Myślałam, że to raczej minus, bo cokolwiek pomyślisz zanim zaczniesz o tym mówić ja już wszystko wiem. Hehe dobrze pomyśle. Ja.. nie potrafię latać więc nie ma czym się załamywać Satinenic;) No tak pierwsza zaproponowałam pójście spać i nie które dziewczyny już słodko śpią a ja jeszcze tutaj, ale mimo iż temat intrygujący pora spać. buziaki i dobranoc.
ja tez Cie kocham Sherrrrrrrryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy sherrrrrrrrrrryyyyyyyyy lejdi:* haha. Oj acha_m,to nie mialo byc dogadanie jako dogadanie:P dogadac bysmy sie dopiero mogly:) Papusiak mnie poparl na gg! o
baska wracaj juz mi teskno... nie obrazaj sie na mnie:D na takiego marnego czlowieczka... bede plakac
cale szczescie ze wrocilas:D widze ze napisalas ale tylko tak mowisz...:P zeby mi przykrosci nie robic...
uff, przeczytałam wszystko! ;p dobrze Wam idzie ;D piszę, żebyście tak kompletnie o mnie nie zapomniały heheh ;p
idę do wanny, dobranoc lejdis ;)
ogłoszenie dla Satine:
podobno Katy Perry jest w ciąży!:(:(:( tak było na pudlu, eh....co za dramat.
juz sie dowiedziala:/ nie byla zbytnio zadowolona... aczkolwiek powiedziala ze juz nie wierzy pudelkowi...:D
mam nadzieję, że to plota, ona jest za młoda na posiadanie dziecka.
ale pudel często miewa rację...:P
mam w dupie pudla!!! nie wierzę!!! z resztą Katy na twitterze nic o tym nie pisała, a pisała różne rzeczy... dla jaj.
no ja mam nadzieję, że to nieprawda, ale ja wierzę pudlowi, wiele rzeczy się sprawdza, toż to moja wyrocznia;P
jakie wyznanie...:P czym sie martwisz razem z satine bedziecie ciociami...<hahaha>
haha ciotki z filmwebu trzymają kciuki za dzidziusia Perry! i Gagi! wiem,rozpętam tym 3cią wojnę światową...:P
prosto z twittera Katy Perry: 'maybe that's my period tho. THAT'S RIGHT I'M BLEEDING.' i co wy na to?
Toś teraz Baska pojechala po całej linii - buahahah ;D Ale jak mam być szczera to chciałabym zobaczyć Wasze miny po takiej informacji ;P
ja tez bym chciala zobaczyc jej miny po takiej wiadomosci...<hahaha> aczkolwiej jak bym sie dowiedziala ze gaga jest w ciazy to wtedy koniec miedzy nami, nie miala juz by takiej fanki jak ja...<hahaha>
dzieki Acha_m a myslalam,ze zostane zmieszana z blotem za ten tekst:) chcialam sie tylko podraznic z satinka,sherinka i papusiaczkiem:)
Mmmm....... sama jestem ciekawa co Papusiak ma na myśli ;P Czekam na Twe sugestie, heheh
No to ładnie.. właśnie tego się obawiałam - bo moja wyobraźnia nie zna granic - buahaha ;D
basaka wiesz co o co nas oskarzasz co jak co ale zmieszna z blotem, wole sie w kislu popaplac...<hahaha> wlasnie popieram papusiaka draznic mozesz sie inaczej z nami...:P dzisjaj gadajac z satinka stwierdzilysmy ze nie wyobrazamy sobie gagi w ciazy...:/
łeeee myslalam,ze sobie tutaj troszke pofantazjujemy razem... sherry kisiel to baardzo dobry pomysl,najbardziej lubie truskawkowy:)
o pacz jaka chetna...:P nie ma fantazjowania!! dobra wiec mozemy sie umowic na ten kisiel ja tez lubie truskawkowy ale malinowym tez nie pogardze:D
Jejku nie, ja mam taką ochotę na truskawki i malinki, a wszędzie wkoło o nich mowa :(
Jejku.. ja mam taką ochotę na truskawki i malinki, a wszędzie wkoło mnie mowa o nich :( nie wytrzymam.
Ale Wy umawiacie się na kisiel, a ja chcę takie prosto zerwane, świeżutkie i słodziutkie.
haha Acha_m ale sie usmialam:) Rozz a takie swiezutkie zerwane z bita smietana np? mniam...
Hej!! Ja mam nadzieje, ze Katty nie jest w ciazy! To, ze robila zakupy nic nie znaczy. Ale bobasek napewno bedzie sliczny... kiedys ;]
Rozzi jezeli chodzi o truskawki to moga byc z czekolada a malinki wszystkie moge Tobie oddac ;P
jeśli chodzi o truskawki to zdecydowanie z bita śmietaną choć czekoladą w tym miksie tez nie pogardzę ;P Mmmm.... pycha ;)) - teraz sobie smaka narobiłam i muszę do lodówki sięgnąć i pogmerać za jakimś zastępczym deserem...
Maczugi? a co to za wynalazek? Ja niestety nic nie znalazłam pod te truskawki, yhh
Takie chrupki dobre,nie mow,ze nigdy nie jadlas? Bardzo smaczne aczkolwiek nie kazdemu smakuja:)
Eeeee.... nie jadłam;/ chyba zacofana jestem. To poszukam w sklepie i ocenie bo mnie zaciekawiłas ;P
Acha_m kisiel z kawałkami owoców? a te owoce to skąd? poza tym to nie to samo co świeże.
Baska_89 nie. Takie świeżutkie zerwane bez dodatków :) A bita śmietana kojarzy mi się z czymś innym ;P
Angie_89 takiego połączenia jeszcze nie znałam :DD chcesz mi oddać wszystkie malinki ;> a skąd je weźmiesz?