SWJ już po raz 3 kontynuuje działalność!
<fanfary>
A więc, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P)innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
KAŻDY CZŁONEK SWJ, POWINIEN PRZESTRZEGAĆ PARU ZASAD:
1.Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Kitek
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).
A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY
Kreciolka-DYREKTOR DS. MARKETINGU
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-
Wtorek-
Środa-Kreciolka
Czwartek-Kreciolka
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-_Joy
NASZ GRAFIK DLA WRENA
Poniedziałek-Kreciolka
Wtorek-_Joy
Środa-_Joy
Czwartek-katia_2007
Piątek-Kreciolka
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-sandra_crashdown
NASZ GRAFIK DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
Piątek-
Sobota-Kreciolka
Niedziela-Kreciolka
NASZ GRAFIK DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Czwartek-_Joy
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
niedziela-alexxa
Enjoy! :D
Właśnie nei wiem -,- Szukałam ale nie mogłam znaleźć . Bo to było na takiej ogólnej stronie z przystojniakami... :(
Ja nie mam tak,że uwielbiam długie włosy, bo wole krótkie, ale on ma jakieś takie cudowne..;)
Dosyć fajny, i już od dłuższego czasu przymierzam się do oglądania Supernatural, więc pewnie jego postać jest fajna, i by mnie całą postacią zauroczył ;)
Ale tamten mój jest po prostu idealny <3
Zgadzam się z tb Monika :)
ta :) a ja już nie raz próbowałam się przybrać do supernatural ale jakoś nie mogę, nie kręci mnie ten serial choć parę odcinków oglądałam :)
Ja go bardzo lubię, choć mam duże zaległości, które myślę na czasie nadrobić;) A co Jensena czyli serialowego Deana to jest podobny charakterem do Damona, też te cięte riposty i ironia w sposobie życia, uwielbiam go:D
Jak dla mnie jest normalny, ale własnie wiem,że jest taki ironiczny więc pewnie polubiłabym jego postać :)
tyle seriali już oglądam, że czasami zapomniam który kiedy leci i potem z opóźnieniem oglądam:) zacznij tutaj jeszcze jeden oglądać to zbzikujesz :)
No u sumie racja ;) Ale mam już tyle seriali w kolejce..;) Musze się za nie zabrać ale jak będe mieć chwile spokoju, ferie, czy może dopiero wakacje xd
Oj mam podobnie, nie dość, że zaległości z odcinkami seriali, które już oglądam to jeszcze nowe masakra może teraz to jakoś ogarnę tylko nie wiem gdzie je oglądne skoro moj serwis z serialami praktycznie wymarł;(
Swoją drogą mógłby mi się przyśnić jakiś przystojniak dzisiaj w nocy, bo jutro mam egzamin na który nic nie umiem;(
Witam Moje Najkochansze ;* ale mi dalyscie zadania domowego do czytania ;P
A oglada ktoras "Once upon a time"? Bo widzialam wczoraj zwiastun i chyba sie skusze na kolejny serial ;P
Niestety ja nie oglądam.
Ale za to właśnie nowy Fringe za mną i po raz kolejny - wow!
Nic innego nie trzeba mówić.
A którego przystojniaka byś wolała Iza?
Mi sie wlasnie buforuje Fringe :):):) i juz sie ciesze, ze kolejnym odcinkiem sie mam nadzieje nie zawiode :) kurde ten sezon trzyma niesamowity poziom, az szkoda tej ogladalnosci bo to chyba ostatni bedzie :(
Iza, bede trzymac kciuki ;)
No właśnie sama nie wiem... Ostatnio mnie wzięło szalenie na tego Noela właśnie po tym jak mi się niespodziewanie przyśnił:P
oki oto link z naszymi chłopakami z PLL :P
http://screenshooter.net/3897459/mrmmxql
Jako że mnie wczoraj nie było postanowiłam troszkę poszukać fotek ,które mi osobiście się podobają i dokonać klasyfikacji :)
Wybaczcie kochane ale jak dla mnie najprzystojniejszy jest Ezra :) no coż ja poradzę biedna :)
Drugie chwalebne miejsce ma Wren zaś na 3 razem Noel i Jason :)
Na czwartym Caleb a na piątym Toby :)
Ezra dla mnie na każdej fotce wygląda dobrze a raczej Ian :P Wren jest przystojny ale nie zawsze wygląda tak dobrze jak na tej fotce. Z Noelem można znaleźć naprawdę fajne fotki ,zaś Jason podoba mi się jedynie wtedy jak ma takie włosy lub krótsze. Caleb i Toby mają zupełnie różny typ urody ale oceniając te fotki Caleb wyszedł ładniej :) Jeszcze raz przepraszam za Ezrę :)
no ktoś musi pisać jak Ciebie nie ma Kochaniutka :) Izunia powodzenia na egzaminie:) ale zamiast z nami tutaj plotkować to uciekaj się uczyć :) A z czego egzamin? Ja tego serialu nie widziałam i chyba nawet nie chce na zwiastun patrzeć bo jeszcze mi się spodoba :) Ja wczoraj siedziałam oglądałam na MTV brzydkie kaczątka i houston :)
Powodzenia Iza ;)
Ja własnie przez ciebie Sandra , zobaczyłam ten serial i mi się spodobał !
To Unce upone time :) Bo zobaczyłam,że dałaś ,że chcesz oglądnąc więc sb zobaczyłam ;)
zasady ustroju politycznego panstwa:P
Z tego mam egzamin a nic nie umiem wiec nie robi mi roznicy jak cos przeczytam teraz:P Caly tydzien tluklam te testy na prawko bo zdaje w poniedzialek i na tym mi zalezy najbardziej a to sobie troche olalam no ale trudno jak nie zdam to poprawie:P
Dzieki dziewczynki kochane za wsparcie:):*
Az z ciekawosci ogladne zwiastun tego Fringa:)
Aaa dziewczynki wogole to moja sasiadka- prawie siostra ma dzisiaj studniowke i jak pieknie wygladala kiecke miala taka czerwona cudna i fryzure takie loczki i nawet makijaz miala boski a w calosci wygladala jak jakas hiszpanska ksiezniczka bo kiecka czerwona a ona ma czarne wlosy jeszcze loczki:D Az mi sie z nostalgia przypomniala moja studniowka;)))
Jak zaczniesz oglądać to będziesz mieć sporo do nadrabiania ale wszyscy aktorzy są świetni, nie ma słabego ogniwa.
oj to współczuje mnie nigdy tego typu tematy do nauki nie jarały, a szczerze to nie znosiłam takiej tematyki :0 Ale dasz radę ,fakt prawko szkoda zaprzepaścić i lepiej się przygotować zaś możesz jeszcze poprawić jak nie zaliczysz :) Ja oglądam pogodę na miłość najnowszy odcinek
pogodę na jakimś 3 sezonie zaprzestałam
A co do studniówki to ja na mojej nie byłam :P
No mnie też to tak bardzo nie interesuje choc w.o.s. lubilam w liceum i nawet 5 mialam ale teraz mi sie nie chce straszelnie uczyc:( Zreszta na tamtym studiach tez mi sie nie chcialo ale jakos skonczylam :P
Az wstyd sie przyznac, ale ja zaczelam ogladac ten serial jedynie przez wzglad na Josha Jacksona ;P No, a potem juz sie calkowicie wciagnelam :)
Fotki sa fajne, ale ... sorki! Po prostu w glowie mi sie nie miesci jak ten niewydarzony Ezra sie moze podobac ;D taki slamazarny wyraz twarzy, ze ja praktycznie wybucham smiechem za kazdym razem kiedy go widze ;P
Nie wiem czy ktoras z Was w ogole jeszcze pamieta naz cudowny ranking na najgorsze zdjecie Ezry ;D kazdy jego "fan" powinien sobie odswiezyc ten temat ;P
ale co ja poradzę biedna że on mi się podoba jako facet :( No musicie mi wybaczyć ten defekt :) Zaś na pewno bardzo lubię innych chłopaków i do Jasona też się przekonałam i do Wrena :)
W ogole zdziwilam sie, ze umiescilas Toby'ego na ostatnim miejscu?! Czy Ty aby nie bylas jego fanka?!?!?! Nic juz nie rozumiem ;D
ale ja go uwielbiam ale oceniałam jedynie chłopaków (aktorów) pod względem wyglądu a nie charakterków :) Kochana znowu będziesz się mnie czepiać :P
To ja też powinnam się wstydzić bo dokładnie z tego samego powodu zaczęłam oglądać serial i pierwszy sezon tylko dla scen z nim oglądam nawet nie bardzo śledząc fabułę ale potem obejrzałam na nowo ze zrozumieniem.
Ja nie pamiętam tego rankingu nie było mnie tu chyba wtedy :(
No no juz nie wnikam;P No wlasnie obejrzalam zwiastun i " o kurcze tam jest Pacey z Jeziora marzen;D Wcale Wam sie nie dziwie ze dlatego zaczelyscie go ogladac ja go uwielbiam;D Zawsze wolalam zeby Joey byla znim niz z tym ciapowatym Dawsonem;P To mam kolejny serial do nadrobienia:)
Już kiedyś to pisałam ale w życiu Katie też powinna być z Joshem(przez rok byli razem) a Josh o niebo lepiej wygląda we Fringe niż w JM.
Przepraszam ale kiedy tylko pojawia się temat Joshuy to mój zachwyt nad nim się pogłębia :P
Haha, Joshua Jackson we wlasnej osobie ;D Tez wolalam Pacey'ego! Na Dawsona nawet patrzec nie moglam :/
Ale i tak moją ulubioną postacią w Jeziorze marzeń jest, był i będzie Jack. Jackers mój :)
A no bo ja linka nie obczailam:P
Kasiu a on to teraz nie jest z Diane Kruger?? Tak mi cos swita... No skoro ona zostawila go dla Tomcia Cruisa to rzeczywiscie nie trafila...
A teraz zauwazylam ze nas najbardziej dzieli Czego pragnie dziewczyna a ja tak uwielbiam ten film bo bardzo lubie Amande tak mnie zawsze nastraja pozytywnie, to jeszcze chlopak co tam gral byl podobny do mojego bylego i do tego ten cyctat na koncu " Marzenia nie zawsze ukladaja sie tak jakbysmy chcieli... czasami sa lepsze" no rozplywam sie poprostu:)))
http://www.youtube.com/watch?v=O8voGq8_xzk <--filmik the best od jack and jen
Już są razem 5 lat, cholera! A ona nie chcę slubu bo coś tam, coś tam(to akurat dobrze).
Ja jakoś tego charakterystycznego sposobu gry Amandy nie lubię.
ja też lubię Amandę i film czego pragnie dziewczyna :) Fajnie też grala w Sydney i siedmiu nieudaczników i Ona to on :)
Tez lubie Amande :)
Ale Jack to akurat mnie irytowal w JM ;P moja ulubiona postacia byl oczywiscie Pacey, a potem dlugo, dlugo nikt ;P chociaz na koncu Jack fajnie sie zachowywal wzgledem tego dziecka Jen i w ogole :)
Ja nie wiem, dla mnie był przełomową postacią w historii seriali, może trochę przesadzam ale na czasy premiery chyba tak było. A Pacego to dopiero w 4. sezonie zaczęłam brać na poważnie i momentalnie się zakochałam w postaci i w Josh'u.
No na chyba meza dla niego zostawila, ja ja nawet lubie to mi akurat ta para nie przeszkadza;) A tak w ogole to Peter i Olivia to cos miedzy nimi bedzie??:P
Monika ja uwielbiam Ona to on jak tam gra faceta jest poprostu boska;D No i tam pierwszy raz zobaczylam Channinga:P
Channinga to ja też lubię a szczególnie za Step up :) Ja albo jakoś nie uważnie oglądałam JM albo nie wiem.... z większej połowy nie pamiętam i jak bym miała rozmawiać o akcji w filmie to po prostu odpadam bo nie pamiętam :)
Nie wiem czy dla niego, wydaje i się że po rozwodzie się zaczęli spotykać. Ja zawodową ją cenię ale prywatnie kompletnie nie. Będą ale dopiero w 3. sezonie tak na poważnie a potem znów nie będą.
Chłopaka zagrała świetnie, Channinga to w Step up po raz pierwszy zobaczyłam i wtedy mi się podobał teraz już nie :P