PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=109302}

Słowo na L

The L Word
2004 - 2009
7,8 9,2 tys. ocen
7,8 10 1 9236
8,0 2 krytyków
Słowo na L
powrót do forum serialu Słowo na L

Ciąg dalszy...

ocenił(a) serial na 10

Myślałam, że to raczej minus, bo cokolwiek pomyślisz zanim zaczniesz o tym mówić ja już wszystko wiem. Hehe dobrze pomyśle. Ja.. nie potrafię latać więc nie ma czym się załamywać Satinenic;) No tak pierwsza zaproponowałam pójście spać i nie które dziewczyny już słodko śpią a ja jeszcze tutaj, ale mimo iż temat intrygujący pora spać. buziaki i dobranoc.

ocenił(a) serial na 10
kobieta21

Dziewczyny, a macie może konta na innejstronce ;> :DD

ocenił(a) serial na 10
rozz_i

np na jakiej? ;) facebook, nk czy jak? :D

ocenił(a) serial na 10
kobieta21

facebook jest w porządku ;D można mnie tam znaleźć, jeśli ktoś ma ochotę ;p

ocenił(a) serial na 10
kobieta21

A jeśli dzieli kogoś wieeeeeelka odległość i dużo czasu do kolejnego spotkania to skok w bok można uznać jako coś normalnego?

ocenił(a) serial na 10
baska_89

Nie wiem jak inne dziewczyny się zapatrują na to pytanie, ale dla mnie nie ma tłumaczenia odległość, samotność, długi czas do spotkania itp. zdrada jest zdradą! jeśli sami/e zdradzamy to znaczy że tak naprawdę nie kochamy i lepiej od razu się rozstać niż nawzajem ranić. Takie jest moje zdanie.

ocenił(a) serial na 10
kobieta21

A jeśli dzieli dwie osoby wieeeelka odległość i do kolejnego spotkania musi minąć bardzo sporo czasu to skok w bok można uznać za coś normalnego?

ocenił(a) serial na 10
baska_89

o sorki,że dwa razy dodało,musiałam jeszcze raz pisać i tamten post się pojawił,filmweb robi mi psikusy:)

ocenił(a) serial na 10
baska_89

popieram odpowiedź kobiety21. skok w bok.. dla mnie nie wybaczalny.

ocenił(a) serial na 10
rozz_i

hehe ;D www.innastrona.pl zaprasza jeśli tam jeszcze Cię nie ma ;)

ocenił(a) serial na 10
rozz_i

hahaha aaa o to chodziło:D dzięki za uświadomienie ;)

ocenił(a) serial na 10
kobieta21

hmmm na tej stronie też nie mam konta ;p hehe

ocenił(a) serial na 10
rozz_i

no nie ma mnie tam, a Ty jesteś? :) jesli tak to pod jakim nickiem mam Cię szukać? ;)

ocenił(a) serial na 10
kobieta21

jestem tam już troszkę czasu. a możesz mnie znaleźć pod nickiem 'rozz' woj. śląskie;)

ocenił(a) serial na 10
rozz_i

Szkoda,że nie ma dziewczyn to byśmy się wbiły i pogadały na czacie w ten piątkowy miły wieczór:)

ocenił(a) serial na 10
rozz_i

woj. śląskie? :D już nic z tego nie rozumiem..;)

ocenił(a) serial na 10
kobieta21

jak nie znajdziesz mnie po nicku, to wpisujesz województwo śląskie - częstochowa i ujrzysz tam mnie ;)

ocenił(a) serial na 10
rozz_i

zakładam konto, chwilę mi to potrwa ;p no, a Ciebie rozz można znaleźć bez problemu ;)

ocenił(a) serial na 10
rozz_i

znalazłam, przeczytałam i jestem...w szoku!!:D

ocenił(a) serial na 10
kobieta21

jasne, że można znaleźć bez problemu. to już tam jesteś? która to Ty :DD

ocenił(a) serial na 10
rozz_i

Jestem jestem, ale jeszcze anonimowa, musze jakieś sensowne zdjęcie dodać bo przecież ot tak nie można sobie pooglądać ;) hihi

ocenił(a) serial na 10
kobieta21

To czekam aż się ujawnisz ;) ot tak nie można, bo to jest tajemnica, a tajemnice są słodkie i skłaniają do tego by je odkrywać :D

ocenił(a) serial na 10
rozz_i

ale dałaś Nam zadanie bojowe:) Może poklikajmy o czymś bo z rejestracją na IS zapewne długo Nam zejdzie...

ocenił(a) serial na 10
kobieta21

ciao roksa_m :) ale wróć jeszcze do nas. zadanie jak zadanie, bardzo łatwe do wykonania :D aż tak wolniutko idzie? ja chyba nie miałam takich problemów :)

ocenił(a) serial na 10
rozz_i

Jestem pod ogromnym wrażeniem rzeczy, które napisałaś na swoim profilu:);) Zadanie będzie trudne, ponieważ myślenie i podejście do wielu spraw mamy bardzo zbliżone przez co muszę coś innego ... aczkolwiek sensownego napisać;) Poza tym teraz tak szybciutko nie idzie przez admina, który musi zweryfikować konto:(

ocenił(a) serial na 10
kobieta21

Bardzo mi miło <skromna> :) a np. do jakich spraw nasze podejścia są bardzo zbliżone ;> na pewno uda Ci się coś napisać ciekawego, co będę mogła przeczytać :) Hmm.. trzeba pogonić admina..

ocenił(a) serial na 10
rozz_i

Jak napiszę, że do wszystkich to pomyślisz, że nie mam własnego zdania;D więc żeby nie było tak kolorowo to napiszę, że zapewne podałabym inne linki w muzyce (choć Mariah Carrey by została bo uwielbiam tą piosenkę) i może tytuły filmów bym zmieniła - zamiast Zabójcy i Oszukać przeznaczenie dodałabym Krok do sławy, Gry Weselne, Nowożeńcy, Ninas Heavenly Delights, I Cant think straight i pewnie wiele innych:)

ocenił(a) serial na 10
kobieta21

Nie pomyślałabym tak ;) jeśli chodzi o muzykę to przez ostatnie dni przez które przesłuchiwałam moje foldery z muzyką za pewne mogło by się coś zmienić w zakładce "muzyka" ale te jedne z ważniejszych już tam są. a co do filmów, było ich tyle, że już nie pamiętam tytułów ani nic by coś tam jeszcze wpisać :D uciekam spać, bo nastała już późna pora, a jutro przede mną bardzo ważny dzień. Dobranoc i do zobaczenia na 'is'.

ocenił(a) serial na 10
rozz_i

roxxi oczekuje na weryfikację profilu haha ;p

ocenił(a) serial na 10
roksa_m

wygląda na to, że potrwa to dobrą chwilę. idę do wanny, ciao Girls ;)

ocenił(a) serial na 10
baska_89

Zdrada to zdrada. Grrr, ile można czekać na umieszczenia posta... ;p

ocenił(a) serial na 10
roksa_m

http://www.youtube.com/watch?v=bOAs68YcTzs polecam do obejrzenia:) miło się aż na to patrzy:D

ocenił(a) serial na 10
baska_89

Gina jest śliczna, nie ma wątpliwości :) trafiam czasem na jej walki na Extreme sports channel ;D

ocenił(a) serial na 10
roksa_m

taaaaa,ja jej jeszcze nigdy nie widziałam,może dlatego,że nie posiadam takiego kanału ale coś czuję,że postaram się go zdobyć:D Ta babka jest mega:D

baska_89

ooo widze,ze kobieta21 z rozz juz kreci:P hehe ale co do zdrady to sie zgadzam :) Jezeli bym sie dowiedziala to koniec chyba, ze sama by sie przyznala to sie wtedy zobaczy... a co do tej milosci to wiadomo, ze trudno wybic obie ja z glowy :/ mnie juz to meczy chce zapomnic a wszedzie widze ukochana :/ mysle o niej i mnie to wkurza !! ile mozna hihi jak juz mysle, ze ok dam rade to wystarczy,ze sie usmiechnie pogada i juz od nowa... a jeszcze nie daj boze da mi prezent brrr. i jak tu zapomniec hee :* dla Was

ocenił(a) serial na 10
angie_89

albo rozz z kobietą21;) haha! Dżołk of course:) Co do Twojej nieszczęśliwej miłości zapewne odpowiem to samo co każda z Nas ze złamanym serduszkiem - nie da się zapomnieć, przestać myśleć, wspominać, żałować ;((( możesz jedynie znienawidzić tą osobę, tylko czy tak naprawdę to coś da?

ocenił(a) serial na 10
baska_89

oj tak, jest o co się starać! extra kobietka :D

ocenił(a) serial na 10
roksa_m

:D nie miałabym nawet nic przeciwko gdyby mnie biła hahahaha

ocenił(a) serial na 10
baska_89

wariatka hahaha ;D chociaż.. coś w tym jest! ;)

ocenił(a) serial na 10
roksa_m

nie wydaje mi się, żeby nienawiść była dobrym sposobem, bo co, jeśli cenimy tę osobę jako człowieka? nie można tak po prostu znienawidzić kogoś, kto jest nam bliski, bo przecież to nie jego wina, że nie odwzajemnia uczuć. no chyba, że ewidentnie ta osoba się nami bawi, wtedy droga wolna:)

ocenił(a) serial na 10
papusiak

Otóż to, dlatego niestety kopnęło mnie to szczęście że cierpię kochając bezgranicznie i nie potrafie powiedzieć ani jednego złego słowa a co dopiero znienawiadzić :(

ocenił(a) serial na 9
rozz_i

witam wszystkie piekne panie:)) najlepszego w Nowym Roku:* nie bylo mnie chwile i jak sie rozgadaly:D nie ma sensu szukac milosci sama sie znajdzie:P kobieto21 nie podrywaj mi rozz nie ladnie tak:P

ocenił(a) serial na 10
sherry86

Ok doki nie chciałam Wam wchodzić w paradę;p Ale skoro Wy ten tego razem to życzę szczęscia:) :*

ocenił(a) serial na 10
kobieta21

witam wszystkie piekne panie:)) najlepszego w Nowym Roku:* nie bylo mnie chwile i jak sie rozgadaly:D nie ma sensu szukac milosci sama sie znajdzie:P kobieto21 nie podrywaj mi rozz nie ladnie tak:P

Kobieto21 to jak to w końcu jest - ja z Tobą, czy Ty ze mną ;> :DD Witamy :) Sherry czyżbym o czymś nie wiedziała, że próbujesz mieć mnie na wyłączność ?

ocenił(a) serial na 10
rozz_i

w ogóle co ja zrobiłam tu wyżej :D no nic, mam nadzieję, że się połapiecie. pff.. głuptas ze mnie :)

rozz_i

jasne, ze sie polapiemy :) Ale pamietajcie tutaj kazda z kazda :) hehe

ocenił(a) serial na 10
angie_89

Cześć dziewczyny,dopiero się obudziłam,chciałam dziś wcześniej wstać bo mam przestawiony cały tryb mojego spania ale przestawiałam budzik od 10ej do teraz,brawo dla mnie. Dlaczego każda kręci z każdą a żadna ze mną? haha:)

baska_89

Baska ale powiem, ze szalu z tym wstawaniem to nie robisz :P ja nie lepsza hehe a budzik nastawilam tez na 10 i jakos mi sie po 13 wstalo :/ i teraz siedze i musze sie jakos ogarnac :)a reszta chyba tez spi :P

ocenił(a) serial na 10
angie_89

No to mnie Angie pocieszyłaś:) Muszę się zaraz ubrać i pomyśleć o jakimś śniadaniu haha:)

ocenił(a) serial na 9
rozz_i

o wszystkim wiesz,tylko nie pamietasz o tym, trzeba bylo tyle pic:P a i owszem chce Cie na wylacznosc:*

ocenił(a) serial na 10
sherry86

widzę, że nowa love story tu się "pisze"...:D