PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73451
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SWJ cz.3+offtopy

ocenił(a) serial na 7

SWJ już po raz 3 kontynuuje działalność!
<fanfary>

A więc, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P)innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D

KAŻDY CZŁONEK SWJ, POWINIEN PRZESTRZEGAĆ PARU ZASAD:
1.Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Kitek
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).

A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)

Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY
Kreciolka-DYREKTOR DS. MARKETINGU

NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-
Wtorek-
Środa-Kreciolka
Czwartek-Kreciolka
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-_Joy

NASZ GRAFIK DLA WRENA
Poniedziałek-Kreciolka
Wtorek-_Joy
Środa-_Joy
Czwartek-katia_2007
Piątek-Kreciolka
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-sandra_crashdown

NASZ GRAFIK DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
Piątek-
Sobota-Kreciolka
Niedziela-Kreciolka

NASZ GRAFIK DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Czwartek-_Joy
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
niedziela-alexxa

Enjoy! :D

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Ja też jakoś nie potrafię się zabrać za PPL, TLG i GG.
Oglądałam Internat i po kilku minutach PPL stwierdziłam, ze to dno w porównaniu z Internatem.
Dwa odcinku mnie mega powaliły.

ocenił(a) serial na 8
katia_2007

wiem,że już pewnie widziałyście ale podzielę się jeszcze z nami moim małym poprawiaczem humoru ;
http://kwejk.pl/obrazek/845010

ocenił(a) serial na 7
alexxa

ulalala to Ty mi teraz poprawiłaś humor :) ale się uśmiałam. A GG obejrzę chyba jak będą napisy bo coś mam wrażenie że jeszcze coś ominę ważnego :)

alexxa

Ahahahahahaha ;D

Nie no dziewczyny nie zrazajcie sie moimi glupimi komentarzami ;P odcinek byl po prostu absurdalnie glupi, ale nie nudny ;) i nic waznego jesli chodzi o dialogi nie ma ;P a tym bardziej skomplikowanego, wiec mysle, ze mozesz spokojnie ogladac bez napisow ;) a jakby co to ja zawsze moge przetlumaczyc, gdybys miala z czyms konkretnym problem ;)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

zaczęłam oglądać Glee i jest motyw z filmem Grease więc zostaje przy nim, jeszcze bardziej mi mordka się ucieszyła jak słucham jak oni śpiewają a tym bardziej że Grease uwielbiam i wszystko co muzyczne. Jutro objerzę hehe . A Twoje komentarze Sandruniu nie są głupie tylko obiektywne lub subiektywne hehe

monisia99

Spiewaja piosenki z Grease?? OMG! uwielbiam GREASE! :):):) wlasnie mama mi dzisiaj mowila, ze Glee takie fajne po przerwie, wiec chyba sobie ogladne przed snem ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

narazie jest jedna wejściowa z początku filmu ale to i tak miód dla moich uszu :) oglądam dalej a tak wogóle to ja kocham śpiewające filmy i taneczne

monisia99

Ja tez, ja tez :):):) podekscytowalam sie tym Grease ;P

W takim razie ja sie zabieram za odcinek :)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

chyba jednak nie Gresowy odcinek ale jest naprawdę dobry do tego teraz move like jagger a do tego Pan Shuester tańczy, słodziak :)

monisia99

Ok, zobaczylam pierwsza sekwencje i z reka na sercu powiem: to bedzie moja ulubiona piosenka/scena/kilka minut z calego serialu! ;D jesli caly odcinek bedzie na tym poziomie to koniec ;P zaczne uwielbiac Glee na nowo :)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

no śmiem twierdzić że wykonanie Glee przewyższa nawet wykonanie odtwórców Grease a moja podobnie najlepsza scenka i najlepsza piosenka :)

monisia99

WTF??!?!?!?!?!?!?! Moje seriale nie przestaja mnie zaskakiwac ;D ale Glee .... przeszli samych siebie ta koncowa scena ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

odcinek cudowny a do tego końcowa scena niezła, ja byłam pewna że on coś jej zaśpiewa a tu takie coś, Shuester świetnie się rusza a jak śpiewa skubany, uśmiałam się jak śpiewała Emma a z nią beaste i szalona trenerka. Arti nieźle sobie poradził z move like jagger. A z tego co wiem ostwórca roli Artiego - Kevin podobno tańczy najlepiej z całego towarzystwa.

Sandra widziałaś to? ja uwielbiam ten kawałek no i Kevin hhh
http://www.youtube.com/watch?v=q6w94e4UlO4

monisia99

Czy to jest Mona z PLL tam w tym teledysku ? ;P bo ze Artie to wiem, ale ... MONA??? ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

tak to Mona, właśnie sprawdziłam :)

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Spojler o TSC:) Nie czytajcie jak nie chcecie wiedzieć co dalej :)

http://spoilery.bloog.pl/id,330756576,title,The-Secret-Circle-John-Blackwell,ind ex.html?ticaid=5dc44

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Madzia wraca, po prawie 2 dniowym odcięciu się od świata :P Mam jutro wielki test z geografii i nie mogę go zawalić, bo mama mnie chyba udusi.

A więc, obejrzałam PLL i wypowiem się krótko: odcinek nie był tragiczny, ale specjalnie porywający też nie. NIE BYŁO JASONA, CO TYLKO MNIE BARDZIEJ ZDENERWOWAŁO :P A ten cały Holden-jak Aria ma się z nim spotykać zamiast Ezry, to nawet to przeboleję, ale kiedy pojawi się Jason, to ma się rzucić w jego ramiona :P I w ogóle nie ogarniam tej ostatniej sceny-ma ktoś pojęcie, co to były za śruby?

Aa, Monia, nie kuś, bo zaraz tam jeszcze wejdę :P

ocenił(a) serial na 7
_Joy

no w końcu ktoś przyszedł, jej te forum odżywa dopiero o 19 to straszne.....

No ja kuszę dlatego napisałam SPOJLER I TO WIELKI, każdy wchodzi na własną odpowiedzialność.

Ja obejrzałam GG i faktycznie Sandra ma rację, że Blair zrobiła z siebie straszną cierpiętnicę. uważa, że jak nie będzie z Chuckiem to jemu nic się nie stanie i będzie bezpieczny..... A już myślałam, że będzie jakaś akcja z Dair. No niestety chyba to się szybko nie wydarzy a już miałam cichą nadzieję...... Do tego nie podoba mi się kłamstwo Sereny : o nim i o Danie, bo nie ścierpię tej pary..... Patrzcie patrzcie prawdziwa Charlie Roads w końcu się pojawiła i pewnie rozwiną jej wątek. Choć to dziwne, że niby od matki nie wiem jak jej siostra wygląda.... Pewnie Carol nakłamała, że jej rodzina umarła....

monisia99

Nie martw sie :) ja juz mam weekend, wiec bedzie odzywac wczesniej ;P

Na spoiler nie kliknelam ;P postanowilam cwiczyc silna wole ;P

Aaaa i tez sie przylaczam do pytania o srubki ... o co w tym chodzilo? bo chyba nie o SPOILER SPILER SPIOLER to rusztowanie, z ktorego ktos spadal w zapowiedzi drugiej czesci sezonu ?! ;D

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Och, chciałabym to przeczytać, ale jeszcze nie oglądałam GG. Szczerze powiedziawszy, jakoś nie mam do tego chęci.

ocenił(a) serial na 7
_Joy

no konkurencja nie śpi a u Nas na forum jakoś za spokojnie.... a mnie głowa boli jakoś ....

z tego rusztowania to napewno ktoś spadnie bo jakby inaczej...

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Nie wiem czy mi się wydawało ale to chyba Toby z tego
rusztowania spadał.
A ja przepraszam, że dopiero teraz piszę ale byłam zajęta słuchaniem opowieści Wrena o Wielkiej Brytanii :P Bo dziś mój dzień z nim.

ocenił(a) serial na 7
katia_2007

no a my z Tobym dzisiaj sobie seans filmowy zrobiliśmy, byliśmy trochę na mieście. No i jak ta jego opowieść ciekawa chociaż? :)

monisia99

No mi Wren nie musi snuc takich opowiesci ;P moge sobie wyjrzec za okno jak chce wiedziec co tam w UK slychac ;D Jak chcecie to tez wam poopowiadam ;D

A co tam w ogole slychac u konkurencji?! ;P trzeba sie zapytac czy garba na plecach nosza solidarnie ze swoim idolem? ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

a który to ma garba hehehe ? ja nie pytam bo się boję :)

monisia99

No to w ogole trzeba pytac ktory? ;D przeciez to widac golym okiem ;P

Jasne, ze Ezra ;D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

ja chyba ślepa bo nic tam nie widzę..... a wydaje się że okulary zmieniałam na większe.....:)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Ciekawe, ale mógłby pleść bez sensu a ja bym i tak słuchała jak zaczarowana, zmusiłam go też o oglądania Glee :P

katia_2007

Ooo taaak ;D Glee :):):) ten odcinek byl cudowny! sezon 3 coraz bardziej mi sie podoba :) z wiekszosci odcinkow jak do tej pory bylam zadowolona :) mniej lub bardziej ;P

A Summer Nights jest po prostu ... zapierajace dech ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

i Will w Move like Jagger <3

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

A my z Damonem byliśmy zbyt zajęci tańczeniem do Enjoy the Silence ;P

http://weheartit.com/entry/16204655
http://weheartit.com/entry/14511715
Tak na osłodę po ciężkim dniu :)

ocenił(a) serial na 7
_Joy

a to Wren mi podpadł jak nie lubi Glee..... A jak podobał Ci się odcinek Kasiu?

Madzia co to za jeden....? przepraszam że pytam :)

a ktoś ogląda może The Secret Life of the American Teenager?

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Lubi tylko podczas tych 40 minut gapiłam się na innych a nie na niego, to ja podpadłam jemu :P

Ja kiedyś zaczęłam ale po jakichś 20 minutach wyłączyłam, nie mój styl serialowy :P

ocenił(a) serial na 7
katia_2007

Damon.....

http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2012/01/2b9cea74f4a228e18f95d38cccf400b2.g if?1326911610

_Joy

Jasoooooooooooooooooonnnnn <3<3<3

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

nie widzę Jasona heheh

ocenił(a) serial na 8
monisia99

Fajny Jason i fajny Damon <3
Oglądnęłam Glee i odcinek naprawdę świetny ;) Tylko ta ostatnia scena.. Juz na jej początku wiedzialam co chce zrobić Finn ale to jest dla mnie strasznie głupie w ich wieku -,-
Ogolnie nie mam zastrzeżeń do piosenek bo wszystkie były naprawdę fajne.
Kurde coś się nie udzielam za bardzo , i znowu bede musiała iść bo dużo nauki na jutro -,-
Weszłam na spoiler i.. Wiedziałam ;) Tyle w temacie :D
Jezu, jezu , ja też chce Wrena i jego brytyjski akcent ;( <3

ocenił(a) serial na 7
alexxa

I mam złe przeczucie co do Wrena, że go nie prędko zobaczymy w PPL :(

alexxa

A to juz wiem chyba ;D Ola nalezala do grupy osob, ktore popieraly pomysl z powrotem ojca Cassie ;D Dobrze kombinuje? ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

no chyba dobrze hehe nawet jeśli nie wchodziłaś na spojler
:)

monisia99

Nie wchodzilam, ale juz wchodze ;P zmienialm zdanie ;P no i moja silna wola jest kiepsciuchna ;D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Dobra, jak Sandra wchodzi to ja też :P I tak już przeczytałam Wasz spoiler, więc co mi tam :P

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

kurde, właśnie tak się zastanawiałam że jak tak napisze , to czy to uchwycisz czy nie , a wolałabym żebyś nie uchwyciła bo nie chciałaś czytać spoilera. No ale dobrze kombinujesz :D

ocenił(a) serial na 7
alexxa

Dobra, też zaczęłam oglądać Glee, to wszystko przez Was! :P Ja już naprawdę nie mogę oglądać kolejnego serialu, ale Wy się tu nad nim rozprawiacie, jaki to on cudowny :P

ocenił(a) serial na 7
_Joy

oglądaj oglądaj ja przez Was też więcej oglądam niż powinnam to Ty też karę musisz mieć :)

_Joy

Magda tylko nie zrazaj sie potem drugim sezonem bo bedzie tylko gorzej ;P jak dotrwasz do trzeciego to znowu bedzie tendencja zwyzkowa ;P

Olcia odrazu zalapalam ;P no i w ogole ten aktor co ma grac tego ojca to mi sie kojarzy z dr.Quinn ;D pamieta ktos ten serial?;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

no oczywiście że pamiętam, mi też się z Dr Quinn kojarzy jeje, akurat jeśli chodzi o Glee to nie miałam chwil słabości czy zrażania się więc mi tam wszystko pasowało

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Pamiętam, moja mam go oglądała jeszcze kilka lat temu w tv.
Mnie też niebezpiecznie seriali przybywa :)

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

Ja go coś kojarze , ale tylko chyba wyrywkowo kiedyś oglądałam ;)
Plus jaram się Goslingiem więc sie z wami podziele ;
http://data.whicdn.com/images/19759741/tumblr_ltn640eaJK1r5ssoxo1_500_large.jpg
http://data.whicdn.com/images/19748953/tumblr_lwkamg6dWJ1r8xaiso1_500_large.jpg
http://data.whicdn.com/images/19846413/tumblr_lwl11atinv1qgzc7vo1_400_large.jpg
http://data.whicdn.com/images/19579354/tumblr_lwerd8c3u71r79oxpo1_500_large.gif

ocenił(a) serial na 7
alexxa

no Gosling świetnie wypadł w filmie Drive i od tej pory jako aktor całkiem mi się podoba, ale on jest z Evą Mendes co mnie odstrasza bo jej nie znoszę.....