SWJ już po raz 3 kontynuuje działalność!
<fanfary>
A więc, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P)innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
KAŻDY CZŁONEK SWJ, POWINIEN PRZESTRZEGAĆ PARU ZASAD:
1.Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Kitek
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).
A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY
Kreciolka-DYREKTOR DS. MARKETINGU
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-
Wtorek-
Środa-Kreciolka
Czwartek-Kreciolka
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-_Joy
NASZ GRAFIK DLA WRENA
Poniedziałek-Kreciolka
Wtorek-_Joy
Środa-_Joy
Czwartek-katia_2007
Piątek-Kreciolka
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-sandra_crashdown
NASZ GRAFIK DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
Piątek-
Sobota-Kreciolka
Niedziela-Kreciolka
NASZ GRAFIK DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Czwartek-_Joy
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
niedziela-alexxa
Enjoy! :D
Az mi sie przypomnialo jak Judyta z Nigdy w zyciu opowiadala jak ja pocalowal Adam" jak facet";D A swoja droga Nigdy w zyciu bije na glowe Ja wam pokaze pod kazdym kazdziutkim wzgledem:)))
a Ja już chciałam Tobego na piątek rezerwować żeby mieć podwójną randkę :) ale no dobra i tak jestem szczęściarą bo mam Damona i Tobego :)
Ale spokojnie mogę Ci go odstąpić bo Toby'ego owszem lubie ale nie moj typ, to chcesz go??:P
Zdecydowanie nowy facet by sie przydal tylko taki zeby nam oko zbielalo:D
A to bym go wzięła chłopaka i pocieszyła po rozstaniu ze Spencer :) Nigdy w życiu uwielbiam, Judyta świetna a i Adam też :)
Juz ustalone Monika go bedzie pocieszac:P
Nigdy w zyciu jest jednym z nielicznych filmow ktore idealnie wspolgraja z ksiazka:)
książki nie czytałam, zaś mam w domu jeden dzień i planuję się do niej przybrać a muszę to szybciej zrobić bo ukradłam siostrze :)
Ja widzialam tylko film "Jeden dzien" i podobal mi sie, pomimo tego, ze slyszalam, ze ksiazka lepsza ;)
A Nigdy w zyciu to wiadomo :) klasyk powoli :) czytalam ksiazke i widzialam film :)
a ja po przeczytaniu pierwszej strony mam wrażenie że będzie różnić się od filmu :)
http://www.filmweb.pl/film/Jeden+dzień-2011-571418
powstał film i tak się zainteresowałam :P
no ja tez tak mam ze jest film i patrze czy powstal na podstawie ksiazki:P
A ogladalyscie Bez mojej zgody? Ja co prawda nie widzialam filmu ale ksiazke czytalam i byla swietna, choc nienawidze czytac ebookow to ja przeczytalam w 2 dni sleczac przed kompem, piekna historia tylko smutno sie konczy.
No inne wlasnie ja przeczytalam jak sie skonczy film a tu niespodxzianka na koncu w ksiazce niestety smutna, bo ona ginie w wypadku, mocne zakonczenie.
Jeszcze jedna ksiazka mnie urzekla wlasnie przez opis filmu Nostalgia aniola.
Kurde ja juz czekam az mi przysla te Igrzyska Smierci :):):) przeczytalam 2 rozdzialy w necie i juz nie moge sie doczekac reszty ;P
Ksiazki to wciagajaca rzecz:P Tak samo seriale:P Dlatego lubie ksiazki wielotomowe bo sie szybko nie koncza:P
Nie wiem czy Wy libicie ale ja mam ochote odswiezyc sobie Kilera i Kilerow-2:P Jak mi sie skoncza te egzaminy to po nich siegne;D
Teraz mykam zeby cokolwiek pospac 3majcie sie i do jutra;);*
Nom, dokladnie ;D trzeba przeciagnac to otwarcie nastepnej czesci przynajmniej do konsultacji z Pania Prezes ;P
Boże dziewczyny ile mi do nadrabiania dałyście postów !
Przejrzałam wszystkie mniej więcej, i chyba jako jedyna czytałam tu Jeden dzień, i polecam bardzo, już chyba któryś raz ;D
Bez mojej zgody, niestety nie czyatłam, ani nie oglądałam. Przeczytać?
Nostalgia anioła bardzo mi się podobała , ale niestety też oglądałam tylko film :(
A ja już Snadra czytam drugą część Igrzysk czyli W pierścieniu ognia , i też jest tak super napisana jak pierwsza, choć tu jest więcej przemyśleń , ale na szczęście od połowy znowu dużo się dzieje :D
Nareszcie mam chwilę czasu, nie śnił mi się żaden przystojniak albo nie pamiętam.
Ale kilka dni temu śnił mi się Josh a raczej Peter :P
A ja za to mialam noc pelna przezyc ;D
Najpierw snil mi sie Penn Badgley, ze robilam sobie z nim zdjecia i bralam od niego autograf ;P
A pozniej mi sie snilo, ze gralam glowna role w TVD ;P i mialam kilka scenek z Damonem, Caroline i Tylerem ;D i motywem przewodnim odcinka, ktory krecilismy bylo wyciaganie jakiejs klatwy z Eleny za pomoca jej naszyjnika ;P
A ja nie pamiętam co mi się śniło :(
I wgl co myślicie o Shia LaBeouf ?
Ja osobiście gościa uwielbia, chyba przez to,że jak byłam mała oglądałam Świat nonsensów u Stevensów gdzie strasznie lubiłam jego postać jako dziecko z nadmierną energią, pomysłami, poczuciem humoru i nadmiernym pokowaniem się w kłopoty ;)
Teraz bardzo wyprzystojniał choć dla dużej ilości osób nie jest on ładny, ja jednak mam do niego niesamowity sentyment i przez to go uwielbiam ;)
http://data.whicdn.com/images/9810934/tumblr_ll92kmWLuW1qcqsvro1_500_large.jpg
http://data.whicdn.com/images/19645328/tumblr_lmro81t7ER1qi9vj6o1_500_large.jpg
http://data.whicdn.com/images/17905654/46724914853555881_PV8Nc3XU_c_large.jpg
http://data.whicdn.com/images/12373188/tumblr_loht0m9Ue61qf3ah3o1_500_large.png
http://data.whicdn.com/images/20511446/tumblr_lx9a2mT8UD1qbc1alo1_500_large.png
Ja tez go lubie:) Poznalam go w Transformersach i mi sie spodobal, taki chlopka z sasiedztwa;) Jak dla mnie chlopak ladny, szczegolnie te oczy ma takie duze i ciemne co mi sie podoba u facetow ale jeszcze taki chlopaczek mlodo wyglada, ale dziala to na jego korzysc bo moze grac mlodszych:)
ja jestem na chwilkę zaledwie, okupacja komputera trwa :) No to niexłe sny miałaś, a mi chyba nic się nie śniło bo nie pamiętam :)
Pewnie ze czytac i Nostalgie i Bez mojej zgody.
Kochane moje dziekuje za wsparcie, bez Was bym sobie nie poradzila;);*
Niesamowita rzecz, ale zdalam;D
Dzięki za wsparcie i wiąrę we mnie;);*
Sama byłam przekonana, że nie zdam a tu taka wspaniała niespodzianka;)))
Nie ma za co pamietalam, że chcesz Toby'ego:)
Boże, dziewczyny, ile musiałam nadrabiać w czytaniu! Ale i tak połowy postów nie zrozumiałam, bo nie oglądałam tych seriali :P
Na początek chciałam Was baaardzo, baaardzo przeprosić, za nieobecność, ale miałam naprawdę ciężki tydzień. Nawalili mi tyle testów, wypracowań i prac domowych, że szkoda gadać :/. No ale teraz Bogu dzięki mam ferie, więc będę tu dużo częściej :D
Dobra, co do tych nowych grafików: powiedzcie mi tylko kogo mam dodać i kto chce go na kiedy.
Hej kochana ja tez mialam dzisiaj egzamin który jakimś cudem zdałam;D No więc Sandra Ci wszystko przekaże ona zna grafik:P
W ogóle to mamy propozycję nowego członka;P Mam nadzieję, że Ci się spodoba;P
Że Noela? Bo niewtajemniczona jestem :P
Gratulacje :)
Nawet nie macie pojęcia, jak się za Wami stęskniłam! ;*
Dobrze,że już jesteś ;)
Ja chce na pewno Noela, i jak Jason ma jakiś wolny dzień jeszcze to też chętnie wezmę ;)
I Iza gratuluje ! ;*
I wgl nie wiem czy oglądałyście teraz tenis ale Djokovic wygrał! A ja na niego liczyłam :D
Dziękuję;):* Jeszcze jutrzejsze testy i już z górki będzie:) Ja zamawiałam Jasona no i Noela jeśli już będzie oficjalnie przyjęty:)
Tak tak Noela:) No my też się za Tobą stęskniłyśmy;)))
Ok, no to możesz wybrać-poniedziałek czy wtorek? Albo oba. To zależy jak się dogadasz z resztą :P
No to dziewczynki, zamawiamy! Żeby nie było, że jestem taka okropna, to od razu zamówię Noela Sandrze na czwartek, bo jej nie ma :P
Nie chciałybyście może napisać za mnie 'mowy powitalnej' ? :P
Nie będziecie mieli mi za złe, jak zmienię tylko wstęp? Bo nie mam zielonego pojęcia, co mogę jeszcze napisać :)
Ok, a więc Kasia rezerwuje też J. Na który dzień?
I zamawiać mi tu Noela! :P Ja go sobie ukradnę na sobotę, jeśli nikt nie ma nic przeciwko.
CZY KTOŚ CHCIAŁBY JESZCZE TOBY'EGO ZAREZERWOWAĆ?
Noela chce na srode i czwartek:P Jak zsotanie jeszcze wolny dzien to go przyjme:P A Toby'ego zamawiala Monika;)
Jak na razie wygląda to tak:
Jason
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Środa-Kreciolka
Czwartek-Kreciolka
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-_Joy
Wren
Poniedziałek-Kreciolka
Wtorek-_Joy
Środa-_Joy
Czwartek-katia_2007
Piątek-Kreciolka
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-sandra_crashdown
Toby
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
Piątek-monisia99
Sobota-Kreciolka
Niedziela-Kreciolka
Damon
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Czwartek-_Joy
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa
Noel
Poniedziałek-
Wtorek-
Środa-izka21gramowa
Czwartek-izka21gramowa
Piątek-
Sobota-_Joy
Niedziela-
Może Sandrze w poniedziałek zamówić? Kurcze, szkoda, że Jej teraz nie ma, bo nie wiem, kiedy by pasowało :(
Sandra coś mówiła, ale nie pamiętam o który dzień jej chodzilo... No nic dzisiaj pewnie zagladnie wiec sie wypowie:)
Ja chce Noela na pewno na piątek ;D Jak potem zostanie jeszcze jakiś dzień to też chętnie wezmę :)
o tak, trafi w dobre ręce :D I wgl zauważyłam,że z tb, Magdą i Moniką łączy mnie teraz najbardziej Pll , jestem dumna z filmweba ;)
O widzisz to robi portal postepy:P
Mam nadzieje ze Madzia tworzy nowa czesc bo juz nam sie tu miejsce konczy:P