/ chcialam sobie najzwyczajniej w swiecie odznaczyc, ze ogladnelam kolejny odcinek serialu, a tu .... ZONK! dopiero jak juz prawie rozwalilam laptopa zeskrolowalam touchpadem przez przypadek w dol i nagle patrze JEST :P
"zeskrolowalam touchpadem" ja prosty człowiek jestem a Ty mi tu jakimś słownictwem operujesz, którego nie rozumiem:P
Hahaha, okay, juz wlaczam "translation mode" ;) w normalnym jezyku to bedzie chyba "zjechalam myszka" :D:D:D
Jeeeej :D to sie ciesze, ze mu dalas szanse bo warto :) i to tez jest raczej taki prosty serial bez zadnych udziwnien :P
no co ty kazdemu moze się pomylić a na forum to my wszsytkie mare jesteśmy więc nie obrażaj siebie bo z nami zadrzesz.
Popłakałam się nap ierwszym odcinku hart of dixie wiec jest chyba dobrze
Juz nie pamietam co tam sie dzialo takiego wzruszajacego, niemniej jednak ciesze sie, ze Ci sie podoba :) ja wlasnie ogladalam 2x03 i caly czas trzyma poziom :)
Ja pierdziele kolejny serial do oglądnięcia;D Masakra ja nie wiem kiedy się z tymi wszystkimi serialami wyrobie;D
Monia zastanawiam się czy oglądać 90210 nowy sezon, polecasz czy raczej rzucić ten serial w cholerę??:P
wiesz co taki sredni jest jak narazie jak nie masz jakieś chęci wielkiej to nie musisz ogląać. Ja niestety tak mam że jak zaczęłam coś oglądać to oglądam do końca :P
Cholercia ale Wade to super ciacho mam nadzieję że Zoe się za niego weźmie :P
A no mozna :D hehe widzisz teraz zauwazylam dopiero :) ale na dole jak sie zjedzie na sam dol strony to tez sie wyswietla opcja "odcinki" :)
Ogladnelam teraz "Przyjaciel do konca swiata" :) jejku jak mi sie strasznie podobal ten film :) az sie zawiodlam Monia, ze ocenilas tylko na 6 :P
no bo mi średnio się podobał cały film przewijałam.....
Taaa ten Wade z Hart on jest boski ten słoik z gumkami był boski :P Jak narazie nie istnieje żadna sansa na Annie i Liam ....
Wade jest fajny przez caly 1 sezon. W drugim mnie zaczal irytowac, chociaz w 3 odcinku jakby znowu wrocil do moich lask :P
Monia za godzine wyniki x factora :P mam Ci napisac kto odpadl??? :P
No ja to zauważyłam, bo jak zobaczyłam zmiany to właśnie chciałam ocenić jakiś odcinek i tylko tego szukałam:P
To o czym jest ten film??:P
To nie oglądam, bo już miałam nadzieję, że coś znowu pomiędzy nimi będzie;/
To muszę oblukać tego Weda;D
No właśnie a znając inwencję twórczą scenarzystów to Liam pewnie jeszcze musi przelecieć kilka panienek;/ Zrobili z niego takie szmaciarza a taką był ciekawą postacią wcześniej...
http://www.filmweb.pl/film/Przyjaciel+do+ko%C5%84ca+%C5%9Bwiata-2012-625065
POLECAM!!! bardzo ciekawie zrealizowany i inny niz wiekszosc komedii romantycznych :) do tego u mnie dochodzi osobista sympatiia do Keiry, wiec chyba nie moge byc tak do konca obiektywna ;)
To fajnie, bo już te typowe mi bokiem wyłażą. Zresztą ja nie przepadam w ogóle za romantycznymi chyba, że są na prawdę śmieszne a ostatnio z tym kiepsko;/
Ja bym bardziej powiedziala, ze wzrusza niz smieszy ... szczegolnie koncowe kilkanascie minut :) no, ale jak widac po ocenie chociazby Monique nie wszystkim sie podoba ;) w moj klimat jak najbardziej uderzyl .... chociaz jak tak teraz o tym mysle to w tym kontekscie slowo "uderzyl" jest troche nieodpowiednie :P:P:P
No to jak wzrusza to też dobrze, bo większość tych nowych komedii romantycznych to pozostawia ziewanie co najwyżej:P
To zalezy ... chociaz fakt faktem, ze czegos w tych filmach ostatnio brakuje. Bo albo sa krecone jakos tak na sile albo maja generalnie bardzo mylne pojecie o milosci i zwiazkach ;D ale tam :) na szczescie od czasu do czasu sie trafi taka perelka, ktora jak dla mnie jest wlasnie "Przyjaciel do konca swiata" :)
ta Sandy napisz mi dwójkę do odpadnięcia a ja sobie pozgaduję kto mógł odpaść :P
Nie ma sprawy ;) napisze Ci jak tylko sie skonczy, a tymczasem uciekam ogladac :P trzymaj kciuki za naszych ulubiencow :)
ja to przeczytalam to prawie spadłam z łóżka ,błagam napisz że Kay został plisssss :(
Zostal ... wiesz jak sie balam jak sie okazalo, ze jest w dogrywce, ze bede musiala Ci nie daj Boze napisac, ze odpadl :P i az mi sie smutno zrobilo ... do tego mama mi panikowala bo to tez jej ulubieniec i se mysle, noz kurde na zawal mi te dwie swiruski zejda, wiec lepiej niech zostanie xD
no to byłby podwójny pogrzeb i rodzinach na SWJ tragedia by była jakaś a ja osobisciep opadłabym w depresję i do konca moich dni byłam upośledzona dodatkowo.......
No to na szczęście moje i Twoje mamy Kay został :) więc wszystko dobrze się skończyło....
Nie wiem czemu broniłam się przed Hart of Dixie ale muszę napisać że zabójczo fajny serial, lekki do oglądania, śmeiszny a do tego ma swoje perypetie typu Lemon& Levan. Fajna byłaby z nich para a Zoe widzę jedynie przy przystojniaku Wadzie :) Jestem w połowie pierwszego sezonu czyli 11 odcinek :)