PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=109302}

Słowo na L

The L Word
2004 - 2009
7,8 9,2 tys. ocen
7,8 10 1 9236
8,0 2 krytyków
Słowo na L
powrót do forum serialu Słowo na L

Ciąg dalszy...

ocenił(a) serial na 10

Myślałam, że to raczej minus, bo cokolwiek pomyślisz zanim zaczniesz o tym mówić ja już wszystko wiem. Hehe dobrze pomyśle. Ja.. nie potrafię latać więc nie ma czym się załamywać Satinenic;) No tak pierwsza zaproponowałam pójście spać i nie które dziewczyny już słodko śpią a ja jeszcze tutaj, ale mimo iż temat intrygujący pora spać. buziaki i dobranoc.

Agniechu

Bo Wy nie wiecie, Dziewczyny, jaki to jest ból, jak ukochana Kobieta mówi, że z tego nic nie wyjdzie... I żadne wybory tu nie pomogą... :(

ocenił(a) serial na 9
ofca23

ależ doskonale wiemy, jak to jest. no cóż, jak nie ta, to inna! na świecie
jest kilka miliardów kobiet.

Agniechu

Może i masz rację... Spać nie mogę... Na razie świat mi się zawalił. Żeby tak umieć odciąć serce od rozumu... Ehh..

ocenił(a) serial na 10
ofca23

nie da się ukryć, że wiem co to znaczy randkować z panią z filmwebu:)
oj każdy miał kiedyś złamane serce, z tym niestety da się żyć.

papusiak

Ona nie jest z filmwebu... Z pewnością to przeżyję i kiedyś będę się z tego śmiać, ale teraz... Teraz mój świat runął...

ocenił(a) serial na 10
ofca23

ale mój komentarz dotyczył Baśki, nie Ciebie.
Przykro mi więc. Tak to jest z babami.

papusiak

Baby to wariatki... Na dzień dzisiejszy mam dość... Całą noc płakałam... Mało się nie odwodniłam... A byłam pewna, że taka twarda jestem...

ocenił(a) serial na 9
papusiak

randkowałaś kiedyś z panią z filmwebu? opowiedz mi o tym. : d

ocenił(a) serial na 10
Agniechu

hm, a nie mówiłam Ci o tym?
pewnie mówiłam, ale nie wspomniałam skąd się znamy.
moja pierwsza odwzajemniona miłość :)

ocenił(a) serial na 10
papusiak

tia... i ta lazienka w McDonald'sie:P
Ofca23 ponoc Ty zawracasz w glowach, czyzbys trafila na pania ktora zawrocila w glowie Tobie?
Nie kazdy mial zlamane serce:P

baska_89

Zawracam, zawracam... I ponoć tak było... Przyszła kryska... Tobie nikt serduszka nie złamał?...

ocenił(a) serial na 10
ofca23

nikt, jeszcze...:)

baska_89

szczęściara... ja też zacznę się uśmiechać... i zaszalejesz za mną :*

ocenił(a) serial na 10
ofca23

lubię łazienki, fajne rzeczy tam się dzieją :) ; d
Baśka nie kracz, pipo.

ocenił(a) serial na 10
ofca23

nie zaszaleje bo juz mam za kims szalec:P
oj nie kracze, mam nadzieje.

ocenił(a) serial na 9
baska_89

masz za kim???pewnie za mna:D baska Ty mi lamiesz caly czas serce...;/

ocenił(a) serial na 10
sherry86

mam, hahahaha ktos jeszcze sie tu znajdzie komu lamie serce?

baska_89

mi na szczęście niee.... moje już ktoś złamał...

ocenił(a) serial na 10
ofca23

wyluzujta, nie ta to bedzie nastepna:P

ocenił(a) serial na 10
baska_89

też Ci tak powiem, jak będziesz jęczeć.
Baska to shane przynajmniej ma taką opinię w branży ;p

papusiak

nie, nieee... mi Shane nie pasi... za to Bette Porter... noooo... ona jest rasowa

ocenił(a) serial na 10
ofca23

chodzi o powodzenie, na szczęście nie o wygląd

papusiak

a mnie chodzi o ogół...

ocenił(a) serial na 10
papusiak

co tu za rozmowy o mnie? Shane? hahaha wez Papusiak nie rozpowiadaj tutaj glupot:P Zadna Shane ani z powodzenia ani z wygladu(niestety):P

baska_89

ja tej tego nie zaczęłam... umywam rączki... i wierzę (baska_89) na słowo, że tak, faktycznie, nie jest...?... Yyy... w sensie, że Shane...
A tak z innej beczki, to Wrocław znowu ma powódź zalać... Noż ku**a, ile można ?!
pzdr :*

ocenił(a) serial na 10
ofca23

nie jest:P chcialabym miec taki dar jak ona:D

baska_89

dar... hmm... czyli, że co?... że z każdą wszędzie?... no błagam...

ocenił(a) serial na 10
ofca23

Ojej. napisałam, nikt się nie odzywał aż przestałam tu zaglądać, a tu taka niespodzianka :) i jeszcze przez moją wypowiedź doszło nieciekawej wymiany zdań na temat głosowania. Przepraszam Was Dziewczyny, nie chciałam wywołać takiego szumu, ale przynajmniej forum teraz nie stoi w miejscu :)

rozz_i

I było tak skłócać ekipę?... Noo?... Słucham?... Nieeeedobry kotekkk ;) pzdr *

ocenił(a) serial na 10
ofca23

wcale nie miałam takiego zamiaru :P a co do tego niedobrego kotka mogę tu zacytować: "W oczach diabeł, w środku anioł... a może odwrotnie ?" hehe :D Hmm... Ofca23 od dawna jesteś na forum ? bo nie przypominam sobie Ciebie.

rozz_i

W porównaniu z Wami?... Nieee, to jestem świeżynka... Odkryłam to forum po Nowym Roku, i tak się niekiedy wtrącam do dyskusji... Różnie na tym wychodzę, ale nic tooo... liczą się chęci :]

ocenił(a) serial na 10
ofca23

Gorzej byłoby gdybyś była z Nami od dawna, a ja bym nie pamiętała, bo zdarza mi się czasem zapomnieć.. :) prawie w każdej sytuacji, w której bierzemy udział są plusy i minusy, tak więc nie ma co się przejmować ;) Oficjalnie witam, żaneta, miło mi ;)

rozz_i

Ach! :) Iwona z tej strony :) Witaj, Żanetko :* No tak... raz na wozie, raz pod wozem, heee... Ale co nas nie zabija, to podwójnie wzmacnia, czyż nie?... :)

ocenił(a) serial na 10
ofca23

zgadzam się, teoria, która wiąże się z praktyką w 100%. z tego co wyczytałam, jesteś z Wrocławia ?

rozz_i

Jes, aj em... Ju tu z Wrocka jesteś?... Och, jakby było miło :))))

ocenił(a) serial na 10
ofca23

Nie, spory kawałek nas dzieli, bo jestem z częstochowy :P

ocenił(a) serial na 10
rozz_i

rozz_i tyle czasu Cie 'znam' a nie wiedzialam jak masz na imie:)

ocenił(a) serial na 10
baska_89

więc już wiesz :P ta stronka chodzi w spowolnionym tempie, zaraz moja cierpliwość się wykończy. u Was Też takie problemy ?

ocenił(a) serial na 10
rozz_i

nie, ja chyba nie mam problemow z ta stronka tylko wolalabym stary filmweb, nie moge sie do tego jakos przyzwyczaic.

ocenił(a) serial na 10
baska_89

ja też nie mogę się odnaleźć w nowym, ale w końcu każda stronka musi przejść lifting, czy tego chce czy nie.

rozz_i

Żanetka... nie ma źle... często bywam w Katowicach... a do Częstochowy to już rzut beretem :)

ocenił(a) serial na 10
ofca23

przypominam Baska, ze co do Shane to cytowałam Rudą;p
Właśnie dobrze, że tak nie wyglądasz!

ocenił(a) serial na 10
papusiak

no Rudej to sie za to jeszcze kiedys oberwie:P
Shane jest seksi ej.
Widze,ze pani offfca zas na polowaniu:D

ocenił(a) serial na 10
baska_89

So... jeśli przejeżdżasz przez cz-we, zapraszam na kawkę ;)

rozz_i

Dobrze... A więc czuję się zaproszona :)

baska_89

Nieprawda, nieprawda!! Na żadnym polowaniu baska!!
Wczoraj cały dzień odsypiałam sobotnią imprezkę. Ale dzis już jestem na chodzie :) :**

ocenił(a) serial na 10
ofca23

tylko nie zapomnij się odezwać będąc niedaleko :P odsypiałaś w tak piękny i słoneczny dzień, żałuj :D

rozz_i

Wiem co odsypiałam, Żaneta... Odsypiałam (23.05) swoje urodziny i imieniny... Nie żałuję, bo przez chwilę byłam na spacerze (jestem po operacji kolana)... Piękny był ten dzień :)

ocenił(a) serial na 9
rozz_i

jako że tu jest największy syf, napiszę na całkowicie odmienny temat - AC/DC. wybiera się któraś z Was na jutrzejszy koncert?

ocenił(a) serial na 10
Agniechu

najwiekszy syf? ja sie nie wybieram.