Myślałam, że to raczej minus, bo cokolwiek pomyślisz zanim zaczniesz o tym mówić ja już wszystko wiem. Hehe dobrze pomyśle. Ja.. nie potrafię latać więc nie ma czym się załamywać Satinenic;) No tak pierwsza zaproponowałam pójście spać i nie które dziewczyny już słodko śpią a ja jeszcze tutaj, ale mimo iż temat intrygujący pora spać. buziaki i dobranoc.
ofca Ty sie lepiej tam zajmij rozz_i:P My z Paula tak sobie rozmawiamy z milosci i to nie sa zadne riposty:P
Ależ ja nie mam nic przeciwko :P Rozmawiajcie sobie jak tam chcecie ;) Zajmę się, zajmę... spokojnie ;))
nie załapałaś jeszcze ofca, że ja Baśka znamy się jak łyse konie, więc możemy sobie "jeździć"
Przepraszam, jeśli uraziłam... Załapałam już dawno, że się znacie... Nie wiem po co takie nerwy?... Po prosty rozbawił mnie tekst. Tylko tyle. Pozdrawiam :* i uśmiechnij się :)))
witam panie cos ostatnio bardzo cicho sie zrobiło na tym forum, co się dzieje czyżby wakacje sie przedłużyły??
zaglądałam i nic się nie działo, a kiedy przestałam okazuje się, że pojawiły się nowe wypowiedzi. Witam Was po długiej przerwie:* forum ostatnio miało cisze dni, może w końcu one miną :)
7 października "forum ostatnio miało cisze dni, może w końcu one miną"
13 kwietnia "ożywmy forum:D"
4 dni temu "łaał, może w końcu ruszymy z miejsca"
wolno się rozgrzewacie dziewczęta...ale dobrze nawet połowy tego tematu nie przeczytałam, może zdążę całość nim się na nowo rozkręcicie
witam ;) całego chyba nie zdążysz, bo tutejsze strony to 2 połowa tematu (w pierwszej wyczerpałyśmy limit i nie wiem czy można ją gdzieś znaleźć na liście tematów do tego serialu) ;)
baska ciężko będzie je ożywić widzę, że coś dziewczęta nie garną się do tego...
a widzę, że mamy nową znajomą... :) dobrze może wiesie coś ciekawego do tego martwego forum...