PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73451
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SWJ cz.3+offtopy

ocenił(a) serial na 7

SWJ już po raz 3 kontynuuje działalność!
<fanfary>

A więc, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P)innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D

KAŻDY CZŁONEK SWJ, POWINIEN PRZESTRZEGAĆ PARU ZASAD:
1.Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Kitek
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).

A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)

Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY
Kreciolka-DYREKTOR DS. MARKETINGU

NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-
Wtorek-
Środa-Kreciolka
Czwartek-Kreciolka
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-_Joy

NASZ GRAFIK DLA WRENA
Poniedziałek-Kreciolka
Wtorek-_Joy
Środa-_Joy
Czwartek-katia_2007
Piątek-Kreciolka
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-sandra_crashdown

NASZ GRAFIK DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
Piątek-
Sobota-Kreciolka
Niedziela-Kreciolka

NASZ GRAFIK DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Czwartek-_Joy
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
niedziela-alexxa

Enjoy! :D

_Joy

Zamawiam Jasona na poniedziałek póki jest miejsce! :D xDDDD

A tak poza tym jako wielka fanka Jasona/Jarii zamierzam wypowiadać się tu b. często więc cześć :D

ocenił(a) serial na 7
smiles

No to ja na wtorek chce Jasona i na piątek Tobyego. Chyba, że ktoś chce Tobyego to mogę odstąpić :)

katia_2007

Mi to osobiście na Toby'm nie zależy, tylko wszystkie Wrena pozajmowały! xD A on jeden ma angielski akcent :( xd

ocenił(a) serial na 7
smiles

Mnie się cudem Wren dostał kilka dni temu dzięki Sandrze, bo chyba zauważyła moje zakręcenie na jego punkcie ;P

katia_2007

Haha, farciara, masz dostęp do angielskiego akcentu xD

ocenił(a) serial na 7
smiles

akcentu i całej reszty :P już w czwartek :D

katia_2007

Pozdrów go :(

ocenił(a) serial na 7
smiles

hej...możemy zrobić taki myk, że dajmy na to każdy ostatni czwartek miesiąca będzie twój...nie będę taka zachłanna przecież :P

ocenił(a) serial na 7
katia_2007

a ja byłam w dobrym momencie na forum i mam Damona na poniedziałek i Tobego mam w czwartek hihi

monisia99

A ja VD nie oglądam i mi na Damonie nie zależy ^^

(Ale mimo wszystko wolę paring Damon&Elena niż Stefan&Elena, bo ten drugi to nudziarz, widziałam w Pilocie xD)

katia_2007

No to miło z Twojej strony :P

ocenił(a) serial na 7
smiles

A więc obejrzałam 1 część Władcy Pierścieni i jestem mile zaskoczona :D Najbardziej chyba lubię Aragorna i boskiego Orlando, ale to już było wiadome zanim on się tam pojawił :P No i Gandalf też jest spoko, mam nadzieję tylko, że go jakoś nie uśmiercą.

ocenił(a) serial na 7
_Joy

kolejne części są zdecydowanie lepsze.fakt film trwa długo ale zdecydowanie lepiej się ogląda film niż czyta książkę. Książka ma strasznie dużo opisów samych walk i krajobrazu, ogółem ciężka do czytania. Jednak że jeśtem czytomanką -przeczytałam. Aragorn jest świetny i małe hobbity również. Ja próbowałam obejrzeć incepcje ale po 20 min filmu zrezygnowałam. Film tragiczny.

ocenił(a) serial na 7
monisia99

ja nie lubię tego filmu a do boskiego Orlando wolę jeszcze bardziej boskiego Johnego Deppa :)

monisia99

Ejjjj Incepcja byla wlasnie calkiem fajna ;) A wracajac do Twojego pytania z poprzedniej czesci tematu to serial z Diana i Melissa to The Secret Circle ;P No i z Edziem i Jake'iem ;P Tak jak obiecalam wczoraj Adam & Cassie rulezzzzzz <3

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lxqzjpRd0M1qii7i0o6_250.gif

:P:P:P

A co do WP sie zgodze. Trylogie uwielbiam, ale tylko w wersji kinowej. Przez ksiazki nie moglam przebrnac. Przeczytalam Druzyna Pierscienia i polowe Dwoch Wiez i stwierdzilam, ze dalej po prostu nie dam rady :/ niestety :/ ale filmy sa swietne :)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Incepcja to chyba najgorszy film który zaczęłam oglądać..... uwierz nigdy mi się nie zdarza wyłączać filmu w trakcie zawsze jakoś staram się dokończyć ale ten po 20 min był tragiczny....]

Co do Trylogii faktycznie ciężko się czyta i ja też wolę wersję kinową.

Przez Ten Wasz kolejny serial TCS to wpadnę w paranoję jeśli zacznę go oglądać.... :) Tak było z TLG.

TLG ujdzie, najważniejszy chyba była koncówka jak przyszła Sutton w momencie gdy inni ją prawie opłakiwali. Na szczęście nie przeciągnęli akcji z zaginięciem Sutton. Ojciec Sutton napewno ma jakiś związek z chłopakiem córki i z bransoletką.....

To kto mi napisze jaki będzie kolejny ranking?

monisia99

To polecacie TLG? Tak samo wciąga jak PLL? :P

ocenił(a) serial na 7
smiles

Nie jest może tak bardzo dobre jak PLL ale całkiem całkiem.... Ja się wciągnęłam i doszedł mi do kolekcji kolejny odcinek.... Zacznij oglądać jak Ci się spodoba to zdecydujesz :)

smiles

Niby wciaga, ale .... potem akcja za bardzo stoi w miejscu i zaczyna irytowac :/ Przynajmniej mnie ... Tego ostatniego odcinka dalej nie ogladnelam ;P

No, ale jak widac chociazby po Incepcji gusta sa rozne, nawet w SWJ ;P

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

Ja tam uwielbiam Incepcje xd
Coś ostatnio się mało udzielam bo czasu nie mam :( A wczoraj jeszcze byłam na weselu więc chociaż tyle,że się dobrze bawiłam ;D
Witam nową członkinie ;)
I ja tam jakoś po 3 odc przestałam oglądać TLG , może pod koniec sezonu okaże się jednak, że źle zrobilam , ale jak coś to nad robie ;P

sandra_crashdown

To nie oglądam :P

A oglądacie Chloe King?

ocenił(a) serial na 8
smiles

Oglądałyśmy ;)
Przynajmniej ja i chyba Sandra z Magdą . Mi się osobiście podobał i jestem wkurzona, że go wycofali :( Wiadomo nie był jakiś wybitny ale miło się go oglądało xd

alexxa

Wycofali go? o.O

ocenił(a) serial na 8
smiles

No niestety :( Za mała oglądalność podobno .

alexxa

Czyli już nie ma nowy odcinków? Jak to się skończyło?

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

obejrzałam właśnie odcinek 9 sezonu Pogody na miłość i chciałam zapytać co to miało być? co to za początek? Julian bity przez jakiegoś gościa. A do tego nawet nie wyjaśnili całej akcji o co chodziło? Facet Quin krzyczący do niej że jej nie potrzebuje? Jakaś paranoja ..... A do tego wielki come back Dana? Oni zupełnie postradali zmysły. Zafundowali nam dosyć dziwny odcinek tak naprawdę nie wiadomo zmierzający do czego. Przejażdżki Brooke fajne z dzieciakami. No i powrót Chrisa też dosyć ciekawy, zrobi pewnie małe zamieszanie....

Aj obejrzałam też nowy odcinek Nikity fakt bez napisów bo ich jeszcze nie ma ale muszę stwierdzić że był całkiem całkiem. Po pierwsze co mi się bardzo podoba sojusz Alex i Nikity. Miło zobaczyć Birkoffa a do tego powrócił Michael. Złapali syna Madeline i całkiem ładne ciało chłopak ma :) A do tego widzę, że zależy mu na Alex i chyba z wzajemnością :) Amanda myśli, że jest cwana a jednak Percy jest od niej zdecydowanie lepszy. Choć fakt że guardians wiedzieli gdzie jest nadzór było dużym zaskoczeniem. Percy po mimo że jest zamknięty ma władzę.

Idę oglądać żonę idealną :)

monisia99

Kurcze nie ogladam ani Nikity ani Pogody na milosc :(

A Chloe King byla fajna :) i tez zaluje, ze ja zdjeli :( Ale za to mozecie sobie zaczac ogladac The Secret Circle bo gra tam teraz Brian wlasnie z Chloe King ;P I niech mi ktoras sprobuje nie kibicowac Adamowi i Cassie to dostaje zolta kartke od Stowarzyszenia ;P <to tylko tak, zeby powkurzac Madzie ;P>

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

może się wezmę, za ten Wasz TSC:P Tylko jak mi się spodoba to będzie źle bo znowu objerzę w 2 dni wszystkie odcinki i będę czekać na kolejne z utęsknieniem ...:) Sandra nie wkurzaj Madzi :) nie ładnie

monisia99

Haha ;P Madzia sama sobie wybrala taki marny pairing to teraz musi poniesc konsekwencje ;P

Nie no, wiadomo ze zartuje ;) jak juz zaczniecie ogladac TSC to same zobaczycie, ze wszystkie pary sa tam przerazliwie nudne i nie warto sie zadna ekscytowac prawde powiedziawszy ;D Ale tak dla zasady trzeba wprowadzic absolutny zakaz kibicowania Dianie i Adamowi ;P taka niepisana 9 regula SWJ :D:D:D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

zobaczymy, niczego nie można zakładać z góry....P skończyłam oglądać żonę idealną zabieram się za TSC.

Sandra tak wogóle to Twoja wina, że zaczynam oglądać TSC, powinnaś się z tego wyspowiadać ....:)

monisia99

Ojjjj wiesz ilu serialom ja uleglam z powodu Magdy i Sylwii ;D chyba polowy z tego co ogladam bym nie ogladala ;)

A tak w ogole to chcialam wam zakomunikowac, ze snil mi sie dzisiaj Ryan z O.C. Smiem twierdzic, ze wszystko spowodowala jego nowa fryzura w sezonie 3cim ;P dlugo sie rozwodzilam nad tym dlaczego nagle zaczal mi sie bardziej podobac i w koncu doszlam do wniosku, ze to przez nowy fryz ;P musialam nad tym zbyt intensywnie myslec, ze potem nawiedzil mnie we snie ;)

sandra_crashdown

O, chciałam kiedyś oglądać O.C, ale ostatecznie skończyłam na 90210 :p (lubicie??)

smiles

Ja nie ogladam, ale dziewczyny ogladaja i z tego co wiem to chyba im sie podoba ;)

A co do O.C, mozesz zaczac, nie pozalujesz ;) Seth Cohen potrzebuje kolejnej wiernej fanki po tym jak Monia go potraktowala :(

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Sandra nie zaczynaj .... :) smiles Seth jest .........:) O.C. jest naprawdę fajne a Ryan bajeczny :) Nie słuchaj Sandry i jak zaczniesz oglądać to przyłącz się do klubu Ryana a nieSetha :) Zresztą sama zdecydujesz .90210 też oglądam i powiem że podoba mi się.

Właśnie objerzałam pierwszy odcinek TSC i wniebowzięta nie jestem tak jak po PLL czy GG czy TLG. Zobaczymy siadam do drugiego odcinka. Choć Adam ma niesamowite spojrzenie, ale ogółem świnia z niego jest niezła....

monisia99

Hahaha TSC absolutnie nie umywa sie do GG czy PLL ;P Adam/emo kid/Edward bardzo dlugo irytuje ;P jest do zniesienia dopiero po zerwaniu z Diana ;D

A jeszcze wracajac do O.C ;) niestety lubie Ryana, wiec nie bede Cie odwodzic od lubienia Go ;) po prostu Seth to moje sloneczko na jasnym niebie ;P zawsze wywoluje usmiech na moje twarzy :) ale Ryan tez jest slodki ;P To Magda za nim nie przepada ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

oj Ty masz ze mną problem a ja mogę mieć z Magdą :) A co wy macie z tym Edwardem?Nazywacie tak Adama? Ja oglądam drugi odcinek i muszę napisać że tatuś Adam to przystojniak :)

ocenił(a) serial na 8
monisia99

No tatuś całkiem fajny, zgadzam się ;D
I tak, Adam to Edward a Jake to Jacob , dla nich xd I w sumie przez nie, dla mnie też ;)
Wgl Sandra jaki masz fajny avatar ;D

ocenił(a) serial na 7
alexxa

Jake to ten drugi co sypia z Meliisą tak? hehe a avatar slodki któś tu jest za Klausem i Caroline :)

monisia99

A dzieki, dzieki :) jakos nie moglam sie powstrzymac jak zobaczylam ta fote ;P ale dalej calym sercem kocham moj Forwood :):):)

Jake to Jake i pojawi sie dopiero za kilka odcinkow ;P cierpliwosci ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Forwood? zaczynam oglądać odcinek 4 ale jak narazie muszę powiedzieć że TSC nie jest tak wciągający jak pozostałe nasze seriale....... Kto wie kiedy będzie kolejny odcinek Innej?

monisia99

Czyzby jakos latem 2012? :/ Sama dokladnie nie wiem niestety.

Forwood = Forbes + Lockwood (Caroline&Tyler;P)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

aaaa Forwood nie zajarzyłam ...... szkoda że tak późno....

ocenił(a) serial na 7
monisia99

No normalnie nie wiem, ja kompletnie inne seriale oglądam niż wy no poza GG, PPL, 90210 i TLG.

ocenił(a) serial na 7
katia_2007

no ja to oglądam co wymieniłaś do tego jeszcze Nikitę, pogodę na miłość, żonę idealną, kości, glee i pewnie coś jeszcze ale już zapomniałam :) A Ty co oglądasz?

ocenił(a) serial na 7
monisia99

i oczywiście najważniejszy TVD :)

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Glee też oglądam.
Ale te sekretem kegi i inne takie to nie bardzo. No i The O.C. to z wielką sympatią do Ryana i Setha ale nawet przez pierwszy sezon nie przebrnęłam.

ocenił(a) serial na 7
katia_2007

no ja też nie, dziewczyny oglądają. The O.C. obejrzalam już wszystkie sezony ale i tak 4 najlepszy :)

monisia99

Hah, kiedyś obejrzałam Pilota, ale nie do końca :p Ja z kolei chciałam zacząć oglądać O.C ze względu na Rachel Bilson, którą wówczas polubiłam po epizodzie w HIMYM ;d

smiles

Rachel Bilson jest swietna w O.C :) w ogole wszyscy tam sa fajni :)
U mnie juz pojawila sie Taylor :/ serio?! ona bedzie z Ryanem?! ale przeciez dopiero co chciala sie ich pozbyc ze szkoly ;P eeeee czekam juz na ten epizod, w ktorym zabija Marisse ;D;D;D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

jaki epizod przecież to nie ona zabiła Marissę .... No będzie z nim ale teraz jest strasznie ekscentryczna i dziwna dosłownie. Później trochę się zmieni, ale ogólnie to nieszkodliwa postać. A u mnie pojawił się Jake w TSC. No całkiem całkiem choć wolę brunetów (typ Adama), a do tego cholernie szkoda mi Nicka oj słodki był i fajnie się na nich patrzyło z Melissą. A tak poza tym akcja z bitą śmietaną (Diana i Adam ) całkiem ładna :) A u mnie jutro znowu Damon gości :)