PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=109302}

Słowo na L

The L Word
2004 - 2009
7,8 9,2 tys. ocen
7,8 10 1 9236
8,0 2 krytyków
Słowo na L
powrót do forum serialu Słowo na L

Ciąg dalszy...

ocenił(a) serial na 10

Myślałam, że to raczej minus, bo cokolwiek pomyślisz zanim zaczniesz o tym mówić ja już wszystko wiem. Hehe dobrze pomyśle. Ja.. nie potrafię latać więc nie ma czym się załamywać Satinenic;) No tak pierwsza zaproponowałam pójście spać i nie które dziewczyny już słodko śpią a ja jeszcze tutaj, ale mimo iż temat intrygujący pora spać. buziaki i dobranoc.

ocenił(a) serial na 10
Bisexidryna

Ja nigdy nie glosowalam i nie zamierzalam ale ten Napieralski mnie zaintrygowal, hm...

baska_89

Ludzie... No błagam... Ale o czym Wy tutaj?... Że co? Że zmieni się coś...? Wolne żarty... Dziewczynki :) BAWMY SIĘ :] Pozdrawiam !!

ocenił(a) serial na 10
ofca23

wydaję mi się, że Napieralski nie ma szans, by wygrać, a bardzo zależy mi na tym, żeby Kaczor nie wygrał, największym jego przeciwnikiem jest Komorowski, dlatego pewnie na Niego zagłosuję.

ocenił(a) serial na 10
papusiak

co za roznica z reszta? i tak w polsce nie bedzie lepiej, kaczynski, napieralski czy doda i tak bedzie do dupy.

baska_89

baska 89 no i Dziewczyno masz absolutną rację...! A reszta się spina i podnieca... ale po co pytam, Drogie Panie ?!

ocenił(a) serial na 10
ofca23

E tam, nie macie racji.
chodzi też o pewną symbolikę

papusiak

"Symbolikę"... czyli w sensie, że coooo?.....

ocenił(a) serial na 10
ofca23

dzieki ofca23, chyba tutaj jakis oboz razem zalozymy haha:)

baska_89

Noooo, chyba takkkk ;) buzia dla Ciebie :*

ocenił(a) serial na 10
ofca23

Oo i jeszcze calusem mi sie oberwalo, no jak milo:)

baska_89

Cała przyjemność po mojej stronie :) mrraauuuu :*

ocenił(a) serial na 10
ofca23

mrauuu niestety się nie udziela.
sądzę, że wybranie faceta, który wygląda tak samo jak tragicznie zmarły prezydent to jest jakiś żart i na miejscu reszty europy miałabym z nas polewkę.
o to chodzi w "symbolice"

jakim człowiekiem trzeba być, żeby po śmierci brata i przyjaciół zaraz pchać się na jego miejsce.

ocenił(a) serial na 9
papusiak

masz całkowitą i absolutną rację.
i nie ma co się wyżywać na forum. trzeba działać, głosować, zmieniać
Polskę. huh.

ocenił(a) serial na 10
Agniechu

powodzenia w zmianie Polski:) nie mogie sie doczekac!
mrauu? hm...:D

baska_89

Właśnie, właśnie!! Ja też trzymam kciuki!! Lubię pomruczeć do osób, z którymi dobrze mi się pisze... :* :)

ocenił(a) serial na 10
ofca23

no tak najlepiej jest siedzieć z założonymi rękami i zwalać robotę na innych "bo mój głos nic nie zmieni"
właśnie przez takie nastawienie mamy taki kraj, a nie inny.

papusiak

I po co ta napinka?... Chrystee... Spokojnie...

ocenił(a) serial na 10
ofca23

nie napinam się, wyrażam swoje zdanie.
po to jest forum.

papusiak

Ty wyrażasz... Owszem... Ale nie swoje zdanie, tylko opinie o innych (w tym o mnie). Ja nie napisałam, że nic nie robię, a Ty wkładasz w moje usta takie słowa... Powinnam się czuć urażona, aczkolwiek mam dystans i jest luzzz... pzdr :)

ocenił(a) serial na 10
ofca23

nie powiedziałam o Tobie, powiedziałam, że panuje taki sposób myślenia i Wy z Baśką zdajecie się (podkreślam słowo ZDAJECIE) go reprezentować. Więc nie wiem czym powinnaś się czuć urażona. Pozdrawiam również.

papusiak

Nie, nie czuję się urażona pod żadnym względem. To są tylko żarty... Poza tym sama napisałaś, że to tylko forum... Więc TO TYLKO FORUM, tak? I niech tak zostanie. Robię swoje (i, uwierz mi, nie mało), ale nie mam potrzeby trąbić o tym wszem i wobec. Z poszanowaniem... :*

ocenił(a) serial na 10
ofca23

no dobrze, ja nie oceniam Ciebie, tylko Twoje wypowiedzi, nawet jeśli to tylko żarty.
nigdy nie interesowałam się polityką, ale zawsze uważałam, że to jest obywatelski obowiązek głosować.
Jak można potem krytykować władzę (a to jest przecież takie przyjemne:)), jeśli się nie brało udziału w wyborach?

ocenił(a) serial na 7
papusiak

Zgadzam się z przedmówcą. 50% społ nie głosuje, a gdyby głosowało?? Ludzie nie powinni myśleć, że ich głos jest nie ważny. Trzeba wziąć się do roboty jak się chce coś zmieniać;) pzdr

użytkownik usunięty
Bisexidryna

Zaraz się tu zrobi wielka kampania społeczna "Społeczeństwo do urn". Popieram Papusiak i wszystkich myślących podobnie, mimo tego, że mam świadomość, że Napieralski nie wygra, to w pierwszej turze oddaje na niego głos;)

papusiak

A kto Ci/Wam (piję też) do Przedmówczyni powiedział, że nie glosowałam?! Dziewczęta... Prawda jest taka... W Polsce mogą się dziać niestworzone rzeczy... Ja żyję w zgodzie z samą sobą, i Rodzina + Otoczenie o tym wie. Skoro Wy macie jakiś problem... Cóż... Życzę ODWAGI Drogie Panie... :)

ocenił(a) serial na 10
ofca23

nikt nie twierdzi, że nie głosowałaś.

papusiak

Nikt również nie twierdzi, że glosowałam... Rozumiesz?...

ocenił(a) serial na 10
ofca23

nie za bardzo.

papusiak

trudno... nie będę tłumaczyć, bo to bicie piany. baska 89 RAAATTTUUJJJ!!!

ocenił(a) serial na 10
ofca23

to nie jest jakaś zbiorowa nagonka na Ciebie

ocenił(a) serial na 7
papusiak

Jeny chodziło nam o to, że NASZYM zdaniem powinno się głosować i naprawdę nie chodziło nam o Ciebie( szacun dla papusiaka za cierpliwość;))

ocenił(a) serial na 10
Bisexidryna

hahaha, dziękuję :)

ocenił(a) serial na 10
papusiak

Glosowanie obywatelski obowiazek? Sadze, ze obowiazkiem naszego rzadu/kraju jest dac kazdemu obywatlowi godne zycie tutaj a niestety tak nie jest wiec ja osobiscie pier... glosowanie.

ocenił(a) serial na 10
baska_89

nigdy nie będziesz miała godnego życia, jeśli będziesz pier....głosowanie

ocenił(a) serial na 10
papusiak

znam ludzi ktorzy glosowali od zawsze a nigdy nie mieli.

baska_89

baska 89 jesteś... dzięki... bo jakoś agresywnie tu się robi... wyczuwasz to samo?... Odezwij się do mnie... buźka :*

ocenił(a) serial na 10
ofca23

no trza rozluznic atmosfere:P odezwac sie? gdzie?

ocenił(a) serial na 10
baska_89

no bo taki temat zarzuciłyście, gdyby była gadka o laskach byłoby zupełnie inaczej ;p

ocenił(a) serial na 7
papusiak

Polityka dzieli, a laski łączą;) tak niezwiązane z tematem.. Clementine Ford jest z Lindą Perry... Co wy na to??

baska_89

BOSHE... nie wiem... tu się jakoś, nie teges, czuję... może gg?? Co Ty na to? Chyba, że warkot tych Pań Cię kręci... Bo mnie ... yyy... nooo, nie bardzoo...

ocenił(a) serial na 10
ofca23

hahahahaha zabawnas, czasami lubie posluchac warkotu jednej z tych pan:) 2582974, let's see

baska_89

3159882 to mój... ale jeśli Ty to nie Ty... to się obrażę...

ocenił(a) serial na 10
ofca23

o widzę, że filmweb stał się portalem randkowym.
zaskoczyło mnie to, że Ford jest les i wiecie co Wam powiem? zazdroszczę Jej matki, myślę, że zagrała w serialu ze względu na Nią.

ocenił(a) serial na 7
papusiak

No jej matka jest lightowa;D generalnie ja we wszystkim wspiera, widziałam pare wywiadów, wydaje się naprawdę spoko;) ale Linda Perry!!!!

ocenił(a) serial na 10
papusiak

portal randkowy Papusiak? no chyba Ty o tym cos wiesz prawda?:P ja nie skora teraz na randki:P

baska_89

chyba Ty to nie Ty... trudno... paaa... przykro mi :///

ocenił(a) serial na 10
ofca23

a co nie tak z Lindą?:)

ocenił(a) serial na 7
papusiak

Haha;) no bo to nie Kate;) Linda była sexy w latach 90, tera troche.. Niee;)

ocenił(a) serial na 10
Bisexidryna

czasem się zastanawiam jak ci ludzie się dobierają.
Widać love!:)

ocenił(a) serial na 9
ofca23

dodając kolejne trzy kropki i trzy ukośniki, napiszę, że mi również jest
przykro.