PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=109302}

Słowo na L

The L Word
2004 - 2009
7,8 9,2 tys. ocen
7,8 10 1 9236
8,0 2 krytyków
Słowo na L
powrót do forum serialu Słowo na L

Ciąg dalszy...

ocenił(a) serial na 10

Myślałam, że to raczej minus, bo cokolwiek pomyślisz zanim zaczniesz o tym mówić ja już wszystko wiem. Hehe dobrze pomyśle. Ja.. nie potrafię latać więc nie ma czym się załamywać Satinenic;) No tak pierwsza zaproponowałam pójście spać i nie które dziewczyny już słodko śpią a ja jeszcze tutaj, ale mimo iż temat intrygujący pora spać. buziaki i dobranoc.

ocenił(a) serial na 10
papusiak

A przenocujesz mnie ;> :DD bo nie wskazane jest wracać do domu po alkoholu ;P

rozz_i

jasne, że przenocuję. hello! inaczej bym nie zapraszała. da!
także przyjeżdżajcie dziewczynki do Lublina.
PS. młoda szkoda, że nie możesz przyjechać. :(

ocenił(a) serial na 10
SatineNic

no wiem, nasz plan spalił na panewce, ale cóż, podpisałam już kontrakt z diabłem...;)

ocenił(a) serial na 9
papusiak

jak mu odsprzedasz duszę to Cię puści na jakiś czas, heheh No chyba, że już to zrobiłas?

ocenił(a) serial na 10
acha_m

no dusza już niestety odsprzedana....:)

ocenił(a) serial na 10
papusiak

. robisz coś w rodzaju big les party ;> musi być ciekawie.

ocenił(a) serial na 9
rozz_i

my z mala raczej planujemy jakis romantyczny wspolny wieczorek (wiem wiem tak slodko ze az mdli ;p)
a tak poza tym jestem masakrycznie chora i cienko widze jakiekolwiek imprezowanie w najblizszym czasie ;/

użytkownik usunięty
mrauu

dopiero teraz o sylwestrze? ja to już od listopada kminiłam;) w przeciwieństwie do satine planuje heterycką domówke, tak.. domówki najlepsze:))

a w którym miejscu ja napisałam, że nie robię domówki?? hello!!

ocenił(a) serial na 10
SatineNic

myślę, że tu chodzi o różnicę między orientacją gości:)

papusiak

whatever... hetero party są denne! nic się na nich nie dzieje! no chyba, że by była diunka i arti. wtedy atrakcje zapewnione. nie iwi? ;)

użytkownik usunięty
SatineNic

jak to się na nich nic nie dzieje? ja zawierzam się dziać:p nie podważam zajebistości les party;) heteryckie tez nie są złe, to zależy jak się kto"zaprawi";))

ocenił(a) serial na 10

ehh ile rzeczy mnie ominęło, ja całe życie prześpię jak tak dalej pójdzie :PP, widzę ze spotkanie tylko poszerzyło horyzonty na forum :D
Fajnie :D ^^

ocenił(a) serial na 9
megi198919

Cos moja droga się zaopuściłas, zaniedbujesz nas po całości - gdzie Cię tak wsysło?? Spowiadaj się ;P

ocenił(a) serial na 9
acha_m

A co rodzaju imprezy - hetero czy homo - dla mnie nie ma znaczenia bo każda z nich może być zarówno denna jak i wystrzałowa, wszystko zależy od poszczególnych czynników ;)

ocenił(a) serial na 10
acha_m

Hm ja nie nagrzeszyłam by sie spowiadać:PP

Co do imprezy to sie zgadzam ... m.in od towarzystwa :PP

ocenił(a) serial na 10
megi198919

Jak to nie;> przed Bożym Narodzeniem wszyscy się spowiadają by być czyści;D niby od towarzystwa, ale przyznajcie Moje Drogie Panie, że wolicie znajdować się w otoczeniu żeńskim, bo właśnie imprezy w takim gronie górują i nic nie jest w stanie tego zmienić ;)

ocenił(a) serial na 10
rozz_i

powiem tak, dziewczyny to rzeczywiście to, ale z drugiej strony fajni kumple (faceci) potrafią tak uświetnić imprezę...wracam właśnie z piwa z moimi kolegami i muszę powiedzieć, że dziś w ogóle nie tęskniłam za dziewczynami.

ocenił(a) serial na 10
papusiak

Twoja wypowiedź przypomniała jakże wspaniałą Alice. Jesteś bi ;>

ocenił(a) serial na 10
rozz_i

Yes. zgadza się papusiak, też tak uważam.
A co do L Word'a.. skończył się szybko jak z piczy strzelił ;D
btw, bywam tu z Wami od jakiegoś czasu, to napisałam w końcu hehe ;) night Girls

użytkownik usunięty
roksa_m

Wiadomo, że lajlepiej w babskim granie;) chociaż na co dzień przebywam w granie polaków, katolików, hetero i bawię się świetnie. Poza tym, nie dziele ma hetero, a les.

rozz_i

Nie mam zbyt wielu "męskich" przyjaciół, więc w moim wypadku, to
rzeczywiście lepiej, kiedy impreza jest w "kameralnym" gronie
"najbliższych" ;) Ale nie powiem, żeby te imprezy z facetami były gorsze.
Wszystko zależy chyba od klimatu i towarzystwa (a nie koniecznie od jego
płci ;)

ocenił(a) serial na 10
AvrKadavr

nie jestem biseksualna, po prostu uważam, że mężczyźni świetnie nadają się na przyjaciół, można na nich liczyć, no i to całe otwieranie drzwi i ustępowanie miejsca jest miłe.

użytkownik usunięty
papusiak

ohohoh kiedy ja się spotkałam z otwieraniem drzwi, chyba u starszych panów po 70stce:)) teraz już nie ma dzentelmanów. Zgadzam się, co do tego, że mężczyźni są dobrymi przyjaciólmi, najlepszy przyjaciel którego mam to właśnie facet. Ale i tak najlepiej mi się pije piwo z kobietami.

ocenił(a) serial na 10

Zgadzam się można znaleźć w nich wspaniałych przyjaciół, a otwieranie drzwi i ustępowanie miejsca zalicza się także do dziewczyn les/bi, chyba, że niektóre tego nie preferują, ale ja jak najbardziej tak ;)
Jeszcze na tym świecie pozostali dżentelmeni, ja znam jednego:D A mi nie tylko pije się piwo z Kobietami najlepiej :]

ocenił(a) serial na 10
rozz_i

Po tych wypowiedziach czuje się jak 100% heteryk od stop do głów ;|
Ja w swoim towarzystwie hmmm nie mam les...sami heterycy aż głowa boli:P
Ja uwielbiam towarzystwo Pań:PP jednak faceci tez potrafią rozkręcić imprezę ;) Dobra zabawa nie jest zależna od płci raczej od ludzkiego charakteru :)

użytkownik usunięty
megi198919

Ja w swoim towarzystwie również nie mam les, a do tego większość par heteryckich, słitaśnie, że aż mdli. Dobra impreza zależy przede wszystkim od ilości promili albo innych środków humoro-poprawialnym:)) charakter "znika" przy promilach. Całkiem inna sprawa przy kameralnych uroczystościach, blee

Byleby tych środków i promili nie zbyt dużo, bo to też żadna impreza, kiedy się bawi z "warzywkami" ;3 A co
do różnic pomiędzy imprezami "jednopłciowymi" i mieszanymi, to nie wiem, z mojego doświadczenia
gadanina przy tych pierwszych prędzej czy później (niezależnie od orientacji) schodzi na sercowe tory :P

AvrKadavr

nie jest istotne z kim się bawimy (j tam lubię też imprezy z facetami. moi koledzy potrafią gadać jak baby, interesują się ciuchami, kremami etc. i to jest śmiechowe), najważniejsza jest fajna muza i dobra wódka! :P
PS. nie ma dobrej imprezy bez Lady Gagi i Katy Perry!!! (wtajemniczone wiedzą o co kaman)

ocenił(a) serial na 10
SatineNic

to wódka może być dobra.....?;P
oj Gagunia uświetni każdą imprezę:)

ocenił(a) serial na 10
papusiak

.gdy zaczynamy pić jest dobra, gdy natomiast kończymy jest bleee:D nowa piosenka Gagi jest świetna "bad romance" ;)

ocenił(a) serial na 9
SatineNic

witam drogie panie, po tak dlugiej mej nieobecnosci juz sie za wami stesknilam, ja tam lubie sie z kazdym zabawic:D oby byla wodka, fajni ludzie, a co do muzyki zgadzam sie z beti w zupelnosci:D

sherry86

Być może okażę się tutaj mniejszością - ale jednak - p i w o <3 Jeśli już mowa o imprezach ;)
I tak właściwie, to witam ;D

ocenił(a) serial na 10
AvrKadavr

ja też lubię piwo, ale jeśli chcę się wstawić to wolę wino/wódkę
bad romance jest świetny...:)

użytkownik usunięty
papusiak

Na imprezach vódka góruje^^ chociaż ostatnio eksperymentuje i powoli odkrywam w sobie nowy talent barmański;)

ocenił(a) serial na 9
rozz_i

widze, ze znowu pojawiła sie kwestia alkoholu. Jakoś tak raz na czas zawsze schodzimy na ten temat ;P

ocenił(a) serial na 9
rozz_i

Wesolych swiat moje drogie Panie ;)
ja juz w domku, ponad jakas godzine temu przyjechalam z wawy

co do imprez lubie tez takie, na ktorych sa faceci
przynajmniej z facetem heterykiem mozesz porozmawiac o pieknych kobietach ;p

ocenił(a) serial na 10
mrauu

ano właśnie, wesołych wesołych:*

ocenił(a) serial na 9
papusiak

wesołych, rodzinnych,a także smacznego karpia i żadnych nietrafionych prezentów, buziaki ;)

ocenił(a) serial na 9
acha_m

no u mnie nie bylo nietrafionych prezentow bo nie bylo ich w ogole :P

ocenił(a) serial na 10
mrauu

oj biedna Monia, ale jestem pewna, że Alex Ci to wynagrodzi:)

ocenił(a) serial na 10
mrauu

taaak, z heterykiem o pięknych kobietach zawsze! ;D

użytkownik usunięty
roksa_m

wzajemnie;) i udanego sylwestra i dużo pięknych kobiet;)

ocenił(a) serial na 10

Przyłączam się do życzeń, dużo zdrówka i radości w te święta :**. Udanego sylwestra w uroczym towarzystwie :D
Samych powodzeń w nadchodzącym nowym roku , buziaki :*:*:*

megi198919

Hihi, i ja się przyłączę, dodatkowo życząc (nam wszystkim w sumie ;D) kontynuacji TLW <3

ocenił(a) serial na 10
AvrKadavr

Życzę Wam nadziei, własnego skrawka nieba, zadumy nad płomieniem świecy, filiżanki dobrej, pachnącej kawy, piękna poezji, muzyki, pogodnych świąt zimowych, odpoczynku, zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do tego, co wokół, chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i wspomnieniami. Wesołych świąt! :****

ocenił(a) serial na 10
rozz_i

dużo szczęścia i pięknych pań! :D wesołych ;)

roksa_m

Wesolutkich Świąt :D

ocenił(a) serial na 9
SatineNic

ok dziewczatka swieta sie skonczyly nareszcie:D ale widze ze nadal cisza na forum, zyjecie tam jeszcze??czy moze z przejedzenia w szpitalu ktoras wyladowala...hahahaha

ocenił(a) serial na 10
sherry86

wreszcie się skończyły, dlaczego w telewizji nie było NIC ciekawego...?!