Witam was moi drodzy, w 2 części tego jakże odjechanego tematu :) (Trzeba to opić. Składamy się na flaszkę? ;D) Nasze tajne Stowarzyszenie Wielbiących Jasona (w skrócie SWJ) oficjalnie kontynuuje swoją działalność.
Jeśli chciałbyś do nas dołączyć, musisz zapoznać się z naszymi ZŁOTYMI ZASADAMI:
1.Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Kitek
-Cookie
-Boski bóg Jason
Dołączając się do SWJ zobowiązujesz się do przestrzegania tych zasad.
Z poważaniem,
_Joy-założycielka najznamienitszego tematu pod Słońcem
(Oczywiście, tylko żartowałam z tymi zasadami, tutaj każdy jest mile widziany ;))
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-Dracy
Wtorek-Number_Fourteen
Środa-Kreciolka
Czwartek-Kreciolka
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-_Joy
NASZ GRAFIK DLA WRENA
Poniedziałek-Kreciolka
Wtorek-_Joy
Środa-_Joy
Czwartek-Number_Fourteen
Piątek-Kreciolka
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-sandra_crashdown
NASZ GRAFIK DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-
Czwaretk-
Piątek-Number_Fourteen
Sobota-Kreciolka
Niedziela-Kreciolka
Enjoy!
ja akceptuje to, że Cię Chuck irytuje, ale jak mogłaś napisać, że wolałabyś Louis od niego :D maaatkoooo mam nadzieję, że tego Chuck nie przeczytał, bo tak by się zdołował, że pewnie by się w serialu więcej nie pojawił :D
1. Kurt Hummel - Glee ( broń boże nie dlatego, że jest gejem ale dla tego, że jest takim strasznie stereotypowym gejem. Jest taki strasznie dziewczęcy, nie lubie jego głosu, ubiera się z za duża przesada i po porostu strasznie mnie irytuje xd )
2. Terri Dchuester - Glee ( jezu od samego początku była okropna, tak mi działała na nerwy że na prawdę większość scen z nią przewijałam )
3. Melissa Hasting - Pretty Little Liars ( za to że jest taka fałszywa, i za to co robi swojej siostrze )
4. Ezra Fitz - Pretty Little Liars ( gdy z początki nawet go lubiłam to co odcinek stawał się coraz bardziej nudniejszy. Po prostu nie ma tego czegoś , nie jest dla mnie wgl męski i jest 'za dobry' )
5. Dr Preston Burke- Grey's Anatomy( Był starsznie nudny , przewidywalny , nic pożytecznego nie robił . Plus zostawił Christine samą przed ołtarzem..)
6. Fin Hudson - Glee( jezu on jest strasznie bezpłciowy ! Po prostu wgl nie pasuje mi na tego lidera grupy, przewodnika. Dla mnie powinien stać z tyłu bo i tak nie wykorzystuje tego że jest z przodu ;) )
7. Matt Donovan - The Vampire Daires( kolejna jak dla mnie bezpłciowa postać. Może nie aż tak jak Fin ale również niczego pożytecznego nie robi , i przez niego Caroline i Tyler nie mogli być razem ! )
8. Tamara - Awkward ( jakoś po porstu ma role osoby którą nie da się polubić xd Jest tak bardzo irytująca że mam ochote ją walnąć choć czasami przez to jest śmiesznie ;))
9. Maya St.Germain - Pretty Little Liars ( nie lubie jej i tyle;D Nie umiem tego wyjaśnić )
10. Katherine Mayfair- Gotowe na wszystko ( Jej postać była nijaka a jednak psuła wszystko ;D Nie lubiłam jej bardzo ale jest na ostatniej pozycji bo po prostu ona musiała taka być by zniszczyć idealne życie na przedmieściach )
Oj kochana to nam zrobilas mixa z dwoch rankingow ;D ale przynajmniej bedziesz miala z glowy nastepny ;P
hahahahahhaha, SORY ! Zrobiłam sb tą liste wczoraj i teraz widzę, że to był zły pomysł we wczorajszym stanie xd Nawet się nie zastanawiałam nad tym tylko pisałam ;D Po prostu ominę ranking na najbardziej znienawidzone postacie damskie ;D
Jak Sylwia przyjdzie i nam zamiesci swojego news'a o rozpoczeciu ;D
Ale Sylwia chyba sie obrazila za tego Chucka, wiec nie wiem czy sie zjawi ;P
No tak, bo my codziennie jakiś miałyśmy :D Tylko, że teraz była 'dłuższa' przerwa bo Sylwester był.
AAAA, TO JUŻ DZISIAJ!!! :D Ale ja zobaczę sobie dopiero jutro, nie mam siły, żeby czekać do 3 w nocy, zwłaszcza, że wczoraj nie mogłam zasnąć, w wyniku czego spałam jakieś 3 godziny :/
Ja tez zobacze sobie jutro :) na spokojnie :) przy sniadaniu ;P a potem podziele sie wrazeniami ;P obym tylko za bardzo sie nie napalila bo rozczarowania po takiej dlugiej przerwie nie zniose :(
Dokładnie, też chciałabym się miło zaskoczyć, to wręcz wskazane :D Ale ponoć pierwsze 11 minut było nudnawe :(
rankingi były co drugi dzień Joy, więc planowałam go zrobić jutro :D
teraz możecie podać pomysły na nowe :D
Hehehe u mnie sie bedzie pewnie nakladac z rankingiem na meskie postacie ;P no moze nie do konca, ale ... ok, nie moge sie doczekac ;P
Aaaa i ja w ogole zapomnialam sie wypowiedziec, ze bardzo sie ciesze, ze znam w koncu kogos kto nie lubi Kurt'a tak jak ja ;D To bardzo budujace uczucie ;P
hahaha,no ja też się ciesze bo własnie raczej spotykałam się z za duża sympatią do Kurta ;D
Ja nie moge , chciałabym już zobaczyć nowy odcinek ! Ale jutro szkoła więc w nocy na pewno nie zobaczę -,- Ale już jutro tak ;D
I podoba mi się ranking z najfajniejszymi parami serialowymi ;D
O, to przepraszam Sylwia, byłam przekonana, ze są codziennie.
Okej laski, ale najpierw proponuje najbardziej znienawidzone żeńskie. Później zrobimy ulubione pary, potem rodziców a na wielki finał seriale ^^ Oczywiście jak ktoś ma coś przeciwko to niech pisze.
No to ja będę mieć małą przerwę bo przez sylwestra wszystko mi się pomieszało ;D Ale z przyjemnością poczytam o waszych typach.
Hahahaha, szczególnie zbuntowanej Sandry ;D
Chyba nikt nie ma nikt przeciwko, a i pewnie po drodze dojdą nam pomysły na nowe rankingi.
Postać Kurta jest nie bardzo, ale za to jego głos rekompensuje mi wszystko nawet widok zaczerwienionych policzków Finna.
Tak sobie pomyslalam, ze skoro wszystkie jestesmy i wszystkie napisalysmy juz poprzedni ranking to moze nowy zaczniemy juz dzisiaj ;D
Ok, olalyscie wczoraj moj buntowniczy nastroj, ale i tak postanowilam was dzis zameczyc recenzja nowego odcinka PLL ;D
Tak jak obiecalam - ogladnelam przy sniadaniu. W zasadzie przy probie skonsumowania go bo choroba w jedzeniu nie pomaga a wrecz przeciwnie :(
Odcinek calkiem fajny :) ciesze sie, ze nie przynudzal i nie rozczarowal. Co moge napisac "na goraco" ?
*Dalam sie zaskoczyc i zupelnie nie spodziewalam sie tego, ze dziewczyny tylko udaja konflikt miedzy soba. Dobrze to rozegraly!
* Wiem, ze nie powinnysmy sugerowac sie postura A. ale ja jakos tak coraz bardziej sklaniam sie ku temu, ze A. to facet. Ciekawe czy jak pokazywali zblizenie na twarze Lucasa, Caleba, Toby'ego i Garetta to mialo nam to cos dac do zrozumienia. Uwazam, ze kazdy z Nich(no moze oprocz Garetta) bylby duzym zaskoczeniem, gdyby okazalo sie, ze to on jest A. Malo tego! Sylwia pewnie dostalaby ataku serca, gdyby byl to Toby:D
* Nastepnie moj staly punkt programu, czyli to chyba Ezra jest A. :D:D:D Wtedy kiedy saczy whiskey w gabinecie taki smutny/wsciekly/zrezygnowany/spanikowany [niepotrzebne skreslic:D] i nakrywa go Jackie :) wiem, ze wszyscy mielismy myslec, ze jego nastroj ma cos wspolnego z tym, ze przed chwila powiedzieli prawde rodzicom Arii, ale moze tak naprawde chodzilo o to, ze za chwile ma sie spotkac z Emily, ktora straszyla go, ze odkryla cos na jego niekorzysc w pudelku od Jasona [!]
*No i skoro juz padlo to imie ;P Nie bylo Jasona!!!!!!!!!!!!!!! <zamykam sie w sobie> ;P
*Mike sila rzeczy ma u mnie duzego plusa. Ezra zasluzyl sobie na to od pierwszej sekundy, w ktorej pojawil sie na ekranie :D Pozniej Mike wprawdzie przeprasza, ale blizna na usteczkach naszego "kochanego" Mr. Fitza pozostanie :D
*No i koncowa scena to dla mnie jakby nie bylo kolejny znak, ze A. jest facetem. Jaka dziewczyna bylaby w stanie przydusic Emily prawie trzymajac ja w powietrzu nad ziemia ;D Mona chyba nie ma jakis ukrytych mocy, o ktorych nie wiemy ;D Dziewczyny oczywiscie kolejny raz jak takie ciapy nic nie potrafia do konca doprowadzic ;D no, ale znalazly komorke i szczescie nareszcie sie do nich usmiechnelo ;P
*Zakoncze gwozdziem programu, czyli sierotowatym Ezra stojacym przed rodzicami Arii, ktoremu poca sie dlonie i czolo ;P i Aria wpatrujaca sie w niego ze spojrzeniem "No blagam Cie, wydus to wreszcie z siebie frajerze!" Az cisnie sie na usta: serio Aria? wybralas to COS zamiast Jasona? ;P wstydz sie dziewucho! :D:D:D
Podsumowujac, faaaaaajny odcinek :) ciesze sie, ze wrocilo PLL :):): TLG jeszcze nie widzialam, ale jak uda mi sie dzis obejrzec to wieczorem wrzuce swoje trzy grosze ;P
Ja TLG właśnie obejrzałam przed chwilką i powiem szczerze że zaczynają mieszać co nie bardzo mi się podoba. Choć odcinek calkiem dobry.
Odcinek PLL naprawdę dobry. Zaskoczyła mnie intryga dziewczyn, była naprawdę dobra. Choć szkoda mi Emily bo troszkę jednak polatala po ławkach przez A.
Ezra hehe dostal ładny cios od brata Ari ale zrobił to tylko żeby ojciec mu nie przywalil.
Szkoda, że Spencer się tak zachowuje w stosunku do Tobego, przykry widok.
Po kiego wrócił Caleb? Oj nie lubię pary Hanna -Caleb.
Ale odcinek 100% lepszy od ostatniego, na ten odcinek warto było czekać.
Hahaha wlasnie! To samo cisnelo mi sie na usta! "Caleb, po co Ty nam tutaj" ;D z reszta Hanna i Lucas jakos tak ladnie razem wygladaja ;P szkoda mi Go bylo jak Hanna rzucila sie w ramiona Calebowi, a Lucas tam tak stal jak taka sierotka i nie wiedzial co zrobic z rekoma ;P;P;P
Dokładnie, szkoda mi było go bardzo gdyż moim zdaniem pasowałby do Hanny a widać po Lucasie że dalej coś czuje do niej i prawie zabił Caleba wzrokiem. Dużo w odcinku było Lucasa, aż się zdziwiłam bo ostatnio dawkowali go nam w małych ilościch , troszkę to dla mnie podejrzane.
A co tam nie jest podejrzane? ;P Ale jakos nie chcialabym, zeby Lucas byl A.
Napisze teraz cos czym sie absolutnie naraze wszystkim pozostalym czlonkiniom SWJ, a juz najbardziej Sylwii, ale chyba chcialabym, zeby Toby byl A. Nie dlatego, ze Go nie lubie, przeciez mam z nim nawet swoj dzien w grafiku i fajnie sie nam razem szlifuje drewniane bujane fotele ;P ale uwazam, ze byloby to swietne i zaskakujace zakonczenie! Toby i Ezra wspolpracujacy ze soba rzecz jasna ;P
Ok, juz nic wiecej nie pisze bo zaraz zostane zalana lawina atakow ;D
Ja uwielbiam Tobego i nie chciałabym takiej akcji, że on jest A, ale szczerze oglądając w nocy odcinek przeszło mi to przez głowę....
Nie wiem czy nie taki byl zamysl scenarzystow. Bylo go duzo i w takich dziwnych scenach, w ktorych raz szarpal Emily potem Spencer ;D Achhh te ludziki z PLL, potrafia nam mieszac w glowach ;P
Dokładnie tak samo dużo Lucasa i do tego ta jego tajemnica na laptopie, dalej nie wiemy co mu się tam otworzyło gdy pokazywał Hannie zdjęcia w orange mundurkach :)
Oglądnęłam już wczoraj ale źle sie czułam i nie miałam siły nic pisać xd
No więc odcinek bardzo mi się podobał i przeleciał niesamowicie szybko . Jezu intryga dziewczyn prze świetna ;D Uwierzyłam, że na prawdę się kłócą! I ta Emily ! Chyba najbardziej mi się podobała niż kiedykolwiek. Trochę szkoda mi Toby'ego bo powiedzmy sb szczerze, że niezły z niego słodziak , szczególnie w tym odc. Również ubolewam że Jason się nie pojawił w tym odcinku! Ezra jak zwykle taki nijaki , a to uderzenie bardziej mnie śmieszyło niż przestraszyło czy ucieszyło ;D Ja tam w sumie lubię Caleba ( nie bijcie mnie xd ) więc ciesze się że wrócił. Coraz bardziej podejrzewam Lusaca.. Ale to by było za proste xd Plus wydawało mi się że A w tym odc do chłopak prawie na 100 %, ale z nimi nigdy nie wiadomo ;)
Mi tam się podoba teoria że A jest Toby ;D Lubie go bardziej szczególnie ze Spencer
ale była by to niespodzianka łamiąca serce ale jednak zaskakująca.
Jak Toby będzie A to chyba rzucę się z mostu i mój mąż zostanie wdowcem więcej lepiej niech nie będzie ....: )
Właśnie obejrzałam PLL i zgadzam się z prawie wszystkim co napisała Sandra ;D I muszę pogratulować Ci spostrzeżenia, że Ezra może nie stresował się Arią tylko właśnie dziewczynami i tym co na niego mają ;) nie pomyślałam o tym...
Nie było Jasona :(
Ale za to było sporo Tobyego :) Oj jaki on jest kochany :) ahhhhhhhhhhh moje uczucie rosło z każdą sekundą :D
Sandra przez Ciebie będę musiała zacząć brać tabletki na uspokojenie, ale w sumie przynajmniej byłabym w szoku gdyby Toby okazał się "A". Ale on nie może być bo się załamię psychicznie :( Chociaż to nie zmieni mojej miłości do niego :D
Mam nadzieję, że brak Jasona nie ma wskazywać na to, że miał za dużo pracy jako "A" i jako Jason już nie mógł wystąpić...
A z powrotu Caleba ja się cieszę, lubię go i nie wyobrażam sobie nikogo innego dla Hanny :)
Podsumowując bardzo dobry odcinek, warto było czekać :)
Jezu na prawdę Toby w tym odcinku był prze uroczy ;D Coraz bardziej mi się podoba ! Też bym zwami rozpaczała gdyby Toby był fałszywy i okazał się A ale to by było takie niespodziewane, że powiedzmy sb szczerze długoo byśmy pamiętały o tym serialu xd
I ciesze się, że w końcu ktoś też lubi Caleba ! ;)
Caleb chyba ma duzo fanow, wiec raczej na pewno sama nie jestes :)
Sylwia ja to chyba predzej czy pozniej faktycznie wpedze Cie w zalamanie nerwowe. Jak nie Chuckiem to Tobym ;P Ale Toby'ego przynajmniej lubie, nawet wiecej niz lubie ;)
No i zapomnialam w sumie o najwazniejszym! Jason nie moze byc A.!!! Najpierw oddalby im pudelko, zeby pozniej martwic sie tym co jest w srodku?! Przeciez raczej by tam zagladnal, gdyby byl A. :D Tak, wiec zaraz obok Mike'a, Jason jest chyba kolejna osoba, ktora na pewno nie jest A. ! Poczekajmy czy wypowiedza sie o tym jakos producenci ...
Odcinek widziałam już wczoraj, ale nie miałam już siły żeby tu coś napisać, marzyłam tylko żeby pójść już spać. Jutro do mojej szkoły przyjeżdża pani minister edukacji i wszyscy stają na głowie, żeby wszystko poszło idealnie. Przez ostatnie 2 dni w ogóle nie było mnie na lekcjach, tylko latałam w te i we wte, jedyny plus. Boże, chce żeby to wszystko się już skończyło.
A więc odcinek był fajny, nie przynudzał, bardzo dobrze. Tylko jedno mi przeszkadzało: ZDECYDOWANIE ZA DUŻO EZRII. FUJ! Podobnie jak Sandra-Mike ma u mnie wielkiego plusa :D I macie bardzo dobrą teorię-teraz tylko trzeba poczekać na następny odcinek i uważnie przypatrzeć się Ezrze. Jeśli to on jest A, to powinien być zły/zaniepokojony, w końcu zgubił ten telefon :P No i ja się pytam, dlaczego nie było mego cudownego, boskiego boga Jasona?! Czy oni chcą żebym ja dostała nerwicy? Jeśli tak, to są na dobrej drodze :P Plan dziewczyn był genialny. Nie domyśliłam się, że udają, nawet o tym nie pomyślałam. Dziewczyny jak zawsze spaprały sprawę, ale przynajmniej mają coś na A.
no bez jaj :| on od początku wydawał mi się trochę psychiczny, ale no aż tak? chociaż to trochę skreśla go z listy podejrzanych na "A" :)
nie mogę się doczekać tego odcinka :D znowu będę przeżywać z tygodnia na tydzień :D
a co do Jasona to faktycznie ZNOWU masz rację, przecież on sam dał im te pudełko ;D Chyba za długo nie oglądałam PLL i wypadłam z rytmu detektywistycznego i nie widzę żadnych zbieżności ;D
a tak na marginesie to obiecałam sobie, że nie będę już oglądać żadnych promo, ale oczywiście znowu mi nie wyszło :D
no i coś miłego dla wszystkich:
http://distilleryimage11.instagram.com/7824a5b6366b11e180c9123138016265_7.jpg :)
Ej, tylko nie Lucas! To Ezra ma być A, EZRAAAAA! Ale po takim zwiastunie zgaduję, że zapewne okaże się, że to nie on, tak samo zresztą było z Jasonem.
http://www.youtube.com/watch?v=pnkeVAibZOo - promo do 2 odcinków TVD. Jedyne co mi się nasuwa na myśl to OMFG! :P Święty Stefan naprawdę porwie Elenkę?
Sandra jak możesz mi to robić i umieszczać sneak peak w tym temacie? Jestem zrozpaczona :) No myślałam że tutaj na nie nie natrafię bo obiecałam sobie że ni czytam spojlerów ani niczego innego do następnego odcinka
Ejjj to tylko zwiastun. Ja nie umieszczalam zadnych sneek peekow. Sama ich nie ogladam juz od dluzszego czasu, zeby nie psuc sobie zabawy :) a ze zwiastunami to wiadomo jak jest, czesto sa bardzo przewrotne ;P
A jesli chodzi o TVD to rzeczywiscie OMG! Nie moge sie doczekac. PLL tez nie moge, ale jakos Lucas-psycholem? eeeeee, niefajnie :( mialam nadzieje, ze bedzie pozytywnym bohaterem. No i w ogole jakos sie to kupy nie trzyma. W finale 1 sezonu Lucas jedzie gdzies tam w sina dal, zeby przywiezc Caleba do Hanny, zeby teraz odstawiac napady zazdrosci?! Tu musi chodzic o cos wiecej ...
A na koniec musze z siebie cos wyrzucic : ja chce DELENEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! bardzo, bardzo, bardzo ;D
Ja wiem tylko żartowałam :)
Delene to i ja chce, a na Stefanka to ja nie mogę już patrzeć, on normalnie ma kanciastą buzię jak nie wiem co. Najlepiej się patrzy na brata Eleny i Damona :)
Hehehe i jeszcze na Tylera :D:D:D i Alarica ;P;P;P ogolnie obsada TVD jest calkiem urodziwa :) no zapomnialabym o mojej ostatniej milosci czyli o Klausie :D A co mi tam: KOCHAM ich WSZYSTKICH!;P
W ogole zapomnialam napisac, ze w TLG wieje nuda. Nienajlepiej to rokuje na przyszlosc temu serialowi skoro juz w polowie pierwszego sezonu zaczyna przynudzac :/ a szkoda bo wydawalo mi sie, ze widze potencjal ;P
TLG zaczyna się robić dziwne póki co pasowała mi akcja z bliźniaczkami, a teraz gdy nagle Sutton zaginęła akcja zacznie robić się nudna i to nie wiem jak. Główna aktorka przypomina mi Ninę Dobrev w każdym ruchu, scenie. Jej głos, wygląd i mimka twarzy są prawie identyczne. Postawić je obok siebie to jak siostry.
Taylor to też ma dla mnie buzię kanciastą, Alaric to przystojniak, Matt mi się wogóle nie podoba a Klaus też jest niczego sobie i ten jego głos hipnotyzujący. Dla mnie liczy się tylko Jeremy I Damon no i oczywiście Paul Walker i James MCVoy. Idę oglądać z Jamesem film :)
ahh Damon i Jeremy najlepsi <3 Ale również uwielbiam Alaricka, Tylera i Klausa.
Tam wszyscy oprócz Matta są do schrupania. ;D
I wgl pierwsza myśl jak Stefan może chcieć zamienić Elene w wampira ;o Druga myśli będzie załamana , będzie go nie nienawidzić czyli... resztę życia spędzi z Damenem ! <3
Teraz już chce oglądnąć i Pll i TVD . Kurde Magda mogłaś tego nam nie dawać ;D