SWJ już po raz 3 kontynuuje działalność!
<fanfary>
A więc, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P)innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
KAŻDY CZŁONEK SWJ, POWINIEN PRZESTRZEGAĆ PARU ZASAD:
1.Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Kitek
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).
A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY
Kreciolka-DYREKTOR DS. MARKETINGU
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-
Wtorek-
Środa-Kreciolka
Czwartek-Kreciolka
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-_Joy
NASZ GRAFIK DLA WRENA
Poniedziałek-Kreciolka
Wtorek-_Joy
Środa-_Joy
Czwartek-katia_2007
Piątek-Kreciolka
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-sandra_crashdown
NASZ GRAFIK DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
Piątek-
Sobota-Kreciolka
Niedziela-Kreciolka
NASZ GRAFIK DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Czwartek-_Joy
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
niedziela-alexxa
Enjoy! :D
Nie chodzilo mi, ze ona zabija tylko, ze ogolnie nie moge sie doczekac az zginie bo to powinno jakos rozruszac akcje bo tak to juz przez pol serialu mamy Marisse wplatujaca Ryana w klopoty lub na odwrot ;P
Nicka tez mi bylo bardzo szkoda :( ale coz ... teraz jakos widze, ze ciezko by bylo w tym wszystkim jeszcze dla niego znalezc jakis sensowny watek ;D
W ktorym odcinku jest slub Setha i Summer? ;P juz calkiem na koncu serialu? ;P
ja ostatnio robię powtórkę z rozrywki i oglądałam ostatnio 9 odcinek i nie było zdaje mi się że na końcu faktycznie może nie w ostatnim ale napewno sama koncówka tak mi się zdaje
No u mnie Damon był wczoraj i dzisiaj. Niestety nie mogliśmy sb spędzić romantycznej nocy we dwójke ( oczywiście bym go pocieszała tylko, jasne..;D ) Więc zabrałam go ze sb na wesele i świetnie się bawiliśmy ;D
Ja jak już wcześniej mówiłam nie zachwycam się jakoś TSC ale oglądam bo zaczęłam i czekam aż coś sie rozkręci xd
no ja tak samo jakoś narazie czarownice, demony i magia mnie tak mocno nie bierze, żeby przypadkiem jakieś wilki się nie pojawiły.
A ja w koncu ogladnelam TLG :) jak mnie ten serial nuuuuudzi! rownie dobrze moglam sobie przesunac cale 40 minut odcinka i wlaczyc tylko na koncowke ;P
Chociaz Thayer mnie do siebie coraz bardziej przekonuje. Slodziak <3 Ethan tez jest fajny, ale ostatnio strasznie przynudza :/
Biedna Laurel :( szkoda mi jej bylo :( ten Justin to serca nie ma! rozumiem, ze ma cos do Ted'a, ale dlaczego zaraz musi sie wyladowywac na jego corce?
PS. zadnych wilkow i wampirow narazie nie ma w TSC ;P chyba, ze cos przegapilam ;>
dziwne Jake sam jest czarodziejem a tu pomaga temu facetowi w pozbyciu się czarownic? Pewenie potem sam padnie ich ofiarą. Mam wrażenie że ten facet to ten Blacwell czy jak mu tam i wynika,że jest ojcem Casie? No nieźle a Jake'a wcale nie darzę sympatią a do tego łowca Luke ....
ej , chyba też tak pomyślałam wcześniej ;) Potem była przerwa i zapomniałam o tym .
I tak Sandra, ja też nie zauważyłam jak na razie żadnych wampirów czy wilkołaków. Na szczęście ;D
Coraz mniej żałuje,że przestałam oglądać TLG . :)
Cos mi tu zamieszalyscie ;D Kto jest ojcem Cassie? Ten gosc co steruje Jake'iem? Ale przeciez ojciec Cassie nie zyje ;P zginal w pozarze ;P Swoja droga ostatnio nawet o tym pisalam, ze fajnie by bylo, gdyby sie okazalo, ze on jednak zyje. Akcja zdecydowanie by na tym zyskala :)
a mi się zdawało że ten ze sklepu i ojciec Adama mówili że Cassie powinna poznać swojego ojca , powinna poznać prawdę i że musi się bronić przed Blacwellem. A przecież matka Cassie w noc pożaru go szukała....
No wlasnie jak byla ta rozmowa z tym gosciem ze sklepu to tez tak sobie pomyslalam, ze moze on zyje, ale potem jakos tak to rozegrali, ze wyszlo, ze chyba mowili o zmarlym ojcu Cassie :/ sama juz nie wiem :/ w kazdym razie jak sie okaze, ze on jednak zyje to ja bede wniebowzieta :) przyda sie tam konkretny czarny charakter bo ojciec Diany i matka Faye sa jacys tacy niewydarzeni ;P przyklad: ojciec Diany najpierw z zimna krwia zabija swoja przyjaciolke z dziecinstwa a mame Cassie, a potem rozpacza po smierci Nicka, ze byl taki mlody ;P;p;P No blagam Was! juz mogli to jakos bardziej racjonalnie rozegrac ;)
mi się zdawało że mówili że on żyje i że musi poznać prawdę ,a w pewnym momencie tak jakby myśleli że to Blacwell i ona musi się przed nim bronić..... I nie zdziwię się wcale jak to będzie on i nic o tym nie wie.....
No Blackwell to chyba bylo nazwisko ojca Cassie ;P przeciez ten gosciu od pogromcow czarownic sie nie nazywa Blackwell ... ja juz nic nie wiem ;D zamieszalyscie mi w glowie ;P wydawalo mi sie, ze serial jest taki malo skomplikowany i lekki, a teraz sie okazalo, ze nic juz z niego nie rozumiem ;P
W kazdym razie wniosek jest jeden: jesli ojciec Cassie zyje to niech wpada na stale do serialu i rozrusza towarzystwo, jesli jest martwy to niech go ozywia i niech zrobi to samo ;D
a ten gość od łowców to wiadomo jak się nazywa wogóle ja myślałam że to blacwell, bo na logikę jeśli jej ojciec tak się nazywa to czemu mówiliby że musi poznać prawdę żeby się przed nim bronić?.... A Madzia to komu kibicowała Adamowi i Dianie?
oki obejrzałam odcinek 8 i to chyba najlepszy odcinek ze wszystkich. Henry został znaleziony martwy, babce wymazali pamięć, a raczej kontrolują jej pamięć. Ten od łowców chce zabić Casie i całą resztę. Dla mnie odgrywa on kluczową rolę i jakoś nie wierzę, że jake jest bezpieczny jako mag. Z tym odcinkiem odebrałam wrażenie, że Adamowi naprawdę zależy na Dianie i dopiero teraz jak ona z nim zerwała zrozumiał co do niej czuje. Może i nie mógł patrzeć na Cassie i Jake'a całujących się razem, może łączy ich jakaś więź ale ja na razie nie umiem ich sobie razem wyobrazić. Choć bym chciała żeby byli razem.
A tak poza tym nazywanie Jake'a Jacobem a Adama Edwardem to troszkę obraza szczególnie dla Jacoba. Przecież on w książce jest dobrym chłopakiem który kocha Bellę nad życie, jego miłość później przechodzi na jej córkę. Nigdy zaś nie byl taki jak Jake - zły, niedobry i nie zabijał a przede wszystkim nie chciał się pozbyć własnej rasy.
A tak poza tym idę się kąpać i spać bo jestem zmęczona.... dobranocka wszystkim. Jako ze nastał nowy dzień życzymy z Damonem słodkich snów , buziaki dla wsystkich :)
Mowili chyba, ze powinna sie bronic przed moca a nie przed ojcem doslownie ;) A z tymi imionami to chodzilo tylko i wylacznie o podobienstwo fizyczne ;P Osobiscie tez uwazam, ze porownanie jest krzywdzace bardziej dla Taylora Lautnera ;P i co ciekawe w samym Zmierzchu wole Jacoba od Edwarda ;) w TSC chyba jednak mimo wszystko Adama :)
Dobranoc wszystkim i do jutra ;*
No dobra odcinek 9 i 10 TSC były świetne ...:) Dzięki temu powoli wiemy co się dzieje. Jake jednak coś czuje do Cassie i pomógł jej uciec, do tego Cassie ma czarną moc, babka Diany chciała ją zabić a Jake chwilowo wrócił. Jego minka była słodka jak tak stał w tym kapturze pod domem...... Jednak Sandra miałaś rację troszkę zamieszałam i coś źle zrozumiałam..... :) Ale najlepsze jest to że ktoś jest bratem lub siostrą Cassie ....
Wgl o tym zapomiałam ! ;o
Właśnie kogo obstawiacie?;>
http://data.whicdn.com/images/20112728/tumblr_lwwr47b2Cf1qkvvhoo1_1280_large.jpg
podpisuje się pod tym xd
Widzę, że ciągnęłyście jeszcze wczoraj temat ;)
Ja uważam, że na 100% ojciec Cassie żyje i za niedługo nam się pokaże.
Wgl dziewczyny jak tam przed GG? Ja już się nie moge doczekać , bo chce zobaczyć co się stanie z Chuckiem ! Na pewno go nie uśmiercą i bardzo dobrze, bo jednak bez niego to nie byłby ten sam serial ;)
Hahahaha. Podpisuje sie pod tym samym ;D
A GG juz nie moge sie doczekac, ale bardziej przez wzglad na Dair ;D Chuck wiadomo, ze przezyje! Absolutnie nie zycze mu smierci, ale mogliby mu dac jakis ciekawy watek, a nie ratowanie kaczek w parku ;/ ewentualnie wyznawanie milosci Blair lub pozwalanie jej odejsc ;P i tak w kolko ;P ile mozna ja sie pytam?! chociaz to i tak lepsze od rozbijania szyb i sprzedawania jej za hotele ;D
A co do dziecka JB to sama nie wiem. Niby wszystko wskazuje na Faye, ale czy to nie byloby zbyt oczywiste?!
Jak dla mnie własnie to jest zbyt oczywiste xd A po za tym Faye tak bardzo chce czarować , więc gdyby była dzieckiem JB to by już dawno coś zrobiła. Ja stawiam na Melisse (choć jest strasznie nijaka) ale własnie na razie tylko rozpacza więc nie ma jak sprawdzić swojej mocy ;D
a ja nie zdziwiłabym się żeby to była Diana, której widać zbytnio na czarach nie zależy a do tego nigdy nam nie dawała próbki swoich możliwości. A widzieliście plakat TVD z Klausem, Eleną, Damonem i Stefanem w Świecie Seriali ? Niezły jest :)
http://imageshack.us/photo/my-images/17/normal003vdsv.jpg/
Wiecie co jak tak oglądam TSC to Cassie przypomnia mi strasznie Hayden Panettiere, Melissa przypomina mi Emily z PLL a Jake przypomina mi Teddego
A do tego Jake wrócił i zastał Cassie i Adama w dwuznacznej sytuacji :) hehe a Lee to przystojniak
Hmm, może i bym kupiła, ale jakoś dziwnie wyglądają na tym zdjęciu, a zwłaszcza Klaus/Joseph, nie do twarzy mu w bieli. Poza tym, TVD ma strasznie dużo zdjęć, w których na głównym planie znajduje się łóżko, zauważyłyście? :P Czyżby jakaś aluzja? :D
Nie, Monia, broń Boże nie kibicowałam Dianie i Adamowi, ja ich nawet nie lubię :P Po prostu wolę Jake'a z Cassie. I nie chciałyśmy z Sandrą nikogo urazić, chodziło o cechy fizyczne.
Widzę, że nikt mnie tu nie zrozumie jeśli chodzi o Twilight, bo ja od zawsze byłam Team Edward :P
Moja mama by Cie zrozumiala :) ona ubostwia Edwarda/Pattinsona ;D z racji tego, ze mieszkamy w Lonydnie kiedys nawet wpadla na pomysl, zeby wysledzic gdzie mieszka Rob ;P szybko ja odwiodlam od tego pomyslu ;P
Ja niestety jestem #TEAM JACOB :) ale przynajmniej w TSC sie wymienilysmy Kochana ;P
plakat mi się podoba, szczególnie ze względu na Josepha jakiś taki przystojny jest i zwraca moją uwagę, Paul wogóle mnie nie interesuje na tym plakacie, Nina jak zwykle wytworna, zaś kochany Ian ma dziwne oczy ale ślcznie mu w bialej marynarce :)
Ja kibicuje jakoś Adamowi i Cassie chwilowo choć ciągnie mnie do złego..... czyli do Jake'a i Cassie. Jakoś ten związek może być tajemniczy i pociągający.... No oczywiście że nie chciałyście nikogo obrazić, tak tylko mi się skojarzyło i zdziwiło wasze porównanie. Pomyślałam o charakterach obu Panów.
Spokojnie ja Cię rozumiem bo też zawsze byłam Team Edward, choć miałam momenty kiedy Jacoba broniłam jak lwica :)
Widze, ze Madzia przekonala sie do WP;) zauwazylam po wysokich ocenach, ktore wystawilas. Swieca mi tam na kokpicie ;P
btw. widzialyscie to? hehehe
http://images5.fanpop.com/image/photos/28300000/LOL-the-vampire-diaries-tv-show- 28333918-500-700.jpg
Wy dziewczyny czasami dalej szyframi piszecie przynajmniej dla mnie WP?
Dziś jest u mnie Damon, i biedak od rana wkurza się na Stefana za to co robi, poza tym przykro mu że jednak między nim a Eleną narazie nic do skutku nie może dojść itak cały dzień go pocieszam ...... :)
właśnie widzę, hymm tatoo ciekawe ale zdjęcie jest okropne
WP = Wladca Pierscieni ;)
Ten Damon to niech tam nie marudzi. Jak byl u mnie w srode to jakos nic o Elenie nie wspominal ;P Moze dlatego, ze nie mielismy zbytnio czasu do rozmow :D:D:D .... oczywiscie Damon czytal mi bajki na dobranoc jak zwykle :):):) zeby nie bylo, ze jakies zberezne mysli tutaj komukolwiek do glowy przyjda ;P
to jak wy nie macie czasu na rozmowy to co wy robicie ;)? dobra.... może lepiej nie wiedzieć. Dziś ma chyba kryzys poniedziałkowy bo nadaje i nadaje .......
No tak WP ale ja dziś jestem rozumna, żeby inaczej nie napisać :)
Sandra jakim cudem Ty jesteś Team Jacob, ja nie rozumiem chyba musimy poważnie porozmawiać na GG bo musisz się wytłumaczyć :)
Jezu, tak długo go nie było, że nie poznałam, że to mój Elijah, skandal! :P Ale podpis mnie rozbroił ;D
Ty mu Moniu najlepiej daj zapomnieć o Elenie, a nie pocieszaj :P
WP-Władca Pierścieni :) Tak, filmy bardzo mi się spodobały, jedynie momentami niektóre sceny strasznie mi się dłużyły.
Toby Was pozdrawia i mówi, że macie niedługo zobaczyć nowy odcinek :P
No ale daj mu zapomnieć jak gada i gada :) Chyba muszę mu coś zorganizować albo wymazać mu chwilowo Elenę z tej ślicznej główki ... :) OOOO Kochany Toby u mnie gości w czwartek,,,, a odcinek to jutro z rana trzeba ściągnąć i obejrzeć......
Kurcze juz sama nie wiem ;D w ksiazce chyba wolalam Edwarda, ale potem jakos Taylor Lautner mnie urzekl ;P
Mam nadzieje, ze rozmawiamy o Twilight nie o TSC ;D bo jak o TSC to wszyscy wiemy, ze kibicuje Edziowi ;P
A Toby niech nie bedzie taki cwany! Jak mam niby ogladnac odcinek jak jeszcze go nie ma?! ;D Niech on sie lepiej zajmie szlifowaniem nowych foteli ;D
Kurde, nie ma mnie a wy tu gadu, gadu ;D
Musze to skomentować;
hahahahhaa, twoja mama Sandra jest boska ;D Nie dość że jara się zmierzchem to jeszcze akcje z Robem xd
Powiem szczerze ,że moja mama gdy TVD leciało w tv to oglądała i jej się podobało ;o no ale uznałam ,że nie bede ja zaznajać z techniką oglądania serialu na internecie ;D
I wgl ja też była team Jacob w filmie a w książce raczej Edward ;)
Jezu nie zapomnę jak ja to kochałam, hahahha <3
hahaha, o tak , umiem pisać ;D przez szybkie pisanie wymyśliłam słówko 'zaznajać' ;D
no mama Sandry jest niezła z Robem :) A Robuś ściął włoski prawie na łyso i jakoś tak dziwnie wygląda :) Ja zawsze będę TEam Edward choćby nie wiem co :)
a odczep Ty się no od mojego Tobego :) No on mówił Madzi że mamy niedługo zobaczyć nowy odcinek :) więc nie cwaniakuje :)
No mówimy o Twilight oczywiście hehe Taylor fajnie wyglądal w ostatniej części filmu, jakiś taki męski się zrobił
Toby cos ostatnio za bardzo do przodu sie zrobil ;D szarpie Emily, potem Spencer i jeszcze teraz nas zmusza do ogladania odcinka ;P powiedz mu Madzia, ze jak ma cos wspolnego z A. to go osobiscie skreslam z grafiku SWJ ;P
Moja mama jest szalona kobieta ;P i tu juz raczej mowilam w SWJ, ze jest fanka seriali i oglada jak najbardziej wszystko w necie jak leci ;D ale czasem przynosi mi wstyd np. kochajac sie w Stefanie i wtedy musze ingerowac i sprowadzac ja na dobra droge (juz kocha Damona, wiec sytuacja opanowana;P) ...
hahahahha, no to moja jest fanką seriali w tv, np na fox live ;D a na szczęście w TVD lubiła Damona bo był śmieszny i robił fajne miny xd
Jak tak mówicie o Tobym, to przypomiałam sb ,że Wrena nie mam i czuje się załamana :( Ah.. tak tęsknie za jego brytyjskim akcentem ;D
heheh to nieźle masz tylko jeszcze napisz że siedzi z tobą i Twoimi koleżankami i gadacie o Stefciu :) ? Nie no żartuje to fajnie bo możesz z mamą wymienić poglądy, moja nie ogląda seriali ale jest obcykana i non stop siedzi na zalukj.tv lub ekino, a siostrze wczoraj też p okazałam sposób na obejście limitu więc siedzi i namiętnie ogląda......
Oj Sandra coś ty się przyczepiła do Tobego a kurde to może Jason coś ma wspólnego z A co ty na to?
Hahaha to by byl troche opozniony w rozwoju skoro najpierw oddal Arii pudelko i teraz mialby chciec je za wszelka cene odzyskac?! ;P
Bardzo czesto wymieniamy poglady na temat seriali. Nawet dzwonimy do siebie po kazdym nowym odcinku TVD ;P
Ejjj ja nie wiem jak obejsc limit :( juz probowalam tylu roznych sposobow i zaden nie dzialal :(
tutaj nie ładnie byłoby o tym pisać a to proste jak nie wiem co. Masz Gadu gadu? albo napisz na Pw adres swój email to Ci objaśnię jak to zrobić :)
Wystarczy zalogować się wrzuć to TV, i tam wklejasz link z np medavideo i oglądasz bez limitu ;)
Tylko wieczorami , jest duże przeciążenie ;/
"Bardzo czesto wymieniamy poglady na temat seriali. Nawet dzwonimy do siebie po kazdym nowym odcinku TVD ;P"
Ja mam dokładnie to samo z moją przyjaciółką, czasem jak oglądamy nowy odcinek, to jednocześnie rozmawiamy przez telefon jak Dan i Blair :D
Jezu dziewczyny wzieło mnie coś na Delene ;D
http://data.whicdn.com/images/21080873/tumblr_lxrr0vw2yw1qld6cvo1_500_large.gif
http://data.whicdn.com/images/20924842/tumblr_l7kj5sGOF21qbtltao1_400_large_larg e_large.png
http://data.whicdn.com/images/20908464/tumblr_lxl1gecTCE1r4ddxwo1_500_large.gif once again ;D
http://data.whicdn.com/images/21066460/402103_211480752266694_117207065027397_46 0315_790782633_n_large.jpg to już w życiu prywatnym , jezu kocham Iana z zarostem <3
http://data.whicdn.com/images/20695296/tumblr_lxez9qRYcm1r9hiqdo1_500_large.jpg
pierwsza animka jest boska dzięki, rozśmieszyłaś mnie , i Damona też bo akurat zobaczył jak leciała na kompie :)
a fotka z życia prywatnego jest cudowna boska....
Kurde z tego co sie orientuje to nie moge wysylac wiadomosci prywatnych na FW :( tutaj nie bede wrzucac bo nigdy nie wiesz kto to jeszcze czyta ;P nie chce, zeby mi potem jakies perwersyjne wiadomosci ktos na GG wysylal ;P
A gif'y sa swietne :) Delena jest urocza :) juz nie bede grzeszyc z Damonem ;P obiecuje ;P
wysłałam Ci PW na Filmwebie z opisem zobacz czy coś masz. A można wysyłać tylko trzeba wejść na profil kogoś i wysłać wiadomość (przy avatarze jest:)
Łohoho, dziewczyny jak jakieś lwice :P
Ale zgodzę się z Monią, Toby przez Ciebie jest smutny Sandra, teraz muszę go cały czas pocieszać :P
Ja mam w sumie tak, że u mnie nikt nie ogląda aż tylu seriali co ja, ale jak to wszystko się razem zbierze to wychodzi na to, że:
-Z mamą oglądam House'a
-Z siostrą Bones
-Z chłopakiem Supernatural
-A z tatą PLL, bo się przeze mnie wciągnął, chociaż go tam najbardziej interesuje kto jest A, a nie wątki miłosne :P
Więc nie jest źle :D
hahahahha, teraz to padłam ;D Następna ma fajnego rodzica, szczegolnie tate ;D
Boże mam jeszcze lepszą fotke prywatną <3
http://data.whicdn.com/images/21167661/385051_128305690621510_102537193198360_12 9994_956005014_n_large.jpg
Zakochałam się w tym !
Plus ;
http://data.whicdn.com/images/20463787/tumblr_lwxqfyyZh91r95yjto1_500_large.png