SWJ już po raz 3 kontynuuje działalność!
<fanfary>
A więc, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P)innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
KAŻDY CZŁONEK SWJ, POWINIEN PRZESTRZEGAĆ PARU ZASAD:
1.Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Kitek
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).
A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY
Kreciolka-DYREKTOR DS. MARKETINGU
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-
Wtorek-
Środa-Kreciolka
Czwartek-Kreciolka
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-_Joy
NASZ GRAFIK DLA WRENA
Poniedziałek-Kreciolka
Wtorek-_Joy
Środa-_Joy
Czwartek-katia_2007
Piątek-Kreciolka
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-sandra_crashdown
NASZ GRAFIK DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
Piątek-
Sobota-Kreciolka
Niedziela-Kreciolka
NASZ GRAFIK DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Czwartek-_Joy
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
niedziela-alexxa
Enjoy! :D
Nie, z tego co mi się wydaję, to ta sesja odbyła się naprawdę ;D. Ian ma na tych zdjęciach ubrania niczym Chuck Bass, nie wiem czy to dobrze, czy źle :P
haha dobre faktycznie ubranka jakby od Chucka wziął z szafy ale jakoś wygląda jak przerobiony w tym ubraniu, nie jego styl
hahahah no to pojechalyscie! ;P i ja grzecznie prosze nie porownywac mi Iana do tego zartu jakim jest Chuck Bass ;P
Chuck Bass nie jest żartem. No, może trochę się zepsuł, ale nie jest żartem ;P
Jest, jest ;D komiczne interakcje z innymi bohaterami, komiczne dialogi , komiczny styl ubierania ;P mam wymieniac dalej? ;P
Kosmiczne przekonanie Sandry, że Chuck jest żartem :P Wróci Sylwia i mnie poprze :P
Mysle, ze jak Monika oderwie sie od gg i zerknie na forum to tez zacznie bronic Chucka i zostane sama z soba ;P
dziewczynki to tak ze mną jest że niestety Sandra opuszczę Cię ale jestem za Chuckiem :) przepraszam , wybacz
Madzia mnie jeszcze nie przekonywała do Jake hehe ale fakt jestem rozdarta. choć narazie zawiązuje team Adam, ale nie wiem co to będzie jeszcze, poczekamy zobaczymy
a tak poza tym to idziemy z Damonem spać i życzymy Wam samych słodkich snów.... dobranoc buziaki
hehe ciekawe co na to Sandra i Madzia a do tego alexxa. Będzie ciekawie, ale tak czy tak ciężko będzie im pobić to co tutaj się dzieje :)
objerzałam PLL i powiem że cholernie nudny odcinek w nocy był..... Lucas się jednak znalazł i wyszło że przepuścił cała kasę Caleba 4000 $ na turniej koszykówki i o tym chciał powiedzieć Hannie. Hanna ślicznie wyglądała w tym odcinku z tymi spiętymi włosami i brązowym makijażem Maya podejrzliwie się zachowywała i dostawała smsy. Co do czego wyszło, że z kimś się spotykała jak jej nie było, na szczęście powiedziała o tym Emily. Aria ślicznie wyglądała jak poszła na niby randkę z Holdenem. Ten nawet kupił jej żelki do kina. Aria Spotkała tam Ezrę który nawet do niej słowem się nie odezwał ani nie uśmiechnął. Nie miło z jego strony.... Spencer była w domu dla niewidomych i buchnęła książkę odwiedzin, z której wynika, że Jenna wychodziła z ośrodka w dniu zabójstwa Allison razem z Garettem a do tego nie ma zapisów, że odwiedzała ją Allison, nic ciekawego jak dla mnie
Ja się publicznie nie wypowiem, bo jeszcze mnie ktoś potem zacytuje i wyjdę na tą najgorszą ;)
Ale relax, odbywam właśnie małą naradę z Sandrą na gg, żeby nas nikt nie zacytował, czy coś ;)
Chociaż śmiem twierdzić, że mogłyby chociaż się bardziej postarać z nazwą ;P
Nie wiem czy coś jest na rzeczy ale na tumblr znalazłam sporo zfotoshopowanych zdjęc Arii i Wrena.
Skąd mają tyle fanów za Oceanem?
Dowód:
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lvy8ovQNYH1qk2n9zo1_500.png
http://28.media.tumblr.com/tumblr_lw9hzgQ6pf1r70p2ko1_500.jpg
A tu ich prawdziwe zdjęcie:
http://29.media.tumblr.com/tumblr_luj2aw7KF41qaw4l0o1_500.png
Jason, Wren, Toby:
http://28.media.tumblr.com/tumblr_lug0ilIMyA1qaw4l0o1_500.png
to pierwsze to też fotoshop, przepraszam że tak jeden po drugim ale nie da się edytować
albo to: http://29.media.tumblr.com/tumblr_lqt0bxleo51qaw4l0o1_400.gif
i obiecuje, ze ot ostatnie
hahaha umarlam z tymi fotami ;D Aria i Wren ;P wiecie ja nawet nie chce sie zaglebiac w ten temat bo jakbym dluzej nad tym pomyslala to jeszcze bym skonczyla jak w TVD: rozdarta miedzy Forwood'em a Klaroline :(
A Stowarzyszenie Wielbiacych Ezre jest do bani ;P wszystko od nas zgapili :/ chociaz nazwe mogli sobie dac inna ;P
zaraz pedze ogladac PLL, wiec podziele sie w krotce wrazeniami ;D
Dziewczyny w grupie sila!!! teraz musimy byc jeszcze aktywniejsze niz do tej pory skoro mamy takiego powaznego rywala ;D
leć oglądać bo wychodzi,że tylko ja oglądałam do tej pory :) a czytałaś wcześniejszy post o Chucku ? hehe a ja właśnie rozporacowuje mojego smartfona i nie mogę sobie przypomnieć jakie mam hasło do gg :( GG obejrze chyba jutro. Sandra rozporacowałaś obejście limitów?
Tak mysle ;D tzn. mam program wiem co i jak robic, ale nie ogladalam jeszcze nic, wiec okaze sie czy dziala jak dojde do 72 minuty z czyms ;P
jakieś problemy są, na Facebooku się informacja pojawiła:
"Problemów technicznych niestety ciąg dalszy. Mamy stały kontakt z serwerownią i wiemy, że ekipa na miejscu stara się naprawić maszynę - są jakieś problemy sprzętowe."
to już był problem wcześniej najwidoczniej, ja akurat jeszcze obejrzałam PLL, zaś później miałam problem z TLG i nic mi nie buforowało.
Kurde ja dopiero przyszłam i jestem taka wykończona,że nie wiem na wet czy mam siłe oglądać Pll i GG bo oczy mi się zamykają ;(
Jezu, Katia kocham te zdjęcie Arii i Wrena, hahahha, jezu mistrzostwo photoshopu <3
Ja czekam na napisy, bo jakoś potem drugi raz nie chce mi się oglądać.
I w sumie to Kasia jak już tak po imieniu :)
"hahaha umarlam z tymi fotami ;D Aria i Wren ;P wiecie ja nawet nie chce sie zaglebiac w ten temat bo jakbym dluzej nad tym pomyslala to jeszcze bym skonczyla jak w TVD: rozdarta miedzy Forwood'em a Klaroline :(" - to samo mam ;D kolejna lubiana przeze mnie para, która by w ogóle nie miała szans na istnienie :(
Chwilke nie zaglądałam na forum i dzisiaj tak luknęłam i co widzę w nowych forach?? Jakieś stowarzyszenie wielbiących tego gargulca... noo niech go sobie wielbią jak chcą o gustach się nie dyskutuje ale niech sobie stworzą coś swojego a nie wszystko od nas mają skopiowane no proszę...a w ogóle to masz racje ich jest do bani:P My byliśmy i pierwsze i oryginalne;D
No dobra :) PLL ogladniete :) Nie bylo tak zle, a spodziewalam sie jakiejs strasznej kichy po tym co Monia napisala ;P
Najwiekszy plus odcinka : Lucas nie jest zadnym psycholem ani pomocnikiem A. :) ja akurat sie ciesze bo lubie Lucasa :)
Najwiekszy minus: znowu nie bylo Jasona :(:(:(
Aria rzeczywiscie wygladala pieknie na tej "niby" randce :) pomysl z gumowymi misiami uwazam za swietny :) lubie takie niekonwencjonalne prezenty ;P no, ale niestety to jedyny plus tego calego Holdena/Logana/krzywej twarzy/whatever ;P gosciu ma jakis dziwny glos ;P a moze po prostu dziwnie mowi ;P sama nie wiem, jest dziwny i tyle ;P
Caleb mi sie dzisiaj podobal! ;) temperamentny sie zrobil i dobrze bo ta Hanna to jest taka ksiezniczka, ze ktos nia musi troche posterowac ;D
Ogolnie odcinek taki se, ale najwazniejsze ze nie nudzil :)
Wiem dlaczego PLL już mnie nie jara tak bardzo jak w 2A - nie ma JASONA! :(
A Hanna jest tak irytująca jak nigdy! Tzn. w tym akurat mniej, ale odcinek wcześniej to jakaś masakra. Damessa :/
Mnie zawsze Hanna najbardziej irytowala ze wszystkich dziewczyn i to sie chyba nie zmienilo ;) sa takie momenty, w ktorych ja lubie, ale w ogolnym rozrachunku jest najzwyczajniej w swiecie wkurzajaca ;P i Mona moim zdaniem miala racje co do tego, ze jest samolubna, bo jest!
Jasooooooon wracaj !!! ;(
Mnie wpieniła kilkoma rzeczami:
1. Dziewczyny jej mówią o Lucasie, a ona im nie wierzy. Robi to po raz DRUGI po ta sama sytuacja była kiedyś z Calebem i rzecz jasna dziewczyny miały rację... Nie uczy się na błędach :p
2. Spencer jej mówi, że A przebywa w jej domku, a ją interesuje jakiś głupi tort czy fajerwerki.
3. Czemu nie odpowiedziała jak ją na tej łodzi wołały?! :D Rozumiem, że była w szoku zachowaniem Lucasa, ale skapnęła się, że z nim jest coś nie tak. Mogła krzyknąć choćby wtedy kiedy go BEZCZELNIE tym wiosłem zrzuciła xD
No sytuacja z Calebem z dzisiejszego odcinka... grr :/
Zgadzam się w 100%, kiedy nie ma Jasona nie ma już takiej uciechy ;D
Robimy jakiś protest, żeby nam w końcu J. dali? ;P
wogóle jakiś dla mnie ten odcinek nudny... jedynie cieszę sie ze względu na Lucasa ale tak myślałam że on nic nie ma wspólnego z A. faktycznieJason mógłby wrócić i jakiegoś zamieszania zrobić. a nie dziwi Was fakt,że zdjęcie z lalakami zostało zrobione w domu letnim Spencer? oki ja uciekam bo jestem zmęczona, jutro nadrobię GG i TLG i dam recenzję odcinków. Życze wszystkim słodkich snów...
można i petycję :) może ktoś wie coś na ten temat kiedy wróci heeh po spojlerach :) Ja nie czytam więc nie wiem :)
obejrzałam odcinek TLG.... Sutton to kawał..... krowy napiszę żeby było ładniej, ogólnie odcinek nudny a czy ja dobrze widziałam, że Emma niby szła do ich domu ..... na końcu ....
Ktos ogladal w ogole GG? Jesli nie to napisze tylko tyle: ten odcinek warto ogladnac jedynie dla piosenki "Wicked Game" z konca odcinka, ktora w wykoniu Jamesa Vincenta McMorrow jest po prostu zniewalajaca! (moja nowa muzyczna obsesja od wczoraj;P)
Na szczescie juz ochlonelam bo odcinek widzialam wczoraj, ale gdybym pisala ta recenzje "na goraco" jak to zwykle robie to pewnie ciskalabym tutaj gromy! ;P Ale zaczne od poczatku ...
Blair to juz bez watpienia postac tragiczna!!! Leci w dol i konca nie widac ... Uzaleznila sie od toksycznego zwiazku, miesza Boga w jakies swoje chore rozgrywki. Badzmy szczere, gdyby Bog mial zwracac uwage na to w kim aktualnie kocha sie Blair Waldorf i co z tym fantem zrobi to musialby nie miec co robic ;P To mi traci nawet jakas choroba psychiczna ;D no bo serio?! pakt z Bogiem o zycie Chucka?!?!?! jesli ktokolwiek tutaj mialby sprzedawac dusze diablu to powinien byc to Chuck, w odkupieniu za wszystkie swoje grzechy :/ Nie wiem czy mam smiac sie czy plakac jak tak o tym mysle ;P
Sceny w kaplicy szpitalnej tak jak przewidzialam: komedia! Przeciez to bylo zywcem wyciete z meksykanskiej telenoweli ;P Brakowalo mi tylko Natalii Oreiro rozmawiajacej z figurka Matki Boskiej ;D Dziecku,ktore zmarlo poswiecono oczywiscie pol zdania :/ Ale czemu tu sie dziwic skoro jak zylo poswiecono mu moze dwa :D
I teraz przejde do pozytywow. Mam wrazenie, ze GG w chwili obecnej posiada jednego dobrego scenarzyste i jest to osoba odpowiedzialna za watek Dair :) ich scenki, krotkie ale za to jakie wymowne i cudne w swej prostocie :) Podobalo mi sie to, ze to Blair w koncu pierwsza przytulila Dana a nie na odwrot :) W ogole Dan jest w tej chwili moja postacia numer jeden w tym serialu :) jako jedyny zachowuje tam zdrowy rozsadek ;P
Drugi plus to Serena. Nareszcie sie zachowuje normalnie :) I oczywiscie Nate i jego smsowanie z Plotkara ;P Wiedzialam od poczatku, nie chwalac sie! ;D
W podsumowaniu chcialam zaapelowac: oddajcie mi moje GG! :( jakbym chciala ogladac jakies patologiczne hiszpanskojezyczne tasiemce to na pewno nie wybieralabym seriali stacji CW ;D obudzcie sie scenarzysci GG, no chyba, ze juz wam po prostu nie zalezy :(
Kochana nie mogę ocenić Twojego wpisu gdyż nie onjerzałam odcinka i zrobię to jutro dopiero ale widziałam niezły wstęp. jakieś nowe muzyczne odkrycie? hehe potem posłucham o ile uda dostać mi się do kompa (mąż) :).
Kurde coś ze mną nie tak ;( Jestem pozbawiona ochoty do czegokolwiek co się równa z brakiem chęci na oglądanie PLL i GG -,-
Jak masz zly humor to nawet nie ogladaj GG bo po obejrzeniu bedziesz miala ochote strzelic sobie w leb ;P
Pocieszam sie faktem, ze na fotkach z czytania scenariuszy caly czas sie pojawia, wiec spodziewam sie go jakos na dniach ;D