SWJ już po raz 3 kontynuuje działalność!
<fanfary>
A więc, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P)innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
KAŻDY CZŁONEK SWJ, POWINIEN PRZESTRZEGAĆ PARU ZASAD:
1.Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Kitek
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).
A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY
Kreciolka-DYREKTOR DS. MARKETINGU
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-
Wtorek-
Środa-Kreciolka
Czwartek-Kreciolka
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-_Joy
NASZ GRAFIK DLA WRENA
Poniedziałek-Kreciolka
Wtorek-_Joy
Środa-_Joy
Czwartek-katia_2007
Piątek-Kreciolka
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-sandra_crashdown
NASZ GRAFIK DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
Piątek-
Sobota-Kreciolka
Niedziela-Kreciolka
NASZ GRAFIK DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Czwartek-_Joy
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
niedziela-alexxa
Enjoy! :D
Czekajcie bo się zakręciłam....o kim Ty Kasia mówisz? kto zaczął się po rozwodzie spotykać dokładniej :)
Ona chyba mowi o Diane i Joshu ;P
A Peter i Olivia .... coz, to skomplikowane ;P jak wszystko w tym serialu ;D
Iza pisała że Diane męża dla Josha zostawiła a ja piszę że chyba nie.
A teraz ogłaszam kolejną sesję powtórkową Dawson's Creek za otwartą. Także może to mnie pochłonąć bez reszty przez najniższe dni xD
Mi w Step- up tak sobie sie podobal wlasnie:P Ogólnie druga czesc duzo bardziej mi sie poodobala od pierwszej.
Ja tak juz mam ze lubie jak w serialach sa pary taka mala obsesja:P Ja o Diane Kruger to prywatnie nic nie wiem tylko jej role mi sie podobaja. To teraz ktory jest sezon?? Bo wlasnie obczajam filmiki jak sa razem:P I juz mi sie nie podoba jak mowisz ze nie sa:P
4. ale to jest bardziej skomplikowane, w skrócie on jest w świecie bez niego, maszyna to tam wyrzuciła tak jakby. Ale ja przewiduje jakieś zbliżenie po zeszłotygodniowym odcinku.
A ja dziś nie w temacie niestety .... poczytam co piszecie bo jakoś nie będę raczej na nowo oglądać JM nie wkręcił mnie tak jak nasze obecne seriale :)
Ja nawet ostatnio dla przypomnienia ogladalam kilka odcinkow :) ale tylko takich gdzie byly moje ulubione scenki ;P
Diane to moim zdaniem jest super :) i ciesze sie, ze Josh z nia jest :) wydaje sie fajna babka ;P chociaz oczywiscie jej nie znam ;D
Jesli zamierzasz ogladac Fringe Iza to odrazu Ci mowie, zebys przygotowala sie na duza dawke cierpliwosci, jesli chodzi o watek Peter-Olivia ;P dlugo nie zostaniesz zaspokojona ;P
4x10
W moim sercu już zawsze Jezior marzeń będzie miało wyjątkowe miejsce i ciągle twierdzę, ze ten serial nie ma sobie równych przynajmniej w tej kategorii.
Ja tez mam sentyment do tego serialu, ale juz sporo z niego nie pamietam, dawno go ogladalam, heh wtedy to nawet o internecie nie slyszalam;D
Hahaha Iza ;D wlasnie przeczytalam na kokpicie, ze umrzesz jak nie zobaczysz "Fringe:na granicy swiatow" ;D Nie umieraj nam prosze ;P
A Monia widze juz wstawilas swojego ulubienca na avatara ;D no ja nie wiem czy Damon sie nie obrazi ;P
to się ciesz że Emanuela bo miałam zamiar wstawić Iana Hardinga :) Damon przeżyje obgadam tę kwestię z nim w poniedziałek :)
No bo mnie tak tym serialem zainteresowalyscie :P
No nie umre bo ogladne:D:P
Dzisiaj chyba temat zamkniemy:P
SAndra chyba bedziesz musiala otworzyc nowy skoro prezesa nie ma:P
To obserwator jej przepowiedział śmierć jak szybko nie nadrobi serialu :P
Ja 3 sezony w jakieś 2 tygodnie obejrzałam, mój rekord to 8 odcinków na dzień.
Tylko nie wzielam pod uwage gdzie ja to ogladne jak mi odcinki online nie chodza na wiekszosci. Macie jakies opcje??:)
Ojej serio? Taki obowiazek ma na mnie ogromny spasc? <przerazona> <trzesa sie jej nogi i poca dlonie> <zaraz zejdzie na zawal> ;P
Ale ja nie wiem czy pani Prezes sie nie obrazi ;D kurde, czuje sie rozdarta jak pomiedzy Klaroline i Forwoodem ;D;D;D
Ja tak skojarzylam jak na str spojrzalam:P No nie wiem mysle ze pani Prezes sie nie obrazi;P Zreszta przekupimy ja ta propozycja wstawienia Noela do grafiku:P
Nieee! Ja wole Foorwood:P
Moje drogie ja uciekam spać, bo już przed monitorem zasypiam.
Powadzenia na egzaminach i niech wam się przyśni tek kogo chcecie :P
No i jakbyście robiły grafik dla Noela to ja też proszę o uwzględnienie.
Dobranoc Kasieńko :) Ja jeszcze posiedzę troszkę :) (pewnie najdłużej, jak zawsze:D)
wypraszam sobie ;P to ja ostatnio siedzialam najdluzej ;P nie zapominaj, ze jak u Ciebie jest 2:00 to u mnie dopiero 1:00 ;P haha
No dziewczynki przygotujcie sie na konkurencje bo jak mi sie te egzaminy skoncza to tez bede tyle siedziec:P
A wiecei ze jako jedne z nielicznych wiecie o tym ze mam egzamin na prawko w poniedzialek?? Nie mowilam praktycznie nikomu bo jak nie zdam to bedzie siara:PAle w Waszym towarzystwie to jakos sie czuje swobodnie wiec wiecie.;P Co prawda to narazie tylko teoria ale jednak.
Dasz rade :) teoria jest prosta :) no i jeszcze z calym tym mentalnym wsparciem SWJ, kto by tam nie zdal? :)
Tluke te testy juz mi niedobrze jak je widze:P Niektore pytania to juz nawet nie czytam odp bo znam na pamiec:P Ale niektore jeszcze musze pocwiczyc.
No Wasze wsparcie jest niezbedne:)))
dla mnie to co uczą tam a co się uczysz jak zdasz to dwie różne rzeczym :), za każdym razem jak jadę za Lelakiem to wzdycham i acham. Dasz radę w grupie siła a my jesteśmy z Tobą :)
A to wiadomo teoria teoria a praktyka praktyka, znam taki fajny dowcip czym to sie rozni ale troche nie cenzuralny wiec go tu nie umieszcze:P
to czujemy się zaszczycone taką wiadomością :) oczywiście jak tylko zdasz a na pewno :) to się podziel nowiną z koleżankami ze SWJ :)
Pamietaj, skupienie i opanowanie sa kluczem do sukcesu ;) no i wsparcie SWJ rzecz jasna, ale to taki bonus - nie kazdy ma to szczescie ;P
Dokladnie:P Bede miala przewage bo mam wsparcie duchowe najlepszego stowarzyszenia pod sloncem:D
Znowu sie bede czula jak na maturze a to bylo tak dawno temu:P Rety ale ja stara juz jestem:P Ale wiecie to tylko Wy dla reszty koncze 18 lat w tym roku i nastepnym i nastepnym...:P
Iza pytanie za sto punktow ;D skoro mam otwierac nowa czesc to musze wprowadzic zmiany w grafiku, czy Ty sie aby nie pisalas na Jasona w te wolne dni? moze wzielabys tez Toby'ego na piatek bo ma chlopak wolne ;D
No oczywiscie ze sie pisze na Jasona;D
Oki moge Toby'ego wziasc na te piatki:P
No a Noela uwzglednisz dopiero jak pani Prezes go przyjmie??:P
P.S. Dostalam te 100 pkt??:P
Dostalas ;) premia zostanie uwzgledniona przy nastepnej wyplacie ;P
Juz napisalam do pani Prezes co sie z nia dzieje, wiec bede oczekiwac jakiejs odpowiedzi i wtedy wzglednie przedyskutuje sprawe Noela ;P
Czuj sie zapisana do grafiku na nastepna czesc :)
/no juz sie czuje powaznie zapisana, musze dni zarezerwowac takze tak: poniedzialek i wtorek: Jason<3, piatek - Toby, i tak w srode i sobote bym chciala poswiecic dla Noela:P
kurde jakiś przystojniak mógłby pojawić się w PLL ,nowy zupełnie nowy chłopak :) to by było na czym oko zawiesić :) Iza zaszalałaś :)
Zgadzam sie bez apelacyjnie :) ten Holden to taki niby ok, ale jednak za malo, zeby sie pozachwycac :/