Myślałam, że to raczej minus, bo cokolwiek pomyślisz zanim zaczniesz o tym mówić ja już wszystko wiem. Hehe dobrze pomyśle. Ja.. nie potrafię latać więc nie ma czym się załamywać Satinenic;) No tak pierwsza zaproponowałam pójście spać i nie które dziewczyny już słodko śpią a ja jeszcze tutaj, ale mimo iż temat intrygujący pora spać. buziaki i dobranoc.
młoda poszła spać, trza było się zregenerować po weekendzie:)
eh każdy z każdym i wszystko zostaje w rodzinie;)
no tak... a ja dzisiaj koło 12 wstałam. i nie spałam sama ;>
ale i tak ciągle myślę o tej jednej... ech...
ja niestety spałam sama, ale w sumie nie przeszkadzało mi to za bardzo, bo byłam zatopiona w świecie morfeusza:) a z kim spałaś?:>
Mam pytanko z innej beczki...Polecicie mi jakies dobre kluby.Bo szczerze malo co sie orientuje a net akurat w tym przypadku nie jest wyznacznikiem.Po was widac ze ogarniete dziewuszki z was;)Nie to co ja;)
no ja niestety też sama ;/ - ale za to sny miałam odjechane ;)) a o kluby w jakim mieście pytasz??
swoja droga niezle Was poniosło wczoraj (a dokładniej dzisiaj w nocy) zeby az wykorzystać limit, heheh
Nie mówcie do mnie młoda, bo czuję się.. na prawdę młoda :D "eh każdy z każdym i wszystko zostaje w rodzinie" te słowa odnoszą się do każdej z nas ;> Ja spałam z misiakiem i sny miałam piękne :] Halo, halo acha_m wszystkie przyczyniłyśmy się do wykorzystania limitu, więc nie zganiaj winy na resztę ;P
skończone niedawno 20:) i z tego co się zorientowałam, to byłam najmłodsza na spotkaniu (a przynajmniej satine tak twierdzi;P)
nie bylas najmlodsza
alex jest mlodsza o rok
gaja tez ma 20
dla mnie rasko to taka troche speluna gdzie piwo jest kur...ko drogie ;/
dyche za lane to rozboj w bialy dzien!!!
poki co bylam w 3 klubach w stolicy, na razie na 1 miejscu galeria, ale pewnie jeszcze toro kiedys odwiedze
co do Twojej milosci Satine
sprobuj sie tylko im wpieprzyc w ten zwiazek...
naprawde odradzam, bo nie chcialabys mnie widziec zezloszczonej ;]
mrauu za dychę?! kiedy Ty tam byłaś ostatnio? piwo jest po 8, czasem są happy hours (chyba w poniedziałki) gdy jest po 5.
nie zamierzam się nikomu wpieprzać w związek. po prostu mi się jedna spodobała i tyle. tylko sobie popatrzę.
ps. słowo 'młoda' jest przeznaczone tylko dla papusiaka :)
z nokia i jeszcze z tym drugim fonem ale za ch**a nie moge sobie przypomniec jak sie nazywa...
plusfon kochanie, plusfon. a co?? fajne miał wibracje?? wiem, że to lubisz... :P
sherry a ty z kim spałaś?? ;)
Do czego Wam są potrzebne wibracje w nocy;> ja tam nie potrzebuję żadnych takich cudów :D
nie potrzebujesz? hm... ale pamiętaj, jakby co pożyczę ci swój telefon. ;) tak się zastanawiam... taka długa noc była, a nic się nie 'wydarzyło'... a szkoda, szkoda...
Dziś wyjątkowo rozz ucieka do łóżka o 23.36 tak więc przyjemnej nocy Wam życzę z wibracjami ;) dobranoc.
jeszcze zalezy o jakie wibracje Ci chodzi ?? bo ja bym raczej nie powiedziala ze te telefonowe sa dobre <hahaha>
SatineNic wróciłam po to, Aby powiedzieć Ci żebyś się nie obrażała :D padnięta jestem. teraz to chyba mowa o wibracjach nie 'telefonowych' ;P
ok, ok... nie obrażam się. poza tym już nie wiem o jakich wibracjach mowa. :( chyba idę spać. jest mi źle i w ogóle smutno i się pochlastam.
rozzi juz mi tu nie bajeruj beti, mialas do mnie przyjechac a widze ze jak choragiewka sie miotasz...:P
tak zdecydowanie to jest to czego pragne...po prostu niezapomniane przezycia...:P
Ohh.. tak myślę, że gdybyśmy miały się wszystkie zacząć zwierzać, to każda miałaby coś do powiedzenia na temat przeżyć..temat by się nie urywał ;) miłych nocnych przeżyć życzę, bo już definitywnie idę. buziaki
znowu jakieś trójkąty, trójkąty to ZŁO moje panie (zupełnie takie samo, jakim jest związek Jenny z naszą-szkapą Shane)
ZŁO?? bawisz się w osobę nawracającą lesbijki (nie wiem jak to nazwać jednym słowem)??? a w ogóle kto mówił o trójkątach?? ja nic nie wiem...
Dzień dobry ! mamy znowu piękny/zimny dzień ;) więc życzę miłego dnia spędzonego w gorącym klimacie ;D