Mnie serial odepchnął swoją sztucznością ale nie tylko ... chodzi mi
mianowicie o uśmiech głównej bohaterki ... szczerzy się tak że aż oczy bolą
... Pozdrawiam
Sory ale nie zgadzam się z tobą.Fakt Demi Lovato szczerzy się jak koń ale to jest jej znak rozpoznawczy.A serial jest bardzo śmieszny.Gdy go oglądam aż normalnie wdechu mi brak..xD
Serial jest śmieszny, bo aż czasem głupi. Amerykanie to bardzo dziwny naród z dziwnym humorem. Ja lubię ten serial, a już nawet przyzwyczaiłam się do uśmiechu Demi.
Każdy ma jakieś wady, prawda? A że jej się udało zagrać u Disney'a, to bardzo gratuluję, bo sama bym chciała zostać poznawana na całym świecie, nawet poprzez ten uśmiech xd
Może dla kogoś ten serial ma dziwny humor ale to jest serial z rodzaju sitcom czy o takim specyficznym amerykańskim humorze. Nie wiem jak innych ale mnie to strasznie bawi i uwielbiam taki humor.
momenatmi są żałośni - np. pierdzący pies Gassie xD
ale dla nie miny, głos Chada wymiatają, Nico z tym drugim xD Tiffany kiedy gra pustą idotke (mówi do lustra: I've missed You soooooooooooooooooooooooo much!!! xD) Zora to w ogóle wymiata jak dla mnie xD
wczoraj obejrzałam finałowy odcinek 1sezonu i myślałam, że się posikam ze śmiechu xD Zawierał najlepsze momenty z 1sezonu + nowe xD kapitalne!! xD
Ona albo robi to specjalnie, albo po prostu ma taki uśmiech. Jak ktoś już wspomniał każdy ma wady ;>