SWJ już po raz 3 kontynuuje działalność!
<fanfary>
A więc, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P)innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
KAŻDY CZŁONEK SWJ, POWINIEN PRZESTRZEGAĆ PARU ZASAD:
1.Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Kitek
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).
A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY
Kreciolka-DYREKTOR DS. MARKETINGU
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-
Wtorek-
Środa-Kreciolka
Czwartek-Kreciolka
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-_Joy
NASZ GRAFIK DLA WRENA
Poniedziałek-Kreciolka
Wtorek-_Joy
Środa-_Joy
Czwartek-katia_2007
Piątek-Kreciolka
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-sandra_crashdown
NASZ GRAFIK DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
Piątek-
Sobota-Kreciolka
Niedziela-Kreciolka
NASZ GRAFIK DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Czwartek-_Joy
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
niedziela-alexxa
Enjoy! :D
Dziewczyny ogladalyscie zwiastun do TVD?
http://www.youtube.com/watch?v=SljzpJKv9f8
Nic juz nie rozumiem. Ellijah teraz bedzie po stronie Klausa? Po tym wszystkim co mu zrobil? W takim razie Damon zrobil najwieksza glupote pod sloncem budzac go ;P
Oglądałam:) Ja mam od początku wrażenie, że Ellijah będzie udawał, że jest po stronie Klausa a będzie po stronie Damona i albo on zostawił wiadomość Ellijah, że ma mu coś do przekazania i dlatego się spotykają albo już mu powiedział, że Klaus zabił ich matkę. W ogóle Klaus w tym zwiastunie jak przekonuje Ellijaha, że połączy ich rodzinę na nowo jest jakiś przestraszony??Tak mi się przynajmniej wydaje. No i Caroline znajduje swojego ojca w kiepskim stanie ciekawe czyja to sprawka...
Hahaha a ludziki na amerykanskich forach juz spekuluja, ze ojciec Caroline moze przemienic sie w wampira jesli cos mu sie stanie ;D w koncu ma w organizmie krew wampira ;P Biorac pod uwage to jakie ma nastawienie do wampirow, to byloby dla niego chyba gorsze niz smierc ;P
No też o tym kiedyś myślałam, bo jeśli dopadnie go Klaus to znając jego ironiczne poczucie humoru może go zabić, żeby stał się wampirem, a takiej sytuacji ojczulek by się chyba zabił tak mi się wydaje przynajmniej.
Tylko, ze to by sie gryzlo z rozwojem relacji pomiedzy Caroline i Klausem ;D raczej ciezko by sie bylo jej zblizyc do kogos kto zabil jej ojca ;P
No fakt o tym nie pomyślałam:P Ale ja chce Caroline z Tylerem:P Może się pobawić Klausem czego by nie, ale Tyler jest jej przeznaczony i koniec!:P
Ja jestem strasznie rozdarta ;D i mysle, ze bedzie tylko gorzej jak jeszcze zaczna rozwijac watek Klaroline ;P Kocham Forwood calym sercem <3 ale ... ;)
No to sobie wyobraź co byśmy miały gdyby zamiast Ezry był Noel;D Chyba żebyśmy grafik Arii rozpisały jak u nas;D
Jezu ja też jestem strasznie rozdarta między Caroline i Tylerem , a Caroline i Klausem..<3
Jakby Noel był zamiast Ezry to z wami bym była jeszcze bardziej rozdarta ;D
Hahaha i to jest dopiero mysl ;P Nie no, ale tak powaznie to jak dla mnie to ona by tam mogla byc z kazdym innym gosciem oprocz gargulca. Bo jak jest z nim to jakos tak traci na mojej sympatii :/ nawet Holdena bym chyba zniosla ...
No ja Holdena tak samo, gargulec odpada w przedbiegach... A co do Holdena to po sneak peekach doszłam do wniosku, że on jakieś walki uprawia coś w stylu "fight club" bo on chyba siniaka miał z boku prawda??:P
http://www.imdb.com/media/rm2806296576/nm2301213
No ale czy jemu można się oprzeć??:P No już nawet mógłby być tym "A";P
Nie miałabym nic przeciwko gdyby Noel był A, przystojny i w dodatku chyba całkiem logicznie myślący, nie ta ciapa Ezra.
A ja się ostatnio przyjrzałam Holdenowi i całkiem fajny z niego dzieciak.
Na początku mi się w ogóle nie podobał jak go zobaczyłam na zdjęciach, ale na "żywca" w serialu jest spoko ma taki ciepły wyraz oczu, i kryje w sobie jakąś tajemnice:)
Ej uznaje ,że chyba Noel mi się podoba najbardziej <3
Taki po prostu mój typ idealnego faceta :D
A Holden od początku mi się nie podobał i nie podoba.. Jest ładnych chłopcem, ale dla mnie to za mało. Facet ma być przystojny :)
U mnie Noel może być co najwyżej ex aequo na 3 miejscu z Calebem.
Dzwonnik był chociaż odważny nie to co Ezra :P
Hahaha ;P "Dzwonnik byl chociaz odwazny" - no nie sposob sie nie zgodzic ;D Frajerom takim jak Ezra mowimy zdecydowane NIE!!!;P
Takie ciepłe kluchy, już nawet Dawson i jeszcze kilku innych miało ciekawsze epizody. :P
Tak, tak ;D Dawson to chociaz mial te swoje wybuchy niepohamowanej histerii ;P
U mnie Noel tez moglby byc tylko na miejscu trzecim niestety, zaraz po Jasonie i Wrenie ;P
Tą dwójkę też miałam ma myśli tylko u mnie niepodważalnie Wren jest na pierwszym miejscu.
Prawie z krzesła spadłam. :P I płakać potrafił, przekomicznie.
To ja owszem ta 3 ale w takiej kolejności: Jason=Noel i potem Wren:P Wcześniej było prościej bo Jason był pierwszy a potem Noel teraz mam rozterki:P Co ja poradzę na to, że lubię niegrzecznych chłopców no:P
Ja sama nie wiem co mnie w Wrenie tak kręci(a raczej w Julianie) bo w Jane by design też jest jakiś facet z brytyjskim akcentem i tamten mi jest kompletnie obojętny.
Bo on po prostu jest uroczy <3 u mnie akurat niewiele ma to wspolnego z akcentem bo ja akurat akcent slysze na codzien ;P Julian ma to cos w oczach i spojrzeniu :) taka figlarna iskierke, ktora ubostwiam :)
Dokładnie chyba te "ku***ki" w oczach dodają mu uroku jak ja to mówię: co mi zrobisz jak mnie złapiesz:P Zresztą mi się podobało, że chce walczyć o Spencer, jest odważny i stanowczy.
Dokładnie chyba te "ku***ki" w oczach dodają mu uroku jak ja to mówię: co mi zrobisz jak mnie złapiesz:P Zresztą mi się podobało, że chce walczyć o Spencer, jest odważny i stanowczy.
Przepraszam za to dublowanie ale to jakoś tak samo się zrobiło;/
Szkoda że nie można usuwać swoich odpowiedzi skoro edycja jest możliwa przez pierwszych kilka min.
Chyba faktycznie o to chodzi. I jeszcze tyłek ma niezły w jakimś filmie można było popatrzeć :P
No no rozumiem:P A nasz Jason to też ma ciekawe sesje:P Czytałam gdzieś, że nie przeczytał dokładnie umowy i mu wyszła jakaś sesja w bieliźnie:P
Nawet bez niczego są zdjęcia
http://www.tumblr.com/photo/1280/jojoluv/16489889061/1/tumblr_lydpb0uusY1qd7fev
w końcu dotarłam, wczoraj jak zwykle okupacja komputera miała miejsce (mąż :) To Jason na tej fotce?
mięśnie i ciałko ma piękne co tu gadać :) raczej no bo widać miał trochę tych sesji w negliżu w lub w majtkach :)
On on :P Ale mimo wszystko, że to Jason jakoś mnie nie przekonują sesje rozbierane facetów, takie babskie to trochę:P
ja właśnie zbieram po fotce chłopaków z PLL i tak muszę popatrzeć kto jest u mnie na pierwszym miejscu, puszcze potem screena :) bo widzę że Wy wczoraj dziewczyny rachunek sumienia robiłyście a ja nie mogę być gorsza :)
A mnie akurat to zdjęcie się podoba, jest takie nie za bardzo erotyczne w złym tego słowa znaczeniu, bardziej artystyczne.
tak to prawda bardzo artystyczne zaś ja na tym zdjęciu bym odcięła głowę bo jak dla mnie wygląda nie naturalnie .... no nie wiem ciało bardzo ładnie wyrzeźbione ale głowa źle ułożona i te włosy jakoś źle wyglądają
Zgadzam się w zupełności :) Co on ma z włosami na tym zdj? Ogólnie super ciało ale twarz i włosy do odcięcia :D
A teraz zdjęcie , nie żadnego aktora tylko po prostu z internetu , ale niesamowicie mi się podoba :D
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/407787_242892089119388_1464963954 25625_532792_1449636476_n.jpg
Ciało, tatuaże, uśmiech, zarost , włosy <3
Ola Ty wiesz co ja lubię :):):):):):):):):):):):) Tak samo wszystko kocham na tym zdjęciu :) a tatuaże piękne :) ciało cudowne:) uśmiech piękny, włosy świetne i ten zarost :)