Właściwie nie lubię filmów Disney'a. Są takie wyidealizowane. Wszystko jest w nich takie cacy. Praktycznie żadnych poważnych problemów...
Ale ten serial na prawdę mi się spodobał. Na początku byłam negatywnego zdania. Po uśmiech Demi jest po prostu okropny i na serio może się śnić jako koszmar w nocy.
Kiedyś mi się okropnie nudziło i nie miałam co robić...więc zaczęłam oglądać i po kilku minutach stwierdziłam, że mnie to bawi.
te teksty są tak głupie, że aż śmieszne. Szczególnie Chada.
Całkiem niezły serialik ;)
Ale na uśmiech Demi nie mogę dalej patrzeć.
Miałam dokładnie tak samo tj. wielkie nudy i całkiem przypadkowo SWACH w tv. I też go polubiłam!! Ten serial wydaje mi się całkiem fajny na tle tych pozostałych tworzonych przez Disney'a.
Całe te skecze średnio mnie śmieszą, ale tłumaczę to sobie tym, że to jest jednak serial dla dzieci i nie mogą kręcić tam skeczy inteligentnych na myślenie tylko właśnie takie jak tam robią: czyli śmieszne z głupoty dla dzieci i tym samym dla starszych hmm... żałosne... Jednak główna fabuła czyli So Random kontra Mackenzie falls (raczej Chad) bardzo mi się podoba.. Postacie są bardzo charakterystyczne, nie nazwałabym ich głupim, raczej przerysowanymi (co śmieszy!!) na potrzeby serialu... co moim zdaniem jest dobre bo w końcu i tak okazuje się, że każda z postaci ma w sobie coś wartościowego.
Ja też myślałam, że to kolejny serial typu: Skoro Miley ma "Hannah Montanę", a Selena ma "Czarodziejów z Veverly Place" to dla Demi Lovato też musimy zrobić jakiś serial.
Ale chociaż im wyszedł. Teksty są beznadziejnie głupie, ale bardzo śmieszne.
Mi się tak nudziło, że włączyłam to sobie na YouTube i po obejrzeniu 2 pierwszych odcinków stwierdziłam że to jest w porządku i tak obejrzałam wszystkie i nie mogę się doczekać następnego0,,Sekret Sonny" Co do uśmiechy Demi się zgadzam :D ale kiedy się nie uśmiecha to jest ładna :p A Chad jest boski :]