Witam was moi drodzy, w 2 części tego jakże odjechanego tematu :) (Trzeba to opić. Składamy się na flaszkę? ;D) Nasze tajne Stowarzyszenie Wielbiących Jasona (w skrócie SWJ) oficjalnie kontynuuje swoją działalność.
Jeśli chciałbyś do nas dołączyć, musisz zapoznać się z naszymi ZŁOTYMI ZASADAMI:
1.Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Kitek
-Cookie
-Boski bóg Jason
Dołączając się do SWJ zobowiązujesz się do przestrzegania tych zasad.
Z poważaniem,
_Joy-założycielka najznamienitszego tematu pod Słońcem
(Oczywiście, tylko żartowałam z tymi zasadami, tutaj każdy jest mile widziany ;))
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-Dracy
Wtorek-Number_Fourteen
Środa-Kreciolka
Czwartek-Kreciolka
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-_Joy
NASZ GRAFIK DLA WRENA
Poniedziałek-Kreciolka
Wtorek-_Joy
Środa-_Joy
Czwartek-Number_Fourteen
Piątek-Kreciolka
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-sandra_crashdown
NASZ GRAFIK DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-
Czwaretk-
Piątek-Number_Fourteen
Sobota-Kreciolka
Niedziela-Kreciolka
Enjoy!
faktycznie, nie licząc Matta to same przystojniaki :) Stefan bądź co bądź też jest bardzo ok ;D traci na uroku, bo przeszkadza rozwojowi Delenie, ale nikt mi nie powie, że nie jest przystojny ;D
No jest ale im dłużej na niego patrze tym bardziej mam wrażenie że jest coraz mocniej kanciasty :)
Powinnyście być dumne, że jest Polakiem i nawet potrafi mówić całkiem dobrze po polsku, a nie pisać, że jego twarz jest kanciasta :P Btw, ostatnio strasznie dużo zrobiło się tych gwiazd, które są z Polski, lub mają polskie korzenie, zauważyłyście?
Oczywiscie, ze jest przystojniakiem :) a i Matt ma chyba swoje wielbicielki ;P <bleeeeeee> ;D
Chociaz Paul w O.C. nie byl zbyt ciekawy. Jakis taki przerosniety sie wydawal ;P jakby na sterydach ;D
hahah żebyś nie wspomniała że on grał w the o.c. to bym Ci nie uwierzyła, tym bardziej że oglądałam the o.c. na płytkach i uwielbiałam Ryana i Taylor a tak wogóle to mój jednej z pierwszych seriali tego typu. Ale jest i Paul a ja nawet go tam nie zauważyłam i nie przypomniam sobie jego :)
http://www.youtube.com/watch?v=NvZDy-IVJcE
miałam takie samo odczucia jak Ty Sandra co do Paula w O.C., ale teraz wygląda dużo korzystniej, zwłaszcza prywatnie ;)
http://www.youtube.com/watch?v=WVqfYynEbAk&feature=related a to smakołyk prawdziwy :D
hehhe to samo. Ian wygląda jak dzieciak, za chudy, za długie włosy i do tego ten zarost. Nie przypomnia Damona z TVD
a no tak ja mam zapłon trochę przygaszony , Chodziło ci o to jak wyglądał a nie jak ja napisałam oki źle zrozumialam
zdarza się najlepszym ;D A poza tym sama pewnie robię strasznie dużo takich błędów ( jak np. ten wyżej) więc nigdy bym się z tego nie śmiała. ;)
No juz ;D spokoj kobitki. Jak Was to uszczesliwia to mozecie nawet nadawac bohaterom calkowicie inne imiona, a nie tylko przekrecac literki;D
A teraz uwaga, uwaga SPOILER z ostatniej chwili!!!
SPOILER SPOILER SPOILER
Dan napisze dla Louisa przysiege malzenska przed slubem z Blair!!!!!!!!!!!!!!!!!! - jeszcze tego nie widzialam, a juz placze ;( czemu oni tak nienawidza tego Dana, ze musza mu zycie niszczyc ;(
Hahaha mam nadzieje, ze ciapa nazywasz Louisa a nie Dana ;P Bo ja caly czas podswiadomie licze, ze jak sie dowie kto napisal przysiege to ..... ;D no i zakonczenie tej historii wszyscy znamy :)
Wciaz kurczowo trzymam sie tego scenariusza ;P SPOILER do kogos na lotnisko w koncu bedzie biegla w sukni slubnej ;D
SPOILER Dan będzie z Blair wybierał suknię ślubną http://www.tvline.com/2012/01/gossip-girl-season-5-episode-11-photos/#283894-1-T he-End-Of-The-Affair
A w koncu i tak Swiety Mnich Chuck zgarnie wszystkie nagrody ;D i jaki bedziemy mieli z tego wniosek, ze niewazne co sie robi dla zwiazku i dla partnera wazne, ze laczy Was epicka milosc ;D mozna sie dowoli sprzedawac za nieruchomosci, mozna sie zdradzac na lewo i prawo az w koncu mozna sie rzucic na partnerke z piesciami i rozwalic jej szyba policzek, a i tak nasze akcje przejda bez zadnych powaznych konsekwencji ;P to absolutnie nie ma nic wspolnego z toksycznym zwiazkiem, absolutnie ;D;D;D
Ja ciągle mam nadzieję, że Blair nie skończy z Chuckiem, od samego początku twierdziłam, ze to mega toksyczna miłość. I jestem za Danem i Blair i nic tego nie zmieni, nawet najlepszy i najbardziej romantyczny wyczyn Chucka.
hahah dobrze napisane. No co Ty to naprawdę nie ma nic związanego z toksycznym związkiem :P Ale to że Dan będzie pisał przemowę dla Louise i wybierał suknię z Blair to jawne przegięcie scenarzystów. Biec to pewnie ona będzie do Chucka zważywszy na sytuacje z ostatniego odcinka.
hahahah, nie no coś ty , wgl nie toksyczny ;D I w tym momencie wkurzyłam się na scenarzystów co oni z Danem robią -,- Już robią z niego takiego trochę mięczaka który nie chce walczyć o Blair tylko jej pomaga suknie wybierać jak jakaś główna druhna , wniebowzięta ze ślubu xD Nie podoba mi się to :( Jezu plus jestem wkurzona, ze na Gossip Girl trzeba czekać jeszcze 11 dni !
Dziewczyny musze przyznac, ze przywrocilyscie moja wiare w drugiego czlowieka ;P spodziewalam sie bardziej tekstow w stylu: "Blair i tak powinna byc z Chuckiem". Tyle sie juz tego nasluchalam, ze w sumie przywyklam do tego, ze przewaznie tylko ja bronie Dana :( Co jest mega smieszne zwazywszy na fakt, ze Dan moim zdaniem nie potrzebuje zadnej obrony bo nic zlego nie zrobil! Tylko zawsze fani Chair chamsko na niego naskakuja:/
Nie chcę nikogo obrazić, ale to fanowanie Chair w niektórych przypadkach jest na prawdę chore.
p.s.
Kiedy kolejny ranking?
Ranking można zrobić dziś :)
A co do Chucka hmm.. chyba wszyscy znają moje zdanie i wiedzą, że go kocham :D:D:D Blair musi być z nim, a jak nie z nim to z Danem. Byle nie z Louis błagammm znosię wszystko :D
O kurde jestem już po nowym odcinki TVD więc się z wami podzielę moimi odczuciami.
Jak najbardziej mi się podobał ;D Cała sprawa z Jeremy'm bardzo mnie zasmuciła.. Choć ostatnio nic pożytecznego nie robił to łezka mi się w oku zakręciła jak Damon kazał mu wyjechać.. Albo jak Alarick uratował go, to przez chwile zapomniałam, że ma pierścień i pomyślałam o nie nie możecie uśmiercić jego ! I wgl padłam jak zobaczyłam Melisse w szpitalu ;o Myślicie że pojawi się jeszcze jako nowa wielbicielka Ricka? ;>
Brakowało mi Caroline z Tylerem , i mam nadzieje że Tyler uwolni się od Klausa bo nie chce już patrzeć jak wszyscy mu nie ufają i trzymają się od niego z daleka.
Na koniec ostatnia i najważniejsza rzecz. Aaaaaa! Damon w końcu pocałował Elenę! <3 Myślałam, że ten frajer już sb pójdzie ale zawrócił i w końcu stało się to co tak długo oczekiwałyśmy . Pewnie dzięki temu odcinek tam bardzo mi się podoba ;D
Jeszcze co do Gossip Girl to też kocham Blair i Chucka jako parę ale prawdą jest , że jest to mega toksyczny związek. I uwielbiam połączenie Blair i Dana a Louis nich się schowa xd
Nie przeczytałam tego co napisałaś, bo jeszcze nie widziałam odcinka. I mam złe wieści :P Teraz nie mam kompletnie czasu na oglądanie seriali, dlatego pewnie nie będę tu w ogóle wchodzić bo tylko spoilerów się naczytam :P Mogę tylko prowadzić rankingi, ewentualnie komuś je przekazać i tylko będę na nie odpowiadać.
Smutno mi trochę, ale siła wyższa :(
Nawet nie gadaj ! :( Musisz zobaczyć ten odcinek ! Kurcze, wiem że siła wyższa ale jak znajdziesz choć chwilkę to sb oglądnij , proszę cię ;)
Ok. No, wiec ...... Sylwia zabije Cie jesli nie ogladniesz tego odcinka TVD!!!! Ja skonczylam przed minutka i nie wiem co ma z soba zrobic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zaczne oczywiscie od najwazniejszego bo po prostu nie jestem w stanie sie pohamowac ;D DELENAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :):):):):) Umarlam i powstalam z martwych!!! Niech Klaus zabije mnie zamiast Jerr'a, nic juz wiecej od zycia nie chce!!!!! ;P;P;P Ten kiss byl cudowny! Dokladnie taki jaki chcialam, zeby byl! Jestem na nowo zakochana miloscia bezgraniczna w Damonie i nawet Elene lubie bardziej, ze w koncu sie poddala i obylo sie bez zbednych tekstow "Nie, Damon nie mozemy" itp. ;D Kocham TVD!!! KOCHAM KOCHAM KOCHAM :):):)
Jedzmy dalej, zebym mogla troche ochlonac ;P Jerremy :( nieeeee :( ja nie chce, zeby wyjezdzal :( czy to oznacza, ze Steven zrezygnowal z roli w TVD? bo przyznam szczerze nie sledze zadnych spoilerow, ktos cos slyszal na ten temat? :(:(:(
Tyler w koncu zaczyna watpic w swoje slepe oddanie Klausowi i mysle, ze powoli zacznie sie z tego jakos wygrzebywac. I dobrze! Wolalam tego poprzedniego Tylera, zagubionego wilkolaczka, ktory odnajdywal swoj spokoj w ramionach Caroline ;D coz, romantyczka ze mnie ;D
Hehehe, ta hybryda Klausa, ktorej Jerr odrabal glowe tasakiem byla calkiem cute ;P mogli go zostawic na kilka odcinkow, zebym sobie mogla popatrzec ;P
No i w ogole "cheers mate" z ust Klausa brzmi przecudownie! Mowilam juz, ze uwielbiam jego brytyjski akcent? ;P No i jesli juz mam zostac przy Klausie to scenka z Nim, Elena i Damonem w THE GRILL - swietna! czy tylko ja jestem chora na umysle czy ktos jeszcze wyczul miedzy ta trojka zajebista chemie?!?!?!?! ;P niezly material na perwersyjny trojkacik ;D;D;D
No i musze jeszcze wspomniec o scenie miedzy Elena i Stefanem, w ktorej to dostaje sie Stefanowi z otwartej i padaja mocne slowa z ust Eleny: "You can go to Hell!" - przyznam, ze jakos tak przykro mi sie zrobilo! oczywiscie tylko i wylacznie do momentu koncowej sceny! Nie jestem w stanie myslec o zlamanym sercu Stefana kiedy serwuja mi pocalunki Deleny ;P po prostu nie moge ;D
No i na koniec oczywiscie staly punkt programu czyli kolejny odcinek z cyklu "Najlepsze teksty Damona" :D:D:D w tym epizodzie wygrywa bezapelacyjnie: "Klaus ma alergie na kurz?!" hahahahaha
Podsumowujac, TVD rzadzi! Zaden inny serial nie wzbudza we mnie tylu emocji na raz ;D
hahahahahahaha, ja oglądałam scene pocałunku potem jeszcze z 50 razy <3
I powiem ci że dobryby był ten trójkącik ;D
OJEZUOJEZUOJEZUOJEZUOJEZU. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! BEZAPELACYJNIE, KOCHAM TEN ODCINEK, PO PROSTU KOCHAM!
DELENA! W KOŃCU! Ten pocałunek był po prostu idealny i jeszcze tam muzyka w tle... Jezu, ale się podjarałam :D Kocham, ubóstwiam, uwielbiam! Akurat kiedy odchodził mówiłam do ekranu (jak ja to mam już w zwyczaju kiedy oglądam TVD :P): "Co ty robisz idioto, pocałuj ją w końcu!" i jak na zawołanie odwrócił się i ją pocałował :P A potem wydałam z siebie pisk xD Modliłam się tylko, żeby Elena go nie odepchnęła, ale nie miała zamiaru i dobrze :D
Nie chcę żeby Jer wyjeżdżał :( Polubiłam go, zamiast tego mogliby pozbyć się Tyler'a na trochę, bo niesamowicie mi działał na nerwy w tym odcinku :/ Ja też nigdzie nie znalazłam informacji o tym, że Steven zrezygnował ze swojej roli. Miejmy nadzieję, że to tylko czasowe zniknięcie.
Haha, widzę że nie tylko ja mam grzeszne myśli względem Klausa :P Niedawno przeczytałam, że Klaus ma się w kimś zakochać i od razu pomyślałam o Elenie. A widząc dzisiejszy odcinek... Kurcze, polubiłabym to :D
Ej, to takie nie fair! Ja chcę ŻYWEJ Rebeki! Ale szkoda mi się zrobiło troszku naszego Klausia jak mu ta łza spływała... Może nie jest u mnie dostatecznie skreślony :P Zobaczymy jak będzie w następnym odcinku.
Niby powinno mi być szkoda Stefa, ale nie jest. Po prostu jestem zbyt podjarana Deleną, żeby było mi go szkoda. Ale (CI KTÓRZY NIE OGLĄDALI PROMO, KTÓRE WYSŁAŁAM NIECH NIE CZYTAJĄ) jak już wiemy w następnym odcinku Stef porwie Elenkę. Proszę, prooooszę, zeby tylko nie było czegoś w stylu; "Eleno, zachowywałem się jak kretyn. Kocham cię, proszę wybacz mi. Zrobię dla ciebie wszystko." -"W porządku Stefanie, wybaczam ci, to nie była twoja wina. A teraz się pocałujmy i zrujnujmy szansę na mój związek z Damonem przynajmniej do końca sezonu." A ponoć za kilka odcinków ma być jakiś hiper mega przełom w związku Steleny :/ Błagam, niech oni tego nie schrzanią!
Teraz pozostaje tylko czekać do następnego tygodnia, w wolnych chwilach oglądając pocałunek Deleny na YT :P
Ogólnie, odcinek był genialny.
To może zróbmy ten ranking dziś?
Przepraszam za posta pod postem, ale przez ten szał Deleną zapomniałam wypowiedzieć się o żonce Paula. Haha, już jej nie lubię :P Po prostu nie jestem w stanie przekonać się do tej postaci, nawet gdyby grała najsłodszą osobę świata. Po PLL mam uraz. Poza tym, mam dziwnie wrażenie, że dostała się tam tylko i wyłącznie po znajomości. Tak, wiem że grała już w innych serialach, które emitowało CW, ale wydaję mi się dziwne, że dostała dosyć znaczącą rolę w serialu, w którym jej mąż odgrywa jedną z głównych ról. Wybaczcie, ale to że 'musiała odbyć casting i docenili jej talent' jakoś do mnie nie przemawia.
Mówisz że oni są małżeństwem ?;o Myślałam, że tylko para xd
I mam takie same odczucia co do tej postaci jak i ty xd
jezu jak zrobią tak jak napisałaś (spoiler) w tym porwaniu Eleny przez Stefana to chyba zwariuje ! Chyba bym się tak wkurzyła,że bym przestała oglądac.. Mam nadzieje, że Stefan marszczy czoło dalej będzie chamskim draniem i Elena jeszcze bardziej będzie chciała być z Damonem .<3
I kurde podświadomie wiedziałam że będa chcieli znowu wskrzesić Selene to w mam wielką nadzieje, że Elena wybierze Damona ;D
SPOILER No wiem, też chyba bym dostała jakiejś psychozy :P Miejmy nadzieję, że Damon szybko ją znajdzie.
Ona MUSI wybrać Damona, po prostu musi :P
Dziewczeta troche wiary w scenarzystow! To nie GG, gdzie trzeba sie zastanawiac, ktory z watkow zostanie spie*** jako nastepny ;P hehe, a poza tym chyba chcemy Delene jako endgame prawda? wiec nie moga byc ze soba zbyt szybko ;D;D;D
hahahha, no w sumie tak ;D Ale mam już dość Steleny...o.O I mam nadzieje ze jak znowu polecą te słodkości od których się rzygać chce i do siebie wrócą , to dalej będzie ta chemia i napięcie seksualne u Deleny ;D
No aleeeee! Po tej pięknej scenie.... Chyba bym nie zniosła kolejnego razu, kiedy Damon ma złamane serce, po prostu bym nie zniosła :(
Czas wlaczyc Damona do naszego grafiku skoro Elena go nie chce ;) ktos go w koncu pocieszac musi ;P
aaaa i zapomnialabym ;P gdzie Ty Madzia chcesz wyslac mojego Tylera? ;P wnosze stanowczy sprzeciw! ;D
I co to za info o zakochanym Klausie?! czemu mam dziwne przeczucie, ze to tylko zniszczy jego postac? No i blagam! niech nie zakocha sie w Bonnie ;( tego nie zniose ;(
hahahahha, Klaus i Bonnie ?;o
Nie , stanowczo nie ! I wgl Klaus sie zakocha?;o Ale pomieszali xd on mial być tych seksownym wampirem bez uczuć xd
A Tyler tez mnie wkurzal ale również sie nie zgadzam na wyrzucenie go ;D
Ja chce pocieszyć Damona ! <3
Wbrew pozorom ten pairing jest bardzo popularny :/
http://images4.fanpop.com/image/photos/22800000/Klaus-Bonnie-klaus-22810862-500- 600.jpg
http://images5.fanpop.com/image/photos/27100000/KLAUS-BONNIE-klaus-and-bonnie-27 114680-500-667.jpg
http://images4.fanpop.com/image/photos/22500000/Klaus-Bonnie-klaus-and-bonnie-22 576120-500-580.png
http://vampirediaries.pl/artykuly/newsy/2558-kolejne-spoilery-od-ausiello-z-tv-l ines#comments
Widziałyście zdjęcie promujące następne odcinki? Z tych wszystkich zdjęć wybrali właśnie zdjęcie Eleny i Klausa! Przypadek? :P
Sandra, nie dobijaj nas :P
Nie powiedziałam, że całkowicie go wyrzucić, tylko do momentu aż się w końcu ogarnie :P
No co Ty Elenka go chce to widać :):) Ja też go Chcę :):) Buzia mi się cieszy z radości, a pcoałunek wyborny pierwsza klasa. Do tego Elena nie broniła się i nawet się wczuła, muszę to zobaczyć jeszcze raz......... JUPI JUPI JUPI żeby było wcześniej bym poskakała z radości :) Elena i Klaus to jakieś jaja by były, tragedia normalnie. Jeremy jest tak chol.ernie przystojny że wygląda jak marchewka do schrupania. A ten nowy zabity tasakiem koleś Klausa też całkiem był fajny.
przepraszam za post pod postem ale jestem taka podekscytowana że musiałam obejrzeć ten pocałunek wielokrotnie i to napisać.
Cudownie jak Damon przełyka ślinę jak Elena mu dziękuje :)
Elena wymawia słowo Damon.... jakby chciała żeby zrobił coś więcej
A do tego ten dialog oj cudowny
Co to oznacza?
[24206][24220]Co?
Że jestem idiotą.
Bo przez chwilę pomyślałem,
że już nie muszę czuć się winny.
O czym mówisz?|Z jakiego powodu?
Tego, czego chcę.
Damonie...
Nie, wiem.|Naprawdę to rozumiem.
Jesteś dziewczyną mojego brata.
Nie.Nie Wiesz co?
Jeśli już mam czuć się winny,|to z powodu tego.
Dobranoc.
Jakie to było piękne i teraz cholera nie zasnę, niech go grom.....:)