Myślałam, że to raczej minus, bo cokolwiek pomyślisz zanim zaczniesz o tym mówić ja już wszystko wiem. Hehe dobrze pomyśle. Ja.. nie potrafię latać więc nie ma czym się załamywać Satinenic;) No tak pierwsza zaproponowałam pójście spać i nie które dziewczyny już słodko śpią a ja jeszcze tutaj, ale mimo iż temat intrygujący pora spać. buziaki i dobranoc.
Bo Wy nie wiecie, Dziewczyny, jaki to jest ból, jak ukochana Kobieta mówi, że z tego nic nie wyjdzie... I żadne wybory tu nie pomogą... :(
ależ doskonale wiemy, jak to jest. no cóż, jak nie ta, to inna! na świecie
jest kilka miliardów kobiet.
Może i masz rację... Spać nie mogę... Na razie świat mi się zawalił. Żeby tak umieć odciąć serce od rozumu... Ehh..
nie da się ukryć, że wiem co to znaczy randkować z panią z filmwebu:)
oj każdy miał kiedyś złamane serce, z tym niestety da się żyć.
Ona nie jest z filmwebu... Z pewnością to przeżyję i kiedyś będę się z tego śmiać, ale teraz... Teraz mój świat runął...
ale mój komentarz dotyczył Baśki, nie Ciebie.
Przykro mi więc. Tak to jest z babami.
Baby to wariatki... Na dzień dzisiejszy mam dość... Całą noc płakałam... Mało się nie odwodniłam... A byłam pewna, że taka twarda jestem...
hm, a nie mówiłam Ci o tym?
pewnie mówiłam, ale nie wspomniałam skąd się znamy.
moja pierwsza odwzajemniona miłość :)
tia... i ta lazienka w McDonald'sie:P
Ofca23 ponoc Ty zawracasz w glowach, czyzbys trafila na pania ktora zawrocila w glowie Tobie?
Nie kazdy mial zlamane serce:P
też Ci tak powiem, jak będziesz jęczeć.
Baska to shane przynajmniej ma taką opinię w branży ;p
co tu za rozmowy o mnie? Shane? hahaha wez Papusiak nie rozpowiadaj tutaj glupot:P Zadna Shane ani z powodzenia ani z wygladu(niestety):P
ja tej tego nie zaczęłam... umywam rączki... i wierzę (baska_89) na słowo, że tak, faktycznie, nie jest...?... Yyy... w sensie, że Shane...
A tak z innej beczki, to Wrocław znowu ma powódź zalać... Noż ku**a, ile można ?!
pzdr :*
Ojej. napisałam, nikt się nie odzywał aż przestałam tu zaglądać, a tu taka niespodzianka :) i jeszcze przez moją wypowiedź doszło nieciekawej wymiany zdań na temat głosowania. Przepraszam Was Dziewczyny, nie chciałam wywołać takiego szumu, ale przynajmniej forum teraz nie stoi w miejscu :)
wcale nie miałam takiego zamiaru :P a co do tego niedobrego kotka mogę tu zacytować: "W oczach diabeł, w środku anioł... a może odwrotnie ?" hehe :D Hmm... Ofca23 od dawna jesteś na forum ? bo nie przypominam sobie Ciebie.
W porównaniu z Wami?... Nieee, to jestem świeżynka... Odkryłam to forum po Nowym Roku, i tak się niekiedy wtrącam do dyskusji... Różnie na tym wychodzę, ale nic tooo... liczą się chęci :]
Gorzej byłoby gdybyś była z Nami od dawna, a ja bym nie pamiętała, bo zdarza mi się czasem zapomnieć.. :) prawie w każdej sytuacji, w której bierzemy udział są plusy i minusy, tak więc nie ma co się przejmować ;) Oficjalnie witam, żaneta, miło mi ;)
Ach! :) Iwona z tej strony :) Witaj, Żanetko :* No tak... raz na wozie, raz pod wozem, heee... Ale co nas nie zabija, to podwójnie wzmacnia, czyż nie?... :)
zgadzam się, teoria, która wiąże się z praktyką w 100%. z tego co wyczytałam, jesteś z Wrocławia ?
więc już wiesz :P ta stronka chodzi w spowolnionym tempie, zaraz moja cierpliwość się wykończy. u Was Też takie problemy ?
nie, ja chyba nie mam problemow z ta stronka tylko wolalabym stary filmweb, nie moge sie do tego jakos przyzwyczaic.
ja też nie mogę się odnaleźć w nowym, ale w końcu każda stronka musi przejść lifting, czy tego chce czy nie.
przypominam Baska, ze co do Shane to cytowałam Rudą;p
Właśnie dobrze, że tak nie wyglądasz!
no Rudej to sie za to jeszcze kiedys oberwie:P
Shane jest seksi ej.
Widze,ze pani offfca zas na polowaniu:D
Nieprawda, nieprawda!! Na żadnym polowaniu baska!!
Wczoraj cały dzień odsypiałam sobotnią imprezkę. Ale dzis już jestem na chodzie :) :**
tylko nie zapomnij się odezwać będąc niedaleko :P odsypiałaś w tak piękny i słoneczny dzień, żałuj :D
Wiem co odsypiałam, Żaneta... Odsypiałam (23.05) swoje urodziny i imieniny... Nie żałuję, bo przez chwilę byłam na spacerze (jestem po operacji kolana)... Piękny był ten dzień :)
jako że tu jest największy syf, napiszę na całkowicie odmienny temat - AC/DC. wybiera się któraś z Was na jutrzejszy koncert?