PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=493952}

Słoneczna Sonny

Sonny with a Chance
2009 - 2011
6,0 9,1 tys. ocen
6,0 10 1 9076
4,5 2 krytyków
Słoneczna Sonny
powrót do forum serialu Słoneczna Sonny

Mnie serial odepchnął swoją sztucznością ale nie tylko ... chodzi mi
mianowicie o uśmiech głównej bohaterki ... szczerzy się tak że aż oczy bolą
... Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 4
eminem72

nom. Demi Lovato ma straszny wyszczerz... Wogóle jest strasznie sztuczna...

eminem72

Sory ale nie zgadzam się z tobą.Fakt Demi Lovato szczerzy się jak koń ale to jest jej znak rozpoznawczy.A serial jest bardzo śmieszny.Gdy go oglądam aż normalnie wdechu mi brak..xD

ocenił(a) serial na 6
marta9141

Serial jest śmieszny, bo aż czasem głupi. Amerykanie to bardzo dziwny naród z dziwnym humorem. Ja lubię ten serial, a już nawet przyzwyczaiłam się do uśmiechu Demi.
Każdy ma jakieś wady, prawda? A że jej się udało zagrać u Disney'a, to bardzo gratuluję, bo sama bym chciała zostać poznawana na całym świecie, nawet poprzez ten uśmiech xd

chiby

Może dla kogoś ten serial ma dziwny humor ale to jest serial z rodzaju sitcom czy o takim specyficznym amerykańskim humorze. Nie wiem jak innych ale mnie to strasznie bawi i uwielbiam taki humor.

ocenił(a) serial na 8
Miley_16

momenatmi są żałośni - np. pierdzący pies Gassie xD
ale dla nie miny, głos Chada wymiatają, Nico z tym drugim xD Tiffany kiedy gra pustą idotke (mówi do lustra: I've missed You soooooooooooooooooooooooo much!!! xD) Zora to w ogóle wymiata jak dla mnie xD

wczoraj obejrzałam finałowy odcinek 1sezonu i myślałam, że się posikam ze śmiechu xD Zawierał najlepsze momenty z 1sezonu + nowe xD kapitalne!! xD

eminem72

Ona albo robi to specjalnie, albo po prostu ma taki uśmiech. Jak ktoś już wspomniał każdy ma wady ;>

FreeTouch

wady to są w charakterze..a uśmiech po prostu ma każdy inny..