PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=109302}

Słowo na L

The L Word
2004 - 2009
7,8 9,2 tys. ocen
7,8 10 1 9236
8,0 2 krytyków
Słowo na L
powrót do forum serialu Słowo na L

Ciąg dalszy...

ocenił(a) serial na 10

Myślałam, że to raczej minus, bo cokolwiek pomyślisz zanim zaczniesz o tym mówić ja już wszystko wiem. Hehe dobrze pomyśle. Ja.. nie potrafię latać więc nie ma czym się załamywać Satinenic;) No tak pierwsza zaproponowałam pójście spać i nie które dziewczyny już słodko śpią a ja jeszcze tutaj, ale mimo iż temat intrygujący pora spać. buziaki i dobranoc.

papusiak

no pewnie sie szykuje tylko ja musze kogos miec :) Bede poplowac na rozz_i ^^

ocenił(a) serial na 10
angie_89

rozz_i punkt widzenia zależy od punktu siedzenia:) także Ja już nie wiem czy Ja z Tobą czy Ty ze mną;> :D ale widzę, że masz min. 2 zagorzałe fanki wśród stałych bywalczyń tego forum więc odpuszczę żeby na samym początku nie robić sobie wrogów;) a skoro każda z każdą to startuję do Baśki skoro biedna uważa, że żadna z nią ;) hahaha

kobieta21

co ty gadasz!! Wrogow?? hehe tutaj napewno takich nie bedziesz miec :* a rozz_i sama zdecyduje kogo woli

ocenił(a) serial na 10
angie_89

ja tam nie będę na nikogo polować, a też jestem free hihi ;)

ocenił(a) serial na 10
roksa_m

Roksa masz racje nie poluj...co ma być to i tak będzie:)

ocenił(a) serial na 10
angie_89

Mam nadzieję że inne forumowiczki (odnośnie wrogów) również podzielą Twoje zdanie - dzięki:*

ocenił(a) serial na 9
kobieta21

dobra ja odpuszcze sobie rozz_i :D nie ma sie co pchac...:P mysle ze wrogow
sobie napewno nie narobisz.... Baska nie czuj sie samotna jak chcesz mozemy
zglebic nasza znajomosc:D

ocenił(a) serial na 10
sherry86

hahaha nie wytrzymam!:D Czyżby rozz_i wysłała do Was prywatne wiadomości, żebyście odpuściły??:D bo to jest jakiś dziwny zbieg okoliczności- jak tak to 2 walczyły a teraz już żadna;);p:D

kobieta21

To ja bede twarda!! :P Ja sobie nie odpuszczam rozz_i :) a jakby mi napisala wiadomosc to bym sie cieszyla ^^ hehe

ocenił(a) serial na 10
angie_89

Ok to w takim razie Ja odpuszczam :P a Tobie życzę miłego ocekiwania na wiadomość hihihi

kobieta21

hehe dziekie:* Ale i tak mysle, ze sie nie doczekam :/ :)

ocenił(a) serial na 10
angie_89

To tak dyskretnie Ci doradzę-napisz sama :) hihi

kobieta21

a ja to co?? heloł??!! ja kocham rozz_i i nie zamierzam odpuścić. anyway wszystkiego dobrego w nowym pijackim roku bitches!!! :P widzę w ogóle, że młode dupcie do nas dołączyły... hehehe... powitać, powitać!!! ale nie szalejcie za bardzo, bo będziecie miały ze mną do czynienia. a ze mnie to wredna sucz jest...
PS. baska słyszałam, że jesteś taką seksoholiczką jak ja. musimy się spiknąć. tylko kiedy i gdzie?? powiedz słowo, a zjawię się nawet na końcu świata. ;)

ocenił(a) serial na 10
SatineNic

jak szaleć, to szaleć porządnie! heheh ;)

roksa_m

Satine dobra jestes :) hehe Tutaj "Moja rozz_i" a pozniej "Ej baska..." hehe no ale jak to kolezanka pisala: Jak szalec to szalec :P

angie_89

sorry, ale jak już kiedyś NAPISAŁAM: każdy z każdym :D da!!
ja na Sylwestra balowałam ostro!! jednej nocy byłam Katy Perry, Lady Gagą i Chylińską. trzeba się bawić, nie??!! wrzucę Wam później filmik ;) choć młodziaki pewnie nie zrozumiecie takich krejzoli jak ja... :P

ocenił(a) serial na 9
SatineNic

beti dobrze gada polac jej... :D z tego co czytam wywnioskowalam ze beti
musialas niezle zaszalec na sylwestra...??<hahaha>
A co do baski beti nie rozpedzaj sie za bardzo...

sherry86

mlodziaki?? no ladnie ;] mam nadzieje,ze zrozumiemy :[ :P ale najwazniejsze, ze sie dobrze bawilas :]

ocenił(a) serial na 10
angie_89

no nie wiem jak Ty, ale hell yeah! ja się czuję młoda :D hahah
SatineN, fragment z Katy Perry przyjmę na gołą klatę! ;p dajesz ;D

roksa_m

no wiesz... jasne,ze sie czuje mloda;] to pewnie ta zazdrosc :P ze my takie mlode hihi :*:*

angie_89

no ba!!! ja się bawię jak nikt... :P wanna, 'moja brzoza', 'winyl', '5złotych' i inne... hehe... niedługo wrzucę filmik do neta piczki. :) 'hello myspace, happy new year!!!' da!!! ach, o Zenku i 'gwiazdeczce' zapomniałam. a wszystko przez Panterkę... ;P Iwi, jak ci się udał Sylwester?? słyszałam, że masz piękne zdjęcia z 'pięciozłotówką'... twoja nowa miłość? ;)
a co do 'młodziaków': jak mam mówić na Was, cipeczki skoro stara dupa ze mnie?
poza tym Katy Perry to moja jedyna miłość prócz mojej kotki Nikki Boom. :* kisses
Iwi, przepraszam za to, że jestem pijakiem :)
no, wystarczy! dodam jeszcze, że nowy rok jest rokiem z ogromną ilością alkoholu. i tak ma być! heh!

ocenił(a) serial na 9
SatineNic

to beti szalone zycie masz "moja brzoza" najbardziej mnie rozbawila:D a
gwaiazda i zenek wymiata to fakt.A moj sylwester no jak zawsze spedzony
albo przy kompie ale tez przed zajebista gra gdzie rozje...am 5zlotych
<hahaha> u mnie tez o dziwo byla perry i gaga w duecie:D moje najwieksze
przezycie z sylwestra to zdjecie z chylinska:D. Beti za nic nie musisz
przepraszac wiem jak jest:D

ocenił(a) serial na 10
sherry86

Sherinko a co to za groźba pod adresem Satine,że ma się za bardzo nie rozpędzać?:> :D :P

ocenił(a) serial na 9
baska_89

o jak mnie cudownie nazwalas powoli sie rozplywam...:D a to nie grozba
tylko przestroga, bo moze mi nie uwierzycie ale ja sie martwie o Beti:*

ocenił(a) serial na 10
SatineNic

Satine od kogo słyszałaś,że ja seksoholik? Papusiak Ci nagadała?:P:P Na końcu świata mówisz?:D Brzmi kusząco:D
Kobieta_21 to czekam aż do mnie postartujesz:D
Żeście się tu dziewoje rozpisały nieźle ale to dobrze,trza dobić do kolejnego tysiaka:)
Satine ale się uśmiałam z Twojego przywitania młodych dziewcząt 'widzę w ogóle,że młode dupcie do nas dołączyły' hahaha. Dobrze,że dołączyły,młodzież trza od małego uczyć żeby przechodziły na 'dobrą' stronę:D

baska_89

No ladnie to teraz Wy nas bedziecie uczyc:P A my bedziemy pilnymi uczennicami. A co do bicia kolejnego tysiaka to da sie zrobic :]

ocenił(a) serial na 10
angie_89

Ej z tego co ja tu widzę to jestem jedną z młodszych! <olaboga>

ocenił(a) serial na 10
baska_89

Kurcze Ja to mam szczęście "startuje" do rozz_i od razu konkurencja się włącza, "startuje" do Ciebie i widzę, że to też nie będzie takie proste:D hehe . Noo Ja też się uśmiałam z młodych dupci bo przecież nick o niczym nie świadczy ;p Ps. nie bójcie się - zaznaczam że nie mam 40-lat, ani też 30-stu, ale nie znaczy to, że mam 20;p hehe

ocenił(a) serial na 10
kobieta21

Nikt nie obiecywał,że będzie łatwo:P W tych czasach wyrwać fajną dziewojke jest dość trudno,ale jaka potem satysfakcja kiedy trud jest odpowiednio wynagrdzony...:D Kobieto_21,niech zgadnę,lat masz 21?:P

ocenił(a) serial na 10
baska_89

Pudło/ zimno jak kto woli...;p Troszkę więcej mam wiosen:)

ocenił(a) serial na 10
kobieta21

Ahh...ale jestem blisko? Widzę,że każda z nas 'kręci' się wokół 20stki:)

baska_89

baska, to pokaż jak się kręcisz... :p przyjedziesz do mego Lublinka czy ja mam nad morze śmigać??

ocenił(a) serial na 10
baska_89

hmm...no dobra prawdę napiszę...która mnie pewnie zgubi:/ Czy 27 lat to dużo? Mam się już z forum wypisać? :D

baska_89

baska, to pokaż jak się kręcisz... :p przyjedziesz do mego Lublinka czy ja mam nad morze śmigać??

kobieta21

tak, tak... kobieto z Częstochowy. lubię numerek 27 :P nie pytaj skąd wiem...

ocenił(a) serial na 10
SatineNic

hahaha aż mi się gorąco zrobiło:) uff dobrze, że prawdę napisałam. Ps of course Częstochowa to blef ale w końcu to internet :) Może kiedyś na life będzie więcej prawdy :)

kobieta21

taka stara, a tak ciężko myśli... o lol! get out of here! :P
ps. mówiłam, żem wredna sucz jest!

ocenił(a) serial na 10
kobieta21

hmm... widzę, że przed Tobą nic się nie ukryje;p i dlatego pytam skąd wiesz i jak do tego doszłaś? ;p ahh ta stronka IS;p Pytań jest wiele, a jeszcze więcej odp

kobieta21

aha, przypomniało mi się jeszcze jak bardzo nie znoszę kłamców!!!da!!!

ocenił(a) serial na 9
SatineNic

tak to prawda beti zabije,zakopie i jeszcze raz zabije klamcow...

ocenił(a) serial na 10
sherry86

i bardzo dobrze niech robi co chce, bo ma do tego pełne prawo.

baska_89

baska o twojej 'chorobie' już wiedzą wszyscy. heh
sherry skarbie wiem, że Ty wiesz, że ja wiem, że Ty wiesz jak jest...
nie martw się już o mnie, ja sobie umiem poradzić nawet w wannie z moją brzozą. :P

ocenił(a) serial na 10
SatineNic

O chorobie? No co to za obgadywanie mnie?! Jam nieskalana, śnieżnobiała dziewica! Jak widzę 'scenki' w filmach to oczka zamykam!:P Zabiję jak się dowiem:P Możesz przyjechać nad morze:D Kręcę się w jakim sensie?:P
Kobieta_21 oj to fajnie,że prawdę powiedziałaś bo ja lubię starsze od siebie panie:D Absolutnie z forum się nie wypisuj,zostań z nami:D

ocenił(a) serial na 10
baska_89

Dzięki:) choć ta starsza Pani zwaliła mnie z nóg;p co do wypisania się, to chyba muszę się nad tym zastanowić bo widzę, że nie wszyscy sa tak przychylnie nastwieni jak Ty! :):*

ocenił(a) serial na 10
kobieta21

kobieto, no way! zostajesz z nami :D też lubię starsze dziewczynki ^^

ocenił(a) serial na 10
kobieta21

Kobieto kochanie,chodziło mi o starsze ode mnie a nie starsze:) Wiek 27 to baaardzo dobry wiek:D Z resztą to się mało liczy. Nad niczym się nie zastanawiaj i nie przejmuj się Satine:) :*
A Ty roksa tam nic nie kombinuj bo kobieta jest MOJA! Hahaha:)

ocenił(a) serial na 9
kobieta21

joł, joł!! jak to ktoś kiedyś powiedział: 'królowa jest tylko jedna' i to
ja nią jestem!! da!! i jak to było kiedyś w piosence Perfectu: trzeba
wiedzieć kiedy ze sceny zejść...

ocenił(a) serial na 9
baska_89

o tej chorobie to i ja wiem nie wykrecisz sie teraz...;/ akurat oczka
zamykasz siadasz przed monitorem i caly zasliniony...<hahaha>
dobra Beti to jedziemy nad morze podzielimy sie moze baska podola na
dwie...
A co do kobiety21 to jednak za cienka w uszach jestes...

ocenił(a) serial na 10
sherry86

Ejj o co Wam chodzi?? Czemu na mnie siadłyście?? Już nawet pogadać nie mozna?? przecież Nick o niczym nie świadczy a przecież prawde napisałam ile mam wiosen itd!

ocenił(a) serial na 10
kobieta21

Kobieto 21 nie wiem o chodzi dziewczynom ale wydaje mi się,że trzeba się po prostu przyzwyczaić,niektóre z nas są na swój sposob specyficzne i mają specyficzne żarty:)